Els Diaris de Pascal

TV3 estrena avui la sèrie documental 'Els diaris de Pascal' que té per objectiu recrear els anys 30 a Catalunya, des del naixement de la República fins a l'esclat de la Guerra Civil Espanyola. Aquesta sèrie és la primera de producció pròpia de la cadena catalana d'un format que denomina "docuficció" i és que en la producció s'utilitzen eines pròpies d'un documental però acompanyades d'una trama de ficció i dramatitzacions.
El protagonista és Pascal Danglà, interpretat per Albert Alemany, un jove fotògraf francès que arriba a Barcelona per cobrir l'Exposició Universal de 1929 i que finalment acaba residint a la capital catalana vuit anys. Durant aquesta època escriu vuit diaris personals amb les seves vivències.

Aquests vuit diaris, narrats pel mateix Pascal, es converteixen en els set episodis de mitja hora i un especial de 45 minuts que conformen la producció. En el pla de la ficció, Pascal presentarà la seva enamorada Lilian, interpretada Bibiana Xiol, i que és la novia del periodista Josep Maria Planes, interpretat per Xavi Carreras.

La direcció i realització d''Els diaris de Pascal' va a càrrec de Joan Gallifa, la direcció argumental és de Núria Castejón i la producció de Roser Sancho i Diana Dominguez. A més, els guions han estat revistats pel catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Borja de Riquer.
La sèrie
Paral·lelament a la sèrie, està recolzada per una web (www.elsdiarisdepascal.cat/) que conté tota la documentació i que inclou un bloc amb les memòries del protagonista. La cadena té previst oferir resums dels episodis a través dels telèfons mòbils, entre d'altres aplicacions.

DIRT, nova sèrie a FOX

Aquesta nit, a FOX, s’estrena “Dirt”, una sèrie protagonitzada per Courtney Cox (La Mònica de Friends). Tot just quan fa poc s’ha estrenat la segona temporada als Estats Units, arriba la primera temporada aquí.
Courtney interpreta a Lucy Spiller, la editora de la revista “Dirt”. És la editora més poderosa i a la vegada a la que tothom te por, ja que la revista està especialitzada en furgar a la vida personal dels famosos i treure tants draps bruts com es pugui, sense cap mena de compassió. Tot val per vendre més i més revistes. Juntament amb ella, i amb molta fidelitat, podem veure al paparazzi Don Konkey (Ian Hart), qui és l’encarregat de fer aquestes fotos tan escandaloses, encara que també anirem veient que te un petit cor. Tots dos, són uns experts en la manipulació, i formen un equip perfecte, fan fotos basades en trampes on cauen els famosos, aconsegueixen que es separin parelles molt sòlides, enfonsen carreres professionals, descobreixen fills secrets. L’únic que els importa es que cada setmana les histories siguin més impactants.

Las Tontas no van al Cielo

Després de molts dies en els quals hem vist les promocions a Antena 3, avui comença la sèrie. És una telenovel·la diferent, que tracta temàtiques modernes, innovadores i a més els quals protagonistes són reals, amb un ritme molt àgil des del primer moment, de fet el primer episodi presenta el primer casament dels protagonistes.
La nova telenovel·la portarà els seus seguidors a conèixer els racons més bonics de Guadalajara, els quals emmarquen aquesta història plena d'amor, ressentiment, separacions i comèdia, com la vida mateixa. Encara així no és una sèrie que jo vagi a veure, però volia parlar-ne perquè el nom de la sèrie em fa gracia i a veure quan tardaran en que algun col·lectiu dirà que la retirin o li canviïn el nom. Encara que com algunes vegades diem al programa de radio, saturen la tarda amb el mateix tipus de programes i no proven d’innovar, a la 1 ja tenen tota la tarda de telenoveles, i ara Antena 3, al quedar-se sense el programa A3 Bandas, també ho fan, a les 16:00 “Las Tontas no van al cielo” i a les 17:00 un altra telenovela “Pura Sangre”. Però torno a centrar-me en “Las Tontas no van al cielo”.

