LOST. FINAL DE TEMPORADA

L'altra dia, sabiem que Matthew Fox ja coneixia el final de la sèrie, ara a la resta dels mortals ens queda una miqueta menys per saber-ho, aquesta matinada (hora d'aquí), als Estat Units, s'ha emés el final de la quarta temporada de "LOST" amb un episodi doble i ja hi tornem a ser, un cop més ens torna tocar a patir i ens toca tornar esperar fins que torni la nova temporada.



trailer del episodi doble

EL MINUT MÉS VIST (setmana 19-25 maig)

Ja fa temps que li dono voltes a fer aquesta secció, “EL MINUT MÉS VIST” i tracta una mica de veure quin és el moment en que es veu més televisió. Per poc que pugui cada setmana aniré posant aquest llistat, per veure moltes vegades les contradiccions que hi ha entre el que solem sentir que la gent no mira amb el resultat de les audiències. Per exemple, no fa massa, es va fer una enquesta, on la sèrie Aida de Telecinco quedava com la que menys agradava, curiosament, setmana a setmana és qui s’emporta el gat a l’aigua.


Per exemple i per començar, aquí teniu el llistat dels minuts mes vistos cada dia de la setmana passada.
Exemples com Chikilicuatre a Eurovisó, que ha despertat tantes polèmiques, sobretot en els Eurofans, veient aquest resultat podem veure com els Eurofans son una minoria, i que realment l’actuació espanyola va ser el més vist aquell dia.
També destacar que el futbol encara és una aposta segura per aconseguir audiència.

Dilluns
22:51, Telecinco, CSI (Las Vegas), 5.623.000 espectadors.

Dimarts
22:59, Telecinco, Operación Triunfo, 5.522.000 espectadors

Dimecres
23:31, Antena 3, Els penaltis de la final de Champions, Manchester – Chelsea , 9.053.000

Dijous
23:12, TVE, La Señora, 4.097.000

Divendres
No tinc dades

Dissabte
22:35, TVE, Festival d’Eurovisió, Actuació de Rodolfo Chikilicuatre, 13.873.000 espectadors

Diumenge
23:29, Telecinco, Aida, 8.504.000 espectadors

MATTHEW FOX L’HOME MÉS ENVEJAT





Matthew Fox, conegut també com el Doctor Jack Shepard a la sèrie “Perdidos”, es podria dir que ara és un personatge molt envejat, i no ho dic perquè sigui guapo o protagonitzi el spot de Loreal o perquè sigui protagonista d’una sèrie de culte, el motiu és que s’ha convertit en la primera persona, fora del staff creatiu de la sèrie que sap el final.
Des de la primera temporada tots el fans hem creat cent de teories de que passa en aquesta illa i com acabarà tot, als actors se’ls hi ha fet aquestes preguntes moltíssimes vegades, però ells tampoc saben massa cosa. Fins ara.
Així que ja sabeu a qui teniu de entabanar si voleu treure aquesta informació. De moment sabem que passa molt temps a Hawai, on es roda la sèrie, i que passa part del seu temps lliure jugant a escacs, i que a prop de les zones de rodatge ha fet “amics de bar” tot jugant a aquest esport. Mai se sap. Saps jugar als escacs i ets un fan de “Lost”? Ja saps on tens d’anar.

Segueix el teatre a OT.

Cada dia crec més i més, que els "caps pensants" de "Operación Triunfo" saben que el futur dels "nens" o "triunfitos" no serà enregistrar discs, i que si volen guanyar diners amb ells ha de ser ara. I han creat un teatre, simulant aquest "mal rotllo" entre professors, jurats, concursants, per assegurar més audiència i guanyar els diners ara, aumentant els productes que podem comprar através de la teletienda en que s'ha converit el programa.
Per a mostre 2 botons, 2 videos de la gala d'ahir com es veu com continua el pique Risto contra la direcció de "la acadèmia" i amb quin estil, marca de la casa Risto, valora als concursants (tots dos videos representen els minuts amb més audiència del programa, tot sigui dit, això ens demostra el que aquest any interesa al públic).






The Inside, avui a Antena 3

Aquesta nit, cap a les 00:15, després del nou episodi de “El internado”, Antena 3, estrena una nova sèrie.
Aqui us explico, de que va aquesta sèrie.
L'Agent Especial Rebecca Locke, després de tan sols dos anys allunyada de Quantico i confinada com a analista d'estadístiques a Washington, D.C., està decidida a acabar amb seu el rutinari, encara que segur, treball despatx i aventurar-se a treballar en missions d'acció i fer-se càrrec de les missions més perilloses del FBI.Les habilitats de Rebecca ràpidament capta l'atenció del conegut agent Virgil "Web" Webster (Peter Coyote) el director de la Unitat de Crims Violents del FBI a Los Angeles, una divisió especial de l'agència on un equip d'experimentats agents s'enfronten amb els casos més complicats psicològicament i amenaçadors físicament. Quan un atac d'un assassí en sèrie acaba amb la vida d'un dels seus, Webster sol·licita la incorporació d'aquesta agent per reemplaçar aquest investigador mort. Excepcionalment bona en el seu nou treball, les habilitats de Rebecca no són procedents tan sols del seu entrenament, sinó també d'un secret que ella tracta d'ocultar... que en el passat ella mateixa va ser víctima d'un segrest, i el seu segrestador encara continua lliure.Treballant amb Rebecca, està també l'Agent Paul Fattore (Jay Harrington), que actua com a consciència del departament, que coneix el secret de Rebecca i que està decidit a protegir-la de Web, un home que creu que per agafar als criminals, val qualsevol cosa, fins i tot posar els seus propis agents en perill. Completant l'equip està Danny Love (Adam Baldwin), un ex-marine, cap tàctic de l'equip i amb un caràcter una mica exaltat.The Inside explora les intrigues i complicacions del treball d'investigació, igual com els sacrificis personals que han de fer Rebecca i la resta dels agents de la Unitat de Crims Violents, mentre van passant d'una investigació a la següent. El misteri de qui són aquests agents, i per que Web els ha escollit a ells.

Risto Mejide a Buenafuente

Avui toca OT, aquest programa que entre baralla i baralla dels que ho fan, hi ha uns pobres xics que canten.
Ahir el Risto Mejide va estar al programa de Buenafuente, i entre altres coses va fer de jutge, al valorar la secció del Berto. Aqui ho teniu.




