HEROIS QUOTIDIANS

Aquesta nit, a les 23:35, TV3, estrena el nou programa “Herois Quotidians”, un programa de format similar al del televisiu Entre línies, però amb falsos reportatges, tots els dilluns podrem veure un assortiment de paròdies sobre ciutadans amb projectes peculiars per millorar Catalunya. Compta amb la direcció d'Àlex Torío, Juan Carlos Ortega i Empar Moliner. Al llarg de la temporada, aniran posant sobre el tapet alguns dels tòpics i dels prejudicis de la societat catalana per descriure'ls amb humor i una mirada un punt àcida.
No vol dir que els catalans siguin més burros que els altres, l’únic que pretenen es fer broma de nosaltres mateixos.
A la pàgina web www.tv3.cat/heroisquotidians/ ja pot veure's una mostra de per on anirà el programa. Empar Moliner apareix presentant els reportatges a l'estil de Ramon Pellicer o Joan Salvat.

GREEK

Aquesta tarda, a les 18:15, La Sexta estrena la sèrie “Greek”. Una sèrie sense masses expectacions, però que pot resultar entretinguda i divertida si no tenim res a fer a aquestes hores al cap de setmana, doncs els diumenges també s'emetrà.
Greek explica la vida d'un grup de nois nouvinguts a la universitat de Cyprus-Rhodes. Allà descobriran com fer amics, què és ser “novato”, com sobreviure a les fraternitats, i fins i tot com relacionar-se amb el sexe oposat.Tots els anys hi ha principiants i són carn fresca per a les fraternitats, que els aterreixen per mitjà de proves d'accés, i ritus d'iniciació estranys (no sé si serà així de real, però cal dir que les universitats nord-americanes són MOLT diferents de les altres).

La història protagonista és la de Rusty (Jacob Zachar), un “empolló” molt bona persona (massa i tot) que vol "sortir de la bombolla" i viure la vida boja, i per a això decideix entrar en una fraternitat. Amb l'oposició de Casey, la seva germana "popular", però no tant pel fet en si, si no perquè no vol que el seu germà l i espatlli el seu petit reinat. Ja que, com deia, es molt popular, i està disposada a fer tot el que calgui per ser la més “poderosa” en aquest mon de fraternitats.
Un altra personatge és el president de Kappa Tau i... això és tot. És tot el que Cappie (Scott M. Foster) necessita. Seguretat de si mateix i sense por del futur, és el típic noi que viu el present, gaudeix de tot i no veu necessitat de seguir endavant. És feliç al campus i allà és on es quedarà fins i tot que el facin fora és a dir tan vell que necessiti un bastó... el que sigui que vingui abans. Per la seva part, beneït amb diners, poder i atractiu, Evan (Jake McDorman) és el president d'una de les millors fraternitats, Omega Chi, i clarament un dels homes més desitjats del campus. Sembla tot un noi d'or, però per difícil que sembli això té els seus problemes. Els problemes familiars recauen amb força sobre les seves espatlles i encara que estima a Casey, la falta de "pedigree" d'ella entre el seu cercle social pot acabar amb el seu romanç, llevat que ell aprengui a valer-se per si mateix.
El món de Dale (Clark Duke), company de habitació de Rusty, és simple. Per a aquest estudiant d'enginyeria, les coses són blanques o negres i no hi ha res enmig, d'allà el seu menyspreu per l'interès de Rusty en perseguir la vida de fraternitat, una cosa que queda clar des del moment en què es van conèixer i continuarà sent una espina al seu costat. Encara que sigui popular, Calvin (Paul James) se sent com un continu estrany, una posició que l'ha ensenyat a ser espavilat i adaptar-se al seu entorn. S'ha tornat tan bo en aquest sentit que pot dir a qualsevol el que vol sentir sense haver de mostrar-se a si mateix i així com principal confident de Rusty, el recolza en el seu viatge a través de les fraternitats.
Rebecca (Dilshad Vadsaria) és la filla d'un senador i és considerada com el "premi" a aconseguir per les fraternitats femenines a causa del prestigi que portaria. Però n'hi ha més al seu voltant que la seva amable façana exterior, una cosa que podria portar més problemes que prestigi. I Ashleigh (Amber Stevens), és la millor amiga i suport per a Casey en la seva lluita per arribar al més alt de la popularitat universitària, ja que per a qualsevol que necessiti saber el que passa al campus, és a qui acudir per conèixer xafarderies. Lleial i adorable, sempre està llesta per passar-ho bé, i adora la festa, una assignatura en la qual aconsegueix excel·lents.

