CONFIRMAT. ANTONIO LOBATO A LA SEXTA


Aquest diumenge, Telecinco emetrà l’última cursa de la temporada de Formula 1, però no només de la temporada, ja que a a partir de la temporada que ve, és La Sexta, la cadena que s’ha fet amb els drets per emetre aquest esdeveniment.

Però no només La Sexta ha aconseguit els drets de les curses si no que ha aconseguit fitxar al presentador que ha tingut Telecinco en els últims anys. Antonio Lobato ha firmat un contracte amb aquesta cadena després de rebutjar les ofertesque ha rebut de Telecinco per evitar la seva marxa al canal de la competència.

Lobato es va donar ahir de baixa a la cadena de Mediaset junt amb l'equip amb el qual ve realitzant les retransmissions de la Fórmula 1, encara que aquest diumenge retransmetrà, com ve sent habitual durant les últimes quatre temporades, el GP del Brasil. Amb ell marxen a La Sexta quatre persones més que integren el seu nucli dur.

Des de Telecinco han confirmat la sortida de Lobato de la cadena i diuen entendre-la perquè "ha de vetllar pels seus interessos professionals, ja que Telecinco no té en aquests moments un esdeveniment esportiu que compleixi les seves expectatives". Encara que estic segur, que no els hi ha sentat gairebé, i més tenint en compte la guerra oberta que hi ha entre les dues cadenes.

Fa amb prou feines dues setmanes es va conèixer l'interès de La Sexta per fitxar qui s'ha convertit en l'alter ego de Fernando Alonso. Lobato es troba actualment viatjant al Brasil on aquest diumenge se celebra l'última cursa del Mundial.Lobato, tal com relatava fa un parell de setmanes a la seva pàgina personal, veurà "fet realitat" el seu somni de tota la vida de seguir en el Mundial de Fórmula 1".

HOUSE. CINQUENA TEMPORADA


Igualment com deia en el post d’avui al matí, Anatomia de Grey ha passat molt poc temps des de la seva estrena als Estats Units, a House li passa el mateix,avui mateix es poden gaudir els capítols de la cinquena temporada de la sèrie a partir d'avui a les 22.20 en FOX, que l'estrena en primícia. Així doncs el retorn de House en obert a la cadena Cuatro serà ben aviat, tan aviat que si no canvien les coses, serà la setmana que ve. Estaré atent.
L'anterior lliurament d'House va acabar amb Wilson desolat per la mort d'Amber i amb House estabornit pel succeït sense entendre la reacció del seu amic. La cinquena temporada comença just allà, amb House entossudit en "reconquerir" l'amistat de Wilson mentre aquest -i la resta de l'hospital -estan convençuts que House té part de culpa de l'accident que va costar la vida de la jove doctora.Al primer capítol, l'oncòleg dimiteix i renuncia al seu lloc a l'hospital. House farà l'inimaginable per recompondre la relació encara que, fidel al seu estil, també tractarà de buscar possibles companys de confidències que actuïn com a substituts de Wilson. L'elegit serà Lucas Douglas, un detectiu contractat per House per espiar els seus ajudants.

ANATOMIA DE GREY. CINQUENA TEMPORADA

Avui mateix a les 22:15, només dos dies després que s'estreni a la cadena Fox, Cuatro estrena la cinquena temporada d'Anatomia de Grey. Però és més destacable dir que només hi ha un desfas de un mes amb els episodis americans.
Amb aquesta estrena Cuatro repeteix la "fórmula" que ja va aplicar amb l'anterior temporada tant d'Anatomia de Grey com d'House i que va demostrar que les sèries internacions poden ser estrenades sense massa demora respecte a la seva emissió americana, una cosa que el públic i l'audiència a la llarga agraeixen.

La cinquena temporada d'Anatomia de Grey és a més la que al començament dóna respostes a moltes de les qüestions que queden per resoldre com el que Meredith i Derek quedin junts, el que passarà entre Izzie i Khaled, el si la doctora Bailey podrà conciliar treball i família, si George i la germana de Meredith seran bons companys de pis o si Callie i l'Hann seran una mica més que amigues...
Tot això i més, aquesta nit.

