Adéu al Comisario. Benvinguda a MIR

El Comisario” la sèrie dels divendres a la nit a Telecinco diu adéu aquesta nit, amb l’espisodi “Cadena de errores”, el cas que ha mantingut intrigats als seguidors de la sèrie durant tota aquesta temporada, que és la 11, es resol avui amb aquest episodi on Quiroga descobrirà que Lucas és un policia infiltrat i li farà pagar cara la seva traïció.





I si avui ens diu adéu “El comisario” fins l’any que ve, mentrestant, la sèrie encarregada de omplir el buit que deixa en la programació, es MIR. El proper 4 de gener, torna, en la seva segona temporada, aquesta sèrie, que en la temporada passada ens deia adéu amb un quasi 21% d’audiència. Aquesta nova temporada té 3 noves incorporacions, una nova resident, Lea Izquierdo, una infermera, Elvira Peña i un cirurgià Alberto Sales. Així també podrem veure en qualitat d’actors convidats a bastants actors veterans com Amparo Rivelles i Terele Pávez, entre altres.

Els Tudor a Canal +


Aquest diumenge Canal + estrena una de les sèries que han donat molt a parlar aquest any, i quan dic molt a parlar vull dir parlar-ne molt be. Es tracta de la sèrie “Los Tudor”. Una superproducció americana que es centra en els anys joves del rei Enric VIII d’Anglaterra, que durant 40 anys va ser el omnipotent rei del país. No es tracta de la típica sèrie costumbrista, el que podrem veure és una mirada escandalosa de l’època, ambició, odi, luxúria, intriga i traïció.
El guionista i també director de la sèrie és Michael Hirst, que els cinèfils reconeixeran per ser el guionista de la pel·lícula “Elizabeth” justament una de les filles de Enric VIII, i com ell mateix diu és un entusiasta de la historia de la casa dels Tudor.


Repartiment de la sèrie
Jonathan Rhys Meyers (Rei Enric VIII)
Henry Cavill (Charles Brandon)
Natalie Dormer (Ana Bolena)
Jeremy Northam (Sir Tomàs Moro)
Maria Doyle Kennedy (Reina Catalina de Aragó)
Sam Neill (Cardenal Tomás Wolsey)
Henry Czerny (Norfolk)
Nick Dunning (Tomás Boleyn)
Callum Blue (Anthony Knivert)





Guia de la Nit de Nadal Televisiva i no morir en el intent.

Avui és un dels dies on les cadenes de televisió intenten aconseguir el màxim d’audiència, i potser aquest any, podríem dir, que és la nit on s’han passat més. Avui la contra programació i el intent de superar la cadena rival és més gran que mai. Avui per resumir-ho molt, és una barreja de tradició, humor, música i caspa (que malgrat em pesi, aquesta última dona molta audiència) . Fem un repàs al dia d’avui, i jutgeu vosaltres mateixos.

TVE
Per ser “originals” emetrà a les 21:15 un programa fresc i original, que mai havien fet (irònicament parlant), un ESPECIAL “Mira quien Baila” presentat per Anne Igartiburu (espero haver-ho escrit bé), els participants seran cares conegudes de la cadena, Pilar Garcia Muñoz (España Directo), Juan Carlos Cerezo (Cine de Barrio), Mar Regueras, Fabio Testi e Iker Lastra, actors de la sèrie “Herederos”; Enric Company, (España Directo), María José Molina (gente) i Antonio Garrido, (Identity).

I desprès del MQB, ve un clàssica nadalenc, concert de Raphael i amics. Això serà al voltant de la mitjanit. El programa es diu “Nochebuena con Raphael”, i apart de ell mateix actuaran Los Lunnis, el grup Mota (on un dels fills de Raphael canta), David Bisbal, Paloma San Basilio, Chenoa, Lolita, Alex Ubago i uns quants més.

Antena 3

El primer programa que obre la nit, es un especial Nadal dels Simpson. Com sabran els seguidors d’aquesta sèrie, cada temporada, té un especial Nadal, doncs avui podrem veure el especial de la temporada 18 inèdit a les televisions d’aquí. Després n’emetrà 2 més ja emesos.
Després dels Simpson, arriba Juan y Medio, a les 22:30, amb l’especial “Somos la eñe”, programa que “buscarà” el millor acudit del 2007 i el millor humorista.

