NOVES SÈRIES.

90210
2 setembre
Una segona part per la sèrie que va empaperar més metres quadrats de carpetes que quilòmetres té el Nil, 90210. Coneguda per tots els espanyols com a "Sensación de Vivir", el seu títol original és el del "codi postal" d'aquest lloc tan pijo i elitista. En un intent de revitalitzar les seves pobres audiències, el canal resultat de la unió de la WB i l'UPN treu aquesta idea de la tomba, reuneix a una nova panda de jovenets i contracta alguns actors de l'original.
Sons of Anarchy
3 setembre
De la mà de Kurt Sutter, productor i guionista de The Shield, el canal FX estrena la seva nova ficció protagonitzada per un membre d'una banda de motoristes que busca compaginar les seves activitats amb la mateixa amb el seu paper de pare.
Fringe
9 setembre
L'hiperactiu JJ Abrmas és darrere de Fringe, alguna cosa així com un Expedient X científic on la ciència és portada al límit (d'allà el títol, "fringe science", ciència límit). Casos estranys, misteris i altres, el preair no pintava gens malament així que caldrà seguir-la la pista. El 9 de setembre s'emetrà el pilot de 2 hores que molts ja hem vist, suposo que amb alguns canvis. Una vegada més, esperem que la FOX tingui paciència amb les audiències

Priviliged
9 setembre
Sembla que a la CW no li serveix tractar amb adolescents normals i corrents i necessita unir a la pubertat tots els diners que puguis imaginar. Si no li val amb Gossip Girl i 90210, Privileged tracta d'una graduada a Yale que després de fracassar buscant feina com a periodista acaba acceptant la feina de tutora per a dues nenes folrades a Palm Spring. Inicialment no crida l’atenció, però darrere del pilot es troba Michael Engler, director de diversos episodis de 30 Rock i la productora executiva Rina Mimoun, de Gilmore Girl. Per tant li donaré un cop d’ull.

Do Not Disturb
10 setembre
Una altra comèdia multi càmera, en aquesta ocasió per a la FOX, ambientada en un luxós hotel de Nova York amb un staff desastrós. El preair està disponible des de fa mesos.

Worst Week
22 setembre
La CBS ens porta una idea original del regne unit, en la que un pobre xicot ha d'afrontar el rebuig dels seus sogres davant del festeig amb la seva filla. Tota la temporada es desenvoluparà al llarg d'una setmana. Així de primeres no crida massa l’atenció, la veritat. Però qui sap.

The Mentalist
23 setembre
Patrick Jane treballa com a detectiu independent ajudant el Departament d'Investigació de Califòrnia en la resolució de casos gràcies a la seva gran habilitat observadora. Pel que sembla el protagonista manté un passat de mentalista fals. No us sona aquest argument? És gairabé pastat al de Psych, encara que aqui ho venen que tindrà un tractament seriòs.