ESTADOS ALTERADOS.

La Sexta estrena, avui 27 d'octubre, Estados Alterados Maitena una sèrie basada en les celebres tires còmiques de l'autora Maitena, traduïda a dotze idiomes, publicada en diaris i revistes de més de trenta països i recopilada a cinc llibres.
La sèrie, produïda per Eyeworks Cuatro Cabezas, s'emetrà de dilluns a divendres i reflectirà la realitat de les relacions entre els homes i les dones d'avui, recreant les seves conductes universals amb ironia i humor.
Protagonitzada per l'actriu María Adánez, 'Estados Alterados' és una sèrie coral que compta amb els actors Elena Octavia, Lucía Quintana, Cristina Fenollar, Pepa Rus, Andrea Simonín, Benito Sagredo, Xavi Lite, Luis Fernando Alvés, José Martret, Rubén Mascato i Juanra Bonet.
Una recent separada que vol recuperar el temps perdut, una esposa i mare ideal que viu en una crisi constant, un jove advocat considerat el solter d'or o un marit perfecte a la casa del qual cada dia es mostra més absent seran alguns dels personatges que interpretaran els actors de l'univers de ''Estados Alterados”, a la Sexta.
Aquesta sèrie mostrarà la gran varietat de situacions i conflictes humans des del punt de vista de l'humor i la sàtira. La sèrie se submergirà en un univers en el qual dones i homes de totes les edats i condicions socials recrearan les conductes universals. Un entorn en el qual l'espectador es veurà reflectit, no solament per la seva proximitat amb la realitat sinó també pel seu particular manera de mostrar el canviant món de les dones d'avui i l'escenari en el qual habiten els homes que les acompanyen.
'Estados Alterados' és una sèrie basada en les tires còmiques de Maitena. Cada episodi és format per diversos sketches d'humor basats cada un en una vinyeta diferent. Els sketches estan creats com a peces independents, sense continuïtat dramàtica entre ells, oferint així una llibertat total a l'hora de muntar-los per a la seva emissió.
L'humor de la sèrie se sosté principalment en un dibuix marcat de personatges amb diàlegs que busquen la ironia i la identificació de l'espectador amb les petites frustracions i conflictes dels personatges.
Al contrari que a les tires còmiques, en les que apareixen una infinitat de personatges, en la sèrie utilitzen una galeria de personatges fixos, a fi que l'espectador els reconegui i s'hi familiaritzi. Els homes i dones alterades aniran de vegades acompanyats de personatges episòdics que ajudaran a reflectir la gran varietat de situacions i conflictes que proposa Maitena en les seves vinyetes.

GUITAR HERO. WORLD TOUR

M’ha fet arribar aquest vídeo del YOUTUBE, que és un nou spot que han tret als Estats Units, però que em fa gracia. A més com que un amic meu, que te un bloc molt guitarrero, ha tornat a penjar un post després de molt de temps i per celebrar-ho, avui em permeto el luxe de posar aquest video. És el spot del joc per a consola, GUITAR HERO WORLD TOUR i està inspirat en la famosa escena protagonitzada per Tom Cruise a “Risky Bussiness”. Només que ara està interpretada per Alex Rodriguez (jugador de beisbol dels Yankees de Nova York), Michael Phelps (nedador i medallista olímpic), Kobe Bryant (jugador dels Angeles Lakers) i Tony Hawk (considerat el millor skater en rampa). Millor que vegeu el vídeo...


SALVADOS AQUESTA NIT.