PUNTUACIÓ FINAL

1. RUSIA, 272 punts
2. UCRANIA, 230 p.
3. GRECIA, 218 p.
4. ARMENIA, 199 p.
5. NORUEGA, 182 p.
6. SERBIA, 160 p.
7. TURQUÍA, 138 p.
8. AZERBAIJÁN, 132 p.
9. ISRAEL 124, p.
10. BOSNIA – HERCEGOVINA, 110 p.
11. GEORGIA, 83 p.
12. LETONIA, 83 p.
13. PORTUGAL, 69 p.
14. ISLANDIA, 64 p.
15. DINAMARCA, 60 p.
16. ESPANYA, 55 p.
17. ALBANIA, 55 p.
18. SUECIA, 47 p.
19. FRANÇA, 47 p.
20. RUMANIA, 45 p.
21. CROACIA, 44 p.
22. FINLANDIA, 35 p.
23. ALEMANIA, 14 p.
24. POLONIA, 14 p.
25. REGNE UNIT, 14 p.

FESTIVAL D’EUROVISIÓ

ROMANIA
Ell de texans i jaqueta, arreglat però senzill, i ella -una espècie de rèplica d'Ana Rosa de platejat brillant- té alguna cosa més de veu, la cançó és maca, recorda a una cançó de Disney, però al ser els primers, penso que a molta gent la va avorrir, malgrat que s'han portat fins i tot el piano de cua.
REGNE UNIT
Arriba El ex escombriaire britànic, que almenys tracta de donar-li una mica més de moviment al Arena de Belgrad. Clar, que amb aquesta jaqueta blava impossible, enribetada en platejat, el estil hortera britànic, no serà senzill prestar atenció a la cançó. ALBÀNIA
És la participant més jove del Festival, amb prou feines 16 anyets acabats de complir, encara que aparenta uns quants més. Necessita un assessor d'imatge amb urgència. De veu, mes aviat fluixeta
ALEMANYA
Ventiladors, brillantina, tuls, cabellera al vent, faldilles amb cinturons amples... arriben "els pernils de pota negra" alemanyes. Això sí, cantar el que es diu cantar, no canten gairebé res (i això que van guanyar el popstars alemany fa uns anys). La participant de més a la dreta, massa eufòrica i tot, potser va passar pel càtering del festival.
ARMÈNIA
La representant armènia semblava que s'hagués inspirat en Salomé amb aquest vestit ple de penjolls. La diferència és que el d'aquesta sembla més fàcil de moure i no en pesa tant. Una altra tiarrona -sembla que han portat una col·lecció a Belgrad- que canta un tema mogudet però res de l'altre món.

BOSNIA
Unaltra pais que ha apostat pel espectacle i provar de fer-nos passar una bona estona. Una posada en escena amb estenedor inclòs, vestits absurds i quatre núvies tipus pastís de casament per fer els cors. Una combinació divertida. I cal dir que la cançó sense ser una meravella era entretinguda.
ISRAEL
Dana Internacional, que va guanyar Eurovisió l'any 98 , ha vingut a recolzar els seus col·legues israelians, de fet es l'autora del tema, sis xicots que no en fan més que lluir múscul, cadascú utilitza les armes que pot per captar l'atenció. No tot han de ser minifaldilles i escots de vertigen.
FINLÀNDIA
Com vaig dir l'altra dia a la semifinal, molt bons, això si, si t'agrada aquest estil de música. M'ha fet buscar més coses del grup, però, la veritat la única cançó que m'ha agradat ha estat la del Festival.

CROÀCIA
L'avi croat amb prou feines no diu un parell de frases, però és un dels més famosos d'aquesta edició d'Eurovisió. Això sí, a la noia de granat li podrien haver posat un vestit amb menys vellut, que a la tele fa unes brillantors horroroses. Genial el final de la cançó, on l'avi es converteix en un DJ amb la gramola.

POLÒNIA
Aquesta dona ha acabat amb el repertori de tovalloletes autobronzejants de Belgrad en aquesta setmana. I amb els blanquejadors dentals. El vestit de sirenita la converteix en una espècie de rèplica d'Ariel, amb alguna cosa més de veu però molt i molt cursi.

ISLÀNDIA
Semblaven la Barbie i el Ken. La cançó és típica i tòpica amb l'estil d'Eurovisió, enganxosa, mogudeta i molt semblant a altres cançons. Encara així, no es dolenta, i és molt millor que altres cançons.

TURQUIA
El rock no està fet per a Eurovisió, i les guitarres platejades amb brillantors com la que porta el baix d'aquest grup tampoc. Bé, les guitarres platejades amb brillantors no estan fetes per a cap lloc. I menys si van a joc amb les solapes de les jaquetes.

PORTUGAL
Aquesta és una de les favorites dels eurofans espanyols (després de la enrabiada al guanyar Chikilicuatre), però a mi em sembla una mica sosa i que ha agafat les cortines d'algun palau de Lisboa per fer-se el vestit. Això sí, té una veu preciosa, molt millor que la de gairebé tots els que han passat per l'escenari. I els del cor tan blancs semblen trets d'una secta.
LETÒNIA
Els pirates de la Mediterrània. Sens dubte, a escenografia els guanyen pocs (bé, el nostre Rodolfo, faltaria més). Uribarri diu que ella trepitja l'escenari, jo crec que han portat més sentit del 'humor a l'escenari. Però desafinen bastant. Encara així, m'han fet passar una bona estoneta, que és el que demano en aquest tipus de gala.
SUÈCIA
Tornen les tiarrones, encara que tinguin gairebé 50 anys, encara que rejovenida pel bisturí i cremetes. Una altra que no ha escatimat en tovalloletes autobronceadoras, brillantors i microminifaldilles. Està una mica malament il·luminada o té la pell blava? És com una barreja de Beyonce i Jennifer López versió escandinava, però justeta de veu.
DINAMARCA

La gala sembla tocada per la mà de Disney. La primera cançó, La Sirenita abans, després els pirates del carib i ara un escura-xemeneies de Mary Poppins... molt propi. La cançó és una mica repetitiva, però almenys es pot ballar i es distreta.

GEÒRGIA
La representant de Geòrgia és cega. La cançó es justeta pel Festival, però té un bon cop d'efecte, que consisteix en que cap al final de la cançó, tant la cantant com els ballarins es canvien de roba en uns pocs segons.
UCRAÏNA
Ani Lorak, o, com diu Uribarri, Karolina al revés. És una de les favorites de tot el món. Monísima, però canta com un gat tancat. I es venja de brillantors, penjants, platejats i cops de taló. Crec que és la tercera cantant que surt vestida pràcticament igual. Això si, ha donat molt d'espectacle, posada en escena molt bona, dominant l'escenari i a la vegada molt sexy. Jo hagués votat per aquesta actuació.

FRANÇA
Tellier, muntat en el seu troncomóvil, és com a una barrej de Guille Mylkiway i Eugenio el dels acudits. Allò del ventilador no és gaire distingit però ell s'ho ha demanat també, per combinar amb el mapamundi inflable que porta a la mà.

AZERBAIYAN
Déu, quins crits. I que de focs artificials. I aquestes plomes. Se suposa que són l'àngel bo i l'àngel dolent... o això diuen ells. Tots canten igual de malament. I una ballarina fa el pinopuente. Cal dir que el videoclip d'aquesta cançó era molt millor del que hem vist i escoltat.