ROCK IN RIO

Els concerts de “El canto del loco”, Amy Winehouse, Franz Ferdinand, Carlinhos Brown i Alejandro Sanz a Rock in Rio són alguns dels quals podran veure's, aquest cap de setmana i el que ve, en TVE.TVE oferirà, a La 2, els concerts de “El escenario Mundo” del Festival Rock in Rio, que se celebra del 27 de juny al 6 de juliol a la Ciutat del Rock a Arganda del Rey. TVE, com a televisió oficial d'aquest esdeveniment, transmetrà el major espectacle de música, lleure i entreteniment, posat en marxa al Brasil per Roberto Medina el 1985 i que aquest any se celebra per primera vegada a Espanya.A més, entre concert i concert, TVE emetrà reportatges, entrevistes i resums dels concerts de l'escenari Hot Stage en el qual tenen cabuda tot tipus d'estils musicals i en el qual actuaran Loquillo, Los Delinqüentes i Orishas, entre altres artistes.Per a l'ocasió, TVE comptarà amb Toni Garrido i Àngel Carmona del magacín “Asuntos Propios” de RNE i els reporters Johann Wald i Tania Llasera del programa “No disparen al pianista”, al costat de Lorena C i Fran Rodríguez, com a comentaristes del Festival que detallaran tot el que ocorri en aquesta cita en què participaran més de 70 artistes nacionals i internacionals.

Avui, divendres 27, La 2, emetrà a les 24.00 el concert de Neil Young.

Dissabte 28, La 2, emetrà a les 20:00, les actuacions dels artistes Ivete Sangalo, Carlinhos Brown, Tokio Hotel i El Canto del Loco.

Divendres 4 de juliol, a partir de les 19:30 podrem veure Stereophonics, Amy Winehouse, Jamiroquai i Shakira.

Dissabte 5, Flamenco All-Stars (format ,per l’ocasió, Antonio Carmona, Rosario Flores, Pitingo i La Negra), Estopa i Alejandro Sanz. Tot això a partir de les 19:30

I per acabar, el diumenge 6, també a partir de les 19:30, Café Tacuba, Franz Ferdinand, Bob Dylan i Lenny Kravitz.

CONTRA PROGRAMACIÓ FUTBOLERA

La contra programació, en teoria, no es pot fer, però passa constantment al mon de la televisió, i avui veurem un cas com un cabàs.
Degut als excel·lent resultats d’audiència que va registrar Cuatro el passat diumenge el partit d’Eurocopa, Espanya – Italia, la majoria de cadenes canvien la programació, fins i tot la mateix Cuatro.
D’entrada, Cuatro, dedicarà 12 hores al partit, “las mañanas de cuatro” i “Noticias Cuatro”, es farà des de el plató mòbil que tenen dedicat a l’Eurocopa a la plaça de Colon a Madrid. A les 17:45, un programa especial, “España- Italia; La vendetta”, un programa dedicat a recordar els millor moments del partit del diumenge. I això anirà combinant actuacions musicals i entrevistes a famosos que aniran passant pel plató per donar suport a Espanya fins a les 20:45, hora en que començarà el partit.
Telecinco, que emet actualment “Los Serrano”, fa un canvi lleu, emetrà la sèrie més tard, i en previsió de que guanyi Espanya optarà o no, per fer reposicions. Queda una mica en l’aire. I per la tarda, decideix fer un doble episodi de la renovada “Yo soy Bea”.
Antena 3, no emetrà LEX, ja de per si treu uns resultats baixos, com per enfrontar-ho a un partit d’aquestes característiques, i opta per emetre la pel·lícula “La jungla de Cristal II”.
TVE, posposa el desenllaç de “El caso Wanninkhof”, i emetrà un documental especial anomenat “Las claves del caso Wanninkhof”, que reconstrueix amb imatges d’arxiu el procés viscut per Dolores Wanninkhof.
I la Sexta, opta per fer reposicions de la sèrie “Bones”
I espereu que no facin més canvis sobre la marxa, el mon de la tele és així.

