ELI STONE. ESTRENA A ANTENA 3


Antena 3, estrena aquest diumenge a les 23:45 "Eli Stone". D'aquesta manera adelanta la sèrie "Sexy Money" a les 21:45 (ja els hi val, tercera vegada que mouen aquesta sèrie), LEX ara passarà a les 22:30, i "Point Pleasant" després a les 00:45.

Però de que va "Eli Stone"?

És una història sobre un advocat que es troba en una cruïlla entre l'home en qui s'ha convertit i l'home que vol ser... encara que això signifiqui ser un profeta. Una història que explora dos mons tan diferents com el judicial i l'espiritual, combinant la fantasia i l'espiritualitat de “Entre Fantasmas” (Ghost Whisperer), la sinceritat i la passió de “El Abogado” i el peculiar sentit de l'humor de “Monk”.

Portat per una profunda ambició, Eli Stone (Jonny Lee Miller, Smith) ha aconseguit protagonitzar una reeixida carrera com a advocat en una important companyia que representa a les corporacions més gran i més riques i on el "destrueix al feble" és una pràctica comuna. Després d'experimentar una sèrie d'estranyes al·lucinacions, inclosa una impactant visió de George Michael (podeu veure l'escena en el video del final), Eli decideix anar a veure el seu germà neuròleg, Nathan (Matt Letsher), només per comprovar que no li passa res dolent. Però com les visions persisteixen, Eli comença a desesperar-se per trobar la causa del seu deliri i busca l'ajuda del Dr. Chen (James Saito), un xinès que practica acupuntura i que és especialitzat en medecina espiritual.

Encara que es mostra escèptic amb aquesta pràctica, Eli descobreix que el Dr Chen pot ajudar-lo a recuperar importants records del seu passat. Mentre, les visions continuen intensificant-se i comencen a afectar a la seva professió, a les seves relacions i a com és percebut pels altres. Però no serà fins que Eli posi la seva vida en perill, que Nathan reconeix episodis similars en el pare d'ambdós i reconsidera que aquests poden estar reproduint-se en el seu germà. Així, després de revisar els símptomes d'Eli i realitzar més proves mèdiques, Nathan descobreix que Eli sofreix un inoperable aneurisma cerebral que està causant aquestes il·lusions.

Si Nathan representa la ciència, el Dr Chen representa la fe. Mentre Eli lluita amb el seu diagnòstic mèdic, decideix acudir de nou al Dr Chen per comunicar-li la revelació sobre la seva aneurisma, i ell li suggereix que això podria ser una resposta divina de per què ha estat tenint visons premonitòries del futur... Eli pot ser un profeta. Encara que no acaba de creure's aquesta possibilitat, les seves visions l'han ajudat a recordar el que el seu pare va dir un dia sobre ell: "Estàs destinat a fer grans coses, inspirar grans discursos i ajudar la gent".

Amb les paraules del seu pare en ment, Eli redefineix les seves prioritats en la vida i la seva feina com a advocat, començant amb un cas en el qual representa un antic conegut contra un dels clients més importants de la firma per a la qual treballa. Malgrat l'oposició del seu impositiu cap i futur sogre, Jordan Wethersby (Victor Garber), i de la seva promesa Taylor (Natasha Henstride), decideix seguir endavant amb el seu propòsit, i aquesta resolució també serà posada a prova pels seus companys de feina, que inclouen la seva vistosa ajudanta, Patti (Loretta Devine), l'advocat Matt Dowd (Sam Jaeger), un lletrat ambiciós i competitiu que exemplifica tot el que Jordan volgués que fos Eli, i Maggie Dekker (Julie Gonzalo), una inexperta associada novella que qüestiona constantment el seu compromís amb el canvi que ha experimentat.



1 opinions:

Cabo en fa ha dit...

La trobo genial!! m'ha encantat :-)

Related Posts with Thumbnails