GRÈCIA

D'aquesta noia, Kalomira, s'ha enamorat perdudament Chikilicuatre, però la veritat és que no canta gens. Mona és, i sortir a l'escenari així com crucificada té la seva gràcia. I desafina com quasi totes les tiarrones anteriors. Això si, la cançó és molt enganxosa, només d'escoltarla l'altra dia a la semifinal, em vaig aprendre la tornada, i porto uns dies que només dic "my secret combiation is a mistery for me...." , aish! Si en el fons m'agraden aquestes cançons. Vaig a posar el politono al mòbil.

ESPANYA
Genial l'inici, aquest sol de guitarra. Està que se surt, reggaeton total a Belgrad. Gràfica descordinada,caigudes múltiples, els piques amb les ballarines, una coreografia perfectament orquestrada per semblar un altra cosa. A Belgrado ja ballen el chiki chiki. I l'aplaudeix el públic més que a ningú. M'ha sorprès molt la posada en escena, sempre he defensat al personatge, no per la qualitat de la cançó, si no pel espectacle i sentit del humor i perquè ha aconseguit que molta gent torni a mirar aquest any el Festival.
SÈRBIA
Són els amfitrions, això és jugar amb avantatge, almenys en el calor del públic . L'aplaudeixen més que a ningú, però la cançó és fluixeta. I amb aquesta ombra d'ulls lila no l'haurien d'haver deixat sortir de casa.

RUSSIA
Per què aquest senyor ha de començar la cançó tirat al terra? Ja era un dels favorits, però em sembla un hortera. M'agrada molt el patinatge, però veure un campió olímpic com Plushenko en Eurovisió no pega gens. I allò del Stradivarius com que sobra. I sortir a l'escenari descalç amb una fulla d'un patí al costat ens sembla una mica arriscat. I afaitar-se el pit per deixar apuntar per la camisa una creu d'or està ja pasadet de moda, malgrat que a aquest noi li arregli la cançó Timbalan.

NORUEGA
Són els últims en actuar, i ho fan tan malament com gairebé tots i amb "una altra bellesa nòrdica". Aquesta va més escotada, menys brillant i més recatada en el llarg de la faldilla. Però gasta les mateixes tovalloletes que els seus contrincants. O és que a Oslo brila el sol tot el dia?

Resultats segona semifinal Eurovisió

Aquesta nit, s’ha celebrat la segona semifinal d’Eurovisió, en aquestos atacs de genialitat que te massa sovint TVE, no ha emès ni en directe ni en diferit aquest acte, s’ha estimat més seguir amb la seva programació normal per tindre audiència i passar d’una cosa que al meu entendre una televisió pública hauria d’haver fet, i més quan va retransmetre la primera el dimarts, la final el proper dissabte, cada dia amb el chikidiario i l’horror de gala del passat dimecres amb Europasion.
Bé, així que us deixo el llistat del resultat.

Classificats: Albània, Croàcia, Islàndia, Turquia, Portugal, Letònia, Suècia, Dinamarca, Geòrgia, Ukrania

Eliminats: Lituània, Suiza, República Txeca, Bielorrússia, Bulgària, Hongria, Malta, Xipre, Macedònia

NOMINACIONS ALS X PREMIS DE L'ACADÈMIA DE TELEVISIÓ

Encara que aquesta setmana, cada dia hi ha noticies relacionades amb Eurovisió i acapara molta de la atenció televisiva, la tele es viva i avui l’Acadèmia de les Ciències i les Arts de la Televisió, ha anunciat els nominats en totes les categories, que seran entregats en una gala l’última setmana de juny. Aquesta gala, serà retransmesa, dos anys després, per Televisió Espanyola.
Aquestos són els nominats.



PRESENTACIÓ PROGRAMES ENTRETENIMENT
Andreu Buenafuente (Buenafuente – La Sexta)
José Miguel Monzón. Wyoming (El intermedio – La Sexta)
Pablo Motos (El hormiguero - Cuatro)


PROGRAMA DE FICCIÓ
Aída (Telecinco)
Cuéntame cómo pasó (La 1 de TVE)
El Internado (Antena 3)


PROGRAMA D’ENTRETENIMENT
Buenafuente (La Sexta)
El Hormiguero (Cuatro)
Sé lo que hicisteis…(La Sexta)


ACTRIU DE SÈRIE
Ana Duato (Cuéntame cómo pasó - La 1 de TVE)
Carmen Machi (Aída- Telecinco)
Concha Velasco (Herederos - La 1 de TVE)


ACTOR DE SÈRIE
Carlos Hipólito (Desaparecida – La 1 de TVE)
Imanol Arias (Cuéntame cómo pasó – La 1 de TVE)
Paco León (Aída- Telecinco)


PRESENTACIÓ PROGRAMES INFORMATIUS
Ana Blanco (Telediario, Tengo una pregunta para usted – La 1 de TVE)
Lorenzo Milá (Telediario, Tengo una pregunta para usted – La 1 de TVE)
Matías Prats (Noticias 2- Antena 3)


PROGRAMA INFORMATIU
Callejeros (Cuatro)
Informe semanal (La 1 de TVE)
Tengo una pregunta para usted (La 1 de TVE)


PROGRAMA INFANTIL
Berni, el divertido mundo de los deportes (La 1, La 2 y Clan TVE)
El conciertazo (La 2 de TVE)
Los Lunnis (La 1 y La 2 de TVE)


PROGRAMA DOCUMENTAL
Al filo de lo imposible (La 2 de TVE)
Documentos TV (La 2 de TVE)
Rafael Azcona: oficio de guionista (Canal +)


GUIÓ
Aída (Telecinco)
Buenafuente (La Sexta)
Cuéntame cómo pasó (La 1 de TVE)


DIRECTOR
Agustín Crespi, Antonio Cano, Sergio Cabrera, Manuel Palacios, José María Caro y Azucena Hernández (Cuéntame cómo pasó – La 1 de TVE)
Carolina Cubillo (Callejeros – Cuatro)
Sebastián Álvaro (Al filo de lo imposible – La 2 de TVE)


REALITZADOR
Antonio Casado (Tengo una pregunta para usted, programas de los SS. Informativos de TVE – La 1 de TVE)
Hugo Stuven (Ratones Coloraos – Canal Sur)
Víctor Santamaría (Programas de fútbol y toros - Canal +)


PRODUCTOR
Carlos Apolinario (El Internado – Antena 3)
Francisco Romacho (España Directo – La 1 de TVE)
Miguel Ángel Bernardeau (Cuéntame cómo pasó- La 1 de TVE)


DIRECCIÓ DE FOTOGRAFIA E ILUMINACIÓ
David Arribas (El Internado- Antena 3)
Julio Madurga (Cartas de Sorolla – Canal 9 y TVE Internacional)
Tote Trenas y Teo Delgado (Cuéntame cómo pasó – La 1 de TVE)


