VENTDELPLÀ, NOVA TEMPORADA

Ventdelplà torna a TV3 amb cares noves, com Abel Folk, Marta Solaç i Laia Martí. La producció de Diagonal TV, que ha aconseguit una gran fidelitat entre l'audiència. Els nous capítols de Ventdelplà, que s'oferiran dilluns i dimarts --contràriament a l'emissió d'un dia inicialment prevista--, estaran en antena fins a gener. Tanmateix, els seus responsables mantenen la possibilitat que es prolongui algunes setmanes més, si s’escau.A més de la incorporació d'Abel Folk, que arribarà embolicat en el misteri, l'equip que encapçala Josep Maria Benet i Jornet està donant forma a històries que permetran que tornin al poble de ficció pràcticament tots els personatges que van participar en altres temporades, amb l'objectiu que els telespectadors sàpiguen què ha estat d'ells. També s'estan creant trames molt intenses, un crim misteriós investigat per una agent del mossos i una picada d'ull d'homenatge a Breda (el verdader Ventdelplà), en el qual tots els personatges n'interpretaran altres de totalment diferents, sorgits d'una novel·la. Tindrem més escenes d’exteriors i potenciaran molt la interacció amb l’espectador a través de la plana web. Justament ahir diumenge, es podia ja veure el primer episodi integrament.

LA FINAL DE FAMA


Avui a les 22:15, Fama a bailar, desprès de 4 mesos, acaba. Ahir a la nit, vam tindre la final per parelles, fent que només quedessin 4 parelles, i una parella guanyadora que van ser Juan Carlos i Lorena. Doncs be, les quatre parelles, avui ballen, però a títol individual, tots contra tots, i a aconseguir ser el millor ballarí.
Apart del concurs hi haurà diferents actuacions com Melocos, que interpretaran el tema “Cuando me vaya” una de les cançons que han sonat cada setama a la escola, també actua Marta, que canta el tema principal del programa. A demés, per primera vegada, es podrà veure, fora dels escenaris un dels números musicals més espectaculars, del musical de la Bella i la Bestia. A demés, com quasi era de lògica, acturan tots el concursants que han passat pel programa, gairebé 50.

SUPERMODELO 2008: DIARIO DE ABORDO

Omplint el buit que deixa Fama a Bailar, en la franja de tarda, “Cuatro” estrena una nova edició de Supermodelo. Encara que de veritat, no comença. Durant aquests últims mesos, han estat realitzant un procés de càsting per tota Espanya i han seleccionat 30 aspirants, aquest any tant nois com noies. El que comencem a veure avui és el últim procés del càsting, que te lloc en un luxós transatlàntic en un creuer pel Mediterrani. Quan acabi aquest creuer, ja tindrem als concursants definitius pel reality, i això serà a meitats del mes que ve. Supermodelo, un programa, que no al acabar la segona edició l’any passat, ens deien que no tornaria per una tercera temporada, però vist el èxit que ha tingut Fama a Bailar, han decidit reestructurar el programa, i dotar-lo de molts elements que han fet de Fama un èxit. Ja veurem que passa.

V, ens tornen a envair els llangardaixos

Per si un cas, d’aquelles coses que passen, esteu per Madrid, no us espanteu si veieu alienígenes reptilians pel carrer, metro o comprant en comerços. El motiu és una curiosa promoció de marketing. Avui es posa a la venda per primera vegada i de forma integra , la sèrie “V” en DVD. Justament ara, que ja s’ha confirmat una continuació a pantalla gran. La promoció com deia es d’escampar pel centre de Madrid a figurants caracteritzats com a “visitants”, maquillats meitat llangardaix meitat humans, durant tot el matí. Al final tots els “visitants” es trobaran a les 12:00 al FNAC de Callao. Allí, a la sala Cine Forum, també hi haurà bastants activitats, projeccions dels episodis més destacats de la sèrie. La gent podrà anar disfressada de visitants i allí maquilladors especialitzats els transformaran en visitants.
També hi haurà concursos, en alguns centres de la cadena Media Markt i en alguns centres del Corte Inglés, on si tens molts coneixements de la sèrie es podran guanyar packs complets de la sèrie,rellotges, gorres i camisetes.