HEROIS ESCALFA MOTORS

Aquests dies, ja es comença a rodar la tercera temporada d’aquesta sèrie, que si no passa res s’estrenarà a finals de setembre, amb un episodi triple, la primera hora, serà un resum de la segona temporada, i les altres dues noves. La espera ha estat llarga, degut a la vaga de guionistes que va precipitar el final de la temporada, esperem gaudir aquesta propera temporada, que tindrà per nom “els dolents” (“Villians”)
Aquestes fotos pertanyen al primer episodi, localitzada a exteriors de Los Angeles, amb tota la calor que fa i el sr Petrelli tapat amb una caçadora de pell. El que també és veu és el nou “look” de la Claire. Sempre està maca ella.

EL INTERNADO, final de temporada.


Aquesta nit, Antena 3, emet l’últim episodi de la temporada de “El Internado”. “La noche de las fogatas”, així s’anomena l’episodi, els alumnes de la Laguna Negra celebren la tradicional festa de final de curs. És tradició que durant aquesta celebració els alumnes tirin a una gran foguera tot allò que els hi porta mals records. També diu la tradició que si escrius en un paper un desig i el llences a la foguera, aquest és compleix. Però queden molts interrogants, masses pel meu gust (encara que he de confessar que en el fons m’agrada patir), qui va matar a Cayetano? És Hector el orfe que va aconseguir sobreviure en el passat? Aconseguirà Fermí sobreviure al verí que li va injectar el seu contacte? Nora desvetllarà el secret que no va poder descobrir Fermín? Podran Amelia i Marcos seguí amagant el seu amor? Encara que ja sabem per experiència que aquesta sèrie quan ens promet desvetllar misteris, acostuma a ser que no i encara ens deixa pitjor, si ja ho deia, ens agrada patir.

DEXTER (II)

Avui si que si (o això sembla), Cuatro estrena aquesta nit a les 22:45, la sèrie Dexter, molt recomanable. Aquí hi ha l’enllaç al post de la setmana passada.

ESPANYA - ITÀLIA. RÈCORD D'AUDIÈNCIA

Com molts sabreu, ahir a la nit, es va disputar aquest partit de futbol, el resultat ja el sabeu, Espanya passa a semifinals, però em vull centrar més en l'aspecte televisiu i en concret amb les audiències.
Els penals del partit disputat ahir a la nit entre les seleccions de futbol d'Espanya i Itàlia han marcat un rècord d'audiències en la història de la televisió, ja que van despertar l'interès d'un mitja de 15.372.000 espectadors, amb una quota del 77,5 per cent.El minut més vist es va registrar a les 23:20 hores, quan Cesc Fábregas va llançar l'últim penal, que va donar la victòria a la selecció espanyola, assolint una audiència de 15.922.000 espectadors i 79,9% de quota, segons l'anàlisi realitzada per Sobrevent Comunicació.El moment final del partit s'ha convertit en l'emissió més vista de la història de la televisió, des de que el 1992 es van començar a mesurar les audiències, per davant de les votacions d'Eurovisió, quan va participar la cantant Rosa, el maig de 2002.La victòria de la selecció espanyola davant Itàlia va ser seguida en Cuatro per una mitja de 11.501.000 espectadors amb un 68,8% de quota de pantalla, mentre que durant la pròrroga en van augmentar el nombre d'espectadors fins 14.131.000 (el 72,1% de quota).