La productora Rossy Ocampo va assegurar en la presentació de la novel·la que "és una telesèrie que trenca tots els cànons establerts a la televisió". La producció compta amb un llenguatge col·loquial que utilitzaran els personatges al llarg de la trama el nombre de la qual de capítols es desconeix. La telenovel·la pot créixer o disminuir segons l'acceptació del públic.Quant pot durar l'amor en un matrimoni? Tres anys, un mes, un dia? Candy es casa amb Patricio, l'home de la seva vida, sense pensar que la felicitat li durarà només unes hores, ja que el mateix dia s'el seu casament descobrirà al seu espòs besant la seva germana Alicia.Candy decideix llavors trencar amb tot, fingeix la seva pròpia mort i pren les regnes de la seva vida; viatja a una altra ciutat a viure amb Meño, el seu oncle més estimat, sense imaginar que està embarassada de Patricio.

Set anys passaran en els que Candy s'ha dedicat a treballar per sortir endavant i que atendre el seu petit fill Salvador, ha transformat la seva vida i ara és més segura i decidida; és llavors quan apareix Santiago, un atractiu cirurgià plàstic, amb una doble vida, d'una banda és pare amorós d'una nena a la qual s'ha de cuidar, ja que la seva esposa el va abandonar per seguir la seva carreracursa professional de dissenyadora, però també és un faldiller empedreït.A més de les seves pors, Candy i Santiago hauran de salvar moltes diferències abans de poder iniciar una relació, que es veurà amenaçada quan Patrici, ara casat amb Alicia, descobreixi que ella és viva i té un fill seu.

Què passarà amb Candy, s'unirà a un home que té la meitat de les qualitats que ella necessita, o perdonarà a l'amor de la seva vida i a pare del seu fill? Aquesta i altres respostes estaran en "Las Tontas no van al cielo" una història diferent (aixi ens ho venen, però en el fons tornem a trobarnos amb el mateix de sempre) que aborda diversos conflictes actuals:

- L'aparició d'una nova dona, independent i decidida.

- El temor al compromís que impedeix l'amor.

- La cirurgia plàstica com a opció de canvi.

Setmana Santa a FOX

Aquesta setmana, FOX se’n va de vacances, i en lloc de capítols nous posaran repeticions. Així per exemple pels matins en lloc de l'episodi de Prison Break que tocava, repetiran els 3 primers.
Una Setmana Santa de sèries en FOX Les sèries de FOX tindran un protagonisme excepcional durant les vacances de Setmana santa amb la programació d'un festival de maratons diaris que, des el diumenge 16 al diumenge 23 de març, i amb l'única excepció del dissabte 22,ompliran el prevalgui estafi del canal amb lots de capítols de les seves millors sèries.Cada nit, des de les 21.30 hores de dilluns a divendres, i des de les 22.20 horesels diumenges (ja aquest últim ho va fer), FOX oferirà diversos episodis seguits de sèries tan conegudes com House, Prison Break, Anatomia de Grey, Mujeres desesperades, CincoHermanos i Bones.
En tots els casos es tracta d'episodis ja estrenats al canal, una oportunitat per a tots els amants de les sèries que no van poder veure'ls en seu dia, i una iniciativa pensada per a que tots els que estan de vacances no perdin el fil de les seves produccions favorites.La programació de Setmana Santa va començar el diumenge 16 de març, a les22.20 hores, amb l'emissió de dos episodis de la sèrie Cinco hermanos. Seranels capítols 5 i 6 de la segona temporada d'aquesta producció protagonitzadaper Sally Field, Calista Flockhart i Rob Lowe.
El festival de sèries continua del dilluns 17 al divendres 21, a les 21.30 hores. Eldilluns es van repetir els tres primers episodis de la tercera temporada de Prison Break; avui dimarts 18, House pren l'antena del canal amb l'emissió dels episodis 9, 10 i 11 de la quarta temporada; i el dimecres 18 li toca el torn a Anatomia de Grey amb els episodis 6, 7 i 8 dela quarta temporada.
El spin off d'aquesta última, la sèrie Sin cita prèvia, amb Kate Walsh en seu personatge de la doctora Addison Montgomery pren el relleu dels maratons el dijous 20 amb els episodis 6, 7 i 8 de la seva primera temporada, i el divendres 21 podrem veure els episodis 2, 3 i 4 de la nova temporada de Bones.
L'especial de Setmana Santa s'acomiadarà el diumenge 23 de març, des de les 22.20 hores, amb l'emissió dels episodis 7 i 8 de la quarta temporada de Mujeres desesperades, la sèrie de Marc Cherry que aquest any està en verdader estat de gràcia, sempre de la mà dels seus protagonistes: Felcity Fuman; Eva Longoria; Marcia Cross, Teri Hatcher i Nicolette Sheridan.