Futurama la pel·lícula ja es aquí

Ja ho explicava en aquesta entrada del bloc, Futurama, després de 2 anys des de que es va acabar a les televisions americanes, semblava que estava ja finiquitada. Va tornar en format DVD ara fa pocs mesos, i des de el 1 d’abril, també ha sortir en DVD per aquí.
La pel·lícula es titula “Futurama: El Gran Golpe de Bender”. Uns malvats aliens nudistes envien a Bender a una boja carrera através del temps, obligant-lo a robar tots els tresors històrics de valor incalculable de la Terra.
La duració es de 85 minuts, ve amb comentaris de Matt Groening, Cohen, Billy West, John Dimaggio, Phil Lamarr, Claudia Katz, Dwayne Carey-Hill i Ken Keeler.
També s’inclou un documental “Vuelve Futurama” i “Todo el mundo quiere a hipnosapo”. Escenes eliminades, storyboards i un missatge aterridor de Al Gore i bastants més extres, la gran majoria molt divertits.



PER FI... QUARTA TEMPORADA DE PERDIDOS

Per fi ja és aquí, avui és el dia, a les 21.30 a la cadena digital FOX, s’estrena la quarta temporada de “Perdidos”, i com no TVE els emetrà en obert “més endavant” (ell sabran, espero que tardin massa, doncs si fan com sempre, quan els estrenin ja els haurà vist tothom).
Aquesta nova temporada comença molt potent (pels qui hagin vist el final de la tercera temporada ja us ho podeu imaginar), apart dos dels personatges, Jack i Locke, queden enfrontat, Jack vol marxar de l’illa i Locke vol quedar-se a tota costa per trobar sentit al que els hi està succeint.
Aquesta temporada, presenta una novetat important, en la manera d’explicar-nos la història, fins ara anàvem veient les aventures i desventures a l’illa i es complementaven amb els flashback (imatges del passat), doncs ara tot igual però a més tindrem flashforwards, que és tot el contrari del flashback, així podrem veure histories que tenen lloc en un futur proper.
A més, FOX no és la única cadena que emetrà “Perdidos”, Canal + HD, emetrà en “Alta definició” la sèrie els dimecres a les 22:30, la quarta temporada s’estrenarà la setmana que ve, encara que ahir alguna cosa van fer, van rescatar els dos últims episodis, per anar escalfant motors.
Com patirem… però ens agrada.

Internado versus Hospital Central

Aquesta nit torna el internado, la producció de Globomedia, amb els nous episodis de la tercera temporada, aquesta setmana si, no com la setmana passada amb el nyap de la pel·lícula i que no ens va aportar res que no sapiguessim. Apart de continuar les múltiples trames obertes de les temporades anteriors, aquesta edició té noves cares, per un costat Mariona Ribas, actriu de Gominolas i aquí a Catalunya més coneguda com la Marta del Cor de la Ciutat, interpreta a Nora, la nova professora d’història, però que en realitat és una infiltrada de la misteriosa organització a la que pertany Fermin.
Aquesta nova temporada ens diuen que el paper de Marta Torné, Maria, tindrà més protagonisme, que la enemistat de Marcos e Ivan anirà minvant, i coneixerem la part més amagada de Hector i com sempre ens mantindran enganxats al sofà, sense temps ni d’anar al WC.
Per altra banda a la mateixa hora, a Telecinco, torna una nova temporada de Hospital Central, la 15. Aquesta temporada diu adéu al personatge que interpreta Jordi Rebellón (Dr Vilches) e incorpora cinc noves cares, Fran Perea, Juana Acosta, Pedro Casablanc, Maria Vazquez i David Andrade. A demés aquesta temporada tindrà aparicions VIP esporàdiques en alguns episodis, una ja la vaig comentar al blog, Ana Obregon fent de biòloga, Maria Barranco, Maria Luisa Merlo i Mariola Fuentes.
La veritat sigui dita, veure especialment a Fran Perea de metge i Ana obregon de biòloga, es que ja em predisposa a no veure aquesta sèrie, no me’ls crec. Així que avui em quedaré veient el Internado.