DIRECCIÓ D’ART I ESCENOGRAFIA
Fernando González (El Internado - Antena 3)
Gonzalo Gonzalo, José Manuel López y Roberto Carvajal (Cuéntame cómo pasó y Desaparecida - La 1 de TVE)
Marcelo Pacheco (Amar en tiempos revueltos – La 1 de TVE)


MAQUILLATJE I CARACTERITZACIÓ
Equipo de Maquillaje de Cuéntame (Cuéntame cómo pasó – La 1 de TVE)
Equipo de Maquillaje de Polònia (Polònia- TV3)
Paloma Buendía (Amar en tiempos revueltos – La 1 de TVE)


CANAL TEMÁTIC
Canal de Historia Canal Viajar Canal 24 horas


PEL·LÍCULA PER TELEVISIÓ (TV MOVIE)
Cartas de Sorolla (Canal 9 y TVE Internacional)
Hay que vivir: años perdidos (La 1 de TVE)
Soy el solitario (Antena 3 TV)

EUROPASION aquesta nit a La1

Aquesta nit a La 1, TVE ha preparat un especial Eurovisió, anomenat “Europasión”, presentat per Raffaella Carrà. “Europasión” és un programa que retrà homenatge a les cançons “mítiques” que han representat Espanya en el Festival (el criteri no se pas com l’han fet) i coneguts cantants nacionals les interpretaran.
Així, Sole Giménez interpretarà "Vivo cantando", de Salomé, segona classificada en el festival de 1969. David Bustamante defensarà "Yo soy aquel" de Raphael; i El Arrebato farà el seu particular versió de "Canta i se feliz" de Peret.

Sergio Dalma cantarà "Eres tu", de Mocedades; María Isabel (no em puc creure que sorti aquí) interpretarà "Europe’s living a celebration" de Rosa i aquesta serà l'encarregada de tornar a interpretar el mític "La la la", amb el que Massiel va guanyar el Festival el 1968.

Per la seva part, David Civera interpretarà "Bailar pegados” de Sergio Dalma, i José Mercé, "Gwendolyne", de Julio Iglesias.Marta Sánchez cantarà "Estando contigo", de Conchita Bautista, i Còmplices versionaran el "Tu volverás" de Sergio i Estibaliz. Alaska s'atrevirà amb "En un mundo nuevo" de Karina.

A més d'aquestes onze actuacions, la presentadora del programa, Raffaella Carrá, farà el seu particular versió del "Waterloo" dels suecs ABBA.

Al final del espectacle, i creieu-me que tremolo, tant en la selecció de temes com de la majoria dels cantants, el públic decideix amb els seus vots, això si, vinga a fer-nos gastar diners, quina ha estat la millor cançó.

El programa tindrà com a convidats a la presentadora Laura Valenzuela, encarregada de retransmetre per a tot Europa el Festival de l'any 1969, que es va celebrar a Madrid, i a Salomé, guanyadora del Festival d'aquell any -al costat del Regne Unit, França i Holanda- amb seu "Vivo cantando".

També estarà Karina, que va quedar segona en el certamen de 1971 a Dublín amb "En un mundo nuevo". També seran Florentino Fernández "Flo", Josema Yuste i el presentador de Televisió Espanyola Carlos Sobera.

RESUM DE LA PRIMERA SEMIFINAL EUROVISIO 2008

Ahir a la nit només vaig posar el resultat, estava bastant cansat i tenia més coses de televisió per veure, però ara al matí, més tranquil, faig el resum de les 19 actuacions de la nit. Un any més Andorra ha quedat fora de la competició.

1. MONTENEGRO
Stefan Filipovic apareix sobre l'escenari amb alguna cosa de nerviosisme reflectit a la cara però ràpidament es calma i ens ofereix el millor que pot treure d'un tema com a aquest. Camisa blanca, pantaló de cuir i samarreta negra. Canta realment bé i està acompanyat per quatre noies vestides també amb cuir. Els efectes lluminosos fan ressaltar l'actuació, girant sobre l'escenari.


2. ISRAEL
Segons la meva opinió la millor actuació de tota la nit. Boaz fa una entrada preciosa amb aquesta veu tan característica. Molt atractiu amb samarreta sense mànigues color gris metal·litzat i pantaló de vestir a joc. Realment emociona. Cinc nois de negre fan ressaltar l'actuació fent el cor i la coreografia simple però efectiva. Fons de tons vermells i taronges. El pont que ens porta cap al final de la cançó i el final han estat impressionants.




3. ESTONIANA
Assistim a la pitjor actuació de la nit. M'entretinc fixant-me en el fons d'escenari, molt bonic. Apareixen les ballarines portant les banderes d'Estònia, Sèrbia, Alemanya i Finlàndia. Suposo que per demanar vots. El ventilador gairebé li vola el perruquí al primer cantant. Apareixen elements d'atrezzo estranys com un tros de pastís dibuixat en una cartolina o una ceba. Apareix també un piano que no s'utilitza. Em sembla una presa de pèl de tema. Esbroncada general.


4. MOLDÀVIA
Geta Burlacu m'ha despistat ja que segons articles que havia lleigit deien que és la típica cançó per escoltar en un cafè bar relaxadament. Ella apareix sobre un sofà blanc, dempeus. L'acompanya un noi assegut davant del sofà. Sona a “Presuntos Implicados”. Ella porta un osset de peluix entre els seus braços. No hi ha res que hagi destacat del tema.

5. SAN MARINO
Debut del grup Miodio per al principat. D'estètica negra, nota habitual de la nit. Una noia voleteja donant girs sobre l'escenari. Sona molt bé la música en directe però el tema es fa llarg i avorrit. Canten bé en directe. A destacar els efectes de llum.


6. BÈLGICA
Ishtar ho intenta de nou amb un llenguatge imaginari. "De conte de fades" ho defineix Uribarri. Ella va vestida de xupa xup de maduixa amb nata. La resta de components, ho endevineu? Efectivament, de negre. Escenari amb un dibuix de línies blanques sobre fons negre. Apareixen cinc instrumentistes que porten violí, flauta travessera, violoncel, guitarra.. Simpàtica actuació. Molt aplaudida.


7. AZERBAITJAN
Un altre país debutant. Segons Uribarri utilitzen un estil rock òpera oferint una posada en escena protagonitzades pel bé i el mal. Assistim a un enfrontament efectiu entre Elmur & Samir. L'escenografia i vestuari, molt bé. Acompanya un joc de llums que el tema fa ressaltar i utilitzen boira sobre l'escenari. La posada en escena és original i el foc envolta l'escenari, com a fons. Utilitzen els efectes pirotècnics que ajuden a viure una autèntica festa sobre l'escenari. Molt bon final. La sorpresa positiva de la nit.