ANEM DE BODA

Avui és el dia, la boda de l’any, amb perdó de la Belen Esteban.
Telecinco emet avui, en horari estel·lar, 22:30, la boda entre Bea i Alvaro Aguilar. Qui son aquestos? Doncs el protagonistes de la sèrie “Yo Soy Bea”. Si aquella que han allargat molt i molt, per veure com la protagonista “fea” es transformava amb “no tan fea”, la veritat sigui dita, avui amb el maquillatge i pentinat per la boda, ha guanyat molt més que el dia de la “transformación” que va ser bastant desastre.
Aquestes sèries solen acabar així en boda, i de fet estava pensat així, però l’èxit ha encegat al Sr Telecinco, i li ha pensat una continuació. Això si, els “protas principals” ja no són els mateixos, la propera transformació de Be, la nova protagonista ,ens diuen que serà més intel·lectual que física i que incorpora nous personatges, com per exemple un nou guàrdia de seguretat per l’edifici de Bulevar 21, interpretat per Darek Miroslaw, el famós EX de l’Ana Oberegon, que per cert queda molt poc per a puguem gaudir de les seves excel·lents dots interpretatives a “Hospital Central”.

DEXTER


Encara que aquest matí deia a la radio, que aquesta nit, després del partit de futbol de Eurocopa, Cuatro emetria “Entre Fantasmas”, doncs res de res, Cuatro ha comunicat que emetria la sèrie Dexter, molt i molt recomanable.
Dexter és una sèrie de la cadena nord-americana Showtime (televisió) basada en la novel·la El Oscuro Pasajero (Darkly Dreaming Dexter) de Jeff Lindsay. A més de la novel·la original s'han publicat dues seqüeles del personatge: Estimat Dexter (Dearly Devoted Dexter) i Dexter in the Dark, però la sèrie es basa només en la primera i en alguns punts de la segona.Dexter és un forense especialitzat en sang en el Departament de Policia de Miami. També és un fidel xicot, un divertit padrastre, un germà confident i un freak de la sang per a alguns; però tot això no és més que papers que, voluntàriament o no, exerceix de cara a una societat que no l'acceptaria: Dexter és, i ho sap, un monstre, un psicòpata, un cos sense ànima, fred, calculador; un assassí en sèrie. O no. Ell en gaudeix. Com ell sol pensar, no és ni humà ni un psicòpata malalt, és algo nou: Dexter.Una vegada que coneixem Dexter, descobrim que no hi ha res que l'immuti, que pertorbi els seus somnis, ja que ni tan sols no els té; ni tan sols cap sentiment que no és capaç de posseir: ni l'amor cap a la seva xicota o germana, ni els atroços crims als quals acudeix en la seva feina, ni les seves víctimes. Dexter és buit, i l'únic que alguna vegada li ha causat plaer és la cacera, el que ningú no sap ni ha sabut excepte el seu pare, a l'únic al qual va poder confiar el seu secret des de la seva infantesa.




**** CORRECCIÓ ****
Doncs al final tot va quedar com estava previst, van fer Entre Fantasmas, aish! ni ells s'aclaren. Visca la contraprogramació! El que ara diuen, es que molt aviat podrem gaudir d'aquesta sèrie a CUATRO.