PLUTÓN VERBENERO

Alguns cops, ens queixem que les teles quan fan una sèrie, la majoria de vegades, acostumen a ser comèdies i poc arrisquen, doncs he de reconèixer que tinc curiositat per veure aquesta nova comèdia que prepara TVE. El cineasta Álex de la Iglesia prepara per a TVE la sèrie "Plutón verbenero", que començarà a gravar-se el juny per a la seva estrena el setembre en La 2.
"Plutón verbenero" està plantejat com una sitcom de 35 minuts de durada que ens explica les aventures l'any 2530 d'una nau interestel·lar, tripulada per espanyols, que, per encàrrec del president dels Estats Units del Món, compleix la missió de buscar planetes habitables per la galàxia, davant del deteriorament que sofreix la Terra.La sàtira es reflecteix en el nom dels personatges. El president s'anomenarà Macaulay Culkin III. Al principi de cada episodi, una veu en off recordarà que el primer que va fer Macaulay Culkin III en arribar al poder va ser "canviar de sexe una altra vegada i trobar un planeta habitable a la galàxia". L'encàrrec recau en els astronautes espanyols, que comanda el cadet Valladares".La comèdia és un projecte personal de Álex de la Iglesia, que s'ha implicat totalment: forma part de l'equip de guionistes, al costat de Jorge Guerricaechevarría ( el seu col·laborador habitual), i dos dels creadors de "Camera cafè", Pepón Montero i Juan Maidagan. De la Iglesia també està dissenyant les armes, el vestuari i les naus de la sèrie.

YA TE VALE

Aquesta nit a TVE, s’estrena, “Ya te vale” el programa amb nens de Gemma Nierga. En cada programa, de 60 minuts de durada, 50 nens d'escoles de tot Espanya tindran el repte de debatre sobre un tema d'actualitat, a més de xerrar animadament amb Gemma Nierga i els convidats. En aquest primer programa, les víctimes dels nens seran Estopa, Montserrat Caballé i Mercès Milá. De fet, la pròpia periodista ha revelat que l'equip té ganes de "posar els polítics en vista dels nens" pel que ja han convidat al president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero. Falta que accepti el repte.Segons diuen la Monarquia també serà víctima dels comentaris eixerits dels nens en el segon lliurament del programa, on els més petits analitzaran la figura del Rei i de tota la seva família. L'espai arriba a TVE de la mà de la productora Atomis Media, dirgida per Sergi Schaaf. La mateixa companyia audiovisual, propietària dels drets de la versió anglesa original -'What Kids Really Thinks'- ha distribuït el programa a Telemadrid (No te enrolles) o Televisió de Catalunya ('No em ratllis'). Aquest últim, presentat per la periodista Julia Otero -d'un perfil molt similar al de Gemma Nierga- es va acabar just la setmana passada, encara que la cadena catalana ha decidit emetre'n tres especials més, per la qual cosa coincidiran ambdós programes encara que no s'emetin el mateix dia -la versió d'Otero dimecres i la de TVE divendres.Aquest tipus de programa no estan malament, ara bé, penso que la versió de TV3 i TVE seran molt diferents. Normalment, veiem a TVE, que molts professionals arriben a la cadena, i després no acaben de poder treure el potencial que tenen, ja que la política de TVE es limita molt, espero i desitjo que no li passi a Gemma Nierga i que no la limitin, ja sigui escollint / filtrant massa les respostes dels nens o imposant-li convidats que no donaran joc (cal dir, que justament els convidats d’avui els trobo bastant encertats, que duri).