8. ESLOVÈNIA
Miss Eslovènia 2001 és molt volguda al seu país i dóna nom a una marca de roba interior que te pr nom "El somni de Rebeka", segons ens comenta Uribarri. Comença dins d'una espècie de gàbia i Rebeka és il·luminada per un focus que il·lumina de verd. Ritme molt pop i l'acompanyen dos ballarins amb cuir. Utilitza efecte ventilador i apareix molt atractiva. Vocalment algunes errades. Posada en escena que recorda una escena de dominació, amb molt cuir.


9. NORUEGA
Maria Haukaas apareix sota un escenari d'estrelles grogues amb fons blau. Molt segura de si mateixa, es contorneja amb sensualitat acompanyada de tres coristes que vesteixen de blau. Simpàtica, impecable i vocalment molt bé. Em fa passar una bona estona. Utilitza ventilador. Molt bonic el joc de mans per acompanyar la tornada. El final de la cançó guanya en intensitat.


10. POLÒNIA
Isis Gee apareix en escena amb un vestit blau cel amb cua. Molt bronzejada. Acompanyada per un cor de quatre instrumentistes, que vesteixen de blanc. Vocalment molt bé. Molt atractiva. El fons d'escenari està dominat pel blau. Sona a tema de Celine Dion. Piano de cua sobre l'escenari. M'agrada però ha perdut alguna cosa d'intensitat respecte a assaigs que s’havien pogut veure per You tube.

11. IRLANDA
Sorpresa al principi de tema perquè el so és molt diferent del que hem vist en els assaigs. Il·luminació molt colorista i animada per les dues ballarines i els dos follets que acompanyen al gall dindi Dustin. Hi ha continu moviment sobre l'escenari. Colors molt irlandesos, verds i blancs. Fins i tot en el color d'ombra d'ulls de les coristes. L'escenari llueix molt durant l’actuació. Molts xiulets al final de la cançó.





12. ANDORRA
Aparició espectacular de Gisela vestida a tall de princesa de conte futurista, lluint un cosset metàl·lic i tutú de volants a joc. El fons d'escenari simula un camp de flors. Porta el cabell llarg i arrissada, coronada per una espècie d'elm. Les quatre ballarines que l'acompanyen van de blanc, enribetades d'ornaments daurats. Vocalment Gisela està bé. Encara que per la intensitat de la cançó la posada en escena és lenta. El final del tema s'ha vist espatllat per un acoblament rar entre el cor i Gisela. Final estrany. Tema molt aplaudit.




13. BOSNIANA & HERCEGOVINA
Més que una actuació de festival de la cançó sembla una obra de teatre en la qual apareixen quatre núvies vestides de blanc, dues d'elles en la tercera edat i fent ganxet. La cantant que acompanya Laka estenent roba i lluint una faldilla en vol amb pomes. La tornada guanya molta intensitat i destaca la vitalitat que desprèn la cançó. Un cant a l'amor.


14. ARMÈNIAApareix Sirusho molt atractiva i em recorda a Mónica Cruz (la germana de Pé). Vesteix senzilla però molt atractiva amb un vestit curt de serrells, blanc i gris. El tema comença molt bé, controlant la veu. La posada en escena és eficaç. Els tres nois, que vesteixen de negre, fan una coreografia original i senzilla. Només un però: un petit error vocal al final.


15. PAÏSOS BAIXOS A Holanda sempre li passa igual en els últims anys. Ens ofereix qualitat però no obté èxit. Sobre l'escenari apareix projectada una làmpada blanca de braços. Ella i els dos ballarins vesteixen de negre. Tornada molt contagiosa. Ells ballen molt bé i ella canta molt bé. Molt segura de si mateixa, simpàtica. Tocs àrabs que afegeixen atractiu a la cançó. Una pena que no hagi passat.


16. FINLÀNDIABanda de rock amb bo directe, potent, contundent i que ressalta els millors moments amb efectes pirotècnics. Podem veure més cuir sobre l'escenari. Utilitzen l'efecte boira sobre l'escenari, tècnica molt recurrent en aquest tipus de bandes. Il·luminació en vermell, blanc i negre. Ventiladors. Vocalment, impecables, molt bé. Final contundent.





17. ROMANIA
Tres minuts de màgia en un escenari de cel estavellat. Veus impecables tant de Vlad com de Nicoletta. Ella ens sorprèn amb més cuir, si cap. El cor de tres noies que acompanya també van de negre, per variar. Canten compassats per portar-nos a un final espectacular.


18. RÚSSIA
Dima Bilan apareix vestit de blanc, ajagut sobre l'escenari i després assegut. Sap com utilitzar les càmeres i sap que Eurovisió és un espectacle de televisió. Domina veu, mirada i moviments. Sap el que és la televisió. Ho fa molt bé. Està descalç. L'acompanyen un patinador ros i un violinista. Utilitza també la tècnica del ventilador. Per captar més vots si cap, es descorda la camisa deixant el tors a l'aire. Molt aplaudit.


19. GRÈCIA
La parella guanyadora del concurs al millor petó precedeix l'actuació de Kalomira, que es mou a ritme de Shakira o Beyoncé. Apareix dalt d'una barra subjectada pels seus tres ballarins. Vestida de rosa i ells amb vestit i sense corbata. Molt atractiva. Els ballarins ens ofereixen un salt mortal. En el moment que es desplega el cor, Kalomira es desprèn de part del seu vestit per deixar veure un corsé de pedres incrustades. El tema es fa una mica repetitiu però ens anima la música, la remenada de malucs i el son de la música tradicional grega. Aquesta vegada el ventilador no l'agafa per sorpresa. Molt aplaudida. Tema que anima molt la nit.






En resum, no hem assistit a grans sorpreses en aquesta primera semifinal. Les sorpreses es reserven per a la segona. Tampoc no sabem, de moment, quin és el tema rescatat pel jurat. Una estrebada d'orelles per a Uribarri per acomiadar-se abans de conèixer el nom de l'últim país que passava a la final: Noruega. Ai, aquestes presses no són bones conselleres. I a sobre se’l notava feliç quan deia que “El Pavo Dustin al corral”.