Lula da Silva, Josep Lluís Carod Rovira i La Oreja de Van Gogh són els protagonistes del lliurament d'aquesta setmana de Salvados, que laSexta emet a les 21.50 hores.
El president del Brasil, Lula da Silva, parlarà en exclusiva amb el Follonero. Aprofitant que passava per Toledo per recollir un premi, rebrà les seves felicitacions telefònicament. Quina tàctica utilitzarà Jordi Évole perquè contesti a la seva trucada? Per qui es farà passar per poder parlar amb ell? I, el més important: es farà entendre com si no té ni idea de portuguès?
El Follonero es converteix en xofer per un dia del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Carod-Rovira. Com reaccionarà quan li posi el " Que viva Espanya! " de Manolo Escobar? Saltarà del cotxe en marxa? Évole haurà tingut la precaució de llançar-li el tancament centralitzat?Els membres de La Oreja de Van Gogh seran els protagonistes de l'"Entrevista en profunditat. " Amb quines preguntes els sorprendrà el Follonero? Els donarà temps a dir alguna cosa? Ho diran cantant?
Posats a felicitar el personal, Évole també li donarà l'enhorabona al Director General a Espanya de Google, Javier Rodríguez Zapatero (res a veure amb el president), després de rebre el Premi Príncep d'Astúries de la Comunicació. A part d'esbrinar si és família del president del Govern, li demanarà que resolgui alguns dels seus dubtes sobre el famós cercador, com a: què passa si poses "Google" en el Google? Explota Internet?
Dos nous infiltrats s'incorporen a "Salvados": Miki i Jesús. Són joves, macos i estan... "Enamoradísims". Aquesta setmana, el Follonero els reptarà que declarin el seu amor en públic en un acte del PSOE. Com el prendran els militants socialistes? Demostraran ser tan liberals com se suposa per la seva ideologia o manifestaran alguna objecció?
El col·laborador amb més visió de futur del programa, el Mag Félix, torna a "Salvados". Amb l'ajuda del seu pèndol i les seves energies, donarà resposta, en primícia, a les dues preguntes que més inquieten en aquest moment els fanàtics de l'automobilisme: quin pilot guanyarà el Mundial de Fórmula 1 i, sobretot Antonio Lobato, àlies "el calb de Telecinco", retransmetrà les curses a laSexta l'any que ve?
Finalment, a la secció "no está pasando", en la que un voluntariós reporter busca la notícia on no n'hi ha, es deixarà caure per un parc en el qual, encara que els seus usuaris encara no s'han adonat, hi ha una greu crisi bancària.

ELI STONE. ESTRENA A ANTENA 3


Antena 3, estrena aquest diumenge a les 23:45 "Eli Stone". D'aquesta manera adelanta la sèrie "Sexy Money" a les 21:45 (ja els hi val, tercera vegada que mouen aquesta sèrie), LEX ara passarà a les 22:30, i "Point Pleasant" després a les 00:45.

Però de que va "Eli Stone"?

És una història sobre un advocat que es troba en una cruïlla entre l'home en qui s'ha convertit i l'home que vol ser... encara que això signifiqui ser un profeta. Una història que explora dos mons tan diferents com el judicial i l'espiritual, combinant la fantasia i l'espiritualitat de “Entre Fantasmas” (Ghost Whisperer), la sinceritat i la passió de “El Abogado” i el peculiar sentit de l'humor de “Monk”.

Portat per una profunda ambició, Eli Stone (Jonny Lee Miller, Smith) ha aconseguit protagonitzar una reeixida carrera com a advocat en una important companyia que representa a les corporacions més gran i més riques i on el "destrueix al feble" és una pràctica comuna. Després d'experimentar una sèrie d'estranyes al·lucinacions, inclosa una impactant visió de George Michael (podeu veure l'escena en el video del final), Eli decideix anar a veure el seu germà neuròleg, Nathan (Matt Letsher), només per comprovar que no li passa res dolent. Però com les visions persisteixen, Eli comença a desesperar-se per trobar la causa del seu deliri i busca l'ajuda del Dr. Chen (James Saito), un xinès que practica acupuntura i que és especialitzat en medecina espiritual.

