CSI NOVA YORK. TEMPORADA 4


Avui a la nit torna CSI Nova York, amb la seva quarta temporada. Després que la setmana passada, el programa de ball de TVE, “Mira quien baila”, se’n va endur el gat a l’aigua, en el tema d’audiència, destronant a la franquícia CSI del seu tron de líders d’audiència durant 2 anys consecutius. La resposta de Telecinco no s’ha fet esperar, i estrena la quarta temporada de la saga de Nova York. La passada temporada CSI NY va ser líder en el seu horari en 23 o 24 emissions. Cal dir que la vegada que no va poder guanyar va coincidir amb el “cara a cara” de Zapatero y Rajoy.
Per tant prepareu-vos a veure zombis que surten de les tombes, buscador de tresors, lladres que utilitzen tecnologia molt sofisticada per robar i un taxista assassí en sèrie son alguns dels casos als que hauran d’afrontar el forense Mac Taylor i companyia.

PLUTON BRBNERO



Ja ho havia escrit en el blog fa uns mesos, però després d'un intens rodatge al llarg de l'estiu, La 2 estrena avui la sèrie de Álex de la Iglesia 'Plutó BRBNero', una comèdia d'humor sarcàstic i delirant a les 23,30 hores.
S'ha rodat en format de cinema cada un dels capítols de 35 minuts, al ritme d'un episodi cada quatre dies fins a acabar els 13 primers. Ara es filma la segona tanda d'aquesta laboriosa coproducció de Pedro Costa que compta les peripècies de la tripulació d'una estrafolària nau estelar, composta per humans, dos androides i un extraterrestre, a la recerca d'un planeta on pugui refugiar-se la humanitat, després del desastre que envaeix la Terra.

El segell i Álex de la Iglesia en 'Plutó BRBNero' (també coneguda per 'Plutó Verbenero') és inconfusible en aquesta sèrie que rescata l'esperit de títols clàssics de l'humor en clau de ciència-ficció com a 'L'escombriaire galàctic', 'el nan roig' o 'Doctor Who'. Alhora, l'espectador pot reconèixer-se en els protagonistes de la sèrie, amb les seves bestieses i heroïcitats, perquè són personatges molt propers.

Amb traços de còmics, la sèrie de Álex de la Iglesia no deixa de criticar el món en el qual vivim, encara que sigui a través de la hilaritat. Estem en 2530, any en el qual el planeta Terra es troba a punt de l'autodestrucció. Un grup de marines espanyols, liderats pel capità Valladares (Antonio Gil) creuen l'espai amb la nau Plutó B.R.B. Nero, que, pronunciat ràpid, dóna lloc a confusions. La seva missió és trobar un planeta habitable ja que el nostre està totalment edificat i ja no cap ningú. Fins i tot el Pol Nord és ple d'adossats, i les inundacions assolen les costes fins a fer desaparèixer Nova York, Londres o Torremolinos. El president dels Estats Units del Món, Maculay Culkin III (Mariano Venancio) està disposat a perdre les eleccions amb tal que la missió sigui un èxit, i recolza Valladares cridant-lo gairebé tots els dies. També li interromp cada dos per tres al capità la seva dona, que li trasllada els problemes domèstics.

Valladares té un segon oficial, el tinent Querejeta (Carlos Areces), que veu el desastre al qual pot conduir-los el seu cap però no s'atreveix a desautoritzar un superior. El capità també es recolza en una de rossa i seductora androide (Carolina Bang).

A la sala de màquines hi ha un altre robot, vell i cochambroso, Wollensky (Manuel Tallafé), perillosament atret per Lorna; Hoffman (Enrique Martínez), l'home de manteniment; i Roswell (Enrique Villén), l'extraterrestre de la nau, alterat per les proves a què l'han sotmès els humans fins a convertir-se en una immundícia. Però només ell pot fer que la nau arribi a bon port.


