LOST. PRIMERA PROMO OFICIAL

Ja ho deia l'altra dia, comença la promoció de la nova temporada de LOST, primer va ser el poster, ara un video musical. La cançó es diu "you found me" (tu m'has trobat), canta "Fray".



FICHADOS


María Patiño i Barack Obama, cara a cara. La controvertida periodista acorrala amb les seves preguntes al nou electe president dels Estats Units, que intenta esquivar com pot les envestides d'aquesta referència espanyola del periodisme 'rosa'.Però ni és ' Donde estás corazón? ', ni el presentador és Jaime Cantizano, ni si més no l'entrevista és real. Es tracta d'una de les moltes paròdies a base d’un collage que a partir d’avui veurem a “Fichados”, el nou programa d'Antena 3.La cadena de televisió estrena a les 22.00 hores un espai que barreja humor, actualitat i anàlisi, encara que als catalans ens sonarà molt l’estil del programa ja que és una adaptació de 'Alguna pregunta més? ' programa que emet TV3.Amb la credencial d'haver estat el programa més vist a la televisió catalana, arribant a assolir cotes de fins i tot el 24% del share, ara arriba la seva difusió en l'àmbit nacional a través d'Antena 3.Una anàlisi televisiva setmanal de la manera més imaginativa i divertida que pretén desmarcar-se del zàping tradicional, amb lapsus o moments curiosos de la televisió, majoritàriament d'Antena 3.És un format sense presentador en qui es van succeint les diferents peces entrellaçades unes amb d'altres de forma lògica i dinàmica.A més de María Patiño, també es deixaran veure altres presentadors de la cadena televisiva. Així, a “Fichados” es podran trobar escenes tan impactants com que Jesús Hermida entrevisti la socorrista més famosa d'Espanya, que Mariano Rajoy acudeixi a 'El Diariu' a explicar els seus problemes, o que Matías Prats participi en 'La Ruleta de la Fortuna'.També hi haurà espai per a les pífies dels presentadors de la cadena.'Fitxats' és una producció de 'Alguna Pregunta S.L’ dirigit per Tito Cuadrado i realitzat per Yanina Montalvo, dos dels exmembres de l'equip d'Alguna pregunta més? ' el programa revelació de TV3 que s'ha prolongat durant cinc temporades registrant sensacionals índexs d'audiència.



FAMA A BAILAR. CÀSTINGS

Cuatro ja fa dies que ho anuncia i avui ja té en la seva programació “Fama a Bailar”, encara que pròpiament dit avui encara no és el concurs. Avui comencen els càstings. Els primers passos de ball de la nova temporada començaran avui les 15:15.Aquestes emissions tractaran de reflectir l'emoció, l'esforç i les ganes de tots els aspirants, amb històries de superació i lluita, de sacrifici, moments d'alegria, sentiments a flor de pell... be en la línea dels càstings, només espero que aquest càsting no siguin tan adulterats com els que vam veure a “factor X” i així els hi va anar. Encara així, ja han filtrat alguna noticia relacionada amb els càstings, com la de dos amics enfrontats per dues maneres diferents de veure la dansa i que, gràcies a una coreografia comuna, han tornat a unir-se en la pista de ball; o la d'una noia que, malgrat ser en una cadira de rodes, va acompanyar a la seva parella al càsting i van acabar ballant junts una coreografia funky. Abans no, però ara soc molt reaci a creure’m moltes d’aquestes històries, veient com ens enganyen a molts altres programes. Així que, espero que no abusin de totes aquestes històries. Durant gairebé un mes, Cuatro i Zeppelin TV han recorregut les principals ciutats espanyoles per trobar els millors ballarins. Les proves de selecció han passat per Madrid, Sevilla, Las Palmas de Gran Canària, Bilbao, València i Barcelona. En elles, més de 1.200 aspirants, seleccionats prèviament d'entre les més de 6.000 trucades rebudes, han estat avaluats pel jurat compost per Marta Moure, directora del càsting; Víctor Ullate Roche, director de l'Escola de Ball; Lola González, Cap d'Estudis; i els coreògrafs Marbelys Zamora, Sergio Alcover i Rafa Méndez.Els espectadors seran testimonis de tot aquest procés de selecció. Les càmeres de la cadena han estat presents en les dues proves a què s'han sotmès els participants: una d'individual en la qual cada aspirant va preparar un exercici lliure, i una altra prova col·lectiva, en la qual el jurat els marcava una coreografia i els aspirants, en un breu període de temps, havien d'aprendre, assajar i executar.