EL MÉTODO GONZO

“La vamos a liar” deien ahir en el nou programa de “El Método Gonzo”, però la realitat és que “liarla” el que es diu “liarla” ho van fer poc. No van arribar ni al 10% d’audiència. I semblava que el aquest nou espai de Antena 3 anava a ser una espècie de “Proteste ya” (una de les seccions de CQC) en gran. Doncs res. Els pollastres, de moment, són pollets.
A més de resultar massa llarg, no queda gaire clar quin és el gènere del programa (una mica el que li passava a “Las gafas de Angelino” a Telecinco. Això no és dolent per si mateix, només si el resultat és avorrit. A veure. Plató. Presentador al plató. Entrevistes al plató. Ninots. Un gos de drap (una barreja entre El follonero i el gos de “infelices para siempre”).
Una senyora amb bona pinta que protesta per la gana al món recollint menjar de les escombraries ("Mira, això no està caducat") i menjant-se-la. I que va al plató també. Uns veïns de Rincón de Bonanza, una pedania d'Orihuela que protesten perquè creuar la Nacional és un perill i no tenen semàfor. Pequeña Vanesa, la filla de Manolo Escobar, que ha abandonat Cuatro, parla amb l'alcalde, que està encantada (la culpa la té Foment que no permet posar els semàfors). Dels esdeveniments s'encarrega Alfonso Egea (ho feia ja a Channel Nº5).Hi ha un senyor calb amb perilla molt graciós a la redacció que explica que uns veïns protesten per un mercat ambulant (i ell canta, saleroso, la venda de calces). Gonzo parla per telèfon (després de promocionar GPS) amb l'apoderat de José Tomás! i li pregunta si alguna vegada podrà tenir al plató el torero. Sí, fill, un dia d'aquests.Allò de GPS té la seva molla. Van analitzar les galtes d'Ana Obregón (indiquen necessitat de protagonisme). I també el rostre de José Tomás. Una i l’altre, sense solució de continuïtat. I quin psiquiatre va sortir? José Cabrera. Entre altres especialistes.El mètode Gonzo, com Rajoy, té la seva nena, Tania. Un esquer (de moment, encantador) que llancen als polítics (Arenas, la Vice...) o a Florentí Pérez, que va dir estar encantat que Cristiano Ronaldo vingués al Madrid. Oh, oh, se li ha escapat, van dir. I van i es porten al plató a Manu Sánchez per fer comentari de text de la presumpta relliscada d'expresident. La nena, de moment, no molesta, el que ja és bastant. Encara que quina necessitat hi haurà de nenes?
El mètode Gonzo s'havia presentat com un programa que abordaria assumptes que preocupen els ciutadans. Estic començant a dubtar si sóc ciutadà o es que no entenc els temes que proposen i s’escapen a la meva capacitat intelectual.
Espero que millori el programa, ja que la base esta bé, els col·laboradors estan bé, només falta que millorin els temes.

OT entra en la recta final

Segons es pot lleigir en la nota que Telecinco facilita, aquesta nit es sabrà la identitat dels cinc primers finalistes de Operacion Triunfo.
El programa, entra en la seva recta final i incorpora canvis en la seva mecànica: el jurat -format per Risto Mejide, Noemí Galera, Javier Llano i Coco Comin- avaluarà les actuacions dels set concursants restants i els tres joves que aconsegueixin la puntuació més alta se'n convertiran automàticament en els primers finalistes de "OT 2008”.
L'elecció del quart finalista del concurs recaurà sobre el planter de professors; i el cinquè finalista l'escolliran els quatre participants seleccionats.El futur musical dels dos concursants restants quedarà a les mans dels espectadors que, a través les seves trucades i missatges durant la setmana, decidiran qui dels nominats es converteix en el sisè finalista d'"Operació Triomf".

Prèviament a l'elecció dels finalistes, un dels dos nominats de la nit posarà fi a la seva participació en el concurs.

I com que ara són menys concursants, i el “teatrillo” del jurant, professors i presentador no es pot allargar tant, tenen 3 actuacions per a que no “decaigui” la festa (no es prengueu al peu de la lletra això, diguem que només m’ha fet gràcia ser irònic). La banda de rock nord-americà Colorado Springs One Republic i el duet integrat pel grup gadità Melocos i Natalia Jiménez, solista de La Quinta Estación.

