Pushing Daisies


Aquest cap de setmana estaré "liadillo", així que no crec que pugui actualitzar el bloc, així que no vull acabar la setmana sense recordar que Canal + estrena el diumenge la sèrie americana Pushing Daisies a les 21:30. La sèrie es tan nova i de tan recent adquisició que la emetrà en versió original subtitulada.
Aquesta sèrie ha sigut en els Estats Units una de les millors estrenes, podríem dir que té el ingredients que sol agradar a la gent per seguir una sèrie, amor, fantasia i unes gotes de misteri. És una opinió personal, però per la estètica i la historia, us pot recordar molt al tipus de pel·lícules que fa Tim Burton.
La trama no us la vull desvetllar massa, però lo essencial que heu de saber, és que el protagonista de la història, té un poder molt especial, pot ressuscitar, només amb tocar-ho, qualsevol cosa que hagi mort, ara bé, si ho toca per segona vegada, torna a morir, i ja no pot tornar a reviure. La història és complica, quan és la seva xicota la que perd la vida. Ell no pot fer més que tocar-la, i la torna a reviure, però... ai! que feliç seria tot si no fos que... no la pot tornar a tocar mai més, doncs la mataria.
Una sèrie molt interessant, ara be si no us va la versió original, espereu que mes endavant..., ja sabeu que les Sèries "eligen Cuatro".
Bon Cap de Setmana

"Escenas de Matrimonio" Estrella per Nadal


La sèrie de Telecinco, "Escenas de Matrimonio" serà l'estrella de la graella nadalenca. Estan preparant els dos especials, en de la nit de nadal i el de fi d'any, per emetrel's en prime time. Aquestos 2 especials, per primera vegada, així ens fan saber, els gags de cada programa estaran interconectats entre ells, així que es podran veure en alguns dels moments les 3 parelles juntes. A part dels secundaris que acostumen a sortir, hi haurà convidats famosos, fins ara confirmen a Lina Morgan i Terele Pàvez, encara que n'hi haurà més.

I encara més, els actors David Venancio i Soleldad Mallol, el matrimoni de mitjana edat (Roberto i Marina), seran els encarregats de retransmetre les campanades de fi d'any. Aquest cop no serà desde Madrid, sinò desde Zaragoza, amb motiu de la Expo 2008 que es celebrarà a la ciutat.

Tamara Falcó i la seva entrevista al Programa de Ana Rosa

Fa uns dies, a la radio, comentava que Tamara Falcó (filla de Isabel Presley), seria entrevistada al Programa de Ana Rosa Quintana, la entrevista va tenir moltes "perles" que va deixar anar, us poso 1 minutet de la entrevista, perque veigeu el nivell de la mateixa.

Ara bé, el millor del dia, va ser la versió que va fer el programa de la Sexta, "El intermedio", on el Gran Wyoming, simula una entrevista amb les respostes que va donar al programa de Ana Rosa. Aqui el teniu.



Segueix la vaga de guionistes.

Com recordareu, el dia 26, es van tornar a sentar els guionistes i productors per negociar les exigencies dels guionistes (els beneficis resultants de la venda per internet i DVDs). De moment s'ha acabat, que després del primer dia, no han arribat a un acord, encara que seguiran negociant aquesta setmana, i segons diuen els rumors, ja es comença a veure la llum a una possible sortida. I esperem que sigui aviat, series com "Mujeres Desesperadas", estan a punt d'esgotar el episodis grabats, altres com "The office", ja estan suspesos els rodatges, degut que part dels seus actors també son guionistes. La disputa, de no desbloquejar-se la vaga, afectarà de ple, en la època nadalenca, on els espectadors americans veuran "inundada" la programació televisiva de repeticions i el que més rabia els hi pot fer, multitud de especials nadalencs.