Knight Rider
24 setembre
Com ja havia dit fa uns mesos, la NBC decideix ressuscitar el cotxe més fantàstic de la tele. En realitat que el pròxim 24 de setembre tinguem un episodi és gràcies als bons resultats d'audiència de la pel·lícula que la cadena va estrenar a començaments d'aquest any i que, suposo, és imprescindible per seguir la trama del que s'estrena en menys d'un mes. Gary unmarried
24 setembre
Una altra sèrie de la CBS per als dimarts. En aquesta ocasió una comèdia en la qual Gary, divorciat després de quinze anys de matrimoni, busca continuar amb la seva vida. Nova xicota, esforços per ser millor pare dels seus dos fills i suposo que alguna cosa de crisi d'edat. Així d'entrada sembla massa normaleta i poc original, però ja sabem que a l'inquietant món de les sinopsis sempre hi ha cabuda per a sorpreses.The Ex List
3 Octubre
Una sèrie basada en una idea original índia. Una dona assisteix a una mèdium que li assegura que el gran amor de la seva vida, l'home amb qui està destinat a casar-se, el seu príncep blau, el que la portarà a fer un tomb pel cel, el que li farà tremolar les cames... i per complicar-ho més, ja ha estat sortint amb ell. La pobre haurà de posar-se a buscar entre la seva llista d'ex. Per complicar-ho una mica, diguem que aquesta dona és un “pendó”. El El “pendó” que serà la dona suposem que dependrà de les audiències. A més temporades, més “pendó” va ser.Sanctuary
3 Octubre
La primera sèrie de ciència-ficció emesa exclusivament per Internet (previ pagament, clar) i la primera també gravada íntegrament amb pantalla verda. La idea els va funcionar tan bé que el canal Sci-Fi ha volgut fer-la seva. Els vuit primers episodis (de quinze minuts de durada) es troben evidentment a la xarxa. La seva emissió a través de la televisió començarà el 3 d'octubre. La Dra. Helen Magnus busca monstruitos acompanyada de Will Zimmerman i la seva filla Ashley. No té mala pinta. Life on Mars
9 Octubre
Segur que us sona el nom, i si és una estrena. Antena 3 recentment ha estrenat per aquí una sèrie amb el mateix nom, però era la sèrie britànica. Ara als Estats Unit s’estrena la versió americana.
 Sam Tyler és un detectiu de l'era actual que després d'un accident de cotxe es veu traslladat als anys 70. Amb aquest joc sobre realitat o somni, la sèrie va desgranant a més altres coses que millor que vegeu vosaltres mateixos.Eleventh Hour
9 octubre
Adaptació d'un altra idea britànica de la mà de Jerry Bruckheimer. El Dr. Jacob Wood treballa ajudant el govern americà en casos d'abús sobre la ciència o experiments fallits. Em temo que les comparacions amb la també nova Fringe seran inevitables. Kath & Kim
9 Octubre
Una altra importació estrangera, en aquest cas australiana, sobre una mare divorciada que viu amb la seva filla en un típic "suburbia" americà. Una comèdia amb la fotografies plena de colors de la qual recorden enormement a les classes d'aerobic d'Eva Nasarre. Testees
9 octubre
Trobar qualsevol tipus d'informació o material és pràcticament impossible. El que sí que sabem; serà una comèdia per a la FX protagonitzada per dos amics que no tenen cap altra forma millor per guanyar-se un dinerillo que ser "conillets d'índies" per a experiments de fàrmacs. Una cosa ben pagada. La idea a priori em sembla realment interessant, caldrà veure el seu desenvolupament.


My Own Worst Enemy
13 octubre
La NBC ja fa un temps que es vol treure la imatge de moble vell i continua amb les estrenes d'acció. Primer va ser Herois, després el remake de la Dona Biònica, Chuck... Ahora Christian Slater és el protagonista de "My Own Worst Enemy".
A grans trets, un meravellós pare de família que desconeix que té una segona personalitat, la d'un espia. Vistos els tràilers i altres no està malament. Esperem el pilot per opinar. Crusoe
17 Octubre
Una nova sèrie sobre naufragi en una illa que s'estrenarà amb un especial de dues hores.
La NBC decideix tirar per la casa per la finestra i ens porta la famosíssima obra de Daniel Defoe adaptada per a la televisió. Suposem que es prendran les seves llicències per a la mateixa, al tràiler feia pinta d'això. Explicar la mateixa història tal qual seria de tot menys propi per al llenguatge i estructura d'una sèrie. La cadena ha encarregat tretze episodis. El futur de la mateixa dependrà, com en qualsevol cas, de les audiències, però veient que no els sortirà precisament barata i que han escollit el divendres com a dia d'emissió... En uns mesos sabrem.

SÈRIES QUE TORNEN. NOVES TEMPORADES. (ampliació)

Tot remirant el últim post, m’he adonat que del calendari que estava mirant per fer el llistat m’he deixat les sèries que s’estrenen en divendres, així que aquesta és l’ampliació al post anterior.