Versió oficial del Chiki Chiki

Ja s'ha presentat la versió oficial de la cançó "Baila el Chiki Chiki". S'ha ajustat per complir les normes del festival tant en la durada com amb la lletra. I per cert ara té noves estrofes, i una d'elles en anglès que fa referència a personatges populars com Almodovar, Pau Gasol, Fernando Alonoso, Bardem...
Aquí teniu el video i la lletra.




¡Perrea! ¡Perrea! ¡Perrea! ¡Perrea!
El chikichiki mola mogollón
Lo bailan en la China
y tambien en Alcorcón
Dale chikichiki
a esa morenita
Que el chikichiki
la pone muy tontita
Lo baila Jose Luis, lo baila bien suave,
Lo baila Mariano, mi amor ya tu sabes.
Lo bailan los brother, lo baila mi hermano
Lo baila mi mulata con las bragas en la mano
¡Perrea! ¡Perrea!
El Chiki Chiki is a Reaggetton
Dance in Argentina, Serbia and Oregón
Give el Chiki-Chiki to that little sister
with el Chiki-Chiki She´s gonna like it mister !
Dance it with Alonso,
Dance it with Gasol
Dance it with your brothers, all around the world
Dance it with Bardem
Dance it with Banderas
Dance with Almodóvar
Dance la Macarena
Y el chiki chiki se baila así
Uno: el brikindans
Dos: el crusaíto
Tres: el maiquelyason
Cuatro: el robocop
Baila el chikichiki baila el chikichiki
Lo bailan los jevis y también los friquis
Lo bailan en la cárcel, lo bailan en la escuela,
Lo baila mi madre y también mi abuela.
Baila el chikichiki baila el chikichiki
Lo bailan los jevis y también los friquis
Lo bailan en la cárcel, lo bailan en la escuela,
Lo baila mi madre y también mi abuela.
Lo canta el Tigre Puma con su traje a rayas
Y Juan Carlos le dice ¿por qué no te callas?
En el velatorio del Padre Damián
Pusieron chikichiki y el muerto echó a bailar
¡Bailar, bailar, bailar!
Y el chiki chiki se baila así
Uno: el brikindans
Dos: el crusaíto
Tres: el maiquelyason
Cuatro: el robocop
Perrea Perrea
Lo baila Jose Luis, lo baila bien suave,
Lo baila Mariano, mi amor ya tu sabes.
Lo bailan los bródel, lo baila mi hermano
Lo baila mi mulata con las bragas en la mano
Y el chiki chiki se baila así
Uno: el brikindans
Dos: el crusaíto
Tres: el maiquelyason
Cuatro: el robocop
Uno: el brikindans
Dos: el crusaíto
Tres: el maiquelyason
Cuatro: el robocop
¡¡¡PERREA PERREA!!!