Ja la 1 de la matinada, arriba l’especial “La Nochemásbuena”, el típic i tòpic especial de imatges divertides, la novetat és que el presenten la Marisa Porcel i Pepe Ruiz (si aquestos noms no us diuen res, canvieu-los per Pepa i Avelino), només estaran la primera meitat del programa, on podrem veure les imatges més “delirants”,la segona meitat, la presenta Juan y Medio de nou i amb la col·laboració de les actrius mes jovenetes de les series de la cadena i alguna altra. Carlota Garcia (Paula al internado) i Denis Peña Molina (Evelin a la mateixa sèrie) i la Maria Isabel.

Ara arriba el torn de Telecinco.

A les 21:15, la gent de Camara Café amb el seu especial de Nadal.

Després el especial Nadal de “Escenas de Matrimonio”, on ja deia feia unes setmanes, podrem veure, les 3 parelles juntes i amb la col·laboració de Lina Morgan.

I per acabar la nit, 2 reposicions de CSI Miami, perquè canviar una cosa, si cada dilluns va bé, no fos cas que la parròquia canviés de canal.

CUATRO
A les 21:15, un Especial de Nadal de “El Hormiguero”, anomenat “¿por qué no te quedas?, amb tots els col·laboradors habituals del programa. Humor i experiments, i els millors moments dels convidats del 2007.

Eva Hache no ha de ser menys, i també ha preparat un especial de Nadal, “Feliz Hachebuena”, començara amb el missatge nadalenc, de Sa Graciosa Majestat Eva Hache a tots els Espanyols, documentals inedits de la televisió de fa 2007 anys (no m’he equivocat, és així), col·laboracions de tota la troupe del programa, consells nadalencs, la abducció de Papa Noel, vaja un Eva Hache com mai hem vist, amb més duració i molts més continguts.

L a Sexta

Molt més moderada que les altres cadenes, però no per això menys interesant.
A les 21:20, el especial de Padre de Familia.

Pel·lícula familiar a les 22:00, La Familia Addams.

I després, el especial de Nadal de Buenafuente. On tindrà de convidats a Papa Noel, Meltxor, Gaspar i Baltasar. Entre tots faran un repas a las les frases celebres de l’any, “Yo no me llamo Jose Luis”, “mi primo me ha dicho que el cambio climatico no es pa tanto” o “El Ave llegarà a Barcelona el 21 de diciembre” entre altres perles.

La 2

Es desmarca de totes les cadenes, i emetrà una pel·lícula del 2002, Lejos del cielo, a les 21:45, un retrat de la societat del 2005.

TV3

A les 22:00, un especial Nadal de la Rentadora, on veurem la evolució dels anuncis típics de Nadal.

A les 22:25, un clàssic nadalenc, “Nadal a 3 bandes”

I a les 23:25 AbbaMania, és un programa d'actuacions musicals temàtiques que oferirà versions catalanes inèdites dels clàssics de tots els temps. Presentat per la Nina, els 6 programes seran una gran festa de la música centrada en un tema: Abbamania, Cinemania, Rockmania, Greasemania, 60mania i Discomania. Cada "...mania" serà una divertida oportunitat per escoltar les cançons de la nostra vida interpretades per grans cantants en actuacions sorprenents i, sovint, irrepetibles. Cada programa serà una divertida oportunitat per escoltar les cançons de la nostra vida en actuacions sorprenents i, també, per veure reunits en el mateix escenari tots els intèrprets que participen en cada un dels programes. Els cantants que actuen en cada edició són: Cris Juanico, Sabor de Gràcia, Gisela, La Puerta de los Sueños, Roser, Pep Sala, Musical més petit, Lichis, Jaume Sisa, Mone, Iguana Tango, Cristina del Valle, Llorenç Santamaria, Los Manolos, Víctor, Macedònia, Tennesee, Sylvia Pantoja, Mazoni i Gerard Quintana. Entre actuacions, diferents vídeos ens explicaran detalls sobre cada tema i ens faran reviure els nostres records de la mà de cares conegudes de l'entorn català. Farem algunes preguntes i hi hi donarem resposta aprenent noves curiositats. En el rànquing explorarem les fites musicals de l'època al més pur estil radiofórmula.