DIVENDRES 19 DE SETEMBRE

The game
temporada 3
Everybody hates Chris temporada 4


DIVENDRES 3 D’OCTUBRE


Ghost Whisperer
temporada 4
Numb3rs temporada 5


DIVENDRES 10 D’OCTUBRE


The starter Wife temporada 2

SÈRIES QUE TORNEN. NOVES TEMPORADES

Ja tornem a ser aquí, s’acaben les vacances, espero i desitjo que tothom hagi tingut un bon estiu i la veritat aquest estiu he vist poca tele, amb excepció de les Olimpíades que potser és l’any que n’he vist més.
Però comencem el blog amb un dels temes que més m’agraden de televisió “Sèries de Televisió americanes”.
Estem a pocs dies de començar el més de setembre i és quan la majoria de cadenes americanes comencen les temporades de sèries. Algunes començaran el dia 1, la majoria a finals de setembre, altres el començament d’octubre i d’altres haurem d’esperar fins el 2009.
Així doncs dividiré el blog en dues parts, avui l’avanç de les sèries que continuen i el proper porst les sèries noves que començaran aquesta temporada.


DILLUNS 1 SETEMBRE

Prison Break
temporada 4.
Gossip Girl , temporada 2.
One Tree Hill, temporada 6


DIMARTS 2 SETEMBRE

The Shield temporada 2


DIMECRES 3 SETEMBRE

Bones temporada 4


DILLUNS 8 SETEMBRE

Terminator: The Sarah Connor Chronicles temporada 2


DIMECRES 10 SETEMBRE

Till Death temporada 3



DIMARTS 16 SETEMBRE

House temporada 5


DIJOUS 18 SETEMBRE

Smallville temporada 8
Supernatural temporada 4
It's Always Sunny in Philadelphia temporada 4


DILLUNS 22 SETEMBRE

The Big Bang Theory temporada 2
Two and a Half Men temporada 6
Heroes temporada 3
How I met your mother (como conocí a vuestra madre) temporada 4
Boston Legal temporada 5
CSI Miami temporada 7

DIMARTS 23 SETEMBRE

NCIS temporada 6
Without a Trace (sin rastro) temporada 7
Law & Order: Special Victims Unit temporada 10


DIMECRES 24 SETEMBRE

Lipstick Jungle temporada 2
Criminal Minds temporada 4
The New Adventures of Old Christine temporada 4
CSI New York temporada 5


DIJOUS 25 SETEMBRE

ER (Urgéncias) temporada 15
Ugly Betty temporada 3
The Office temporada 5
Grey's Anatomy temporada 5
My name is Earl temporada 4

DIUMENGE 28 SETEMBRE


Desperate Housewives temporada 5


DILLUNS 29 SETEMBRE

Chuck temporada 2
Life temporada 2


DIMECRES 1 OCTUBRE

Private Practice temporada 2
Dirty Sexy Money temporada 2
Pushing Daisies temporada 2


DIJOUS 9 OCTUBRE

CSI Las Vegas temporada 9


DIMARTS 14 OCTUBRE

Eli Stone temporada 2

DIJOUS 30 OCTUBRE

30 Rock temporada 3


FINALS DE GENER - COMENÇAMENT FEBRER 2009

LOST temporada 5

INAGURACIÓ JOCS OLÍMPICS



Els XIX Jocs Olímpics començaran a Pequín amb una espectacular cerimònia inaugural que podrà ser seguida, en directe, per tots els canals i pantalles de Ràdio Televisió Espanyola.

Aquest serà el tret de sortida definitiu dels Jocs més esperats, i RTVE ha preparat una cobertura especial que començarà una hora abans de la cerimònia, a les 13.00 hores, amb l'emissió del programa 'Especial cerimònia d'inauguració' presentat per Ernest Riveras i Lourdes García Campos.