ELS 10 SELECCIONATS PER LA FINAL D'EUROVISIÓ


Tot fent mots encruats a La Sexta

Qui no ha fet alguna vegada mots encruats? Ja que en això consisteix el nou concurs que La Sexta estrena avui a les 14.00 hores, un joc de preguntes i respostes presentat per César Lucendo.
"El crucigrama", que tal és el seu nom, comptarà cada dia amb cinc concursants, dos principals i tres més, que jugaran per fer-se amb el premi final, al qual només pot aspirar un d'ells i que consisteix en 3.000 euros.Per aconseguir el premi, a més de cultura general, serà necessari tenir també sentit del humor, capacitat per rememorar cançons, refranys, frases cèlebres, expressions populars o embarbussament, encara que el presentador donarà pistes.
L'objectiu del joc és resoldre un mot encreuat en un temps determinat i consta de tres fases diferents, una primera en què participen dos concursants que han de realitzar una sèrie de proves que són valorades per 50, 100 o 150 euros, pressionant un botó.
En la segona ronda entren els altres tres, que també poden optar a accionar el botó i participar en el joc fins al punt que poden desplaçar a un dels concursants, però al final només en podrà quedar un dels cinc.En la tercera ronda el concursant finalista té dos minuts per resoldre les paraules que encara quedin en blanc al mot encreuat i si aconsegueix fer-ho en l'espai de 2 minuts, sumarà a la quantitat que ja havia acumulat 2.000 euros més.
Al llarg de la primera i segona ronda els jugadors podran trobar-se amb un o diversos premis especials, que no es descobreixen fins i tot que un jugador ha resolt unes paraules i aquelles després de les quals s'amaga han estat decidides per la direcció del programa.
El presentador del concurs és César Lucendo, Llicenciat a la Reial Escola Superior d'Art Dramàtic. (R.E.S.A.D) i porta més de vint anys treballant al món de la interpretació.Va debutar sent només un nen en la sèrie de TVE “El mundo de Juan Lobón”, encara que va ser amb el seu personatge de Lucas a “Médico de Familia” on va assolir la popularitat.Dels seus últims treballs, destaca la seva participació a Hospital Central de Telecinco, el serial juvenil diari Amistades Peligrosas, de Cuatro i Paraiso a La 1 de TVE.També va intervenir a “Lazos de Sangre” (TV movie per a TVE), El Comisario (Telezinco), Manos a la Obra, Abierto 24 horas, Tio Willy, Canguros i Hermanos de Leche, totes elles d'Antena 3, o Luna negra i Calle nueva a TVE.
En cinema, va participar en Pesadilla para un Rico i Catorce estaciones, d'Antonio Jiménez Rico; i Chechu i família, de Álvaro Sáez de Heredia amb Fernando Fernán Gómez.
En teatre, ha protagonitzat l'obra Pánico, de Vicente Granados, i va ser en La chulapona, de Gerardo Maya; La dama del Alba i El obispo leproso, de Gustavo Pérez Puig; i Perdidos en Yonkers, d'Àngel García. També va comptar amb petits papers en sarsueles com Peter Grimes o La Revoltosa i un paper protagonista en una òpera.
Premi Ercilla de Teatro en el Festival de Bilbao, Lucendo dirigeix actualment Destino-Teatro, una escola productora-distribuïdora teatral que vol servir de pont entre la pedagogia i el món professional de la interpretació.

CQC, avui a La Sexta

La Sexta estrena avui una nova etapa de Caiga qui caigui, el programa d’actualitat “gamberro” i irreverent que va debutar a Tele 5 el 1996 (i jo pensava que era menys temps) i que el gener passat va ser fulminat per baixa audiència. La Sexta ha anunciat un programa "més provocador, irreverent i innovador que mai". I en aquesta línia s'inscriu la incorporació, per primera vegada, d'una dona de negre, Estíbaliz Gabilondo, neboda del periodista Iñaki Gabilondo. El home de negre que estarà al front del programa és Frank Blanco (realitzador del programa “Anda ya”, de l’emissora “40 Principales”), ja havia col·laborat a la televisió a “Crónicas Marcianas” i en “Del 40 al 1” (Cuatro). Al costat de Blanco, comparteixen taula Toni Garrido (realitza Asuntos propios RNE-Radio 1) i Juanra Bonet, supervivent de l'anterior CQC. Els homes de negre tenen el seu contrapunt a Gabilondo, que serà al capdavant de la secció Protesta ya! on exercirà de portaveu dels ciutadans. A l'àrdua tasca de repartir ulleres negres a tort i a dret també s'han sumat Ángel Martín (procedent de Localia); el duet “Niño y Fox” (Daniel Niño i David Ibáñez, col·laboradors de “No somos nadie” de la cadena radiofònica M-80) i Maldo, també recuperat de l'anterior etapa en Tele 5.
El curiós és que d’aquí unes setmanes tornarem a parlar d’un programa de Antena 3 amb reporters al carrer, vestits de negre, que van entrevistant a personatges destacats i captant les protestes de la gent del carrer. Casualment, el presentador també es un home de negre d’un CQC anterior. Casualitat? Jo penso que no.

LA TIRA

LaSexta estrena aquesta nit, a les 21:00, "La Tira”.
“La Tira” ens explicarà cada dia quatre històries independents, cada història, tindrà una durada d’uns 6 minuts cadascuna, i el que busca es la complicitat i somriure del espectador, a traves de les situacions dels personatges que es tractarà que siguin molt properes.
La sèrie retratarà els anhels i aspiracions professionals de dues joves caixeres d'un supermercat, d'un matrimoni obligat a conviure amb els dos obrers i el contractista que estan reformant la seva casa, d'unes mares reunides cada tarda a la porta del col·legi dels seus fills i d'una parella de porters de discoteca molt professionals.
Eva González, Fernando Gil i Santi Rodríguez, actors molt familiaritzats amb el gènere de l'humor, encapçalen el repartiment, que el completen Miguel Guardiola, Dritan Biba, Javier Coll, Raúl Cano, Paco Churruca, Mariam Hernández, Esther Rivas, Juan Carlos Villanueva, Diego Paris, María Lanau, Raquel Romero, Elvira Cuadrupani, Pepa Zaragoza i Carmen Gutiérrez.Angel Ayllón, productor executiu, encapçala l'equip creatiu de La Tira, al costat d'Eloy Salgado i Gabriel García Soto. Es tracta de tres experimentats guionistes, que han participat en alguns dels formats d'humor d'entreteniment de més èxit dels últims anys, entre altres, "L'informal", "El Club de la Comèdia" o "Sé lo que hicisteis...".
Aquí teniu 5 centims del que van les quatre històries
Caixeres de Supermercat
Dues caixeres joves, Jessi (Mariam Hernández) i Yoli (Esther Rivas) que treballen en un supermercat petit, i la il·lusió dels quals és treballar en la tele i ser famoses, conviuen amb l'encarregat de l'establiment, Senyor Antonio, (Juan Carlos Villanueva) i amb un captaire, Marcelino (Santi Rodríguez), que de tant freqüentar-lo s'ha convertit en el captaire oficial del súper.Jessi i Yoli treballen per treure diners per al cap de setmana i fer botellón, no tenen estudis i viuen amb els pares. Són actives, amb ganes aprendre les coses que elles consideren útils. Els clients no existeixen per a elles, són un producte més que passa per la cinta. Els amics són el més important de la seva vida, els seus referents morals.
Reformes
Ana (Eva González) i Luis (Raúl Cano) formen un matrimoni jove, sense fills i d'un acceptable nivell econòmic que veuen com la seva vida es transforma el dia que decideixen embarcar-se en la reforma de la casa en la qual viuen.El seu pla era arreglar el pis abans d'entrar a viure, però el seu desig d'estalviar-se un lloguer mentre durava l'obra els ha obligat a una convivència que sembla no tenir final amb els obrers, les runes, la pols, la pintura fresca i les bastides.En aquest desolador panorama, les friccions del matrimoni, especialment d'ella, amb l'obrer, l'encarregat i el contractista que s'han instal·lat al seu habitatge són continus.
Mares en el col·legi
Tots els dies a les 16:30 un grup de mares, de diferent caràcter i variada estatus social, es reuneixen en un banc a les portes d'un col·legi concertat. Mentre esperen la sortida dels seus fills, conversen sobre la seva vida, els seus problemes i les seves relacions socials.
Porters de discoteca
L'acció té lloc a la porta d'una discoteca d'alt standing, "People's", on conviu clientela madura i pudent amb joves que aspiren a ser-ho. És un local amb certa classe en el qual és fàcil veure cinquantins amb americana i abric llarg entrar amb rosses jovenetes del braç.Els porters són gent que passen junts, de costat, moltes hores al dia. Els seus temes de conversa giren al voltant de coses trivials, encara que per a ells siguin assumptes transcendents. Hieràtics, en el treballfeina mai no aixequen la veu, el resolen tot en el mateix to.