A3 BANDAS, BYE BYE

Avui divendres, Antena 3 diu adéu al programa “A3 Bandas”.
Ja fa dies que es ve dient que l’audiència no és bona i que podria acabar aviat. Doncs ja es un fet. L’audiència mitjana dels últims dies es situa en un 12%, 4 punts per sota de la mitjana de la cadena.
És un programa que particularment no m’agrada gens, per tant no em sabrà massa greu que desaparegui. Les veus més dolentes, diuen que el motiu perquè s’ha aguantat tant de temps un programa amb poca audiència es pel fet que la productora de la presentadora de Telecinco, Ana Rosa Quintana, i que en els últims temps estaven negociant el seu retorn, i així era com aguantar aquest programa per veure si ella tornava, però no, ja se sap que Ana Rosa es queda a Telecinco 5 anys més, i tot just s’ha sabut, no es suspèn el programa, casualitat? Potser si.
Antena 3, una vegada acabin les vacances de setmana santa, ens diu que refarà la graella de tarda. Però encara no ha fet públic els continguts.

Una biòloga a Hospital Central

Per fi Ana Obregón podrà ser una biòloga que arriba al hospital per lluitar contra una malaltia vírica, això si, en una sèrie de ficció.
Ana Obregón farà una intervenció en la propera temporada de la sèrie. Aquesta participació serà d’uns 3 a 5 episodis. La historia de que insisteixo amb lo de biòloga, per qui no ho sàpiga, es que l’actriu va estudiar biologia abans de dedicar-se al mon del espectacle, i motiu pel que la premsa hi ha fet broma durant anys.
Com a curiositat, dir que fa uns anys, Ana Obregon, va crear i protagonitzar una série, “Ellas y el sexo débil” i que va ser un desastre d’audiència i curiosament va perdre la lluita d’audiències amb “Hospital Central”.
Això si, les aparicions de Ana Obregón a Telecinco poden continuar. Ja que assegura que Telecinco ja te els drets per emetre una nova temporada de “Ana y los siete” (emesa abans per TVE). Veurem si es veritat o no (espero que no), perquè podria ser una d’aquestes boles que va tirant l’actriu, per alguna cosa li diuen Antoñita La Fantastica.

FORMULA 1

Aquest diumenge comença la nova temporada del Mundial de F1, això ja és una noticia en si mateixa, ja sigui des de el vesant esportiu o televisiu. Però tot just s’ha sabut que serà la última temporada del Mundial que retransmetrà Telecinco. La sexta ha aconseguit els drets del campionat pels pròxims cinc anys, començant la temporada del any que ve.
La Sexta ha aconseguit els drets al guanyar els drets en el concurs públic, i Mediapro (el accionista majoritari de la cadena) va presentar la millor oferta.
Encara que Telecinco durant aquests últims anys han aconseguit audiències milionàries, va decidir no entrar en la puja pels drets, perquè considerava que el preu era massa alt, i uns drets que obliguen a emetre durant 5 anys el Mundial, era massa temps. Telecinco és conscient de que les grans audiències li venen del bon treball de Fernando Alonso, i en cinc anys pot passar de tot.
I no, no m’oblido de parlar de TV3, els drets aconseguits per La Sexta es en exclusiva per a tot el territori espanyol. Fins ara TV3 emetia en paral·lel a Telecinco, el Mundial, ja que tenen un acord verbal amb la societat Formula One Management (els mateixos que venen els drets) que els permet emetre el Mundial fins el 2011. Fonts de TV3 diuen que es mostren tranquils i que esperen entendres amb Mediapro per poder continuar conservant el acord verbal.