Els esportistes espanyols seran els protagonistes del programa, que també repassarà els grans moments dels Jocs, la possibilitat d'assolir com més aviat millor les 100 medalles espanyoles -en tenim 98 fins ara-, l'encesa del pebeter en altres edicions i retratarà els grans esportistes que acudeixen a la cita amb moltes opcions de medalla.

A més, hi haurà un reportatge sobre un dels principals protagonistes de la jornada, David Cal, doble medallista olímpic a Atenes 2004 en piragüisme i que serà el capdavanter de la delegació espanyola.

Durant la cerimònia, que començarà a Pequín també a una hora emblemàtica la cultura xinesa (les 8 de la tarda i vuit minuts) passades les 14.00 hores a Espanya- els comentaris correran a càrrec de María Escario, Juan Carlos Rivero i Amat Carceller, just abans del començament de la cerimònia (entorn de les dos menys quart).

A continuació, una vegada conclosa la cerimònia, si es compleixen els horaris, entorn de les 17.00 hora espanyola, Ernest Riveras prendrà de nou el relleu durant mitja hora per repassar els millors moments de l'esdeveniment com l'encesa de la flama o la desfilada de la delegació espanyola.

En aquesta ocasió, Riveras estarà acompanyat per alguns dels comentaristes tècnics de TVE en els Jocs: Fernando Romay, Perico Delgado, Álex Corretja i Alberto Urdiales.

HEROIS 3 PREPARATS I LLESTOS

Cada cop està més propera la estrena als Estats Units de la molt esperada tercera temporada de Herois, fa uns dies es podien ja veure les primeres imatges del rodatge, avui ja tenim la primera imatge promocional de la tercera temporada. Als foros americans ja van de cul per esbrinar coses només mirant aquesta imatge. Un personatge nou, retorns... Ai que patirem en aquesta nova entrega.



Ells pensaven que havien Salvat al mon, pensaven que coneixien el mal, però s’equivoquen.
El be lluitarà contra el mal.
Perquè dins de cada heroi s’hi pot amagar un “dolent”

Amb aquestes frases comencen les promocions de la sèrie, i com podeu pensar poden donar molt de joc.

LLEGENDES URBANES, TOTA LA VERITAT

TV3 estrena aquesta nit a les 23:20 un nou programa que té per títol “llegendes urbanes, tota la veritat”. L’objectiu del programa es anar descobrint quines llegendes urbanes són certes i quines son falses. Així doncs, en cada programa es presentaran quatre dramatitzacions de històries que segur que algun cop les hem sentit ja sigui com una noticia que algun ens ha explicat ja siguin acudits, històries de por, de sexe, inversemblants…
Però per saber quines són de veritat i quines son falses, caldrà esperar al final del programa, on es desvetllarà el enigma. Només una serà verdadera.
El programa serà conduit per Juanra Bonet (Caiga quien Caiga) i Jordi Rico (porca misèria).

Més comentaris OFF THE RECORD

Els comentaris “off the record” dels comentaristes esportius durant les pauses publicitàries sembla que estan de moda. Molt sovint es fan públics aquests comentaris a vegades graciosos, altres no tant. El motiu pel que passa? No ho se pas, ja sigui “despistes” del personal o una venjança personal de algun dels tècnics.
La última enganxada ha passat fa uns dies al periodista David Carnicero i el exjugador de basket Nicola Loncar, comentaristes de la NBA a Canal+.
Primer fan un comentari sobre Kobe Bryant, jugadors de “Los Angeles Lakers”, a qui anomenen “fill de puta” amb un to graciós, degut a les grans jugades durant el partit.
Però desprès els agafen en una conversa personal, Carnicero li diu al seu company que escrigui un missatge de mòbil a la maquilladora que digui “David y yo nos acordamos de tus tetitas. Y contestanos!”. I ja el que diu després millor ho veieu no te desperdici.



Related Posts with Thumbnails