PRISON BREAK TERCERA TEMPORADA


"El síndrome de Ulises" no és la única estrena destaca d'avui, tota aquesta setmana ho estem veient, a les marquesines d'autobús, a tanques publicitàries i, sens dubte, a les promocions de La Sexta. 'Prison Break' torna. I torna bastant potent.La tercera temporada ha tingut una audiència als Estats Units de 7,5 milions d'espectadors.
Aquest nou temporada arrenca entre les quatre parets de la presó de Sona, a Panamà, on la trama experimenta un gir de 360 graus. Lincoln és ara el que ha de treure el seu germà, Scofield de la presó. El ritme trepidant dels seus episodis i el suspens continuen sent valors destacats de la sèrie, en la qual els nous personatges aporten frescor i novetat al guió, ja que una dels punts forts d’aquesta temporada és que comptarà amb nous personatges que acompanyaran als protagonistes dins i fora de la presó. De portes per a endins, “Lechero” (Robert Wisdom) serà el pres més influent i l'únic que té contacte amb les forces de l'ordre que esperen fora. James Whistler (Chris Vance), un altre dels convictes de Sona, serà la peça clau perquè Michael pugui sortir de presó.
Malgrat molta gent renega d’aquesta temporada, jo opino que és millor que la segona, que en algunes ocasions se’m va fer una mica avorrida, això si, la primera temporada és una obra mestre, de lo milloret que s’ha vist per televisió en els últims anys.
Aquesta edició s’estrena avui a les 22:30 a La Sexta, amb un capítol doble.

EL SÍNDROME DE ULISES segona temporada

La segona temporada de la sèrie “El síndrome de Ulises” arriba avui a Antena 3 TV. Aquesta producció de Ficció TV (empresa del Grup Z), protagonitzada per Miguel Ángel Muñoz i Olivia Molina, es presenta amb una nova remesa de vuit episodis, en els que s'ha ampliat i corregit el còctel de comèdia i sentiments que la va convertir en la segona millor estrena de ficció de la passada temporada (amb una mitjana de 2.742.000 espectadors i un 16,2% de quota de pantalla, només per darrere de “Sin tetas no hay paraiso” de Tele 5).En aquesta nova etapa la sèrie s'emet els dijous, i no els dilluns, pel qual cosa haurem de veure com li va amb els nous rivals per la audiència. Però Sonia Martínez, responsable de Ficció d'A-3, afirma que la seva intenció segueix sent liderar el dia i batre l'oferta de la competència: "La señora (TVE-1) té un públic molt definit i som compatibles amb ella. Tanmateix, La que se avecina (Tele 5) i ...Ulises es diferencien molt, encara que les dos siguin comèdies".No obstant, pot ser, que aquesta batalla sol es mantingui al principi, ja que insinua que la producció de Tele 5 podria canviar de dia. Xabi Puerta, productor executiu de la sèrie, assegura que per a aquest segon curs s'ha polit el menys interessant i s'ha potenciat el que millor va resultar. Puerta reconeix l'encert "a l'hora de construir l'entorn d'Ulises i també el de Rai".La sèrie ha potenciat les trames mèdiques (hi haurà epidèmies, intoxicacions i quarantenes) i ha incorporat sis nous actors, que es repartiran entre l'entorn “gitano” de Rai i l'ambient pijo d'Ulises. S'han afegit al repartiment Lolita, Fernando Tejero, Toni Cantó, María Ruiz, Javivi i Mario Pardo. A més, al primer capítol debuta la jove Alba Flores, neboda de Lolita.En el nou curs la històries personals cobraran pes, especialment la relació entre el metge i l'atractiva Reyes, el que farà que Ulises abandoni el seu discurs inicial ("he de sortir d'aquest infern").