STAR TREK ESPACIO PROFUNDO NUEVE a VEOTV



Pels que no em coneixen, aclarir que soc un gran seguidor de sèries, però en la meva anima, jo soc un “trekkie”, o sigui un seguidor de les sagues de Star Trek. Considero que a nivell nacional les sèries de Star Trek no han estat ben tractades per televisió, remarco lo de nivell nacional, perquè TV3 ha emès alguna de les sagues, “la nova generació”, “la sèrie clàssica” i “Voyager” amb un tractament bastant digne, i ara també em ve al cap, el canal SciFi Chanel, que ha emès la última (fins al moment) de les sagues trekkies que és Enterprise.
Doncs ara toca veure la tercera (en ordre cronològic) d’aquestes sagues, Star Trek Deep Space Nine (Espacio Profundo Nueve). I la cadena encarregada, és una de les que emeten en TDT, la cadena VeoTV.
Segons el seu comunicat expliquen, que la sèrie s’estrenarà el proper dia 5 de gener a las 17:00 emeten el primer episodi (que en realitat són 2). Això només serà el dia de l’estrena, després a partir del diumenge dia 13 a les 21:00 s’emetran setmanalment 2 episodis. Expliquen que estan fent un doblatge nou, ja que els que hi havia fins ara en DVD era en el castellà neutre i ens sona fatal. Ens remarquen que si la sèrie te tirada, podrien passar-la en edició diària a les 23:00 i de quan acabessin continuar amb la sèrie Star Trek Voyager. Així que seguirem atents.
Per la gent que no conegui de que va aquesta sèrie, dir que aquesta tercera saga de la franquícia, és la primera que no està centrada en la nau Enterprise i que no tots el personatges regulars pertanyen a la Flota Estel•lar. Espai Profund 9, és el nom d’una gegantina estació espaial, que serveix com a lloc estratègic a la Federació, ja que està just al costat del primer forat de cuc estable que comunica amb una regió del espai encara no explorada per la Flota Estel•lar.
La sèrie ha tingut 7 temporades. Les primeres 3, segueixen una mica el clixé del que havien estat els episodis de les anteriors sagues, però no es fins la quarta temporada que la sèrie agafa la seva identitat pròpia, i comença a crear unes histories que es van encadenant entre si , tot creant una historia molt solida.

Ja tenim data final d'estrena per LOST


Vaig dir, en anteriors posts, que us mantindria informats dels canvis i noticies sobre la propera estrena de la quarta temporada de LOST. Doncs abans ho hagués dit, la cadena ABC (la cadena on s’emet LOST als USA) en un comunicat oficial ens explica las novetats pel 2008.
Entre elles, destacar que després dels mil tombs de cap que han fet i pensat, han decidit estrenar abans d’hora els nous episodis. L’estrena passa a ser el dia 31 de gener, que és un dijous.
Per tant la cosa, queda, sinó hi ha canvi, el dia 30 de gener hi haurà una reposició del últim episodi de la tercera temporada. I es prepara un episodi resum, que englobarà les tres primeres temporades, sense tindre encara data d’estrena, el més probable es que com cada any, el facin una hora abans del episodi el dia 31.




Nova temporada de “ALLÁ TÚ”

Avui 17 de desembre, torna “Allá tú” en la que ja és la seva cinquena temporada.
El conegut joc de les capsetes, on si tens sort i saps negociar et pots emportar interessants premis, fins al premi gros de 600.000 €.
Aquesta nova edició segueix sent presentat per Jesús Vázquez, el com molta gent anomena, el presentador de moda, ja que en els últims temps ha presentat el Allá tú, Operación Triunfo, Supervivientes (que per gener torna, ja aniré comentant) i altres programes especials. Aquest presentador té un estil molt personal que li dona un segell molt característic al programa. De fet, una del claus de la seva frescor i per la que demostra aquest estil, és que surt sense guió, tot el que va fent i dient ho va improvisant, i es nota que s’ho passa bé presentant el programa.
Aquesta cinquena temporada no te masses novetat, potser només destacar-ne una, la figura del banquer, que és el qui en part negocia amb el concursant. Aquest banquer, que va trucant durant el programa i va oferint tractes per canviar la capseta o el premi, en aquesta edició serà més malèvol o recargolat, ja que incrementarà el “sofriment” i nerviosisme dels concursants.
Per resumir en números el concurs, com ja havíem dit, és la cinquena temporada del concurs, per gener farà quatre anys que s’emet, ha repartir des de les hores més de 22.000.000 €. I ja posats en els premis, el premi més gran, el de 600.000€ se’l va endur en Gilbert Trilles veí de l’Aleixar.