GPS Testigo Directo

Avui a la nit, 00:30, a Antena 3, s'emet aquest peculiar programa / documental. És el tercer dels documentals que emet la cadena, que tracten sobre les imprudencies a sobre un cotxe. Aquest treball "d'investigació", el que emet aquesta nit, podriem dir que és el més sensacionalista, té per nom "Tráfico: Cazados", i desvetlla que moltes poques persones són les que conduixen correctament. Hi haurà entrevistes amb testimonis que han vist cambiar la seva vida després d'un accident absurd de cotxe, també l'altre punt de vista oposat, gent que ha causat accidents i que segueixen conduint encara que s'els hi haigi retirat el carnet, i per acabar de rematar el documental, les càmares han "atrapat" a polítics, cantants, deportiste i altres famosos saltant-se normes de tràfic, i alguns circulant a velocitats molt altes. Com deia, és el més sensacionalista de tota la sèrie de reportatges.

TVE Recorda la desaparició de la censura ara fa 30 anys.

Avui dilluns i demà dimarts, TVE emetrà el documental "Las imágenes prohibidas" en dos parts. En realiat és un resum de la sèrie de 14 capitols, que la cadena ja va emetre an l'any 1994. En la primera apart que s'emet avui, esta dedicat a la figura dels censors i repasa la història de la censura, tant a Espanya com a altres paisos, fins la guerra civil. I demà s'analitzarà la relació de Franco amb el cinema. I es repasarà la censura fins la seva desaparició el 1977. Els últims 10 minuts del documental es dedicaran a recuperar els talls més absurdos i els doblatjes més incomprensibles.
Encara que.... veient casos recents... i això és opinió meva, tenim tanta lliberta d'expresió com es diu? existeix encara la censura en segons quin temes?

El Encantador de Perros

Cada cap de setmana, Cuatro emet a les 13:00 "El Encantador de Perros".
És un programa que s'emet originalment en el canal americà National Geografic.
Un curiòs programa, que podriem dir es com la Supernanny però de gossos, on un ensinistrador profesional soluciona problemes de conducta dels gossos. En cada programa César Millan (així es diu l'ensinistrador) es centra en un gos problemàtic, arriba a la casa sense informació ni preparació, estudia el cas, aplica les seves regles i marca els limits per a que el gos pugui conviure perfectament amb la familia. Normalment, sol dir que realment els que necesiten entrenament son els amos i no els gossos.
Ja dic, és una mica la supernnany de gossos, dona consells, i sempre es pot apendre alguna cosa del programa i més si teniu gossos a casa, això si, els casos més extrems, de agresivitat, avisa que millor no fer-ho sol i buscar la ajuda d'un profesional.
El programa ha estat nominat 2 vegades a un premi Emmy en la categoria de millor programa de Realitat. (anys 2006 i 2007).
En César, ha aparegut en la sèrie "Entre Fantasmas" (Ghost whisperer), en el capítol 19 de la segona temporada, interpretant-se a ell mateix, un ensinistrador de gossos presentant un llibre (llibre que ara, ja podem trobar en les llibreries d'aquí).
Desde aquest cap de setmana, Cuatro ha començat a emetre la tercera temporada. I vaig quedar en estat de xoc, quan vaig veure un dels casos, us deixo el video de you tube per a que el mireu, està en anglés, pero us fareu la idea del meu estat de xoc. El gosset en qüestió, es diu Kisses (petons), i està tenyit de color rosa, però no només això, tota la casa es rosa i la roba de la seva mestressa es rosa. Friki flower power al poder!! jeje. No jutjeu al programa per aquest video, sol ser mes seriòs que això.





http://www.cesarmillaninc.com/





Resultats de la 1ª enquesta

El dimarts per la nit ja s´ha fixat com el dia de les series de producció nacional. Quina es per a tu la millor?