LOST. CINQUENA TEMPORADA


Ja ho tenim confirmat per la mateixa cadena. Després de dir diferentes dates de quan començaria aquesta nova temporada, ahir ja van comunicar la data definitiva i que ja es publicita amb posters com el que reprodueixo en aquesta entrada, és el dia 21 de gener. Així que ja falta menys. Més els hi val que amb el que hem tingut d'esperar per veure-la els episodis estiguin a l'alçada.

www.noveaslaentrevista.com


De la programació d'aquesta nit a Telecinco només posaré aquest banner.

PETIT ACCIDENT AL PLATÓ DE GH

Gran Hermano està en forma, almenys al que les gales setmanals, aquesta setmana per exemple, l’audiència de la gala del dimarts va rondar el 27%. Qui no està en forma, es la Mercedes Milà, que va tenir un petit ensurt amb una de les càmares del plató. Al video ho podreu veure. Encara així, es nota la gran professionalitat de la presentadora, que va saber portar el tema, i durant els minuts posteriors va fer broma del incident. De fet, gran part del èxit d’aquestes gales és al saber fer de Mercedes Milà, que s’ho passa pipa fent el programa. Jo ja ho he dit molts cops a la radio, feia anys que no veia tant les gales de GH, i és que reconec que no és el millor programa del mon, em fa passar una bona estona.


STAR TREK XI. ORIGINS

Avui em permeto un petit incís per parlar d’una pel·lícula, ja se que a primera vista l’estrena del tràiler de la propera pel·lícula de Star Trek, no és una noticia de televisió. Però si que ho és de retruc. Star Trek va néixer com una sèrie de ciència ficció, i de la qual han fet fins a 5 sèries televisives (Star Trek, Star Trek la nova generació, Star Trek DS9, Star Trek Voyager i Enterprise), també han fet 10 pel·lícules. Encara que reconec que soc un gran seguidor de Star Trek, vaja que soc un “trekkie”, el tema de les pel·lícules, en general no em fan el pes. Ara be, aquesta, una vegada vist el tràiler em crida poderosament l’atenció. I deia que era de retruc una noticia televisiva, ja no només perquè hi ha 5 sèries, si no que en aquesta pel·lícula l’actor que interpreta a Spock és en Zachary Quinto, l’actor que interpreta a Sylar en la sèrie Herois, i per l’altra costat el director d’aquesta nova entrega de Star Trek és en J.J Abrams, el papa de la sèrie LOST (Perdidos), per tant els seguidors d’aquestes 2 sèries, els hi pot fer gracia veure aquesta pel·lícula. La veritat sigui dita, fora de que es sigui o no seguidor de Star Trek, la veritat que veient el tràiler si us agrada aquest gènere fantàstic amb acció i naus espacials, sembla que esta prou be. Desprès ja veurem quan es vegi la pel·lícula.



GENERACIÓN D.F (Después de Franco)


El sexe, les discussions de parella, les infidelitats, el matrimoni o els fills, són els temes de 'Generación d.F', la nova sèrie sobre treintañeros que Antena 3 estrena avui, a partir de les 22.45 hores, just després de 'Física o Química'.