Perilla la 4ª temporada de LOST (Perdidos)


Molta gent m’ha estat preguntant en els últims dies que passarà amb la sèrie Lost amb la vaga de guionistes. En el post anterior, un dels comentaris en feia també menció.
Bé, doncs dir que si, que està en la situació perillosa. Us poso al corrent del que ser fins ara. Actualment hi ha gravats només 8 episodis. L’episodi número 6, és un episodi que tanca moltes de les histories i ens deixa amb un final bastant potent. El 7 i el 8 continuen la història però obrint nous arcs argumentals. Això és tot el que hi ha. Si la vaga no es resol aviat, pot passar, i és una cosa que ara mateix s’estan pensant molt, d'estrenar al abril la quarta temporada i només fer una temporada de 8 episodis, i fer que la cinquena sigui de 24 o també només emetre el 6 primers, i deixar els dos següents per emetre’ls juntament amb la cinquena temporada.
Així que seguidors de LOST, tingueu paciència.
Seguiré al aguait de com va la cosa.

Per obrir boca, us deixo amb els tràilers que es poden veure a les televisions americanes de la quarta temporada.









Els herois en vaga

Fa uns dies, podíem veure que 2 dels actors de la sèrie "Herois" es manifestaven a favor de la vaga de escriptors i guionistes d'Amèrica. Ara ja en son més, aquestes fotos son d'ahir mateix. Ho diuen per si soles. La vaga va per llarg senyors seguidors de sèries americanes, algunes d'elles ja s'estan replantejant o bé acabar la temporada on han arribat, o fins i tot cancel·lar tota una temporada fins el proper setembre.




























Com deia el matí al programa de radio, hi havia més actors de sèries donant suport als vaguistes. Un petit exemple.



Eva Longoria al servei logístic i la Julia Bowen de "Desperate Housewives".



















Kate Flannery de la sèrie "The Office" i Patrick Dempsey de "Anatomía de Grey"

Tu pots ser un presentador de TV

La 2 ha iniciat un curiós procés de càsting per contractar a 3 presentadors per un pròxim programa de televisió. Els presentadors han de ser 3 joves informàtics que conduiran el programa però a la vegada actualitzaran la plana web del programa. El programa tindrà per nom “En Construcción”, i esta dirigit a l’audiència jove. Serà un programa contenidor, que inclourà 4 sèries de ficció intercalant entre elles amb breus vídeos de temàtica juvenil. S¡emetrà de dilluns a divendres, i serà la combinació de televisió, Internet, radio i telèfon mòbil, així, ens diuen, que els telespectadors formaran part activa del programa.
Deia que el càsting es curiós, i es degut a que serà un càsting fet des de YouTube. Els joves que vulguin provar sort tindran de penjar al portal de vídeos YouTube el seus vídeos i a traves de la plana web es podrà votar al presentador favorit.
Aqui teniu un dels vídeos que ja han penjat. Jutjeu vosaltres mateixos el nivell.

Marisa Porcel i Pepe Ruiz debuten avui a "La familia mata"


Encara coneguts per l’audiència com a Pepa i Avelino, aquests 2 actors debuten avui dilluns a es 22:00 al episodi de la sèrie de Antena 3 “la familia mata”. Interpretaran a Elvira i Fermin, els avis de Susana i Marcos Mata. Elvira pot presumir de ser una de les primeres dones en estudiar una carrera universitària, encara que li va servir de poc ja que mai va poder exercir. Actualment és una aficionada al esoterisme i al tarot. Té idees molt feministes, és oberta de ment, caràcter fort, sense pels a la llengua i defensa el sexe a la tercera edat, i a sobre no suporta a la dona del seu fill.
Per l’altra banda en Fermin, és un home que de jove ha sigut un triomfador en els negocis, encara que sempre va dient que té 3 carreres universitàries, la veritat no va acabar ni el col·legi. Encara a la seva edat, es creu un seductor i és molt presumit. Al contrari de la seva dona, és molt tradicional i considera al seu fill un empresari de segona.
Però igual que passarà a Telecinco, que per Nadal tindrem sobresaturació de Escenas de Matrimonio, Antena 3 no es queda curta, i aprofitarà la popularitat d’aquests veterans actors per conduir un especial de Nadal, la nit del 24 de desembre, el programa es dirà “La noche más buena”, i serà el típic programa contenidor que recollirà les imatges més divertides i impactants que s’han produït en televisió durant el 2007.
I això no es tot, també col·laboraran com a parella de ball a TVE, en el especial “Mira quien baila” el dia 15 de desembre, una gala destinada a recollir diners per la ONG FAO (organització de les nacions unides per a l’agricultura i l’alimentació).