9 de cada 10


Aquesta nit s’estrena a TVE el nou programa “9 de cada 10”. Un programa de la casa Gestmusic i presentat per Toni Clapés.
Un programa que passarà pel filtre del humor les dades estadístiques ja siguin d’actualitat com més antigues.
El programa consta de diferents rondes, ja que l’estructuren com si es tractés d’una mena de concurs o desafiaments, amb 2 equips, formats per humoristes o personatges populars. La primera ronda tractarà de temes d’actualitat. S’escolliran els temes més interessants i caldrà ordenar-los de més a menys interessant, segons hagin sortit de l’enquesta que s’ha realitzat prèviament.
Després, hi haurà diferents rondes amb estadístiques de tot tipus, que sempre generen comentaris dels convidats del programa.
Les preguntes son de tot tipus i variadíssimes des de preguntar “a que fan olor el 61% dels espanyols?” o “tenen els mateixos hàbits culinaris catalans i madrilenys?”.
Aquesta nit, per la edició del primer programa hi ha de convidats Oscar Nebreda, Santi Rodriguez, Felisuco, Llum Barrera, Xavier Deltell i Mariano Mariano.
AL FINAL NO ES VA EMETRE EL PROGRAMA
van fer una pel·lícula al seu lloc. Avui dious, al migdia, que escric això, encara no he pogut saber perquè no s'ha emés.

Cuatro torna a reestructurar les tardes

Quan el programa Channel Nº4 va acabar les seves emissions, Cuatro va decidir moure el concurs Money Money a la tarda i emetre la sèrie nord-americana en l’espai on estava el concurs.
No cal ser un geni, per saber que el concurs, tot just després de Fama, no tindria massa èxit, i que Entre Fantasmas tampoc quallaria en el que en argot televisiu es diu “acces time” (o sigui , l’hora abans del prime time o màxima audiència). Una sèrie d’aquestes característiques diu molt més justament en horaris mes nocturns.
Bé, ara que veuen que aquests canvis no funcionen, tornen a modificar les tardes. Ara serà la Jennifer o Melida (segons ho mirem), la encarregada de retindre l’audiència en aquesta hora tan i tan complicada. Queda d’aquesta manera:
  • 15:35 Fama ¡a bailar!
  • 17:25 Entre fantasmas (reposició)
  • 18:20 Alta tensión
  • 19:25 Money, money
  • 20:30 Noticias Cuatro

Gala Salvemos Eurovisió

Ja tenim la cançó que representarà a Espanya el 24 de maig a Eurovisió. Es tracta de “Baila el Chiki Chiki”, cantada per Rodolfo Chikilicuatre.
El dissabte passat, es va celebrar la gala “Salvemos Eurovisión” presentada per Rafaella Carrá, on van passar pel escenari els 10 finalistes. Que dir de la gala? Un horror. El que vam veure, es que pràcticament tots cantaven bastant malament. El tècnic de so de la gala, es devia dormir, i no fa fer la seva feina. La música enllaunada i la veu en directe, però sense un bon tècnic de so... doncs sonava estrany (per no dir malament), per l’altra banda en moltes de les cançons hi havia alguna espècie de ventilador que feia més vaporós els vestits i els cabells llargs es tornaven bojos, van abusar massa d’aquest recurs, i més quan els convidats passaven molta calor.
La Carrá en la seva línea de moltes equivocacions, tant per ser una gala en directe i anava un pel perduda, i també per les moltes equivocacions quan traduïa del italià directament i feia la pífia quan ho deia en espanyol. Però la seva experiència ho feia transformar en unes situacions divertides i plenes de dobles lectures per part dels convidats i concursants.
Criticar també el comportament d’alguns dels sectors del públic, com per exemple els de Coral, que van ratllar la mala educació, cada cop que es parlava de Chikilicuatre, feien “buuuu” o cridaven “fuera fuera”. Lamentable. Es comportaven amb la prepotència de pensar-se que eren els millors.
Quan la Carrá, va anunciar al guanyador, Chikilicuatre va tornar a cantar la cançó, i espontàniament, tots els concursants i els ballarins, van pujar al escenari a cantar i ballar amb el Chiki Chiki, tots menys la Coral que va desaparèixer i ja no va tornar més. Me l’imaginava al seu camerí cridant i trencant coses. No va entendre el que la resta dels concursants si va fer, que cal tenir més sentit del humor, i que realment, tal com està plantejada Eurovisió, no guanyarem ni amb la pitjor ni la millor cançó, per tant si enviem un freak, el que passarà es que per un costat es mostra el que pensem del certamen, i ja que perdrem, doncs... perquè no riure i passar-ho bé?