Encara que es mostra escèptic amb aquesta pràctica, Eli descobreix que el Dr Chen pot ajudar-lo a recuperar importants records del seu passat. Mentre, les visions continuen intensificant-se i comencen a afectar a la seva professió, a les seves relacions i a com és percebut pels altres. Però no serà fins que Eli posi la seva vida en perill, que Nathan reconeix episodis similars en el pare d'ambdós i reconsidera que aquests poden estar reproduint-se en el seu germà. Així, després de revisar els símptomes d'Eli i realitzar més proves mèdiques, Nathan descobreix que Eli sofreix un inoperable aneurisma cerebral que està causant aquestes il·lusions.

Si Nathan representa la ciència, el Dr Chen representa la fe. Mentre Eli lluita amb el seu diagnòstic mèdic, decideix acudir de nou al Dr Chen per comunicar-li la revelació sobre la seva aneurisma, i ell li suggereix que això podria ser una resposta divina de per què ha estat tenint visons premonitòries del futur... Eli pot ser un profeta. Encara que no acaba de creure's aquesta possibilitat, les seves visions l'han ajudat a recordar el que el seu pare va dir un dia sobre ell: "Estàs destinat a fer grans coses, inspirar grans discursos i ajudar la gent".

Amb les paraules del seu pare en ment, Eli redefineix les seves prioritats en la vida i la seva feina com a advocat, començant amb un cas en el qual representa un antic conegut contra un dels clients més importants de la firma per a la qual treballa. Malgrat l'oposició del seu impositiu cap i futur sogre, Jordan Wethersby (Victor Garber), i de la seva promesa Taylor (Natasha Henstride), decideix seguir endavant amb el seu propòsit, i aquesta resolució també serà posada a prova pels seus companys de feina, que inclouen la seva vistosa ajudanta, Patti (Loretta Devine), l'advocat Matt Dowd (Sam Jaeger), un lletrat ambiciós i competitiu que exemplifica tot el que Jordan volgués que fos Eli, i Maggie Dekker (Julie Gonzalo), una inexperta associada novella que qüestiona constantment el seu compromís amb el canvi que ha experimentat.SOBRENATURAL. JENSEN ACKLES

Molts cops he dit a la radio que m'agrada molt la sèrie "SOBRENATURAL" (supernatural, en versió original). No se... alguns temes, sobretot en la primera temporada, ja els hem vist molts cops en sèries i pel·lícules, pero poc a poc les trames et van atrapant i la química entre els dos protagonistes es brutal i em manté enganxat. Justament, aquesta setmana, La 2, ha tornat a començar de nou la sèrie desde el primer episodi. (potser haurien de fer alguna cosa, crec que és ja la tercera vegada que reposen la primera temporada). De moment a La 2, hem vist les dos primeres temporades, i lo bo ve en les dos següents. Justament ara, acabo de veure l'episodi que aquesta setmana ham emés als Estats Units, i la veritat hi ha una escena que m'ha fet riure molt, i és que després de quatre anys amb aquesta sèrie, ja els hi agafes una estima a aquests personatges, que quan fan coses així no pots fer més que riure amb un gran somriure de complicitat, us deixo amb l'escena.

LOST TEMPORADA 5

Hi ha molts seguidors de la sèrie LOST per aquí, potser us farà gràcia saber que la cadena ABC ja ha engegat la maquinària per començar a promocionar la cinquena temporada.
El trailer en si son moltes seqüències de la quarta temporada, però a la última meitat de la promo ja tenim les noves escenes.
Ai, com s’està fent llarga l’espera, encara ha de passar tot el que queda d’any.

90210


Ja fa unes setmanes, vaig repassar les sèries que s’estrenaven als Estats Units, moltes d’elles acabaran venint. Entre elles arribarà ben aviat el remake de “Sensación de vivir”.
Sembla que faci molt poc, quan Telecinco va emetre per primera vegada aquesta sèrie, i ja fa uns 15 anys, com passen els anys.

L’actual remake s’emet a la cadena CW, i es va convertir el passat mes de setembre en la millor estrena de la cadena des del seu naixement. Tal va ser així que la cadena nord-americana CW li va atorgar, després de tan sols tres emissions, la temporada completa.

