Avui Cuarta temporada de LOST.

No cal dir més, l'espera ha estat llarga, avui s'estrena la cuarta temporada de LOST als Estats Units. Aish! com patirem.




Telecinco tritura “El Tomate”


Doncs així es va saber el dimarts, aquesta setmana és l’última del programa “Aquí hay tomate”
Va ser una noticia que va agafar per sorpresa a tots, no nomes als espectadors,sinó també als que fan el programa, es van assabentar el mateix dia. Segons la versió oficial, es retira el programa per un desgast d’audiència, encara que fa de mal dir, ja que la mitja d’aquest mes ronda el 18-19%, tampoc és un desastre d’audiència. Fa pensar que potser hi ha altres motius que han propiciat aquesta retirada, i que el més probable no sabrem mai, com altres programes, tant de la mateixa cadena com d’altres cadenes, que es van retirar per motius que mai hem sabut. Del tomate aquets dies s’han dit moltes coses, que si no agradava a la casa reial, que si la Pantoja havia pagat molt i molts diners per a que no s’emetés més... els mateixos del programa van dir que només ells saben la veritat.
Encara que un sigui defensor o detractor d’aquest programa, el fet és que ha sigut un programa que ha creat escola, per o bé o per a mal, però en els últims anys han sigut un referent. També cal dir, que aquest programa té un record peculiar, és el programa de televisió que ha originat més querelles judicials han generat.
També hi ha els fans del Tomate, que al estil del Camara Café, han creat un blog i movilitzacions per a que torni el programa, el blog es diu “QUEREMOS MAS TOMATE” (http://queremosmastomate.blogspot.es/), i demà divendres, a la mateixa hora que comenci el últim programa, hi haurà una manifestació popular que demanarà la tornada del programa.
De moment, amb la retirada tan sobtada, no hi ha cap programa de recanvi pel dilluns, així doncs, el resum diari de Supervivientes passa a emetres abans, i la edició del programa “esta pasando” serà més llarga.
Això si, la meva més gran preocupació és... que farà ara el programa de La Sexta, “Se lo que hicisteis...”.








problema tècnic

Hola. Primer demanar disculpes, si aquestos últims dies no he actualizat el blog, he tingut un problema bastant greu amb l'0rdinador i per arreglar-lo, aquestes coses que pasen, que les peces no estan, s'ha d'esperar... que us dic que no sabreu. Bé, espero que demà ja tornaré a estar actualitazant el blog.
Una abraçada a tots.

SALVAR EUROVISIÓN

Aquest any, TVE té un nou sistema per escollir el representant per a Eurovisió. Es tracta d’utilitzar el conegut portal d’Internet MYSPACE.
Des de aquesta setmana fins el proper dia 10 de febrer, tot i cadascun dels ciutadans espanyols i residents als país, poden ser candidats a ser el representant d’ Eurovisió. La plana web és http://www.myspace.com/eurovision2008. Durant tot aquest període el públic podrà veure els perfils, les cançons, i fins i tot videos dels aspirants, i es clar, es podrà votar a qui més t’agrada. Al final del període, les 5 cançons més votades passaran a la fase final on un grup suposats d’experts hauran de triar quina és la cançó que ens representa. Però, ai! Animes de canti, no tot es tan fàcil i senzill, aquestes persones expertes, també en triaran 5 més, que no seran les 5 del públic. (Ens diuen que així evitarem el fenomen fan o vots de familiars). Així en total tindrem 10 cançons. I el dia 1 de març en una d’aquestes gales que fa TVE, sabrem quina es la cançó guanyadora. Això si, aquí si que la gent haurà de gastar-se els dinerets votant per sms o telèfon quina és la que més li agrada.
Durant tot el procés de selecció a MYSPACE, el programa musical de La 2, “No dispares al pianista”, farà un seguiment especial dels candidats a myspace.

Si després de llegir això, se’t ha despertat la vena Bisbal, i vols participar, us poso els requisits per a poder participar.

La cançó ha de ser original, i inèdita fins a octubre de 2007.

El/les artistes ha de posseir els drets de propietat intel·lectual i industrial de la cançó, del seu nom artístic, etc


La cançó ha de tenir una durada màxima de TRES minuts


El nombre màxim de persones que interpreten la cançó (entre cantants, músics, cors i ballarins) és de SIS persones


Els intèrprets han de tenir complerts els 16 anys a la data de la primera semifinal (que hagin nascut abans del 20 de maig de 1992).