Triplicats a la Via Lactea.

A partir d’avui, el programa de 8TV, La via Lactea, estrena nova secció experimental, que podem titlla de “reality”.
El programa posarà tres persones adultes, desconegudes entre si, perquè visquin encadenades durant quatre dies. Com? Les tres han acceptat que se'ls lligui per la cintura amb cadenes de només 50 centímetres, de manera que estaran obligades a fer-ho tot juntes: dormir, menjar, anar al bany, parlar, passejar...., a més de dur a terme una sèrie de proves que els posarà el programa.La secció té el nom de "Triplicats", serà gravat per càmeres les 24 hores. Cada nit acudiran al plató de "La Via Làctia", on es mostraran les seqüències més destacades, tenses o divertides de la jornada."La Via Làctia" habilitarà un loft que serà l'habitatge d'aquesta singular "família" (per dir-ho d’alguna manera) durant les 72 hores d'encadenament. Cada dia, el trio sortirà al carrer per dur a terme una sèrie d'activitats que inclourà accions per Catalunya.Jordi González compagina la conducció setmanal de "La Noria" a Telecinco amb el programa "La via làctia", que s'emet de dilluns a dijous en 8 TV.La "tortura" tindrà la seva recompensa, ja que el programa els donarà 1.500 euros a cada un dels "encadenaments" si aconsegueixen aguantar fins al final. En el cas que algun vulgui abandonar, la cadena es trencarà i se suspèn el joc, renunciant al premi.Els tres concursants seran presentats al públic i encadenats en directe aquesta nt. Dijous seran alliberats i rebran el premi, en el cas que hagin aconseguit arribar fins a aquell moment sense trencar la cadena.Cada nit, el trio es jugarà en plató el pressupost econòmic per passar el dia següent.Si l'experiment de "Triplicats" resulta ser un èxit, Jordi González i 8TV no descarten convertir-lo en un programa independent de "La via làctia"

MÉS POLÍGRAF. AQUEST COP A ANTENA 3

Torna “La Hora de la Verdad”, un talk xou presentat per José Ángel Ponsoda i en el qual persones anònimes desitjoses de demostrar la veritat de la seva història, s'enfrontaran cada setmana al polígraf, el test de la veu i també al test de paternitat.El programa, produït per a ANTENA 3 per Boomerang, incorpora la tecnologia més moderna per realitzar el "pupilòmetre”, una prova que permet esbrinar, a través de les contraccions de la pupil·la, si algú menteix o diu la veritatEl polígraf, utilitzat per la policia de més de 90 països, també és un instrument de gran sensibilitat i precisió, capaç de registrar en un gràfic els canvis que es produeixen a l'organisme davant de determinades preguntes. D'aquesta forma els convidats podran resoldre els seus dubtes sobre la seva parella, familiars o amics.L'HORA DE LA VERITAT també resoldrà els dubtes sobre la paternitat d'aquells homes que el sol·licitin. Aquestes proves de l'ADN asseguren uns resultats fiables, definitius, concloents i científicament provats.
El que es podrà veure a partir d’avui, són els programes que ja estaven gravats del març de l’any passat, però que no es van emetre per baixa audiència. El fet de que ara, a Telecinco hagi tornat el polígraf, ha animat a Antena 3 a recuperar aquest format. Curiosament la productora dels dos programes és la mateixa.
Personalment, penso que aquest espai no feia falta que tornés, no m’entreté i no m’agrada com es juga tant amb els convidats, com amb l’audiència. Només autoalimenta l’ànsia de morbo i tafaneria que ja existeix. Després és curiós que ningú diu que el veu, o que li agrada, però l’audiència que té el retorn del polígraf a Telecinco amb “El juego de tu vida”, ens diu que ho veu molta i molta gent. Això que vol dir, que les audiències són falses, o que la gent li fa vergonya dir que li agrada aquests programes. Sincerament crec que la resposta va més per la segona opció.

HUSTLE, avui a La Sexta

Aquesta nit, a les 23:30, a La Sexta, s’estrena una nova sèrie, Hustle (ho podríem traduir com “La Moguda”). És una sèrie dramàtica de la televisió britànica produïda per Kudos Film & Television i originalment emesa per la BBC One al Regne Unit. Creada per Tony Jordan (que també va escriure molts dels guions), la història de Hustle es centra en un grup d'estafadors en els seus intents d'enganyar les víctimes per obtenir els seus diners. Malgrat el seu ofici, s'adhereixen a un estricte codi ètic, estafant dins del possible només aquells que segons el seu parer ho mereixen (i que puguin cobrir les despeses), citant la primera regla de l'estafa: No es pot enganyar un home honest.La sèries només te 3 temporades amb 6 episodis cadascuna.
Abans citava el codi ètic que tenen i citava la primera regla, però aquest codi està format per més regles, que determinen en gran part les històries de la sèrie.
No es pot estafar a un home honest.Alimenta la cobdícia.Sempre brinda al blanc una sortida.Mai no li donis a un ximple un tracte just.Tot depèn del detall.No tinguis en la teva vida res del qual no et puguis alliberar en un segon.Sempre cuida les esquenes del teu líder.No tot són diners.