Prendrem cafè els dilluns


Recordeu la plana web queremoscafeadiario? La plana web que demanava que tornessin a posar “camera café” de dilluns a divendres. Doncs be, avui estaran una miqueta més contents. A partir de avui, el dilluns també hi haurà camera café. Així doncs, ara es podrà veure la sèrie el diumenge a la nit i els dilluns. Segons explica Telecinco, la sèrie anirà poc a poc agafant més dies, i si no canvien els plans al gener haurà recuperat els dies habituals d’emissió, deixant descansar a “escenas de matrimonio”, degut al alt ritme de gravació que porten fins ara. Però ja sabeu com és Telecinco, si pel que sigui l’audiència de camera café fluixeja, em temo que tindrem escenas de matrimonio per més temps.

Especial Shrek per Nadal



Antena 3 ha adquirit aquesta setmana, els drets d’una pel·lícula nadalenca especial per televisió, que s’anomena Shrek the Halls. Efectivament, és el Shrek, l’ogre verd i grandot de les pel·lícules. Antena 3 ha demostrat ser molt viva aquest cop, ja que tot just, la setmana passada es va estrenar als Estats Units, on va tindre un gran èxit d’audiència, es va convertir en el programa de prime time més vist pels nens en els últims 7 anys i el segon més vist per adults, amb un total de 21 milions d’espectadors. Segons he pogut saber, la cadena té intenció d’emetre aquest especial aquestes mateixes festes de Nadal.
“Shrek the Halls” ens explica una bonica historia nadalenca on Shrek per primera vegada celebrarà el Nadal a la seva casa del pantà, amb la Fiona i els nens. El problema radica en que ell mai ha celebrat el Nadal i no sap com fer-ho. Va demanant ajuda als seus amics, el Gat amb botes i l’Ase, però li xafen els plans. Més tard trobarà un llibre que explica fil per randa el que ha de fer per Nadal, un llibre al estil auto ajuda, cosa que tampoc anirà massa be. Al final, esperem que el pobre Shrek comprengui l’autèntic significat del Nadal.
La pel·lícula en la versió original ha sigut doblada pels mateixos actors de les pel·lícules, en Mike Myers (Shrek), Cameron Diaz (Fiona), Ase (Eddie Murphy), Antonio Banderas (El gat amb botes) entre altres. Espero i desitjo que el doblatge espanyol tingui això en consideració i faci el mateix que la resta de films.

Tornarà la sèrie Jericho.


Jericho, és una de les sèries, que s'han emès per aquí. Hi ha gent que la va seguir, i es va sentir "enfadada" quan van descobrir que era una sèrie que no continuava, fins i tot, gent deia que no la volia veure degut a que no tenia final. Als Estats Units la van cancel·lar, tot just acabada la primera temporada, i ens vam quedar amb moltes ganes de saber moltes coses. Una sèrie, no es pot deixar així, fot molt. No és la primera vegada que ens passa això als seguidors de sèries. Un petit exemple, la sèrie de ciència ficció Farscape, li va passar el mateix, tot just acabada la quarta temporada, i els seguidors ens vam quedar amb les ganes de com acabaria tot allò. Però el moviment dels fans i seguidors, es va posar en marxa, i després d'uns anys, van aconseguir, que la productora de la sèrie, fes una minisèrie, on s’expliqués tot, tots els arc argumentals quedessin explicats, i la sèrie pogués tindre un gran final adequat.

Doncs un cop més, els seguidors de sèries, s'han posat les piles. I Jericho, gràcies a les webs d’Internet que demanaven el seu retorn, les recollides de firmes, ho han tornat a fer. Jericho torna com a un minisèrie, cosa que alguns de vosaltres ja potser havíeu sentit, però ara ja te data d'estrena. Serà el 12 de febrer, això si, als Estats Units. Encara que la decisió, ja estava presa de fa temps, això els hi va com anell al dit, ja que el guió, ja estava fet, abans de la vaga d'escriptors, d'aquesta manera ja saben que tenen assegurat un programa per aquelles dates, perquè pel que sembla, la vaga encara va per llarg.
Per cert, he vist els últims episodis de "mujeres desesperadas" i "herois", emesos als Estats Units, i sincerament, desitjo que la vaga es resolgui aviat, ens han deixat amb uns finals d'allò mes interessants i amb ganes de molt més. Ara be, això ho diu la meva "vena" de FAN d'aquestes sèries, però en el fons, se que els guionistes tenen raó, i m'agradaria que tot es resolgués al seu favor, i que aconsegueixin les reivindicacions que demanen. així que paciència.