La ficció descriu, des de l'humor, a través de diversos personatges, com i quins són els problemes quotidians de la generació nascuda els setanta. Pablo Puyol, Ana Ruiz o María Jurado són alguns dels protagonistes de la sèrie."Generación d.F" és la primera sèrie espanyola feta pel late night perquè és una sèrie que aposta per continguts innovadors i reals.En principi, el tòpic descriu aquesta generació com a gent sense complexos, educada al liberal món de la democràcia, progressista i solidària.

La realitat quotidiana demostra, tanmateix, que darrere d'aquesta façana sobreviuen els 'tics' tradicionals més conservadors. 'Generación d.F' reflecteix la diferència entre el que diuen i el que realment fan tots aquests personatges que tenen en comú una edat compresa entre els 30 i els 40 anys. Tot, explicat des d'un punt de vista còmic.Cada capítol respon a un tema monogràfic molt concret i compta, al seu torn, amb trames autoconclusives.

Els personatges, tanmateix, tindran una continuïtat i evolució al llarg dels capítols. Els protagonistes de 'Generación d.F' pertanyen a cercles socials molt diferents i, tanmateix, tots guarden una connexió: companys de feina, familiars o veïns, pel que les seves vides es creuen en algun moment.

Pablo Puyol és un dels protagonistes que conformen l'elenc d'actors de 'Generación d.F'. L'actor malagueny interpreta Pelayo, vicepresident d'una multinacional. "El meu personatge és un pijo, un tipus que l'ha tingut tot, la seva família ha tingut diners. Pelayo ha estudiat molt, té carrera i masters, però sempre aprofitant-se dels estudiosos, copiant. A més, Pelayo és un buscavides, es lliga a la filla del seu cap perquè el seu pare li tingui tracte de favor. Ell només vol l'èxit i diners.

Una altra de les protagonistes és María Jurado, que interpreta Mireia, la xicota de Pelayo. "El meu personatge és un nen bé, que no treballa, ni estudia i que les seves màximes aficions són l'hípica, organitzar festes i anar a la perruqueria".

La resta de personatges que protagonitzen la ficció espanyola són: els nuvis "modernetes" Andrés (Antonio Muñoz de Mesa) i Mar (Marta Nét); un format per Mónica (Susana Rubio) i Carlos (César Camino); els friquis Álex (Salvador Reina Chuqui) i David (Diego París); la seva cosina és Alicia (Ana Ruiz, coneguda pel seu paper de Sofia en 'Camera Café'); els germans Álvaro (Rafael Reaño) i Paula (Marta Hazas); la parella gai formada per Cristian (Kike Guaza) i Pedro (Pablo Paz); els separats Nuri (Natalia Mateo) i Sergio (José Troncoso); i la rara Palmira (Palmira Ferrer).



LUIS ROLDAN. AVUI A LA NIT A TELECINCO

Luis Roldán, exdirector general de la Guàrdia Civil condemnat el 1999 a 31 anys per malversació de fons públics, suborn, frau fiscal i estafa, serà entrevistat AVUI divendres a Telecinco per María Teresa Campos, en un programa especial titulat “Roldán, su versión” que s'oferirà a les 22.45 hores.Després de l'emissió d'imatges que posaran en antecedents a l'espectador, la periodista i presentadora de “La mirada crítica” realitzarà l'entrevista, que es produeix a punt de complir-se 15 anys del cas Roldán. L’exdirector de la Guàrdia Civil continua complint la condemna imposada pel Tribunal Suprem a la presó avilesa de Brieva i compta des de 2005 amb un règim intermedi entre el segon i tercer grau penitenciari, que li permet absentar-se de la presó puntualment.Al llarg del programa, Roldán, que va ser el primer civil en posar-se al capdavant de la Benemérita, respondrà també a preguntes d'un grup de periodistes convidats: María Antonia Iglesias, que va ser director dels informatius de TVE durant el Govern de Felipe González; Miguel Ángel Rodríguez, secretari d'Estat de Comunicació en els inicis del Govern d'Aznar, així com Manuel Cerdán i José Maca, que va efectuar un exhaustiu seguiment del cas a les pàgines dels diaris “El Mundo” i “Diario 16”.Arran de l'anunci d'aquesta entrevista, la Unió de Guàrdies Civils (UGC) va manifestar ahir la seva intenció de presentar un escrit davant de la Fiscalia de Madrid perquè es retinguin els honoraris que suposadament cobrarà Luis Roldán per aquesta aparició televisiva. Algunes fonts estimen que la quantitat que podria cobrar l'entrevistat s'apropa als 50.000 euros.
I així continua l’emissió de entrevistes a personatges que tristament són mediàtica per cometre delictes, ja que ben aviat tindrem la entrevista a Julián Muñoz. Així ens volen donar exemple? No ho crec pas, l’únic que volen es treure diners i emportar-se l’audiència del divendres a la nit. El més trist, és que segur que trauran audiència, la tele no es que sigui lo millor, però la gent es queixa i després mira aquestes coses, anunciades a “bombo y platillo” i fent guanyar molts i molts diners a delinqüents o al seu entorn.