'90210' (així es coneix als Estats Units) té alguns dels actors de la sèrie antiga com són la Shannen Doherty al seu paper de Brenda Walsh i el de Jennie Garth al seu paper de Kelly Taylor. Tori Spelling va decidir finalment no participar en la sèrie a causa de desacords econòmics.

‘90210' ens explica la història d'una adolescent, Annie Mills i del seu germà adoptat Dixon, que sofreixen un petit trauma quan arriben a l’ institut West Beverly on han de fer front a un nou grup de companys i al seu pare com a director del centre, sense perdre de vista a la seva àvia Tabitha, a qui li encanta la beguda.

LEX. SEGONA TEMPORADA

Antena 3 estrena aquest diumenge la segona temporada de "LEX", la seva ambiciosa sèrie judicial produïda per Globomedia i protagonitzada per Javier Cámara."LEX", que desplaça a "Sexy Money", que no ha acabat de funcionar com volien (potser està mal programada en el diumenge, particularment a mi la sèrie m’agrda força). “LEX” provarà sort ara en la nit dominical després del seu discret rendiment en dijous en la temporada passada, amb una mitja del 14.1% de share i 2.342.000 d’espectdors.
En aquest segon lliurament, s'incorporen a la sèrie d'advocats l'actriu Paz Vega ("7 Vides"), que torna a la televisió quatre anys després, i l'actor Álex González ("Cuenta Atras").

Paz Vega, una de les actrius espanyoles amb més projecció internacional, fa un alt en la seva carrera cinematogràfica als Estats Units per incorporar-se a "LEX".L'actriu sevillana, que té fixada la seva residència a Los Angeles, intervindrà en quatre capítols de la segona temporada de "LEX" en els quals compartirà protagonisme amb Javier Cámara, Nathalie Pozas i Santi Millán.

Antena 3 confia que el fitxatge de Paz Vega serveixi de revulsiu per a "LEX", la primera tanda de capítols del qual es va veure eclipsada pel lideratge de "Els Serrano" en la nit dels dijous (20% de share), així com per "El cas Wanninkhof" en La 1, que va superar el 18% en el seu desenllaç.

L'actriu torna així a televisió, mitjài que li va donar gran popularitat a través del seu treball en les sèries de Globomedia "Más que amigos" (Telecinco), "Compañeros" (Antena 3) i "Siete vidas" (Telecinco). En aquesta última sèrie, en la qual va gravar 58 capítols, va coincidir amb Javier Cámara, actor amb qui es retroba ara en "LEX".Santi Millán, coprotagonista de "LEX", va participar també a "Siete vidas" en una etapa posterior. L'última intervenció de Paz Vega a televisió va ser el 2004, al capítol 200 de "Siete vidas" que va reunir tots els actors que havien passat per la sèrie.

A "LEX" interpretarà Rosada Janer, una advocada sevillana experta en Dret Fiscal, excompanya de facultat de Mario (Javier Cámara), Dani (Nathalie Pozas) i Gonzalo (Santi Millán) que acudeix a ells perquè la defensin, en un judici per assassinat.El fiscal l'acusa de la mort d'un amant ocasional que va estar amb ella en una única (i fatal) ocasió. De fet, la precedeix una certa reputació de Mantis Religiosa: aquest mort és el tercer home que està amb ella i que mor en l'acte.

L'actor Álex González ("Cuenta Atrás", "Motivos personales") també s'ha incorporat al repartiment de "LEX" al paper d'un nou advocat. González interpretarà un jove lletrat que entra a treballar al bufet.

XQ NO TE CALLAS."Xq no et callas? " s'acomiada avui divendres de la sobretaula de Telecinco.

Les discretes dades assolides pel programa des de la seva estrena el 10 de setembre, amb una mitja de l'11.4% de quota i 1.445.000 espectadors, han propiciat que la cadena decideixi retirar-lo de la graella.

Segons anuncia Telecinco en una nota, el seu lloc serà ocupat des del pròxim dilluns per "Escenas de matrimonio", la comèdia produïda per José Luis Moreno que tan bons resultats ha obtingut des del seu llançament a l'estiu de 2007 i que, a partir d'ara, farà doblet.La sèrie, que durant l'any 2008 ha estat l'espai més vist del dia en 55 ocasions, mantindrà a més el seu horari habitual a la franja estel·lar de dijous a diumenge (21:30 hores).

