SALVADOS POR LAS VACACIONES

Tot just aquest dilluns, veiem el “salvados por la tele” quan aquest diumenge a les 23:00 ja toca una nova edició, en aquest cas toca “Salvados por las vacaciones”.
Una de les propostes que ens ha preparat el “follonero” és una campanya per a que Jose Maria Aznar torni a passar les vacances a Oropesa. L'expresident va estiuejar allà molts anys però fa temps que la va abandonar.Per això, el Follonero ha decidit recollir firmes perquè Aznar torni a estiuejar a Oropesa. Estaran d'acord els veïns de la localitat?
A més, El Follonero s'endinsa en l'univers de Marina d'Or i visita llocs de somni com un balneari, una clínica d'estètica i el projecte nou i ambiciós: Marina d'Or Golf. Això si, tot segons la característica perspectiva del “follonero”.

Entusiasmat pels serveis i les instal·lacions de Marina d'Or, el Follonero decideix comprar-se un apartament en tan lloc desitjat. Ho busca, ho troba i el compra?

El Follonero, ara conegut com a DJ Follo, decideix anar-se'n a una discoteca mòbil i punxar música perquè la gent s’ho passi bé. Però sabrà fer-ho sol? Per si de cas, comptarà amb l'ajuda d'un expert en cançons de l'estiu: King África.

Les vacance també son el moment dels amors d’estiu i en Jordi Évole viurà un peculiar romanç amb la presentadora de les Noticies de la Sexta, Cristina Villanueva.

A “Salvados por las vacaciones”, tornarà Richy. Després del seu fracàs en l'intent de treure a coll de la plaça un torero (això va passar a “salvados por los toros”), Richy aquesta vegada haurà d'afrontar una missió d'alt risc: abordar les embarcacions de luxe atracades a les platges d'Espanya per oferir-los serveis i complements diversos. Ho aconseguirà o s'ofegarà en l'intent?En un programa sobre les vacances no podia faltar la platja i tot el que envolta l'experiència singular de prendre el sol a la sorra de qualsevol platja d'Espanya. I per a comentar tots els tòpics que envolten al món de platja, ningú millor que el dibuixant d'El Jueves Oscar Nebreda, l'home que millor dibuixa a dones en biquini.

GRAN HERMANO primera edició



A partir de demà, dissabte 19, el canal de TDT “Telecinco 2”, tornarà a emetre integrament el Gran Hermano, primera edició.
Se suma així als preparatius per a la celebració de la desena edició que, en tan sols una setmana, ha rebut gairebé 30000 trucades de aspirants per aparticipar en el reality.
El primer 'Gran Hermano' es va acomiadar amb més de 9 milions d'espectadors -un70,8% de share-encara que la mitjana de les gales setmanals va ser de 7.733.000 seguidorsi un 51,2% de quota de pantalla.
Coincidint amb el desenvolupament de la primera fase del procés de selecció de ladesena edició, el canal de TDT inclourà en la seva programació les gales, elsresums diaris i el resum setmanal d'aquesta primera edició.

  • - Els dissabtes, a les 15:00 hores, els espectadors podran reviure les galessetmanals, vetllades en les quals van tenir lloc els instants més emotius delconcurs presentat per Mercès Milá.

  • - De dilluns a divendres, Telecinco 2 emetrà tres resums a les 09:00 hores, les16:00 hores i les 20:45 hores amb els moments més destacats de la convivènciadiària.

  • - Finalment, el canal digital de Telecinco oferirà els divendres en horari delate night 'El millor de la setmana', un resum dels principalsesdeveniments a la casa.

CONCURSANTS PROFESIONALS

El dilluns passat, per als que van fer 'zàping' entre La 1 de TVE i Antena 3 els resultaria curiós veure que tant en 'Identity' com en ' Sabes más que un niño de primaria? ' participava Gonzalo Belaustegui, un concursant 'professional' que va ser acompanyat a ambdós programes per la seva dona.
En l'espai d'Antena 3 va ser presentat com un llicenciat en Econòmiques i Empresarials i en el de La 1, com a Comercial de professió.Les cadenes van gravar en dies diferents els seus programes però van tenir la mala fortuna d'escollir el mateix dia per a la seva emissió.En un va identificar identitats a fi de resoldre el plafó i emportar-se els 100.000 euros del programa i en un altre es va enfrontar als nens de primària de l'espai de Ramón García. Després va passar per caixa. En un va obtenir 25.000 euros i en l'altre, 6.000.