La lletra no ha de ser conflictiva o irrespectuosa ni tenir missatges ideològics


Els participants han d'acreditar la residència a Espanya des de fa almenys dos anys


La cançó pot estar escrita en qualsevol dels idiomes oficials de l'estat, i pot tenir tornades o estrofes en qualsevol idioma dels països participants en el festival.


A més, l'artista o grup seleccionat per a representar a Espanya en el Festival d’ Eurovisió 2008 ha d'estar disposat a cedir tots els drets exigits per la UER (i que TVE també precisa), i negociarà un contracte editorial amb TVE/RTVE.

Petita concessió dels guionistes de Hollywood.

Aquesta setmana s’ha produït una nova ronda de conversacions amb els productors amb l’objectiu de posar punt i final a la vaga que venen portant des de novembre. De moment, encara segueixen en posicions molt distanciades. Però el guionistes han acordat fer una treva per el proper dia 10 de febrer, per a que així es pugui celebrar la gala dels Grammy.
Encara així, la gala dels Oscar, que és realment la Gala de les gales a nivell internacional, encara està a l’aire. Encara que fonts internes de L’Acadèmia de Hollywod, diuen que encara que hi haigi vaga, faran una gala encara que sigui amb refregits d’imatges.

Cuatro contra Telecinco. Batalla de Talents.

Des de fa un temps, Cuatro ens està anunciant que aquest proper dilluns 28, estrenaria “tienes talento”, la versió espanyola del britànic “Got Talent”. Així Telecinco, va estrenar per aquestes festes de Nadal, el programa “Tú si que vales”, que és exactament el mateix format que el programa de Cuatro. Aquest programa va tindre una acceptació molt bona, i Telecinco aquesta setmana ha anunciat que aquest divendres 25 de gener, estrenaria la segona edició, tot just tres dies abans que el de Cuatro. Una vegada Cuatro i la productora han sabut això, han amenaçat en posar un demanda per plagi, doncs Cuatro ha pagat els drets per el programa, mentres que Telecinco no, la productora Gestmusic, ha contestat amb una carta, els motius per el que no es un plagi el programa. La setmana ha sigut mogudeta i calenteta amb aquest tema. Si feu click aquí, podreu veure la carta de Gestmusic.
Bé, la batalla entres les dues cadenes continua, i a hores d’ara, el següent pas l’ha donat Cuatro, ahir mateix feia saber que el programa Tienes Talento, s’estrenarà el divendres, el mateix dia que ho fa Telecinco. Encara que els dos programes no s’enfrontaran frontalment, ja que el de Cuatro ho farà de les 21:30 a les 22:15, i Telecinco ho farà després de “Escenas de Matrimonio” a les 22:30, això sempre que Telecinco no decideixi suprimir la tira còmica, cosa que no m’estranyaria. La polèmica esta servida, i es que a le tele tot val i tot es pot fer, com fan ara, el ridícul. És una situació molt patètica, ja no critico el format del programa, cadascú és lliure de veure’l o no, però les posicions de les dos cadenes es patètica. S’ho haurien de fer mirar. Si fos per mi, no veuria ni un ni l’altre.

Doble abandonament a Supervivientes.

Tot just ni fa una setmana que ha començat Supervivientes a Telecinco, hi ja tenim 2 persones que marxen per dos motius diferents. Per un costat, una de les concursants, la gimnasta Estela Giménez, segons declara no es troba bé, sobretot a nivell psicològic, li costa tirar endavant i a demés el físic no l’acompanya. Així doncs, tal com sol passar en aquest tipus de programes, Telecinco enviarà en breu a una concursant famosilla de reserva.
I per l’altra banda, abandona el presentador, Mario Picazo, l’encarregat de les connexions en directe des de la illa Cayos Cochinos. Aquest es per motius de salut, doncs sofreix una malaltia tropical anomenada febre tifoidea. Estarà ingressat a un hospital d’Hondures. Mentrestant, l’encarregat de presentar des de la illa el programa, és Oscar Martínez, qui ja esta viatjant cap a l’illa, i estarà allí fins que Mario Picazo es recuperi.