Avalantxa de sèries a FOX

FOX, la segona cadena digital més vista (justament ahir es feien públic el ranking d’audiències de les plataformes digitals), ens prepara un gran assortiment de sèries pel gener de 2008.
FOX, es podria dir que es vesteix amb les millors gales per donar la benvinguda al nou any 2008, Anatomia de Grey, Bones, Entre Fantasmas, House, Shark, The O.C i The Unit, són sèries tornen amb nous episodis.
La primera en estrenar-se és The O.C, que ho farà el dia 3 de gener (el dia del meu aniversari) a les 18:35. Aquesta serà la quarta i última temporada d'aquesta sèrie que ens explica les histories sobre les relacions entre pares i fills, marits i mullers i les relacions d'un grup d'adolescents de Califòrnia.
El 8 de gener a les 22:00, es House qui arriba a FOX, amb la seva quarta temporada, però aquest cop, ja doblada. No cal dir massa d'aquest peculiar i malcarat doctor. Això si, pels amants de la versió original, seguirà emetent els dimarts a les 0:05 amb subtítols en espanyol.
El dia següent, el dia 9, ales 22:00, es la segona temporada de Shark la que s'estrena, on continuarem veient la vida personal del surrealista, a vegades, de Sebastien Stark, un advocat defensor que després de un inesperat cas, passa les seves agressives tàctiques al costat de la fiscalia.

El dia 11, també a les 22:00, arriba la tercera temporada de Bones, una mena de CSI, però es basa en la antropologia forense per resoldre els casos.
La segona temporada de "the unit" arribarà el dissabte dia 19, més missions secretes i encobertes realitzades per un equip de les Forces Especials del exercit dels Estats Units.
Anatomia de Grey, torna amb la seva quarta temporada, el dia 23 a les 21:30. Una de les sèries de metges que més m'agrada.

I per últim, el dia 25 de gener a les 21:30, arriba la tercera temporada de "Entre Fantasmas". Sèrie que gira entorn de Melinda Gordon, que té l'habilitat de comunicar-se amb els esperits que encara estan vinculats a la vida terrenal i que busquen la seva ajuda per determinades raons. Com a dada curiosa, comentar, que la sèrie s'inspira en el treball de un conegut mèdium anomenat James Van Praagh.




Fins aquí les series, que retornen a FOX, però hi ha 2 estrenes.

El dia 7 de gener s'estrena la polèmica "Californication" que ens explica la vida d'un escriptor que s'esforça en compaginar la seva carrera professional, la relació amb la seva filla i la seva ex-novia. En un moment d'estancament professional, es centra més en la seva obsessió per les dones atractives, l'alcohol i les drogues. L'èxit de la sèrie ha sigut tan brutal, que la cadena per cable showtime, on s'emet als Estats Units, ja l'ha renovat per una segona temporada.
El dia 24, s'estrenarà "sin cita previa", que realment és un spin-off (una sèrie, que neix a partir d’un altra) de Anatomia de Grey. La sèrie ens explica la vida de Addison Montgomery, una famosa cirurgiana, que deixa el hospital Seattle Grace, es separa del seu marit, i es trasllada a Los Angeles tot buscant un clima més càlid i noves oportunitats a la vida. Allí troba als amics de l'escola de medicina, i s'uneix al equip de la clínica on treballen.




Torna Futurama


Futurama, creada pel creador dels Simpson, Matt Groening, torna a la petita pantalla, però no el format que coneixíem. Ara, es posa a la venda en DVD directament i en pel·lícula. Estan prevista una sèrie de films que aniran sortint en DVD. Aquesta setmana als Estats Units, surt la primera. Que podríem traduir com una cosa semblant "La gran victòria de Bender" (no se’m acut una traducció millor). La història es centra en el Bender, que cau en mans d'uns criminals, que el fan servir per als seus malvats fins.


Però a més a més, aquesta pel·lícula ja ve rodejada de polèmica. La setmana passada, misteriosament, es va filtrar a Internet, no se sap com, però ha aparegut en diverses planes de la xarxa com Stage6, piratebay o quicksilverscreen.com i d’aquí ja es troba en les xarxes habituals de descàrregues d’Internet. No cap dubte que els fans de futurama els hi farà gràcia, encara que potser en Matt Groening no n'hi farà tanta. I dic potser, perquè alguns dels creadors d'algunes de les sèries d'èxit, i millor no dir noms, comentava que estan encantats que la gent es baixi les seves sèries per Internet, cosa que fa millorar les vendes en DVD i un moviment de fans més potent.

Related Posts with Thumbnails