Però no és només això, des de fa un temps, sembla que els concursants es repeteixin, podem veure una senyora que sortia al “concurs” de Telecinco “El juego de tu vida” i tot just una setmana més tard era una dels concursant de “ven a cenar conmigo”.
O el cas del programa de telecinco “mujeres y hombres y viceversa” on es te la impresió de que està molt guionitzat doncs la gran majoria dels suposats concursants son models d’agència, actors, ex misses o ex misters, o inclús algun presentador de televisions locals.

EL SACAPUNTAS

Donar solucions inaudites a casos quotidians. Aquesta és la màxima de «El sacapuntas», la nova oferta que posa en marxa avui Antena 3 per probar durant l'estiu en seu «latenight».
Per al seu presentador, Ricardo Castella, el que durant els tres últims anys ha estat analista polític a «Noche Hache», tot és encara molt més senzill, «la gent ens demana coses i nosaltres tractem de complaure'ls».Potser per això el seu director, Fernando Eiras, va arribar a definir l'espai com «un programa de servei públic». Això sí, instants més tard donava més amb la clau el nou format, «el que fem en general és riure'ns. I és que com precisa Luis Muñoz, el conseller delegat de Cuarzo, la productora, «demostrarem que la imaginació i l'humor són les millors armes per produir un programa».

El format, segons Muñoz, «és completament nou i trencador, però tot el mèrit és de la gent del carrer». Aquesta gent que, com assenyala el presentador, «necessita la revenja per ajustar comptes i amb nosaltres ho pot fer».Per aconseguir-ho, Ricardo Castella tindrà un grup de coll·laboradors com Susana Soleto (fins ara ha desenvolupat la seva carrera televisiva a la ETB2), que serà al capdavant d'un «Estudi sociològic», on examinarà el que pensen els ciutadans; Mar Torres (reportera i guionista de «Aquí hay tomate»), que es farà càrrec de «La Denúncia», per posar els punts sobre les is a tots aquells que fastiguegen el proïsme; i Toni Rodríguez («El rei de la comèdia»), que protagonitzarà la secció «El mileurista», on ensenyarà trucs per als quals volen viure amb tot tipus de luxes, però amb molt poc diners. A més, Antonio Castelo (ex noi de «CQC»), serà «El conseguidor», capaç de complir la demanda més inversemblant.

El programa comptarà també amb les seccions «els venjadors», que donarà l'oportunitat de posar al seu lloc a qualsevol, o «Prova d'amor», on un es podrà declarar a la seva parella

LA TIRA DESPEGA I SURT A L’ESPAI.

La sitcom de La Sexta, avui estrena nous personatges. Fins ara teníem les mares de l’escola, les noies del supermercat, els porters de sala de festa i el matrimoni que conviu amb obres perennes. Doncs avui s’hi afegeixen els astronautes. Tres astronautes espanyols han de conviure en una petita nau espaial que té per missió arribar a les estrelles o el més lluny del terra que es pugui.