3 DESEOS segona edició

Avui torna amb la segona edició el programa “3 Deseos” presentat per Jaime Cantizano, Eva González i Aitor Trigos. Avui estaran en el poble galleg de Noia.
El programa d’avui ens mostrarà la historia d’un matrimoni amb 9 fills que viuen en molt males condicions i als quals li donaran una nova casa. Retrobaments amb familiars que no han vist des de fa molts anys. També veurem com l’equip de patinatge del poble provarà de aconseguir nou equipament per poder jugar...
Com es veu, està molt en la línea del primer programa. Un programa que juga amb els sentiments d’altra gent per aconseguir audiència. La edició passada va ser la segona opció de la nit, des de el meu punt de vista encara va treure massa audiència.
Justament aquesta segona edició es feia al costat on treballa un amic meu, en Tino, que va fer unes fotos del acte fi de programa que reprodueixo aquí.















OPERACION TRIUNFO 2008


Ja hem vist aquests últims dies en els castings, que Operación Triunfo estava molt a propet, doncs ja està aquí, aquesta nit a les 22:15 s’estrena la nova edició del concurs, traslladant els programes/realities/concursos de la nit del dijous al dimarts. Encara que a les 21:30, hi haurà un especial “OT: Pruebas de ingreso”, on coneixerem els 18 aspirants a entrar a la Acadèmia. Durant la primera gala, s’eliminaran a 2 concursants, i així quedaran els 16 que entraran a la Acadèmia.
El programa torna renovat, per un costat el plató, és un plató de 1600 metres quadrats, 50000 watts de so, 700.000 watts de llum i atenció a la dada, més de 1400 persones de públic. A més han ampliat la sala d’assajos, els box de treball, les zones de descans i el menjador.
El jurat de la edició són el polèmic Risto Mejide, Noemí Galera, Javier Llano i Coco Comin. I el director de l’Acadèmia es Angel Llàcer, que després de la Gala presenta “La Acadèmia en directo”
Com sol passar en aquestes gales, hi ha una actuació amb cantant famós, en aquesta primera edició veurem i sentirem, la Mónica Naranjo, que casualment està promocionant el seu nou disc “Taràntula”
A part de vuere les gales i els resums a Telecinco, Operación Triunfo serà molt present en la programació del canal de TDT Telecinco 2, per altra banda les principals plataformes de cable i satèl·lit, ONO, Imagenio i Canal Satelite, oferiran la senyal 24 hores, igualment que les operadores de telefonia movil Movistar, Orange i Vodafone. A demés www.telecinco.es/operaciontriunfo oferirà amplia informació del concurs.

EL NOU COTXE FANTÀSTIC A TVE

En Aquest últims dies has aparegut 2 noticies relacionades amb el nou KITT.

Per un costat, la cadena NBC ja ha confirmat que per la propera temporada televisiva, tornarà, ja adaptada com a una sèrie, degut a la gran audiència que havia tret el telefilm/episodi pilot, malgrat les critiques que va tindre, però també cal pensar, que no era un telefilm, era un episodi pilot, que la seva única funció era assentar unes bases i presentar els personatges.

L’altra noticia, es que ja és un fet, que aquest episodi pilot serà emès a TVE, aquest dies ja podem veure algunes imatges en forma de cortinetes, anunciant que properament el veurem, suposo que el fet de que emetin aquest telefilm donarà preferència en adquirir la sèrie més endavant, encara que… veient com tracta les sèries no caldria que l’adquirís.



CARLOS LATRE TORNA A TELECINCO.