El realitzador de 'El dia de la bèstia' o 'La comunitat' ha escrit els guions al costat del seu col•laborador habitual, Jorge Guerricaechevarría, i els guionistes de 'Camera cafè' Montero i Maidan.
Álex de la Iglesia s'ha compromès a rodar 26 episodis i no té intenció per continuar amb la sèrie més enllà del pactat.

Si voleu veure més, aqui teniu el blog que han creat per la sèrie. http://plutonbrbnero.blogspot.com/

SE LO QUE HICISTEIS... CONTRAATACA

Ahir mateix, es va fer públic que per via judicial que el programa de "Se lo que hicisteis..." no podrà emetre imatges que provinguin de programes de Telecinco.
La resposta del programa no s'ha fet esperar. Una sèrie de gags parodian la setencia i la mateixa cadena ha afirmat que recorreran la setència.
Aqui us deixo amb alguns dels gags de "Se lo que hicisteis..."













MIRA QUIEN BAILA. EDICIÓ NÚMERO 7


Als Estats Units hi ha dos programes que s’emporten tota la competència, American idol, a l'estil de “Operación Triunfo!” i Dancing with the stars, on coneguts vinguts a més i famosos vinguts a menys se les veuen en una pista de ball. Ambdues revisions hispàniques les fabrica Gestmusic i en el que cas de la sala de festes per a La 1, “Mira quien baila”, productora i cadena han tirat la casa per la finestra aixecar amb entreteniment el prime time de la pública. Si la néta de Franco va arribar a cobrar 40000 per programa, convèncer José Ortega Cano o Ana Obregón, les dues sorpreses del càsting, potser haurà costat una mica més. No es revelaran xifres, diuen, però sí asseguren que aquesta edició "no té preu". MQB, amb nou plató i logotip i la mateixa presentadora de sempre, Anne Igartiburu, torna avui a les deu de la nit.
A més dels vuit ballarins formats per Poty, en el jurat també s'han injectat al·licients: Boris Izaguirre, un home de la casa de Gestmusic, torna a la pantalla després d'haver-se acomiadat mesos enrere amb Channel número 4 ( i dit de pas, que si no m’equivoco, va dir que no tornaria a fer tele), i tindran davant, en la pista, a la seva excompanya Vicky Martín Berrocal. César Cadaval, de Los Morancos, també de la casa gestmusic (“Tú sí que vales”), serà també dels que puntuï, i haurà de passar revista a les evolucions del seu germà Jorge (també de la casa gestmusic).Més morbo genera les reaccions d'Ana Obregón, feliç per trobar feina estable després d'haver donat un cop de porta TVE quan se li va donar la liquidació precipitada a “Ana y los 7” i tal com després el va succeir, per fracàs perfecte, en Antena 3. L'Ana de la vida real, si és que existeix, està ara tots aquests dies en l'acadèmia de Poty de 9 del matí a 2 de la tarda. Ella, com els seus companys, està descobrint músculs recòndits i s'ha trobat amb cruiximents oblidats.
A més del que ja he dit, avui presenten les seves ballaruques l'exfutbolista Julio Salinas, que compatibilitzarà el ball amb els seus comentaris a La Sexta; la maquíssima Elisabeth Reyes, Ex Miss Espanya; Manuel Bandera, casualitat que actualment treballi per la telenovela de TVE “amar en tiempos revueltos”, no estaran fent promoció encoberta?; i Terelu Campos, disposada també a tot debat que es presenti.Però l'interès (si es pot dir així), tots ho sabem, és en l'Obregón i a Ortega Cano. L'actriu diu que no està per la tasca de competir, sinó que l'important és participar i aspirar a la victòria per ajudar l'ONG que defensa. Ortega Cano, per la seva part, assegurava a aquest diari que li encanta el programa i la tele en general, i que com el ball li agradava des de sempre, s'ha animat, amb el beneplàcit familiar, per donar una imatge riallera. Veurem què diuen Teté Delgado, la ballarina Aída Gómez i Joana Subirana, les que completen el jurat.