També es una costant a la sèries que els personatges apareixen parlant a altres personatges que estan congelats, discutint entre si, o fins i tot amb l'audiència mentre el temps està aturat. Aquest recurs, s’anomena quarta paret (fen referència a la paret que seria la nostra pantalla), altres moments en què la quarta paret és trencada són més subtils: a mesura que l'estafa va prenent forma, un dels membres de la banda sol somriure a la càmera o fer un comentari dirigint-se a nosaltres.Alguns capítols inclouen seqüències de fantasia. Exemples d'això són un musical d'Hollywood al segon episodi, un musical de Bollywood en l'episodi 4 de la temporada 3, o l'aparició dels personatges en el que sembla una pel·lícula antiga sense so i en blanc i negre.Al final de cada episodi es revelen detalls i fets fins al moment ocults sobre el procediment dut a terme pels estafadors per aconseguir el seu objectiu. No totes les estafes descrites són reeixides; alguns capítols se centren en les relacions entre els personatges i les conseqüències de les seves accions.

Monica Terribas nova directora de TV3

El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha aprovat per unanimitat, nomenar a la periodista Mònica Terribas directora de TV3 en substitució de Francesc Escribano. El consell de Govern, integrat per dotze membres, ha pres aquesta decisió per unanimitat en una reunió feta ahir el migdia.Després de setmanes de negociacions dirigides directament pels partits polítics, el consell de govern va nomenar com a director general de la CCMA a Rosa Cullell a finals d'abril, quan tot apuntava que el desacord entre els partits del tripartit i CiU acabaria en una reforma de la llei de la Corporació. El president de la CCMA, Albert Sàez, té previst comparèixer avui en el Parlament per donar compte dels últims nomenaments.Editora i presentadora del prestigiós programa de TV-3 'La nit al dia', amb el que ha guanyat diversos premis, Terribas (Barcelona, 1968) és llicenciada en Periodisme per l'UAB i dóna a més classes en l'Universitat Pompeu Fabra. L'estil periodístic de Terribas li ha portat també alguns problemes i fa només una setmana l'exalcalde de Mataró, el socialista Manuel Mas, va demanar la seva dimissió per l'entrevista que la periodista va realitzar el president de la Generalitat, José Montilla, per considerar que va intentar donar una imatge de supeditació respecte al PSOE ja que, durant la xerrada, van aparèixer en una pantalla de fons una imatges de José Luis Rodríguez Zapatero. La carrera de Terribas va començar en la pròpia TV3 de la mà de Joaquim Maria Puyal, amb el qual va participar en programes com 'La vida en un xip' i 'Un tomb per la vida'.I ahir a la nit, Mònica Terribas, es va acomiadar del programa la nit al dia, dient que continuarà servint al país però d’un altra manera. Li desitjo molta sort en la seva nova tasca.

AQUEST DIUMENGE... EL COCHE FANTASTICO A TVE

Ja el tenim aquí, com ja havia comentat per aquí el blog, us deixo amb el tràiler de TVE.



Madrid - Barça


Aquesta nit, tenim un clàssic dels partits de la Lliga de futbol, un Madrid – Barça, la noticia és que serà Telecinco i no La Sexta, qui retransmeti el partit. Normalment els partits de lliga en obert els ha anat retransmetent La Sexta, encara que puntualment també Telecinco n’ha emés simultàniament. Com sempre el futbol porta cua, i en aquest cas Mediapro i Sogecable, aquesta última no respecta el “statu quo” establert en un jutjat de Madrid, que determina que es La Sexta qui té els drets en exclusiva. Com sempre és millor saltar-se les normes, pagar el que es tingui de pagar i cap endavant.
Tornem al partit d’avui, un dels reclams serà el “passadís” dels jugadors del Barça al Reial Madrid i la festa madridista després de la consecució del títol de Lliga que seran objecte d'un seguiment especial en el Previ al "gran clàssic".Dirigit i presentat per J. J. Santos, l'espai comptarà a més amb les intervencions en directe dels màxims mandataris d'ambdós clubs, Ramón Calderón i Joan Laporta, minuts abans que arrenqui el partit.Inclòs en el desplegament de Telecinco, Guillermo Amor, exjugador blaugrana, i Benito Floro, exentrenador del Reial Madrid, la cadena disposarà de diverses càmeres pròpies que personalitzaran la senyal del partit. I espero que no els hi passi com quasi sempre, aquest anys, quan han emés partit de futbol, els hi falla moltes vegades el so. Els directes esportius, no són el fort de Telecinco.Ramón Fuentes, per la seva part, recollirà les reaccions de Bernd Schuster i Frank Rijkaard en les àrees tècniques. Mentre, David Ibáñez serà present a la llotja d'autoritats i Pelayo Ortiz premerà l'ambient en l'exterior i a les grades de l'estadi.

Sortir lleig a la foto del DNI té premi.

Aquesta nit, el programa de Cuatro, “El Hormiguero” posa en marxa el concurs Miss i Mister DNI.Segons el programa, encara que siguis el més maco o la més maca d'Espanya, quan ens fem una foto per al DNI, no se sap per quina estranya raó, sempre sortim lletjos. O ens cau una parpella, o el llavi se'ns despenja, o sortim amb cara de babau.Al llarg de les properes setmanes el programa anirà publicant en la web de Cuatro una selecció de les millors fotografies de DNI, en les quals quedi constància que, efectivament, són molt lletjos.Cada setmana, El Hormiguero escollirà dos finalistes per a les categories de Miss i Míster DNI: un que resultarà de la votació dels internautes a la pàgina web i un altre més que elegirà amb el jurat del plató. Els finalistes competiran per aconseguir el gran premi del concurs: un Peugeot 207.El procés per participar és molt senzill: cal enviar la foto de DNI a l’adreça de correu del programa, elhormiguero@cuatro.com, adjuntant dades personals i de contacte i una frase que defineixi la fotografia.

DUTIFRÍ A "LAS VEGAS"

Aquesta nit, a les 00:30, una nova edició de dutifrí a Telecinco. En aquesta edició Sardà viatja a Las Vegas amb companyia de César i Jorge Cadaval, més coneguts com, “Los Morancos”. No es que jo sigui molt fan dels Morancos, però he de reconèixer, que aquest programa em crida bastant la atenció. Entre algunes de les coses que podrem veurem la boda entre Xavier Sardà i Cèsar Cadaval sent el testimoni el Jorge, això si una boda al estil Vegas, tots 3 vestits de Elvis Presley.
També donaran una volta per alguns dels casinos més emblemàtics de la ciutat, i entrevistaran a Gonzalo Garcia Pelayo, un espanyol que va aconseguir guanyar mes de dos milions de dòlars a la ruleta utilitzant un truquet.
Ja que la sèrie CSI està molt de moda a Telecinco, també es passaran a veure les instal·lacions reals dels CSI de la policia de Las Vegas, com podreu veure, les comparacions son odioses.
I casualitats de les causalitats també es trobaran rodejats de cheerleaders, ja que uns dels hotels que visiten hi haurà un convenció nacional. Un programa 100% americà, Elvis, CSI, Cheerleaders i ruleta, ja només falta que visitessin al meu estimat Montecito, llàstima que no sigui real.

Related Posts with Thumbnails