CALIFORNICATION, avui a CUATRO

Aquesta nit a les 00:15, Cuatro, estrena per fi, la primera temporada de Californication. Una mica tard, però que hi farem, sembla que aquestes sèries “de culte” que diuen han d’anar a hores estranyes.
De que va Californication? Tracta sobre Hank Moody (Duchovny), un novel·lista de renom de Nova York que ha perdut la inspiració després de l'èxit del seu últim llibre. Mentre lluita per reprendre la seva carrera, Moody decideix mudar-se a Los Angeles, on es retrobarà amb Karen, la seva ex-xicota, que ara manté una nova relació, i Becca, la filla adolescent d'ambdós, una joveneta de dotze anys bastant poc convencional. Al costat de la inseparable companyia del seu millor amic i també agent, Hank Moody iniciarà una nova vida lliurat als plaers del sexe i coquetejant amb les drogues i l'alcohol, en una espiral un tant desenfrenada que ell pretén fer compatible amb l'educació de la seva filla i els permanents intents de reconquerir Karen. Tanmateix, el que sona com el cant de sirena tòpic de qualsevol escriptor d'èxit adquireix en "Californication" cotes d'alta comèdia a través del perfecte equilibri que manté el protagonista, sempre al costat de l'abisme, entre una immaduresa fingida i el desig de treure el major partit a la vida. Sempre ratllant l'extrem, Hank Moody, egoista i tendre a parts iguals, ens convida a gaudir d'un univers personal, molt particular, en el qual les relacions personals són protagonistes.

La primera temporada consta de 12 episodis, i ja s’ha confirmat que tindrà una nova temporada. Aquesta segona temporada encara no s’ha estrenat, s’emetrà als Estat Units aquest estiu, suposadament al agost.




SEGONA TEMPORADA DE HEROIS A TV3, dema dijous.

Ja ho sabíem de la setmana passada, però anem escalfant motors, demà és el dia, i aquí teniu la promo de TV3.



SALVADOS POR ... LA EUROCOPA

Avui, a les 22:30, una nova edició de “salvados por”, fins ara hi va haver el “salvados por la campaña” (en plena campanya electoral i aquestes dues setmanes “salvados por la iglesia”, aquesta nit, toca “Salvados por la Eurocopa”. “El Follonero” esta preocupat amb que la selecció passi a quarts, e intentarà ajudar-los. També s’enfronta a un repte dels seus, aconseguir que els jugadors fessin alguna cosa durant la retransmissió d’un partit.


VÍDEO DE LA INTERVENCIÓ FINAL DE RODOLFO CHIKILICUATRE

Ja ho explicava ahir, Buenafuente “va matar” a Chikilicuatre, per si no vau poder veure el programa, us deixo amb el vídeo de la intervenció de Rodolfo, fent molta conya, amb la paranoia de que l’anaven a matar.
Realment és el final d’aquest personatge? Queda molt obert el final, encara que sempre m’ha fet gracia, espero que sigui el seu final, l’han cremat una mica massa.



SERRANO vs LEX

Finalment els 7 últims capítols de "Els Serrano", que es tenien d’estrenar passat l’estiu, s’estrenaran avui a les 22:15 i ho fan tan precipitadament perquè tot just avui, i com ja havia estat anunciat i publicitat, Antena 3, estrena la nova sèrie "LEX" (la nova sèrie d'advocats de Antena 3) protagonitzada per Javier Cámara i Santi Millan, exactament a la mateixa hora. Han canviat tota la programació, avui estava previst continuar amb un nou episodi de “la que se avecina” i ja veieu, tot just fa uns dies que anunciaven aquest canvi. No és la primera vegada que Tele 5 tira del conegut "Serranazo" per aconseguir bones dades i enfonsar així estrenes de Antena 3.
Quan vaig llegir fa uns mesos, que deien que la propera temporada de “Los Serrano” seria la última, em vaig posar content, aquesta sèrie és antiga i fa olor a “naftalina”, i fa temps que tindria d’haver acabat, però de la manera que han decidit acabar-la, totalment a traïció, no m’agrada gens, i per una vegada m’agradaria que no els hi sortís be la jugada, però de seguidors de “Los Serrano” n’hi ha molts, i molt em temo que els hi sortirà be.