SALVADOS POR... LA TELE

Avui a "la sexta" a les 22:15.
Després del futbol i els toros... què queda? “Salvados por la tele” vol mostrar el món de la petita pantalla per dins, la qual cosa mai no es veu, les entranyes, i comprovar si és veritat el tòpic que diu que a la tele tot és mentida.
El programa acompanya al públic de “Saber vivir” en el seu recorregut amb autocar fins al plató del programa. Vénen preparats? Animats? Saben on van? Faran la picada d'ull que els ha demanat Jordi Évole que facin durant l'emissió?
Salvados per la tele intenta infiltrar-se en algun programa de màxima audiència per comprovar si és possible colar-se a la televisió i explicar falsedats.
Què passaria si sortim al carrer a fer un reportatge en un lloc on no ha passat res? Les càmeres van on hi ha la notícia o és la presència de les càmeres el que provoca que es generin notícies, encara que siguin indemostrables? “Salvados” ho comprova.
Carlos El Yoyas va sortir a la palestra mediàtica en la segona edició de “Gran Hermano”. Ha passat el temps i ha arribat el moment que ens expliqui la seva experiència en televisió. És veritat que ho va fer tot per la pasta? El programa passeja amb ell pel seu barri...
En primícia mundial, els espectadors de “Salvados” veuran un cara a cara de peluix entre la bruixa Lubina, de Los Lunnis, i Trancas, de “Trancas y Barrancas”.
Podrà convèncer el programa una tarotista televisiva perquè endevini el futur, en directe, amb el Follonero en el seu costat? I el deixarà fer de tarotista a ell?
“Salvados por”... la tele comprova si la tele es menja les seves pròpies criatures. I si un extriunfito es posa a la cua per entrar en una gala d'OT? Ho reconeixeran? O s'hauran oblidat d'ell? Quant dura la fama televisiva?
Andreu Buenafuente ha sofert a les seves pròpies carns les envestides del Follonero. Per aquest motiu se li ha ocorregut el següent repte: el Follonero sap infiltrar-se i colar-li gols a tot el món. Molt bé. Però seria capaç l'equip de “Salvados” de colar-li un gol al propi Follonero sense que aquest s'assabenti? Andreu llança el repte i l'equip el recull. Podran fer-lo provar la seva pròpia medicina? Risto Mejide serà l’encarregat.
El programa fa zàping amb Quim Monzó, un escriptor de prestigi internacional i llança un repte a diferents metereólogos espanyols i els demana que incloguin la paraula remolatxa en les seves prediccions televisives. Ho faran?
I per acabar, l’entrevista en profunditat, amb la periodista Nieves Herrero.

LIFE, UN POLICIA AL ESTIL "HOUSE"

Avui a les 23:15, Telecinco estrena aquesta sèrie.
Un policia que a la justícia el va condemnar a «Life», que és com defineixen els nord-americans la cadena perpètua, i ara li han tornat la mateixa (la vida). Amb aquest eslògan es promociona al seu país d'origen aquesta sèrie que arriba avui a Telecinco amb una altra “eslògan” molt diferent, ens lavenen com el doctor "House" però en policia. Caldrà donar-li temps al seu protagonista, Damian Lewis, el mateix que va ser nominat a l'Emmy com a Millor Actor de Minisèrie per la seva tasca a la producció de Steven Spielberg «Germans de sang», per veure si el que es diu d'ell és o no cert, encara que sí cal ressenyar que un dels seus productors, Dan Sackheim, té el mateix càrrec a «House» i que els seus mètodes policials són poc tradicionals i estan inspirats en filosofia zen.
Amb aquest tarannà se sobreposa a 12 anys a presó, per un triple assassinat que no va cometre. Absolt després de la revisió del cas, es reintegra al Departament de Policia de Los Angeles per fer front al crim i descobrir les claus de la conspiració de la qual va ser víctima.Sarah Shahi, una «ex animadora» de Dallas que va descobrir Robert Altman, serà la seva companya de feina. En el repartiment també figuren Adam Arkin, fill d'Alan Arkin, que dóna vida a un assessor financer, i Robin Weigert, tinent de la divisió d'Homicidis, per a la qual el protagonista és el pitjor exemple públic dels errors del departament.

LES BARRES D'AJUST COBREN VIDA

Es tracta d'una comèdia protagonitzada per les barres amb què s'ajusten la brillantor i el color de les imatges (vaja les de la carta d’ajust) que es graven en un plató de televisió.
Els "minigags" de la sèrie han estat produïts per la productora Four Look Banana i dirigides per Óscar Terol, actor, escriptor i a més director de diversos programes d'ETB, entre ells "Vaya semanita".
Aquestes barres tenen vida pròpia, no són imatges generades per ordinador, més aviat trossos d’espuma (o material similar) o dins hi ha actors.
"Las barras" és l'adaptació espanyola que Antena 3 ha realitzat de "Barres de mire", un format emès en Canal + França des de setembre de l'any passat.
El canal d'Antena 3 en TDT Neox ja va estrenar la sèrie el 23 de juny i ara podrà veure's a la cadena principal del grup.

Related Posts with Thumbnails