GRANJERO BUSCA ESPOSA



Cuatro estrena aquesta nit el nou reality 'Granjero busca Esposa”, l'adaptació espanyola del format d'èxit internacional 'The farmer wants a wife', presentant els 10 aspirants a trobar parella.Serà un programa especial a les 21:30 en el que coneixerem els candidats i, alhora, permetrà a totes les dones interessades donar un gir radical a la seva vida i conèixer la persona que podria convertir-se en el seu nou amor.


La periodista asturiana Luján Argüelle (presentadora del concurs Password) serà l'encarregada de presentar aquest nou programa.


En aquesta edició especial, és un aperitiu d'un programa que Cuatro estrenarà pròximament, els espectadors podran comprovar com són els 10 candidats seleccionats, on viuen i en què treballen.Serà una primera presa de contacte, a partir de la qual totes les dones interessades podran trucar al telèfon que habilitarà el programa o escriure al programa per escollir el seu granger favorit durant les tres setmanes següents a l'emissió del programa.Després del període de recepció de candidatures, cada un dels concursants escullirà a un número determinat de candidates. Tots ells es coneixeran més endavant. A partir d'aquell moment serà el destí qui decideixi si entre les candidates i els grangers hi pot haver alguna cosa més que una simple amistat.


Produït per Grundy, “Granjero busca esposa” aconseguirà, sense cap dubte, sorprendre (per a be o per a mal) l'audiència de Cuatro com ho ha fet amb milions d'espectadors de mig món. El nou docu reality sedueix l'espectador en mostrar un grup d'empresaris agrícoles buscant la seva parella ideal. Moltes vegades, la dedicació plena que el seu treball requereix els ha fet oblidar una part fonamental de les seves vides, la sentimental.


El programa de Cuatro els oferirà l'oportunitat de trobar aquesta persona amb qui compartir la seva vida, una vida gens fàcil per a qui, acostumats a la ciutat, s'hauran d'adaptar a un nou entorn sacrificat i de vegades hostil.
La veritat és que és un reality del que no espero res, no hem d’oblidar mai que això és un programa de televisió on quasi tothom va al programa per poder sortir a la tele , i que tot el que fan no ho fan per un servei públic pels grangers. si veieu la fotografia promocional del la versió americana (al final del post) podreu veure, almenys als Estats units, el que els interesa als responsables del programa, granjer catxes (si es que és realment un granjer) i noies espectaculars, que segur ens ensenyaran pit i cuixa.
Només espero que no ridiculitzin ni a les dones que aniran al programa com als “grangers”. Si més o menys agrada, es preparen una llarga història de realities que estan apunt de desembarcar per aquestes terres.

Arranca la quarta temporada de LOST a La 2


 La 2 de TVE estrena avui la tornada de “Perdidos” amb la quarta temporada i que arriba a la cadena pública després d'haver-se vist ja a Espanya a través de Fox.
Potser sembli ridícul el que La 2 estreni a hores d'ara la quarta temporada quan molts ja l'hem vist (i diverses vegades) però bo segurament hauran altres que encara no l'hauran vist Pels qui la segueixin en anglès, dir-los que ja sembla confirmada la data d’estrena, el dia 1 de gener.
De tota manera cal dir que en aquesta ocasió la sèrie no arriba amb tant retard com quan l'any passat va emetre la segona temporada i ja el 2008 va estrenar el tercer lliurament.
“Perdidos”, torna i ho fa a més per substituir a les reposicions que durant tot l'estiu s'han estat emetent de “mujeres desesperadas” .Quant a l'estrena de “Perdidos” en La 2 i amb la seva quarta temporada es pot dir que arrencarà després d'haver vist un final de teporada el passat mes de març en la qual Charlie aconseguia avisar a Desmond que el vaixell que s'apropava per rescatar als “losties” no serà en realitat el vaixell de Penny per la qual cosa això accentuarà l’enfrontament" entre els que decideixen amagar-se per quedar-se a l'illa i liderats per Locke i els que tornen a la platja per poder comprovar per si mateixos si els que vénen són un equip de rescat o no...
La temporada a més és repleta de flashforwards (o això sembla), recurs que igual com el flashback és utilitzat perquè puguem veure la vida dels protagonistes més enllà de l'illa, en aquest cas per veure a alguns dels quals van sortir de l'illa i que a més i a mida que avancin els episodis sabrem quants van sortir i qui és el mort del que parlen al episodi final de la tercera temporada.