NOCHE HACHE DIU ADEU AQUESTA NIT


Noche Hache, un dels programes emblemàtics de Cuatro (present en la seva programació des de l'inici de les seves emissions fa més de dos i mig), finalitza avui aquesta nit. Pel que sembla, la cadena té previst despedir el programa coincidint amb l'inici de l'Eurocopa que comença el proper 7 de juny. Amb la cancel•lació d'aquest programa, pot ser que es produeixi també la de Los Guiñoles, després de dotze anys en antena.

No és una qüestió d'audiències perquè el late night conduït per Eva Hache es manté des de la seva primera temporada per sobre de la mitja de la cadena. Tampoc no sembla que sigui decisió de la presentadora ja que, segons s'afirma, seguirà vinculada a Cuatro. Sembla que la intenció de la cadena és simplement renovar aquesta franja horària, igual com molt aviat començarà a la tarda.
Noche Hache va ser en els seus inicis un espai refrescant que va venir a unir-se al late night que conduïa, llavors en Antena 3, Andreu Buenafuente, al bàndol que va plantar de cara al totpoderós Crónicas Marcinas de Telecinco, propiciant en darrer terme la seva desaparició. No sé com haurà evolucionat el programa en els últims temps perquè des que Buenafuente es va traslladar a laSexta i va començar a emetre's a partir de les 00:00 hores, no l’he vist massa (només alguns fragments en zappings) ja que cada vegada començava més tard.

AVUI BUENAFUENTE "MATA" A RODOLFO

Aquesta propera nit, Andreu Buenafuente ha decidit posar punt i final a la gallina dels ous d'or en la qual s'havia convertit Rodolfo Chikilicuatre. No sabem si matarà al personatge o li donarà unes vacances molt merescudes.
El personatge nascut de la factoria El Terrat farà aquesta nit la seva última aparició en el programa que li va donar la vida, encara que és en cas de suposar que la melodia amb què sempre se li recordarà, «Balla el chiki chiki», continuarà sonant tot l’estiu.
I és que des que Internet li va llançar a la fama, a través del portal myspace, Rodolfo s'ha convertit en un fenomen mediàtic, fins al punt que el seu tema és en l'actualitat un dels més descarregats com a sintonies de mòbils. Això sense comptar amb les versions que del mateix han fet artistes com “Siniestro Toal”, Joan Manel Serrat o Mojinos Escozíos.L'agenda de Chikilicuatre, des que va ser elegit per representar a Espanya en el Festival d'Eurovisió a la gala que TVE va fer el passat 8 de març entre els candidats més votats i els que van seleccionar el jurat, ha estat gairebé més plena que la del mateix president del Govern.Així, des de llavors ha intervingut, en els actes més rellevants, en el «prexou» de la Final de la Copa del Rei de Futbol, que va tenir lloc el 16 d'abril a l'Estadi Vicente Calderón, davant de gairebé 60.000 persones, o en l'encesa dels llums de la Fira d'abril sevillana, al costat de l’alcade de la capital sevillana.Rodolfo també va fer sonar el seu «chiki chiki» davant de més de 100.000 persones en el circuit de Jerez, en ocasió del Gran Premi de Motociclisme; va visitar la prada de San Isidro a les festes madrilenyes, va col·laborar a la gala «Rioja, tierra universal»; va ser a la Fira de Motos de Barcelona i fins i tot va firmar discs en el Palau Sant Jordi d'aquesta ciutat. Tot això sense comptar amb la campanya publicitària de La ONCE que ha protagonitzat.Tot sigui per aquests 13.873.000 fidels que van veure Eurovisió o els gairebé 22 milions de persones que van sintonitzar en algun moment el Festival.