REAPER


Demà, 23 de gener, La Sexta estrena nova sèrie, Reaper (que es podria traduir com a Recol·lector). La sèrie es centra en Sam (Bret Harrison). Aquest noi de 21 anys, sempre s’ha preguntat perquè durant tota la seva vida, els seus pares sempre han sigut poc estrictes amb ell. Ja sigui en els deports, l’escola o les seves eleccions professionals, mai de la vida han gosat contradir-lo. Com a resultat d’aquesta actitud, Sam faltava a classe, va acceptar treballar en una feina sense futur i ara passa malgasta el temps jugant a videojocs. No és fins el dia que compleix 21 anys que descobreix la raó de la actitud dels seus pares. Abans de que naixés, els seus pares li van vendre la seva anima al diable.
El propi Satan, apareix en persona i li explica el fet, i que ara es veu obligat a servir-lo com a caça recompenses, rastrejant les ànimes malvades que han escapat i retornar-les al infern, Sam es nega a acceptar el seu destí. Però després de veure la reacció de Satan, pensa que contrariar al diable pot tenir conseqüències fatals.
Armat amb una sèrie de aparells en constant canvi, entre ells una miniaspiradora (per recol·lectar les ànimes) però la seva missió es perillosa, i l’ajudaran els seus amics i companys de feina, Bert “Sock” Wysocki (Tyler Labine) i Ben (Rick Gonzalez), la antiga novia de Sock, Josie (Valerie Rae Miller) ara convertida en assistent d’advocats. Sock, pensa que el destí de Sam es genial, i és el més ilusionat per poder-lo ajudar, per l’altra banda, Ben, estudiant universitari, sap que és perillòs, i dona el toc seriós al grup.
Com si fossin una mena de súper herois, Sam sap que s’han d’esforçar molt per ocultar la seva nova identitat a la persona que més estima al món, la inteligent i atractiva companya de feina, Andi (Missy Peregrym), de la qual està enamorat en secret d’ella, encara que ajuda a Sock per a que tingui una cita amb ella.
Així doncs, Sam, encara que la seva vida s’ha tornat molt estranya, es sorprèn d’adonar-se que d’alguna manera, es sent bé amb la seva descoberta missió, eliminar les ànimes malvades del món. Abans no s’esperava rés d’ell, mai s’havia esforçat en rés. Ara, amb els seus amics esta feliç i preparat de ‘afrontar el seu destí de “recol·lector”.



Es veu una llum en la finalització de la vaga de guionistes

Els productors de cinema i televisió nord-americanes i el sindicat de directors van anunciar el dijous la conclusió d'un principi d'acord sobre el contracte que els lliga, una decisió que s'anuncia mentre els guionistes de la indústria de Hollywood continuen encara amb la seva llarga vaga.

D'acord amb el sindicat de productors AMPTP, aquest nou contracte (que entrarà en vigor el pròxim estiu, al finalitzar l'actual) estipula un augment dels salaris i el pagament de drets derivats de l'explotació de continguts en Internet. Acordat després d'una negociació de sis dies a Los Angeles, serà presentat al consell d'administració el pròxim dia 26 per a la seva votació.

El sindicat de productors es va congratular per l'acord i va expressar el seu desig de que es mostri el camí per a resoldre el conflicte amb el sindicat de guionistes WGA, que dura des del passat 5 de novembre, paralitzant una gran part del sector audiovisual nord-americà.

"Aquest acord mostra sens dubte que els productors del nostre sector d'activitats volen i poden treballar amb els creadors de contingut per a instaurar regles justes i flexibles aplicables a aquest mercat en ràpid desenvolupament", van escriure els directors dels grans estudis federats pel AMPTP.

"Convidem al WGA a iniciar converses informals (...) per a determinar si existeix una base raonable per a reprendre les negociacions formals", afegeix el AMPTP. WGA i AMPTP van trencar les negociacions el 7 de desembre. El conflicte ja va torpedejar el lliurament dels Globus d'Or del 13 de gener, reemplaçada per una trista roda de premsa, i fa témer per la cerimònia dels Oscar, el 24 de febrer. Desenes de sèries i pel·lícules van suspendre els seus rodatges.