MIR. Els 6 últims capítols per Internet.

Telecinco dona la oportunitat de poder continuar veient la segona temporada de la sèrie a través de la plana web de la cadena, després de ser retirada de la graella amb l'inici de la temporada alta, quan només quedaven 6 episodis per acabar-la.
Per primera vegada, la cadena ofereix als internautes la possibilitat de veure en la web -abans de la seva emissió en televisió- una sèrie creada per a la petita pantalla.
D'aquesta manera, Telecinco manté la seva aposta per les sinergies entre els continguts d'antena i els nous suports tecnològics, una iniciativa ja materialitzada amb l'emissió en el site de les sèries “sin tetas no hay paraiso”, 'Hospital Central' i 'El comisario' després de ser ofertes en pantalla.
A més, a la pàgina oficial de 'MIR', allotjada en la web de Telecinco, estan disponibles els capítols anteriors, vídeos amb els millors moments, entrevistes exclusives amb els actors de la sèrie i fotogaleries, així com enquestes que fomenten la participació de l'espectador.

CRACKÒVIA

Avui, TV3 estrena la versió deportiva de “Polònia”, que te com a responsables a Toni Soler, Pau Escribano i Joan Rufas.
Cada dilluns a les 21:45 hores l'equip de Crackòvia repassarà els principals esdeveniments esportius del cap de setmana, especialment a tot allò que faci referència al futbol i als equips catalans.
Com en el Polònia, els actors del programa donaran vida a diversos personatges de l'esport. Així, Queco Novell, Carlos Latre, Pep Plaza, Javi Jiménez, Oriol Cruz, Xavier Serrano, Jordi Ríos, David Olivares, Toni Albà, Sergi Mas i Agnès Busquets donaran vida a personatges com el tenista Rafa Nadal i el president del FCBarcelona, Joan Laporta, i el del Real Madrid, Ramón Calderón.


CIRCUS

Avui dilluns, a les 15:15h., el mon del circ arriba a la sobretaula de Cuatro amb l'estrena de “Circus. Más difícil todavia”, la nova aposta de la temporada. Josep Lobató és el presentador d’aquest talent xou que reinventa el món del circ i en el qual la superació es convertirà en el major espectacle del món. Després de “Fama a bailar!”, l'emoció, l'esforç, la superació, la competició, el sacrifici i el companyerisme tornaran a ser els ingredients principals de la sobretaula de Cuatro.
A Circus. es podrà assistir a l'espectacle del circ actual en estat pur i seguir de prop cada pas dels artistes que ho fan possible. Es veurà el sacrifici i l’afany de superació. Circus reunirà en un mateix format la creativitat, la bellesa, la posada en escena i la màgia dels millors i més famosos espectacles del circ del segle XXI. Serà un xou que uneixi la dansa, la gimnàstica i l'expressió corporal amb les tècniques acrobàtiques tradicionals.
Els vint concursants -10 nois i 10 noies- competiran al límit per arribar al més alt i aconseguir alçar-se amb el premi del programa: una beca d'un any en una prestigiosa escola de circ amb què poder complir el seu somni. I per aconseguir-ho estaran sota les ordres i la supervisió d'un gran equip professional amb àmplia experiència. Comptarem amb un director de circ (Genis Matabosch), que serà el portaveu del programa; un director d'escena (Pedro Aunión), que treballarà l'expressió corporal i la interpretació i s'encarregarà, entre altres, de la dansa acrobàtica o bunjee; una entrenadora general (Almudena Cid), amb qui els alumnes treballaran la seva potència i flexibilitat; dos professors, un de tècniques aèries (Roberto Gasca) i un altre de terra (Eduardo Fedriani); i un tercer professor convidat cada setmana, especialista en un aparell o disciplina.
Com podeu pensar, és exactament l’estructura i mecànica de “Fama”, però centrat al mon del circ.