EL INTERNADO.
El misteri, l'emoció i el suspens tornen en forma de resum avui a la nit a Antena 3. La cadena emet després d'"Al pie de la letra" un capítol especial de "El Internado, que resumirà les tres primeres temporades d'aquesta ficció.
Per la seva part, dimecres vinent s'estrenaran els nous episodis de la ficció que produeix Globomedia, que tindrà tres noves incorporacions: Martín (Ismael Martínez), nou professor de Ciències; Lucas (Javier Zidoucha), fill de Martín i aviat inseparable amic de Paula i Evelyn; i Toni (Alejandro Casaseca), ex xicot de María i pare biològic d'Iván.
Si no podeu veure-ho o senzillament voleu recordar coses de la tercera temporada aqui teniu un petit resum del últim episodi de la temporada.
Héctor porta tota la seva vida tractant de retrobar-se amb la seva germana, Irene Espí. Per això va tornar al vell orfenat, va obrir de nou La Laguna Negra, per això es va convertir en tutor legal de Marcos i Paula, els seus nebots, quan va pensar que la seva germana i el seu marit havien mort en un accident de vaixell, i per això, ha seguit les pistes que la seva germana li va deixar per cada racó del col·legi i que li han portat fins a uns diamants, amagats a la cova del “gnom”.
Fa molts anys van fer creure a Héctor que Irene havia mort i va excavar tractant de trobar el seu cos. No era allà. Molt ha excavat des de llavors però a cap de les criptes on va buscar no hi havia Irene. En realitat, la seva germana i el seu bebè portaven mesos segrestats als passadissos del col·legi, a tan sols uns metres de qui tant els buscava.
Abans de morir, Nora va aconseguir rescatar Irene Espí dels passadissos. Paula va veure amb els seus propis ulls la seva mare, quan era traslladada a la seva nova destinació pel cap de l'organització en la qual treballa Fermín. Paula tornava de la cova del seu amic el “gnom”, de la mà d'Héctor. Va ser llavors quan va veure de nou la seva mare, en una imatge fugaç però inesborrable per a ella. Mentre, el bebè d'Irene era arrossegat riu a baix pel corrent, després que la seva mare el diposités allà en un intent desesperat per salvar-lo dels seus perseguidors.
Al internat, Iván continua en "xoc" després d'escoltar el que Julia els va explicar: Noiret, el seu pare, va ser l'assassí del seu amic Cayetano. Només unes hores abans Iván havia decidit començar a confiar en ell després d'una infantesa de decepcions. Mentrestant, María, la verdadera mare d'Iván, creu haver perdut per sempre l'oportunitat d'explicar-li tota la veritat al seu fill, ja que una impostora l'ha convençut que és la seva mare biològica...

MIPCOM

Del 13 al 17 d’octubre a Cannes s’esta realitzant el MIPCON.
MIPCOM és l'esdeveniment mundial de continguts on els professionals tracten la creació, coproducció, compravenda, finançament i distribució de contingut d'entreteniment per a tot tipus de plataformes televisives. És un mercat i un fòrum únic que els responsables de la presa de decisions dels sectors de contingut, producció i distribució de productes televisius, digitals, audiovisuals i pel·lícules descobreixin noves tendències de futur i comerciïn els drets dels continguts a escala globals.
Durant els dies que té lloc el MIPCON, hi ha moltes conferencies de personatges rellevants del mon de la televisió, aqui teniu el llistat i “curriculum” dels ponents.
Dilluns
Philippe Dauman, president i director executiu de Viacom Inc., analitzarà el renéixer creatiu del negoci de cable de Viacom respecte a la programació tradicional i la integració multiplataforma.
David Zaslav, president i director executiu de Discovery Communications, farà un discurs de presentació de Green TV. També analitzarà Planet Green, la iniciativa global i interempresarial de Discovery centrada en la recopilació d'informació, la preservació i la celebració del nostre planeta.
Dimarts
Michael Eisner, antic director executiu de Walt Disney Company i fundador de The Tornante Company, presentarà les seves noves iniciatives de producció i distribució on-line, Vuguru i Veoh, i mostrarà de quina manera fomenta la innovació donant suport a nous talents i produint nous continguts.
Ze Frank, llegenda viva d'Internet, humorista i presentador, i Gary Carter, president de Creative Networks i director creatiu executiu de la divisió FMX de FremantleMedia tractaran junts d'aclarir, una vegada per sempre, si existeixen diferències entre els mitjans "tradicionals" i els "nous".
Dimecres
Txad Hurley, cofundador i director executiu de YouTube, començarà a la primera conferència sobre vídeo de banda ampla el dimecres 15 d'octubre.
Dijous
Gary Wang, fundador i director executiu de Tudou, traçarà les línies directores d'un debat dedicat a la convergència entre la televisió, les plataformes per compartir vídeos, les comunitats en línia i els videojocs.