Final de la Gala


Lorena C - Piensa Gay



La Casa Azul - La Revolución Sexual



El Show de les Chanclettes


Rafaella Carra - En el amor todo es empezar

“3 DESEOS”

Aquesta nit, a Antena 3, s’estrena “3 Deseos”. Presentat per Jaime Cantizano i copresentat per Eva Gonzalez i Aitor Trigos. És un programa al estil de “esta casa era una ruina” però on es concedeixen desitjos a les persones que viuen en un localitat. Així doncs, per la primera edició, el equip es va traslladar durant unes 2 setmanes a la localitat de Barbate (Cadiz) i la segona edició va començar a gravar-se la setmana passada a Noia (A Coruña) i acabarà aquesta setmana, però segons fons del programa no s’emetrà fins d’aquí unes setmanes, ja que tornarà a ser un programa que no tindrà edició setmanal.
En la edició d’avui, Barbate, concedirà desitjos, entre altres persones, als familiars dels 8 mariners que el setembre de l’any passat van perdre la vida al mar, a una associació de ajuda del poble saharaui desesperada perquè no tenen mitjans de fer arribar un camió d’aliments fins el Sahara, una adolescent que després d’una greu malaltia ha trobat en la banda de música de Barbate el motor per seguir endavant i una petita bailaora que somia ballar al costat de Sara Baras.
Fa una mica de por, aquest tipus de programes que utilitzen els sentiments i il·lusions de la gent, caldrà veure de quina manera tracten els temes. Segons la roda de prensa que tot just feien ahir, deien que serà un programa en positiu, en el que hi haurà testimonis, sentiments, sorpreses i espectacle, encara que no te per que ser barrejat. Repeteixo, em fa por, quan diuen aquestes coses.
També cal dir, que Jaime Cantizano, ja no tornarà al programa de les tardes “a tres bandas” ja que es concentrarà en fer aquest, altra gent diuen que és perquè el programa no funciona molt be, i d’aquest manera la imatge del presentador no es malmet.

Fama School


Fama a bailar, aquesta barreja de talent show amb reality show, que esta calant en audiència a les tardes de Cuatro, ara tindrà una nova versió, que la podríem anomenar “mini” aprofitant l’èxit de “Fama a Bailar” i de telemovies com High School Musical.
La cadena ha fet públic a la seva plana web, que està preparant “Fama School”, que es tracta d’adaptar el format actual, però on el concursants tindran entre 11 i 17 anys.
Ben aviat començaran el castings, cosa que ens mostra que la cadena vol anar per feina i emetre el més aviat possible el programa.
Aquesta versió de Fama, sembla que tornarà a estar presentada per Paula Vàzquez i amb la majoria del professors de la versió adulta. I abans que poseu el crit a cel, dir que no, que no hi haurà “tancament” dels concursants i la edició serà setmanal.

youtube emetrà senyal de TV en directe

Fins ara coneixíem youtube com un portal on tothom podia penjar vídeos per compartir-los amb tothom. Fins i tot algunes cadenes de televisió tenen un canal, on pengen talls dels seus programes.
Doncs be, youtube ha fet públic que ben aviat, podrem veure televisió en directe. La seva aliança amb Google, ha fet que ara disposa de més capital per invertir i aquest projecte feia molt temps que ho volien posar en practica. Veurem com ho implementa, ja que no és el primer cop que un portal prova de fer això, ja fa un temps yahoo ho va fer, i va cancel·lar el servei per no rentabilitzar el servei. I també caldrà veure de quins canals disposarà, depèn quins, podria ser molt interessant.

Related Posts with Thumbnails