"Réplica" el nou programa del còmic s'emet avui a Telecinco a les 22:30 i a part de donar un divertit repàs a la programació organitza un càsting d'imitadors.Les entrevistes de Lobato a Fernando Alonso, la final de Supervivientes, les xerrades d'Aguirre i Gallardón, els veredictes de Risto Mejide en OT són alguns dels moments televisius que es reviuran en aquest programa, això si, des de la visió de Latre. Cada setmana, Latre i un equip de nou imitadors professionals estaran pendents de l'actualitat per seleccionar els moments més destacats i donar-li la volta.Moltes de les transformacions de Carlos Latre que podrem veure seran imitacions mai abans realitzades per l'actor: Risto Mejide, Glòria Serra -copresentadora de La Noria-, José Bono, Quico Rivera, Jaime Peñafiel, Shakira, Joselito i Jorge Javier Vázquez, entre moltes d'altres.Al costat de Carlos Latre, Dani Martínez, Javi Giménez, Àngel Galant, Mónica Chaparro, Pep Plaza, Chema Trueba, Isabel Núñez, Eva Morillo, Mónica Monferrer i Mayte Ibarra completen l'equip de “replicants” del programa.Cada divendres, un personatge famós visitarà el plató de Rèplica per enfrontar-se a la seva pròpia rèplica i a altres clons de personatges del seu entorn.En el programa d’avui el convidat serà Joselito que viurà una final alternativa de l'edició de Supervivientes.A més, cada edició comptarà amb una actuació musical de les rèpliques més destacades del panorama nacional i internacional. Shakira serà la primera d'elles.A través de la pàgina web de Rèplica en www.telecinco.es, Carlos Latre ja ha començat a buscar imitadors mitjançant un càsting on line en el qual els aspirants han de demostrar els seus dots de replicant.Tots aquells que creguin tenir una habilitat especial per transformar-se en un personatge famós poden caracteritzar-se i realitzar una imitació de no pas més d'un minut i mig davant de la webcam de Mitele o gravar-la en vídeo i enviar-ho al programa.
Així mateix, la pàgina web de Rèplica comptarà amb vídeos dels millors moments del programa, continguts inèdits, fotografies i informació sobre els actors i els personatges.

Bales de plata a TVE

La 1 estrena avui 'Balas de plata', un nou programa dirigit i presentat per Lorena Berdún, que rescata el tradicional format d'entrevistes en profunditat personatges destacats de la vida cultural, social, esportiva, empresarial o política del nostre país.
Imanol Arias actor de “Cuéntame com pasó”' i Pepa Bueno presentadora de “Los desayunos de TVE” i de''Esta Mañana” són els primers convidats. Espero que això no vulgui dir que el programa sigui una plataforma per a que diferents personatges de TVE ens venguin el seu programa.
La popular presentadora d'espais com 'Me lo dices o me lu cuentas' y 'Dos rombos' , també xerrarà amb Rodolfo Chikilicuatre. És el representant d'Espanya en Eurovisió i ens agradi o no ens agradi s'ha convertit en un fenomen mediàtic i social.
Eva Cebrián, directora de programació de TVE va subratllar que 'Bales de plata' es planteja com una "xerrada distesa, amigable i amena amb personatges destacats de la vida cultural, social, esportiva o política". I Berdún va posar èmfasi que aborda aquest projecte "sense grans pretensions" i que el que busca és fer una "entrevista clàssica" i treure "els aspectes menys populars de personatges populars".
El programa té una durada entorn d'una hora i Lorena Berdún xerrarà amb els seus convidats sobre la seva vida professional, les seves aficions, els seus projectes de futur, la seva família i els seus amics, la seva repercussió social. I ja que l'audiència televisiva la recorda sobretot pels seus programes sobre la sexualitat, la mediàtica sexòloga va puntualitzar: "En principi no parlarem de sexe, però si cal parlar es sexe, es parlarà".
El títol del programa 'Balas de plata' va confessar que el va treure d'una cançó de Diego Vasallo.
L'ambient del plató recrea l'ambient de tramoia, de bambolina. Lorena i el seu convidat s'asseuen cara a cara en uns sofàs, al costat d'una taula mòbil formada per pantalles en les quals apareixen imatges en moviment. Al mig del plató, una gran pantalla projecta fotografies i vídeos que rememoren ambients relacionats amb l'entrevistat.

9 de cada 10. avui si?

Com ja es va anunciar fa dies, veure aqui el post anterior, avui sembla que si comença el programa 9 de cada 10, això si en horari "nefast", a les 00:45. Aquests programadors de TVE estan molt sonats.

EL juego de tu vida. El retorn del polígraf.