TERMINATOR: LES CRÒNIQUES DE SARAH CONNOR

Aquest diumenge passat es va estrenar, per fi alguna cosa nou, les cròniques de Sarah Connor i tot just el dilluns el segon. M’he esperat una mica per parlar-ne, perquè jo mateix tenia moltes ganes de veure la sèrie, la esperava amb bastants ganes, i ara ja puc parlar amb coneixement de causa. L’arrencada als Estats Units ha sigut força bo, un 18 milions de persones van seguir l’estrena de la sèrie.
Per centrar una mica la sèrie, pels coneixedors de les pel·lícules, està situada desprès dels fets de la segona pel·lícula. Després de destruir al T1000, Sarah i John es troben fugint de la justícia, descobreixen nous enemics tant del present com del futur. Sarah encara atormentada per les visions de la futura guerra nuclear, deixa d’amagar-se i passa a la ofensiva contra la tecnologia que busca destruir-la a ella i al mon.
El seu fill, John Connor, futur lider de la resistència i última esperança de la humanitat en la apocalíptica guerra contra les màquines, no esta llest per assumir aquesta responsabilitat. John encara esta “massa” atret cap a una companya de secundaria, Cameron, que resultarà ser més que una amiga... es una Terminator del futur, enviada per protegir-lo. Seguint el cas, apareix també involucrat en la trama un agent de FBI, James Ellison.

La sèrie em feia bastant por, adaptar la historia de una pel·lícula a una sèrie, i més com aquestes pel·lícules que tenen molta acceptació. El resultat, no m’ha decebut gens, m’ha sorprès gratament. El començament del episodi el trobo genial, desprès potser un miqueta fluix pel meu gust, encadenen massa escenes d’acció tot molt ràpid, això si, els últims minuts sensacionals, i ja es comença a veure per on anirà la sèrie, i promet molt i molt. Després he vist el segon, i només dir que ja estic enganxat a la sèrie, espero que segueixi igual, el segon, no desvetllaré res, penso que segueix llògicament l’argument de la historia i ja esta més centrada, no tan rapida com el primer episodi. Ja estic esperant el tercer episodi.

Repartiment
· Lena Headey - Sarah Connor
· Owain Yeoman - Cromartie
· Richard T. Jones - Van Meter
· Summer Glau - Cameron
· Thomas Dekker - John Connor




Avui, més SUPERVIVIENTES a T5.

Com sempre està la discussió si feia falta o no que tornés el programa, però aquí està. Un altra edició de Supervivientes en la seva edició de famosetes a Hondures, concretament a Cayos Cochinos, però amb la novetat que es hivern i no primavera com altres edicions, fent que la climatologia sigui molt diferent. Segons venen el producte, ens diuen que serà l’edició més dura de totes les que han fet. Pluges torrencials superiors a 300 litres per metre quadrat, forts vents, una humitat ambiental molt elevada i una sensació tèrmica nocturna inferior a l’esperada en un país de clima tropical.

Jesús Vázquez estarà al cap davant del programa des de els estudis a Telecinco cada dijous. A Honduras, fent les conexions en directe i presentant els resums diaris, repeteix Mario Picazo i el debat dels diumenges, tindrem a la Emma Garcia, que ja es nota que no saben on posar-la pobreta, com a novetat aquest debat es trasllada a la tarda dels diumenges.
Repaso breument als famosetes que han acceptat el repte (i el taló) d’anar-hi.


Karmele Marchante (no la veig allí massa temps), molt coneguda per tots, ultimament ha aparegut en molts programes de cor casposillos. (TNT, a tu lado, tombola....).


Ivonne Armant, ja havia concursat i guanyat un edició de Gran Hermano VIP i entre alguns treballs a cinema, televisió i model playboy, es una neta no reconeguda de Placido Domingo, d’aqui la cosa de posar-la en aquestos programes.


Míriam Sánchez, o potser os sonarà més el nom de Lucia Lapiedra, exactriu porno i actual parella del periodista Pipi Estrada.


Lely Cespedes

Guanyadora de Miss Marbella, Malaga i costa del Sol, 2ª dama d’honor a Miss Espanya 1992 i ha sigut noia telecupon varios anys.
Estela Giménez, gimnasta medallista d’or al jocs olimpics de Atlanta i campiona del mon en Budapest.


Felisa Gómez

Model internacional de Venezuela, llicenciada en dret i estudis de Anatomia forense.


Nekal Haidari

Model i ex-jugadora de basquet d’origen oriental.


Jose Jimenez Fernandez, o potser os sona més “Joselito”, el Riuseñor, no faré més comentaris.