  • Ventdelplà (TV3) 75%
  • Gominolas (CUATRO) 41%
  • El síndrome de Ulises (A3) 33%
  • Herederos (TVE) 16%
  • RIS Científica (T5) 8%

Los Informáticos "The IT crowd"

Aquesta nit, Canal Plus estrena "Los Informáticos" (The It Crowd) Una comèdia britànica de situació divertidíssima. El nom que han escollit per la versió castellana, fa perdre el significat en versió original, permeteu que us ho expliqui. Les sigles IT, en anglès vol dir "tecnologies de l'informació" i "Crowd", es pot traduir com "grup", "gent" o "tripulació" en el mateix sentit o com "multitud". D'aquesta manera, el títol en versió original vol fer un joc de paraules entre el significat "La gent del departament IT" i la famosa dita "dos son companyia, tres son multitud" (Two is a company and three is a crowd), si veieu la sèrie entendreu el perquè.
La sèrie gira al voltant dels tres protagonistes, els membres del departament, un friki , pero friki friki, de la informàtica, 1 "ligón" i una jefa histèrica que no te ni idea de informàtica. Un cocktel explosiu.
Cada episodi duran al voltant d'uns 20 minuts. I fins la data hi ha produides 2 temporades de sis episodis cada una. La segona temporada esta calenteta encara, ja que ha acabat escasament fa un mes.
Us la recomano, molt i molt. Feia temps que no reia tant amb una sèrie d'aquest tipus.

Queremos Café a Diario

Amb aquest nom tan curiòs, s'amaga un blog protesta, que demana a Telecinco que es replanteixi tornar a posar "Cámera Café" cada dia, de dilluns a divendres, en el seu horari anterior. Aquest es "literalment" el manifest:
  • "Los integrantes de la Plataforma Queremos Café a Diario somos personas particulares fieles seguidores y admiradores de la serie de televisión Cámera Café.
    Ante las noticias aparecidas en los medios de comunicación sobre la inteción de Tele5 de no emitir los nuevos capítulos del programa “Camera Café” en su horario habitual, de lunes a viernes después del informativo de noche, sino únicamente los domingos por la noche, los integrantes de la Plataforma queremos manifestar:
    Que creemos en la presión ciudadana y participativa para conseguir nuestros fines.
    Que Tele5 debería reconsiderar su decisión y reponer de inmediato la citada serie en el mismo horario que tenía antes del verano de 2007.
    Que lucharemos dentro de la legalidad para conseguir los apoyos necesarios para que Tele5 tome en consideración nuestra propuesta.
    Que no tenemos nada en contra de “Escenas de Matrimonio”, sino que simplemente, Cámera Café nos parece muy superior.
    Pedimos a todas las personas que compartan nuestros fines, que colaboren a difundir esta iniciativa, para lo que hemos creado esta página web desde donde pueden manifestar su opinión, así como descargarse diversos materiales de protesta como pegatinas u octavillas a fin de llenar las ciudades de nuestra protesta.

Si ets dels que opina el mateix, pasa pel seu blog: http://www.queremoscafeadiario.es/


Turquia censura les calces de la Heidi.


I no estic de broma, la notícia és real. La sèrie d'animació japonesa, Heidi, ha patit la censura a Turquia. Qui li tenia de dir a la petita Heidi, que aquest any 2007, ha celebrat el seu 30 aniversari, que totes les escenes on corria pels Alps i la faldilla se li axiecava i es podien veure les seves calcetes blanques s'arribarien a censurar.
Us recordo que aquesta sèrie, es una adaptació animada, d'un llibre escrit per Johanna Spyri, i aquest mateix llibre, és un dels 100 llibres recomenats pel Ministeri de la educació pels nens. Doncs la polèmica, no acaba en les calcetes de la Heidi, si no que a més, en aquesta edició "recomenada" pel ministeri, l'àvia de la Clara, la Sra Seseman, en les ilustracions del llibre apareix amb un mocador islàmic, cubrint el cap.
Total, que la probreta Heidi, és vicitma d'una polèmica, entre els cercles seculars que critiquen durament aquestes mesures, asegurant la excesica evidència de la islamització del sistema educatiu.

ZEROES. Gent ordinària amb habilitats ordinàries.