DE PATITAS EN LA CALLE


La Sexta estrena 'De patitas en la calle", un nou reality, que estrena avui en horari de prime-time, en el que tres adolescents hauran de conviure junts i aconseguir sobreviure en l'intent. Carolina Ferre serà l'encarregada de presentar el programa que barreja el gènere documental amb el 'coaching', tot això sota el format d'un reality.
Lorena, Alexandra i Diego són els primers joves que estaran sotmesos a observació les 24 hores del dia en el loft, al carrer i en el treball per millorar en allò per la qual cosa els seus pares els han enviat al programa.

Per als fills independitzar-se no és tasca senzilla i sovint no tenen tota la informació i facilitats possibles. A més, durant tota la seva vida han estat rebent indicacions dels seus pares, que els deien el que havien de fer, com vestir, que amics els convenen. Ells també estan farts d'aquesta situació i desitgen tenir una altra oportunitat de demostrar que poden valer-se per si mateixos. L'objectiu és donar el millor de si i desmostrar que sí tenen aquelles qualitats que els seus pares afirmen que no tenen.

Al nou apartament on viuran, els joves rebran, a través de responsales del programa, instruccones, consells i tasques, tant individuals com col·lectives, que hauran de dur a terme correctament per aconseguir petites recompenses que facin la seva vida més suportable. Els espectadors serem testimoni de les dificultats a què s'enfrontin aquests nois acostumats a què tots els hi ve fet. Només si aconsegueixen superar el problema, seran acceptats de nou pels seus pares i tornaran a casa. Per tant, el temps que romangui cada participant dins de l'apartament és variable, segons els que s'apliqui en les tasques. D'altra banda, els pares tindran part activa fent alguna visita per veure com viuen els seus fills i comprovar la seva actitud.

Si no aconsegueixen un bon resultat i no es 'posen les piles' seran acomiadats, i si ho fan bé els donaran més responsabilitats. En qualsevol cas, quan el noi es vegi capacitat per a efrentarse a la realitat de la vida pot sol·licitar als seus pares la tornada a casa i d'ells dependrà si torna o no.

El 'loft' mai no es quedarà buit, els concursant aniran fent torns per ocupar el pis. Cad vegada que un deixi el programa, n'entrarà un nou per cobrir el seu lloc. Per tant, pot ser que una setmana entrin dos participants o un o cap, tot dependrà del que han fet mentre eren al pis. Les càmeres els acompanyaran a tota hora, en fer la compra, en anar a treballar, mentres veuen la tele. L'apartament s'abandona quan s'aconsegueix corregir l'actitud 'passota' del fill en qüestió, però si no hi ha voluntat de millorar, els seus pares no els readmetran i hauran de continuar el seu tancament.

TVE dona "plantón" a Rosa.