Ojani Noa

Model, actor i productor cubà. Ha participat en bastants programes en cadenes americanes, algunes participacions en telemovies i ex-novi de Jennifer López (que no sigui per això ultim que l’han fitxat)


Michel Olivares
Model profesional, ha participat en diferents programes de Mèxic i Espanya, com el Gran hermano de méxic i “el mira quien” baila a Espanya.


Patxi Salinas
Ex-jugador del Athletic de Bilbao i del Celta de Vigo. Tot dit


Leo Segarra

El triunfito de torn de cada edició de Supervivientes, apart de veure’l a la ultima edició de Operacion Triunfo per omplir-li una mica més el currículum direm que ha realitzat cursos de e ingenieria informàtica i belles Arts.


Michel Such
Actor que hem pogut veure a Medico de Familia, compañeros, El comisario, Paraiso i RIS científica. Així com a presentador en alguns espais autonòmics i a la cadena MTV.

Aquests son doncs el grup de supervivents d´enguany, veurem com s’en surtiran.

Dirty Sexy Money


TNT, un dels canals que pertanyen a la plataforma DIGITAL+, m’ha sorprès gratament, anunciant que a partir d’aquest dijous dia 17, emetrà la sèrie, Dirty Sexy Money, encara que aquí es dirà Sexy Money. Deia que em sorprenia, perquè realment no esperava veure aquesta sèrie tan aviat per les nostres pantalles. Potser la vaga de guionistes té alguna cosa a veure, i les televisions intenten treure d’on sigui sèries. Sexy Money, és un petit caramelet, una sèrie creada per l’equip de “A dos metros bajo tierra”, i “cinco hermanos”. Esta protagonitzada per Peter Krause, Donald Sutherland i William Baldwin. La sèrie ens explica la historia dels Darling, una de les famílies amb més poder de Nova York on el luxe, privilegis i escàndols son lo normal del dia. Però un dia l’advocat dels Darling mor en unes circumstancies estranyes, i es quan el patriarca del “clan” decideix que el seu fill sigui el nou advocat de la família, que fins ara s’havia apartat d'ella. Però al acceptar el treball es veurà immers poc a poc en el excessiu, brut i extravagant mon de la família.

13 ANYS I UN DIA

Aquesta nit TV3 estrena una nova comèdia de situació (Sitcom en l’argot televisiu) a les 21:45. Els actors protagonistes són en Joan Pera i el seu fill en la vida real, Roger Pera. És una sitcom amb l’estructura d’una sèrie americana, però amb el humor vist per en Joan Pera. Cada episodi, dura uns 25 minuts, per lo que el ritme és ràpid i ple de gags.
El Ricard (Joan Pera) i el Roger (Roger Pera) són pare i fill (també en la sèrie), però per aquelles coses que passen, ja fa temps que no exerceixen. El motiu? Res, una cosa normal, el Ricard, i el seu col·lega Pedro, van fugar-se amb un furgó carregat amb 200 milions de pessetes. Entre el robatori, la fugida a la República Dominicana i la presó ja han passat nou anys. Ara en Ricard encara compleix condemna a la cel·la del costat està el seu amic Pedro, que fa mesos que excava un túnel amb una cullera per fugar-se. Per l’altra banda, el Roger viu ignorant el seu pare. Una vida de luxe al pis del seu pare, amb la paga del seu pare i amb el lloguer que li cobra cada mes al Google per compartir el pis.Margarita Molins és la germana del Ricard. El nom artístic és Margot Moulin. Una diva que es creu una estrella fulgurant del panorama teatral català quan en realitat només aconsegueix feina de secundària (la qual cosa detesta) o en anuncis cutres de televisió. Margot viu en un altre pis de la família just al davant del Roger. Aprofita per cuidar-lo i perquè la cuidin.Entre en Ricard i en Roger hi ha un distanciament evident. El Roger retreu al seu pare que l'abandonés en plena adolescència. Què es pot esperar d'un home que roba una morterada de diners i s'escapa del país per gaudir del seu botí envoltat de mulates i daiquiris? Què es pot esperar d'un pare que deixa el seu fill en mans d'una actriu que té atacs d'ansietat quan no la conviden a una estrena? Però els retrets d'en Ricard cap al seu fill també són ben reals. Què es pot esperar d'un fill que ni tan sols visita un pare que es consumeix de pena en una presó condemnat a 13 anys i un dia? Què es pot esperar d'un fill que renega de tu precisament quan més el necessites, quan t'estàs fent gran? Tot i així, els camins del Ricard i del Roger estan condemnats a trobar-se. El dia que el Ricard s'escapa de la presó va al seu pis a refugiar-se. Després de tants anys a "l'ombra", hauran de conviure sense prendre mal malgrat les diferents personalitats i tics (en Ricard, després de passar tants anys a la presó, mostra força manies adquirides pel captiveri). Amb l'excusa de recuperar el seu fill, el Ricard anirà burxant. I el Roger no es quedarà curt. Tossuts tots dos, rancorosos tant l'un com l'altre, no pensen fer cap esforç per fer la vida quotidiana més cordial.