Ranking dels premis de la gala de la ATV



Programa informatiu
-Informe semanal (La 1)
Programa d'entretenimient
-Sé lo que hicisteis la última semana (La Sexta)
Programa infantil
-El conciertazo (La 2)
Programa de ficció
-Cuéntame cómo pasó (La 1)
Programa documental
-Callejeros (Cuatro)
Actriu de sèrie
-Ana Duato. Cuéntame cómo pasó (La 1)
Actor de sèrie
-Luis Varela. Camera café (Telecinco)
Guió
-Cuéntame cómo pasó (La 1)
Director
-Antonio Cano/Agustín Crespi/Sergio Cabrera. Cuéntame cómo pasó (La 1)

Realitzador
-Equipo de deportes de Informativos Telecinco/Fórmula 1 (Telecinco)
Productor
-Alberto de Massy. Esta es mi tierra, Metrópolis y Ruta de la memoria (La 2)

Iluminador
-Tote Trenas. Cuéntame cómo pasó (La 1)

Presentació programes informatius
-Matías Prats. Noticias 2 (Antena 3)
Escenògraf
-Luis Gracia. Mira quién baila y Gala 50 aniversario TVE (La 1)
Maquillatje i caracterizació
-Equipo de maquillaje y peluquería. Cuéntame cómo pasó (La 1)
Presentació de programes d'entretenimient
-Patricia Conde y Angel Martín. Sé lo que hicisteis la última semana (La Sexta)

Canal temàtic-Canal 24 horas
-Canal de Historia

TV Movie
-El partido (FORTA)
Premi a tota una vida:
-Rosa Mª Calaf
Programa autonòmic informatiu:
- Andalucía Directo (CANAL SUR)
Programa autonòmic de ficció:
- Libro de Familia (TVG)
Documental autonòmic :
- Nuestro Campo Bravo (TVCM)

Programa autonòmic d'entretenimient:
- Polònia (TV3)
Programa autonòmic infantil:
-Trikitraka Trikitrón (ETB1)










K.I.T.T

Aquest cotxe no us recorda a algun altre cotxe molt famòs dels anys 80?
Doncs si, imagino que us ve al cap, el "coche fantástico", el Kitt.
Dintre de la moda del remakes de sèries de televisió que fa la cadena americana NBC, actualment esta emetent un remake de la Dona Biònica, ara li toca el torn al KITT.
De moment l'estrena sera al 2008, sense data fixada, i sera una pel·lícula per a televisió, pero amb la idea de que és un episodi pilot, si tingués acceptació, es continuaria en format sèrie.

Pot ser interesant, els efectes especials per a televisió han millorat moltíssim, i es mes viable recrear un KITT que segons el que es pot saber serà més fantàstic (apart de mes xulo como es veu), i que, podriem dir... serà més transformable.










KITT, en la sèrie original eren les inicials de Knight Industries Two Thousand (Industries Knight 2000), en aquesta nova, KITT voldrà dir Knight Industries Three Thousand (Industries Knight 3000).


I no patiu, no hi haura el David Hasselhoff. De fet el protagonista no serà en Michael Knight, sinò en Mike Tracer, interpretat per Justin Bruening.













IX edició dels premis de l'Acadèmia TV

Avui divendres, és el dia internacional de la Televisió i aprofitant el dia, aqui a Espanya es celebrarà la IX edició dels premis de l'acadèmia TV de les arts i les ciències de la televisió (bufff, quin nom tan llarg) que tindrà de mestre de cerimònies al sr Buenafuente. Aquesta edició, la podreu seguir per televisió, apartir de les 22:00, a La Sexta.
La retransmisió serà produida pel equip de "El Terrat" i podrem veure sobre l'escenari, practicament tots els colaboradors del seu programa de la Sexta.
Aquesta gala, coincidint amb l'etapa de refundació que ha promogut Manuel Campo Vidal (el seu president), es farà en, el que podriem dir, format americà, una mica copiant l'entrega dels premis Emmy americans, tant en el que podriem dir la posada en escena, el ritme i tots els convidats/nominats sentats en taules rodones.