Avui es celebra a Glasgow el concurs de “Eurobaile”, una mena d’Eurovisió però només de ball, ja l’any passat es va realitzar i TVE el va retransmetre, ja que encara estava sota l’influencia de programes de ball com “mira quien baila”, inclús van fer un programa per decidir qui aniria. Doncs be aquest any també van fer una mena de concurs i al final tenien d’anar un Professional i la Rosa (Operación triunfo 1) pero ja des de fa uns mesos es sap que TVE no retransmetrà el concurs. El motiu: la selecció espanyola de futbol disputa un partit classificatori per al Mundial 2010 contra Bòsnia Herzegovina, que casualment es disputa avui mateix a Murcia,a les 22:00,y serà ofert en directe per La 1. I també ha decidit que tampoc l'emetrà per La 2.
Així que si voleu veure ballaruca de famosos tindreu d’esperar 2 setmanetes més que és quan arrancarà una nova edició de “Mira quien Baila” del que ja es saben 2 concursants ballarics, Ana Obregon i Ortega Cano. Si, si, no m’he equivocat, com patirem, perquè encara que no vegem el programa, sempre acabem veure les rucadetes que diran en tots els zappings.

CUARTO MILENIO. CUARTA TEMPORADA


“Cuarto Milenio” torna a Cuatro. L'espai de misteris que presenta Iker Jiménez a la cadena de Sogecable estrenarà aquest proper diumenge en el seu horari habitual la que serà la seva quarta temporada que encara que tornarà amb les seccions ja conegudes pels telespectadors incorporarà algunes novetats.

D'aquesta manera veurem dues noves seccions Experiències i Somnis en les que els telespectadors tindran molt que dir. Si bé en la primera explicaran els casos de misteri que els hagin afectat en la segona podran posar en coneixement d'Iker Jiménez i el seu equip d'experts els somnis per als quals intentaran trobar una explicació.

La secció de Cuarto Milenio en la qual els telespectadors aporten les seves fotografies també incorporarà una novetat en forma d'una gran pantalla tàctil en la qual Carmen Porter disseccionarà cada una de les fotografies enviades al programa d'una manera mai abans vista a la televisió a Espanya o això és el que ens venen, recordeu que Iker és un especialista en vendre’ns coses que després no és tant com deia.

A més, en la seva incessant recerca del desconegut, el programa rescatarà de les hemeroteques notícies, reportatges i entrevistes dels casos més impactants buscant contrastar informació i aportar dades noves a molts dels esdeveniments que a dia d'avui segueixen sense explicació. Amb això, Cuarto Milenio exerceix una gran tasca de documentació destinada a aportar un altre punt de vista a les històries.

Els vells casos paranormals recollits en lligalls i publicacions antigues tindran el seu forat en les famoses ficcions recreades del programa, històries basades en casos reals els protagonistes dels quals van quedar marcats pel desconegut.

TRUE BLOOD. Més vampirs a la tele.

En passats posts havia parlat de les sèries que s’estrenen aquestos dies als Estats units, n’hi ha una de les destacades que s’em va escapar de parlar-ne, es “TRUE BLOOD” (sang verdadera).
Sembla ser que els vampirs tornen a ser un tema de moda (aqui mateix podem veure “Moonlight”) i True Blood també és d’aquesta temàtica però amb un enfocament diferent, la qual cosa s'agraeix. Segons la història els vampirs s'han donat a conèixer i conviuen entre els humans que els accepten. L'acció es desplaça a un petit poble de la nord-americà on apareix per primera vegada un vampir, que tots miren amb recel. Bé, no tots perquè Sookie, la protagonista, queda enamorada d'ell des d'un primer moment.A més d'això hi ha moltes incògnites que queden per resoldre. La principal és qui és el vampir de nom Bill i que fa en aquest poble, que li ha portat fins allà. Un altre punt desconcertant és que la protagonista té l'habilitat de llegir les ments, que no sabem d'on procedeix el do. Per sumar incògnites a la història, apareix una àvia que sembla amagar secrets i una dona misteriosa que sol apareix durant uns instants i no sabem ni qui és. A la trama se li suma a més el fet que hi hagi un assassinat, que per variar també és misteriós.La sèrie s'estrenarà el 7 de setembre i de moment ja diuen tenir pràcticament rodada la primera temporada completa. Desgraciadament per a mi i pel meu temps lliure sembla ser una sèrie digna de veure. No obstant, no puc dir massa perquè sol he pogut veure l'episodi pilot. Entre Twilight, Moonlight i ara això sembla que els vampirs reprenen protagonisme a les pantalles aquest any.