PETA-ZETAS

Avui s’estrena un llarg i anunciat projecte a Antena 3. Es tracta de Peta-Zetas, un programa late night setmanal, que repassarà en clau d’humor les últimes dècades, començant per la dels anys 80. El presentador del programa és Jose Corbacho, però estarà rodejat per col·laboradors, Yolanda Ramos, que ens explicarà les teories mes “rares” dels 80, Enrique del Pozo, podríem dir que farà com d’un google del 80, Patricia Perez (una superfan dels anys 80) i Alfredo Diaz els “chistoso” del programa.
Bàsicament el programa girarà al voltant de 4 seccions, “Els rankings temàtics” , per exemple, la cançó més empallegosa, les bodes més sonades, els timadors més trapelles, els freaks dels 80.... Un altra secció serà com un desafiament entre 2 objectes típics de la dècada, per exemple, el walkman contra el Hula Hop. Sempre hi haurà una entrevista d’un personatge famós que en el seu moment va ser una icona de l’època. I per acabar la cançó final a manera de gran festa per acabar el programa, però no se jo, ja que els encarregats de posar en escena i cantar la cançó seran el Corbacho i els col·laboradors del programa.


video presentació del programa

Canvis i balls en la programació del dilluns

Ara que sembla que estarem una temporadeta sense “mira quien baila”, els senyor de la tele ens fan ballar sèries dels seus dies habituals al dilluns, encara que si tot va com sempre, no són pas massa encertats aquestos canvis.
El primer és Herederos, durant tota la anterior temporada, la vam tenir els dimarts a la nit, allí, més o menys tenia el seu públic, hi havia dies que treia més audiència altres menys, però tenia al seu públic. La setmana passada, el dimarts, van ver un super-resum de gairebé 2 hores, tècnicament horrorós, i es clar, l’audiència va ser horrorosa també, solució brillant de TVE? Passar-la els dilluns a les 22:00, en substitució del Mira quien baila, no han pensat que els dilluns durant moltes i moltes setmanes hi ha les franquícies de CSI arrasant en audiència?
L’altre dels canvis que no acabo d’entendre, es Antena 3, amb la sèrie sindrome de Ulises, ja se que els dimecres ara fan “sin tetas no hay paraiso”, els dimarts “los hombres de paco” (que havien d’anar el dimecres) i per tant al moure aquesta última als dimarts, el pobre Ulises ha aterrat també a la nit dels dilluns. La reflexió és la mateixa, no se si pot funcionar aquesta sèrie en aquesta ubicació, el seu dia, el dimarts, tampoc és que funcionés tan malament.
Perquè quan una cosa funciona be, o relativament be, l’han de moure, confiant que la parròquia els seguirà allà on la posin i a l’hora que posin? Amb molt poquetes excepcions, aquestos canvis sempre surten “rana”. I justament TVE i Antena 3 són les que més vegades modifiquen la ubicació de sèries, fent que la gent es cansi i perdi el fil. Per tant em vaig una pregunta, si aprenem de les experiències perquè ho fan? Perquè el que volen és ja matar aquestes sèries o es que realment es pensen que tenen un producte tan nou, original i innovador que canviarà els hàbits televisius del dia? O directament son tontos?