Aquestos son els finalistes, en les 18 categories.

Programa informatiu
-Informe semanal (La 1)
-Noticias Cuatro 2 (Cuatro)
-Telediario (La 1)

Programa d'entretenimient
-Buenafuente (Antena 3)
-Caiga quien caiga (Telecinco)
-Sé lo que hicisteis la última semana (La Sexta)

Programa infantil
-El conciertazo (La 2)
-Los Lunnis (La 2)
-Megatrix (Antena 3)

Programa de ficció
-Aída (Telecinco)
-Amar en tiempos revueltos (La 1)
-Cuéntame cómo pasó (La 1)

Programa documental
-Al filo de lo imposible (La 2)
-Callejeros (Cuatro)
-Documentos TV (La 2)

Actriu de sèrie
-Adriana Ozores. Los hombres de Paco (Antena 3)
-Ana Duato. Cuéntame cómo pasó (La 1)
-Carmen Machi. Aída (Telecinco)

Actor de sèrie
-Arturo Valls. Camera café (Telecinco)
-Imanol Arias. Cuéntame cómo pasó (La 1)
-Luis Varela. Camera café (Telecinco)

Guió
-Amar en tiempos revueltos (La 1)
-Buenafuente (Antena 3)
-Cuéntame cómo pasó (La 1)

Director
-Andreu Buenafuente/Jordi Évole. Buenafuente (Antena 3)
-Antonio Cano/Agustín Crespi/Sergio Cabrera. Cuéntame cómo pasó (La 1)
-Edu Arroyo/Cristina López. Noche Hache (Cuatro)

Realitzador
-Equipo de deportes de Informativos Telecinco/Fórmula 1 (Telecinco)
-Jordi Vives. Mira quién baila y Gala 50 aniversario TVE (La 1)
-Víctor Santamaría. Programas de fútbol y toros (Canal +)

Productor
-Alberto de Massy. Esta es mi tierra, Metrópolis y Ruta de la memoria (La 2)
-Francisco Romacho. España directo (La 1)
-Willy Rubio. España, entre el cielo y la tierra (La 2)

Iluminador
-José Luis Rodelas. Buenafuente (Antena 3)
-Juan Caballero. Mira quién baila y Gala 50 aniversario TVE (La 1)
-Tote Trenas. Cuéntame cómo pasó (La 1)

Presentació programes informatius
-Ana Blanco. Telediario 1 (La 1)
-Lorenzo Milá. Telediario 2 (La 1)
-Matías Prats. Noticias 2 (Antena 3)

Escenògraf
-Luis Gracia. Mira quién baila y Gala 50 aniversario TVE (La 1)

Maquillatje i caracterizació
-Equipo maquillaje y caracterización de TVE y Gestmusic en Sant Cugat.
Mira quién baila y Gala 50 aniversario TVE (La 1)
-Equipo de maquillaje y peluquería. Cuéntame cómo pasó (La 1)
-Paloma Buendía. Amar en tiempos revueltos (La 1)

Presentació de programes d'entretenimient
-Andreu Buenafuente. Buenafuente (Antena 3)
-Eva Hache. Noche Hache (Cuatro)
-Patricia Conde y Angel Martín. Sé lo que hicisteis la última semana (La Sexta)

Canal temàtic
-Canal 24 horas
-Canal de Historia
-Teledeporte

TV Movie
-Cosas que pasan (TV3)
-El partido (FORTA)
-Electroshock (RTVV y TVE Internacional)