NOVA TEMPORADA DE HOSPITAL CENTRAL.

Avui s’estrena la temporada 16 de “Hospital Central”, però començarà directament pel episodi dos. El motiu? Quan estaven rodant els episodis al mes de juny, van fer que en el primer episodi hi hagués un gran accident d’avió, de característiques similars pel recent accident de Spanair.
Així doncs, han decidit suprimir aquest episodi, per no ferir als espectadors afectats per l’accident. No obstant, hi ha trames que s’obrien en aquest primer episodi i que faria anar perduts als seguidors de la sèrie si veiessin directament l’episodi, així doncs al començament del episodi, es pasarà un resum, per poder seguir les trames però sense imatges referents al accident aeri.
Tanta delicadesa em commou, no vull dir que hi estigui en contra, tot el contrari, donat aquests successos tan recents ho trobo correcte, però... i tot el bombardeig de imatges del accident, víctimes, familiars, etc.. que vam sofrir aquells dies? Ja no només en programes de noticies, fins i tot en programes de to clarament rosa, continuaven removent el tema sense parar. I no només Telecinco, moltes altres cadenes. No es tindria d’haver tingut cura d’emetre segons quins continguts i mesurar molt més el temps d’antena en que veiem tot això?

HEREDEROS, SEGONA TEMPORADA

No és una sèrie que segueixi, i la he vist esporadicament, però encara que no sigui sant de la meva devoció, l’audiencia l’ha acompanyada i aquest “falcon crest” o “Dallas” a la espanyola torna avui mateix.
La Primera de TVE estrena avui a partir de les 22.00 hores un nou capítol de la segona temporada de “Herederos" en què hi haurà cinc nous personatges, "més humor, amor, desamor, acció i trames amb la CIA, el tràfic d'armes, segrests i drogues". Quina por que em fan aquestes trames, si fos una sèrie americana tindria una mica de recança, però al ser espanyola, estic gairebé convençut que no ho sabran tractar massa be. Temps al temps."Herederos" incorpora aquesta temporada nous personatges que seran interpretats per Rodolfo de Souza -que encarnarà un pintor que és el nou amor del personatge de Velasco-, Asier Etxeandia, Irene Montalá, Concha Goyanes i Paco Hidalgo.En el primer capítol "inèdit" el personatge de Mar Regueras, Julia Orozco, que porta deu mesos segrestada, és alliberada sense explicacions i sense que es demani un rescat per ella."Herederos" està gravat en alta definició i des de la seva estrena el 25 de setembre de 2007 ha obtingut una audiència setmanal mitjanamitja de 2.760.000 espectadors.

CAMERA CAFE. QUARTA TEMPORADA

'Camera Cafe', una de les sèries de més èxit del panorama nacional, estrena avui a Telecinco la quarta temporada (21.45 hores), que inclourà diverses novetats. Després de tres temporades, i encara que sembli impossible, continuen sorprenent. Els nous episodis mantindran l'estil característic que li va donar tants èxits, encara que inclourà capítols especials que aniran una mica més enllà del format habitual de la sèrie i col·laboracions estel·lars d'alguns actors i famosos de renom.
Embarassos, abduccions extraterrestres, assetjament sexual, drogues, homosexualitat o presó seran els temes protagonistes de la nova temporada i "participaran" estrelles com el president de EE.UU. George W. Bush, Osama Bin Laden, el Papa Joan Pau II o la Reina d'Anglaterra Isabel II. Produïda per Telecinco en col·laboració amb Magnolia TV, 'Camera Cafe' va tancar la seva tercera temporada el passat mes de juliol sent líder indiscutible de la seva franja, amb un 20,9 per cent de quota de pantalla i una mitja de 3.485.000 d'espectadors.

Related Posts with Thumbnails