ELS 25


Ja ho venim escoltant des de fa uns mesos, aquest any TV3 està de festa, celebra les seves bodes de plata. 25 anys de matrimoni amb l’audiència, i es pot dir que per les dues parts han sigut molt fidels.
Avui doncs, anem de festa, i per celebrar aquest quart de segle amb TV3, ens proposen un concurs, “Els 25”, presentat per Judith Mascó, i el que es pretén es trobar a la persona que sap més de TV3.
En cada edició televisiva del programa, vint-i-cinc concursants competeixen per demostrar que són l'espectador que més en sap sobre TV3. Dels 25 concursants de cada programa el millor guanya 6.000 euros i es classifica per a la gran final.
L'espectador que més en sap sobre TV3 s'escollirà finalment en un programa especial en què participaran els finalistes de cada edició televisiva més el concursant que haurà vençut a www.tv3.cat/els25 en la versió web del concurs.
El programa recupera els moments més divertits, curiosos i emotius dels últims vint-i-cinc anys del canal. Les preguntes de les diferents fases van acompanyades de vídeos, fotografies i àudios.
A més, en cada edició d'"Els 25" es rep la visita d'alguns dels personatges més emblemàtics de la història de la cadena.

HEROIS, segona temporada, ja falta molt poquet

Molta gent m'ho pregunta, doncs ja la tenim aquí, la setmana que ve s’estrena a TV3, la segona temporada de la sèrie Herois.
Aquest dijous, s’acaba la primera temporada de “Terminator : les cròniques de Sarah Connor”, i el dijous de la setmana que ve, comencem amb Herois.
Aquesta segona temporada és molt més curta del que va ser la primera, aquesta nova temporada només té 11 episodis, degut a la vaga de guionistes, així, van accelerar la historia i van fer que el final acabés més aviat, i que ja no tornarien a fer mes episodis fins la tercera temporada, que s’estrenarà als Estats Units el 22 de setembre, amb un episodi triple, 1 hora resum de la segona temporada i 2 hores amb el inici de la tercera.


MINUT MÉS VIST (setmana 26/5 - 1/6)

Dilluns

22:50, Telecinco, CSI (Las Vegas), 5.716.000 espectadors

Dimarts

22:52, Telecinco, Operación Triunfo, 6.485.000 espectadors

Dimecres

22:11, Telecinco, Escenas de matrimonio, 4.699.000 espectadors

Dijous

23:54, TVE, La señora (capitol final de temporada), 4.518.000 espectadors

Divendres
no hi ha dades

Dissabte
no hi ha dades

Diumenge

23:24, Telecinco, Aida, 7.754.000 espectadors

STARGATE CONTINUUM

Ja sabíem que el final de la sèrie Stargate SG-1, seria en 2 pel·lícules en DVD, una ja l’hem pogut veure aquí, “El arca de la verdad”, ara aquest estiu, s’estrena la segona i última, “Stargate Continuum”, i un mesos després aquí.
Ba’al vol impedir que la Terra controli els viatges pel Stargate, per la qual cosa viatja al passat per impedir-ho.
Us deixo amb el tràiler.



"Ven a Cenar Conmigo",


Aquest vespre, a les 20:15, Antena 3, estrena una mena de concurs, reality, almenys original, “Ven a cenar conmigo”, on Principio del formulario
Cinc persones que no es coneixen de res van sopant a la casa de cada un, on no es busca cap altra habilitat que la de ser un bon amfitrió, i això és alguna cosa que tots hem hagut de ser alguna vegada.Com en tota reunió, es tenen en compte la presentació dels plats, el saber estar de l'organitzador de la vetllada i, sens dubte, el gust del menjar.En absència de l'amfitrió, cada paraula agradable i l'aparent conformitat amb cada plat, que pot anar des de una simple amanida fins un gaspatxo de maduixa, tots es tornen jutges implacables, ja sigui per un excés de ceba o una mala elecció al vi.Així els cinc concursants, cada dia, entre dilluns a divendres, van menjant cada dia a casa d’un d’ells, i el divendres, s’escollirà qui ha sigut el millor amfitrió i s’endurà un premi en metàl·lic de 3000€.

Related Posts with Thumbnails