I com no, si estem parlant, que serà una copia dels Emmy, falten les "grans estrelles" donant els premis, aqui teniu el llistat de les nostres "grans estrelles locals" :)
Paula Vázquez, Pilar Rubio, Carmen Sevilla, Concha G. Campoy, María Teresa Campos, Gonzalo Miró, Silvia Jato, Arturo Valls, Ivonne Reyes, Patricia Conde, Wyoming, Andrés Montes, Manel Fuentes, Carlos Sobera, Angel Martín, María Rey, Marisela Álvarez, Marta Reyero, Marta Torné, Los Morancos, Ana Blanco, Mar Saura, Pepe Sancho, Santiago Segura y José Corbacho
I deixo pel final el temà de les televisions autonòmiques. Aquestos es van decidir el pasat dia 14, en una reunió del Consell de la Acadèmia de les ciencies i les arts de la televisió (segueixo dient que es massa llarg el nom), i que seran entregats durant la gala d'aquesta nit. És la primera vegada que tenen categoria propia. Això si... aquestos ja estan decidits, no hi ha nominats, la llista que reprodueixo ara és la dels guanyadors, si vols seguir la gala i no saber qui son, deixa de lleigir ja desde aqui.

Programa autonòmic informatiu:
- Andalucía Directo (CANAL SUR)

Programa autonòmic de ficció:
- Libro de Familia (TVG)

Documental autonòmic :
- Nuestro Campo Bravo (TVCM)

Programa autonòmic d'entretenimient:
- Polònia (TV3)

Programa autonòmic infantil:
Trikitraka Trikitrón (ETB1)

Dibuix curios


He trobat aquest dibuix, que expressa bastant bé, el sentiment dels fans seguidors de les sèries.

I es proposa una hipotètica manifestació contra la vaga. Els retols diuen coses com "Acabeu la vaga", Salveu Herois, Salveu Dones desperades, salveu Betty la fea .....

Nova entrega dels Premis Emmy Internacionals

Els premis Emmy son els galardons que s'entreguen anualment com a premi a l'excelencia en la industria de la televisió americana, de forma similar als Oscar.
3 organitzacions separades però relacionades presenten el premis Emmy:
L'Acadèmia de les Arts i les Ciències de la Televisió (Academy of Television Arts & Sciences) honra a la televisió en horari de primetime. No inclou els deports.
L'Acadèmia Nacional de les Arts i Ciències de la Televisió (National Academy of Television Arts & Sciences) reconeix la programació deportiva, documental i noticiera en els horaris matinals i vepertins (el que en argot televisiu s'anomena Daytime)
L'Acadèmia Internacional d'Arts i Ciències de la Televisió (International Academy of Television Arts & Sciences) premia la programació originaria fora dels Estats Units.
I després d'aquesta introducció, dit sigui de pas, treta de la wikipedia, anem a la noticia d'avui.
Aquesta pasada nit del 19 de novembre, a Nova York, s'ha fet la gala d'entrega dels premis Emmy en la seva versió internacional, que ja arriba a la edició número 35.

Gran Bretanya, va ser el pais triunfador de la nit.

La millor sèrie dramàtica va ser per "The Street" (BBC) així com la de millor actor.
En la categoria de millor programa d'entreteniment sense guió, també per un programa de la BBC, "How do you solve a problem like Maria?", on també TVE optava a un premi, per el programa "El Coro de la Cárcel". En la categoria de comèdia, "Little Britain Abroad" i"Simon Schama's Power of Art: Bernini" per programació artística, tots dos també de la BBC.

Polonia es va endur el premi al millor programa infantil, "The Magic Tree", Holanda el de millor actor, Pierre Bokma, de la sèrie "The chosen one" (que va empatar amb el actor esmentat abans de "The Street") i frança el de millor actriu, Muriel Robin, de la sèrie "Marie Besnard _ The Poisoner" basada en fets reals, entre altres guanyadors. Tota la informació de nominats i guanyadors la podeu trobar a la seva plana oficial http://www.iemmys.tv/

Però el que podriem dir que va ser el protagonista de la nit, és Al Gore. Que va rebre de mans de Robert de Niro, el premi Fundadors dels Emmys internacionals, per promoure "la nostra humanitat comú".