Ja n’havia parlat al programa de radio fa temps i ja està aquí, aquesta mitjanit podrem veure a Telecinco el nou espai, presentat per Emmna Garcia, on es recupera el famós polígraf però que en lloc d'aplicar-se a personatges famosos (famosillos o casposos) estarà protagonitzat per gent desconeguda que haurà de fer front a preguntes personals referides a la família, la parella, la feina, etc...y que els farà caure en més d'un conflicte ja que els seus familiars i amics descobriran molts secrets...I tota aquesta moguda per aconseguir diners, ja que el que menys "mentides" digui es portarà el premi. El concurs arriba precedit del seu èxit en EUA l'estrena del qual va congregar més de 23 milions d'espectadors.Quan pensàvem que la moda del polígraf havia acabat veiem que torna i com no, a una de les cadenes que més partit van treure (juntament amb Antena 3). Recordem que fa poc més d'un any, Antena 3 emetia “La hora de la verdad” un espai semblant que va ser un fracàs i que a més va aconseguir en més d'una ocasió que els convidats descobrissin coses que no esperaven passant moltíssima vergonya.Sense cap dubte sembla que el morbo que desperta el veure gent desconeguda posant-se en evidència davant dels seus amics i família pot ser sinònim d'èxit d’audiència...no sabem com li anirà a "El juego de tu vida" però veient tot el que va aguantar en el seu moment el polígraf en "A tu lado" imaginem que aguantarà fins i tot que ens adonem que el interès que desperta el programa hauria de ser nul...

Sin Tetas No Hay Paraiso. Últim episodi de la temporada



Ahir la “Gran Via” de Madrid va quedar colapsada degut al passi a pantalla gran del últim episodi de la temporada de la sèrie “sin tetas no hay paraiso”.
Ja es sabia que la sèrie estava arrasant a la televisió i que el fenomen 'duquesita' havia envaït la xarxa, que dic la xarxa. Però veure la “Gran Via” madrilenya col·lapsada per cents de fans, era del tot impensable.Una gran catifa vermella plena de fotògrafs i de càmeres de televisió, desenes de dones i uns quants homes, per què no dir-ho, intentat fer-se un buit en la primera línia del camp de batalla. Tot val quan tan sols et separen uns centímetres dels teus ídols i més quan hi havia nenes que havien vingut des de les Canàries tan sols per viure aquell moment.
Entre la multitud i els crits, qualsevol hagués imaginat que alguna estrella de Hollywood estava a punt d'aparèixer, però no. Elles només volien veure el seu “Duque”. Entrada en mà i amb un somriure d'orella a orella, les més afortunades començaven la seva peregrinació feia dins del teatre. Tan sols faltaven uns minuts per a les vuit i mitja quan van començar a arribar els actors. Els més durs de la sèrie han estat els primers en trepitjar la catifa vermella i també els primers però no els últims en pronunciar les paraules més repetides de la nit. Això és al·lucinant!Però això només era el principi, ja que el luxe, el glamour i la bellesa de les 'Supernenas' o “les Spice girls” (com en els últims episodis s’han rebatejat) estaven a punt de fer la seva gran aparició vestides a l'estil més pur de Hollywood.Tanmateix, tots els crits no eren res en comparació amb el que estava a punt d'arribar. Com requeria l'ocasió, davant de la catifa va aparcar una gran limusina: “El duque”, Cata i Jessi van arribar rodejats de centenars de flaixos i crits d'admiració.
Ja dins de la sala, amb la gran pantalla a les seves esquenes i un auditori replet de duquesitas embogides, Miguel Ángel i les noies han aprofitat l'ocasió per agrair al públic i a tot l'equip el gran treball realitzat i tornar a mostrar una vegada més el seu agraïment i felicitat.I ja només faltava una cosa, veure en pantalla gran l'últim capítol de la temporada. La sintonia ha començat les “duquesitas” van aconseguir guardar silenci i no perdre cap detall. Per la resta dels mortals hauran de esperar el dimecres per veure a la tele aquest episodi.
Gràcies a Cristina Navas, reportera de Telecinco, per el resum de la gala.

Related Posts with Thumbnails