Mes informació a la plana web oficial. http://www.mipcom.com/

STAR WARS THE CLONE WARS

Star Wars: The Clone Wars, la sèrie d'animació que sorgeix de la pel·lícula del mateix títol que es va estrenar l'agost passat en els cinemes arribarà en breu a Antena 3 després de l'acord que ha firmat la cadena amb el propi George Lucas i que li permetrà emetre els 22 episodis de 25 minuts dels quals consta de moment la sèrie.La sèrie que produeix Lucasfilm s'inspira en part en la sèrie de dibuixos que ja va emetre fa anys Cartoon Network i a més s'ubica entre l'episodi dos i el tercer de la saga cinematogràfica. La idea va sorgir quan estava George Lucas estava escrivint l''Episodi III i s’en va adonar que era una llàstima no poder escriure més sobre La guerra dels clons ja que seria interessant.
El cineasta no es va quedar amb les ganes. Però li va fer un volt de femella a la idea: "Em va semblar que hi havia moltes més històries de La Guerra de les Galaxias'que havia de comptar. Volia comptar-les a través de l'animació, fer una sèrie de televisió real". Per tirar endavant el seu projecte, l'equip de Lucasfilm va millorar la tecnologia d'imatges generades per ordinador.El projecte va arrencar el 2005 i encara que primer s'ha vist una pel·lícula en els cinemes el cert és que la història queda més ben explicada així com desenvolupada en la sèrie d'animació que no sabem quan s'emetrà en Antena 3 però que és d'esperar que l'emetin al costat de la sèrie d'animació més famosa de la cadena del grup Planeta, Los Simpson.

2 PROGRAMES DIUEN ADEU A CUATRO

Aquesta setmana està resultant ser una setmana negra per la cadena “Cuatro”. Ha decidit retirar 2 programes. Per un costat el reality “circus” i per l’altra “Visto y oido”
Circus va néixer com un programa diari de dilluns a divendres, després de veure que no funcionava van decidir passar al dissabte a la nit, i tampoc ha funcionat.
Així doncs el dissabte a les 00.15 es farà la final per a escollir al guanyador de la beca en una escola de circ, posant fi al programa amb prou feines un mes després de la seva estrena.

Circus pretenia ser la continuació de l'èxit de Fama, repetint bona part de la seva fórmula, però no ha calat en l'audiència. La temàtica circense no sembla la més indicada per a un reality, que, encara que nou, aviat deixa de despertar la curiositat de l'espectador, el mateix que els circs que van a les ciutats cada dia tenen menys audiència i està més enfocada al públic infantil. A part, es comenta que els professors han estat poc mediàtics.
Visto i oido, acabarà un dia abans, demà divendres. Aquest magazine presentat per Raquel Sánchez i Joaquín Prat Jr. Això si, si arriba divendres, i no han pensat que poden fer la setmana que ve, durarà una setmana més. Es tracta d'una decisió de mutu acord entre la cadena i la productora Notro TV, després dels seus pobres resultats d'audiència (461.000 espectadors i 5,1% de share de mitjana).
Cuatro s’està replantejant d’aprofitar el èxit Pekín Express per situar-lo a la franja horària de Visto i Oido, a diari, decisió complicada que podria espatllar l'única estrena decent de la cadena. Ja que està grabada i editada en un format resum setmanal, fer això, implicaria tornar a editar i corrent el perill de ser molt més pesat.