Segueix la vaga de guionistes


Els guionistes de televisió i cinema de Hollywood, que han estat de vaga durant gairabé 2 setmanes,tornaran a negociar amb els productors el dia 26 de novembre, segons han anunciat aquestos i el sindicat d'escriptors. En un comunicat conjunt, el Sindicat d'escriptors dels Estats Units, divisió oest, i l'Aliança de productors de cinema i televisió, afirman que les 2 parts han acceptat tornar a les negociacions formals, encara que no es van donar detalls. Encara així, els escriptors, en vaga desde el 5 de novembre, continuaran amb la seva protesta, així ho va asegurar el portaveu sindical, Gregg Mitchell. Alguns van rebre amb alegria la decisió de tornar al diàleg.

La cosa és que la vaga fa molt de mal a les productores de sèries de televisio i programes de televisió, i encara els preocupa més que molts actors d'aquestes sèries sentin simpàtia per la causa, cosa que fa que la gent doni suports als guionistes.

Com un petit exemple, mireu la foto. Els coneixeu?
Son dos dels protagonistes de la sèrie "Herois". D'esquerra a dreta, en Greg Grunberg (Matt Parkman) o Sendhil Ramamurthy (Dr Mohinder Suresh).

Men in Trees



Si, així com ho sentiu, Men in Trees, homes als arbres, és el títol de una sèrie norteamericana que desde el dia 13 de setembre es ve emetent al canal FOX. És una sèrie, que encara que n'havia sentit parlar, com qui diu, l'he descoberta aquest cap de setmana. Tenia uns quants episodis per veure, i he de dir que m'ha conquistat. De que va la sèrie? Marin Frist, una dona d'èxit, segura d'ella mateixa, i que ha escrit uns quants llibres bestsellers que tracten de l'amor i les relacions de parella. Uns dies abans de la seva boda, viatja a Alaska per promocionar el seu últim llibre. Degut a un descuit accidental, descubreix que el seu promés té una amant, un fet que marca la manera de veure la vida de la Marin.

La sèrie ens ensenya com serà la nova vida de la Marin, decidida a probar sort en una petita aldea d'Alaska, St. Elmo, on va anar a promocionar el seu llibre i que ara es convertirà en la seva nova llar. Poc a poc, anirem coneixent els nous amics i veïns de la protagonista, un grup format en la seva majoria per homes, els quals no saben res de la vida urbana a una gran ciutat, fet que provoca moltes situacions gracioses entre la Marin i els habitants del poble.



Aquesta petita aldea, és un lloc perfecte i idílic, per recarregar les piles i veure que encara hi ha gent que viu sense estrés, mes pendents d'ells mateixos que de les preses diaries i les intrigues profesionals.
Entre el nou cercle d'amics de la protagonista podem trobar al locutor de radio i també propietari de la pensió on s'allotja la Marin, una prostituta entranyable, una sheriff obsesionada amb els raigs UVA, un pilot d'avions profesional i un "solter d'or".

La sèrie podriem dir que és una barreja de "Doctor en Alaska", una miqueta de "El diario de Bridget Jones" i un xic de "Las chicas Gilmore".
Fa poc TVE ha adquirit els drets per emetre aquesta sèrie. Veurem quin tracte tindra per part d'aquesta cadena, ja que com sabeu, no tracta massa les sèries, Perdidos, Mujeres Desesperadas ... per exemple.



Sèries de Telecinco en català




Canal Català TV, la empresa audiovisual creada a partir de diferents propietaris de televisions locals privades, emetrà a partir de demà dilluns algunes de les sèries d'èxit de Telecinco, com "Al salir de clase", "7 vidas" i "Hospital Central". Això si, amb un doblatge nou i en català.


"Al salir de clase" comença demà dilluns 19 i s'emetrà diariament a les 15:00.
"7 vidas" també comença el dilluns, pero amb un capítol semanal a les 22:00.
Y "Hospital Central" també s'emetrà els diumenges a les 22:00, a partir del dia 25.





Tornaré a parlar pròximament de Canal Català TV, ja que que es convertirà en el grup privat audiovisual amb més presencia ja que acaba d'aquirir 16 llicencies de TDT local.





sintonia de la sèrie "Al salir de clase"

Related Posts with Thumbnails