Crea el teu propi canal de Tele

Després d’estar amb una grip que m’ha deixat literalment KO al llit, avui continuem amb el blog i d’una manera bastant didàctica. Creant un canal de tele. Així com sona, ara crear-te el teu propi canal de tele, és relativament senzill, només cal tenir un ordinador i connexió a Internet.
Actualment els blogs personals, el vídeos de youtube o la mateixa wikipedia, on el usuari d’Internet deixa de ser un personatge passiu per ser part activa de la plana web, no era d’estranyar que tard o d’hora sortís una plana web com WorldTV (http://www.worldtv.com/)
Aquesta plana tot just entrar et planteja 2 opcions, crear un canal o veure els existents , com a curiositat podeu donar un tomb pels ja fets, a veure de quin peu coixegen la penya, hi ha de tot, del mes friki al mes seriós. Si el que trigueu es crear-lo, el procés és bastant fàcil. Et demanarà que posis 3 vídeos, podem escollir entre els 3 que ens dona automàticament, o triar-ne 3 dels serveis amb el que es compatible, googlevideo, youtube, dailymotion... com podreu pensar, n’hi ha molt molts i molts per triar, ja que son les planes de vídeos mes gegantines de la xarxa.
Un cop teniu els 3 clips, ara ve quan ens maten, cal triar un nom pel canal, i esperem que no estigui agafat. Una vegada acceptat, cal dissenyar un logo, la plana te’n presenta un per defecte, però un cop més pots triar-ne bastants més.
I podríem dir que ja està llest. A partir d’aquí ja és funcional, hi ha moltes maneres de fer-ho sevir, només una persona de postejar els vídeos, o be definir un grup d’amics que puguin fer-ho tots ells.
Així de fàcil, ara només cal posar-hi imaginació.
Actualment hi ha un altra plana d’Internet que també aposta per crear un canal de tele , es makeTV (http://make.tv/), ara mateix encara està en probes, però no esta de més donar-hi un cop d’ull, ja que te aspectes que no te l’altra com crear efectes diferents, sincronitzar diferents pistes d’àudio i vídeo... promet molt, ja que de seguir així, dona més control al autor.

Fama “A Bailar”


Des de el 25 de desembre, a Cuatro van començar els castings per escollir a les 20 persones que participaran en el nou reality de la cadena. Ahir a la nit, en la fase final del casting ja vam conèixer a aquests 10 nois i 10 noies pels quals el ball significa més que una afició, una forma i una filosofia de vida. Aquests 20 concursant, ara ja són automàticament alumnes de la Escola de ball dirigida per Victor Ullate i que per a ells serà com un màster intensiu en el que imparteixen classes, entrenaments i assaigs. Conviuran a la mateixa escola, i tindran una formació completa per part de coreògrafs, ballarins i professionals del mon de la dansa. A partir d’avui, de dilluns a divendres a les 15:30, i de la ma de Paula Vázquez, podrem anar veient com van les classes, la convivència i les actuacions musicals. I els diumenges hi haurà el resum especial de la setmana.

Robin Hood

Avui arriba a “La Sexta” Robin Hood (21:00).
Després de “ressuscitar” després de 15 anys al Doctor Who, la BBC ho ha tornat a provar amb la figura de Robin Hood. Una sèrie de 13 episodis. (recordar que la BBC ja havia fet una sèrie anomenada Robin de Sherwood, entre els anys 1984 i 1986, i que va ser emesa a TV3).
Aquesta nova sèrie, rodada a Budapest, en essència conserva el mite que s’ha forjat durant 800 anys, però a la vegada el dota de la modernitat del segle XXI, amb tècniques visuals més modernes (algunes, ja veureu us recordaran en algun moment a Matrix),un renovat vestuari, dosis de romanticisme, humor. Una barreja molt adequada, que ha fet d’aquesta sèrie un èxit. Inclús ja ha renovat per una segona temporada.



Final de la segona temporada de “Eureka”


Aquesta nit, a les 00:30, a CUATRO, ens diu adéu, o més aviat, un “fins aviat”
CUATRO emet sessió doble, dos episodis, amb els quals acaba la segona temporada de la sèrie. Però no patiu els seguidors, la sèrie te ja firmada una tercera temporada .
Per la gent que no coneix la sèrie, comentar que és una sèrie de ciència ficció, però amb tocs d’humor i misteri. Eureka és una ciutat tranquil·la, que amaga un secret. El govern dels Estats Units han allotjat alllí als millors genis de tots els camps científics. Imagineu una ciutat plena de frikis de la ciència, cada dia pot ser un caos a la ciutat. Per pura casualitat, l’agent federal Jack Carter arriba a la ciutat per pura casualitat, i acaba convertint-se en el Sheriff de la ciutat.
La primera temporada té 12 episodis, la segona 13 i ja ha renovat com deia, per 13 episodis més. Si voleu consular la seva plana oficial (en anglès) http://www.scifi.com/eureka/





Related Posts with Thumbnails