Amb "Visto y Oido" es pretenia fins i tot millorar la xifra d'audiència de Channel núm. 4 (5,7% de share), i fins i tot ha estat inferior a la mateixa.Sobre el destí dels presentadors, se sap que Cristina Lasvignes, líder dels reporters del programa s'incorpora al futur magazine “Tal cual lo contamos” d'Antena 3. Sobre Raquel Sánchez segurament acabi en qualsevol altre programa de la cadena, ja que ja ha participat en alguns.

DOCUMENTOS TV. EMISSIÓ NÚMERO 1000


El veterà espai de reportatges de Televisió Espanyola, 'Documents TV ', avui arriba a la seva emissió número 1.000. Per celebrar el miler de programes en antena, l'espai que dirigeix Manuel Sánchez Pereira oferirà una programació especial durant els mesos d'octubre i novembre.Des avui, i durant quatre setmanes, es recuperaran els millors moments i seqüències dels documentals més destacats d'aquests 22 anys. Com a colofó, "Documents TV " emetrà un programa especial dissenyat per homenatjar els espectadors i les persones que van aportar les seves experiències als documentals.Per començar, aquest dimarts, el programa de La 2 emetrà fragments de cinc de documentals que van fer història.

El primer d'ells, 'Juan Carlos I, Rei de tots els espanyols,' va ser la primera emissió de l'espai fa 22 anys (el 29 d'abril de 1986) i va ser una coproducció de TVE amb la BBC realitzada amb motiu de la visita del monarca al Regne Unit. Després, es recordarà el millor d''Així va caure el mur', sobre l'esdeveniment que va marcar el final de la guerra freda; 'O meva o de ningú', analitzarà a fons la violència de gènere; 'Un dia en la mort de Sarajevo', realitzarà un retrat real de la ciutat maltractada per la guerra dels Balcans; i 'El viatge d'Ibrahima', narrarà el periple d'un immigrant cap a una vida millor. Els següents lliuraments especials s'emetran el 21, el 28 d'octubre, i el 4 i l'11 de novembre en La 2.

EL INTERNADO

Ja falta molt poc.

TALLS SOSPITOSOS ALS CANALS DE ANTENA 3

No se si fa temps que passa o no, però aquest cap de setmana m’he adonat d’un fet curiós en les cadenes Antena 3, Antena Nova i Antena Neox. Estava veient els Simpson al canal de TDT Antena Neox, i a mig diàleg, es talla, i se’n van a publicitat, no és la primera vegada que havia vist aquest fet, però si que és la primera vegada que em va donar per fer zapping i vaig adonar-me que els anuncis de publicitat de antena 3, Neox i Nova, eren els mateixos. Així que vaig estar atent, i durant els talls publicitaris posteriors es tornava a repetir. Es veu que quan Antena 3, talla per anar a publicitat, les altres dues també, i no respecten el que estan fent, facin el que facin ho tallen, per continuar-ho després. Voldria pensar que era una errada tècnica, però crec que és una estratègia comercial en tota regla.
Però no és la única “anomalia” que he detectat en aquests canals, els dos canals Nova i Neox, moltes vegades tallen un programa “ a la brava” quan ha de començar el següent programa. Exemple, aquest diumenge, estava preparant el dinar, i tenia posat el programa de zapping “La batidora” amb imatges del 2005 (diguem raro, però a vegades em ve de gust rescatar imatges antigues de la tele) i en mig d’un dels talls, sense arribar a concloure el “gag” tallen i comencen a emetre una entrevista a una senyora, en el primer moment vaig pensar que era un tall més del programa de zapping, però no, era ja, un programa totalment diferent.

Related Posts with Thumbnails