FAMA A BAILAR. 24 DE NOVEMBRE

Ja fa setmanes que la cadena “Cuatro”, ens va ensenyant en petites dosis que tornarà aviat al concurs “Fama a Bailar”, que tants bons resultats d’audiència va tindre en la temporada passada, i es que “Cuatro” necessita tornar a tindre un èxit a la franja de tarda, i espera amb candeletes que “Fama” ho torni a aconseguir.
Doncs be, ja es oficial, des de ahir dijous, ja s’emet el spot que ens diu que tornen el 24 de novembre, i pel que es veu en el spot (rodat al parc Warner de Madrid), tindrem la mateixa presentadora i els mateixos professors.


V THE SECOND GENERATION

Ja fa 20 anys que els "llangardaixos" de la sèrie V van invair les televisions d’arreu del país. I durant els últims anys, han sonat rumors de que es preparava una continuació d’aquesta sèrie.
En els últims mesos, aquests rumors cada cop han anat agafant més forma. I ja per Internet es pot veure que l’estrena esta preparada per l’any que ve, un exemple d’aquestes noticies la podeu veure a IMDB, la gran base de dades a Internet sobre cinema i televisió. Sabem ben poc, com que alguns dels actors de la primera sèrie tornaran a aparèixer, com el “Mike Donovan”, però el que ja es un fet, es que ja es pot trobar a les llibreries dels Estats Units la novel•la “V The Second generation”. Novel•la en la que s’ha basat aquesta nova sèrie.


ELS MILLORS MOMENTS DE SLQH AMB TELECINCO



HORA Q

Avui a la nit a les 23 h 40, TV3 estrena "Hora Q", el nou espai per al late night de la cadena en el que s'integraran l'actualitat, l'entreteniment i els esports, prescindint així del clàssic format protagonitzat per un showman.
En l'espai, Lluís Canut s'encarregarà dels esports, David Bassa de la política, Jordi Gil de la cultura i actes populars i Quim Vila, cada nit versionarà un cançó que resumirà la jornada.L'espai es plantejarà unes preguntes al principi de l'espai i al llarg de tot ell, Helena Garcia-Melero i el seu equip les anirà responent. En l'espai hauran reportatges, entrevistes, connexions en directe, música en plató, un espai l'estructura del qual serà variable i concorde amb l'actualitat.A més, la cadena estrenaran avui d’un complet site del programa en el qual els internautes podran proposar noves "Q" i tots els col·laboradors de l'espai penjaran allà el seu blog.

CAIGA QUIEN CAIGA, A LA NIT DELS DILLUNS

"Caiga Quien Caiga" canvia d’horari i es canvia a la nit dels dilluns apartir d’avui.
Aixi doncs, aquesta nit podrem veure com el programa ha estat testimoni directe de la victòria d'Obama als Estats Units, mostrarà una versió particular des de l'Estat d'Illinois sobre el pensament que els ciutadans tenen del seu nou president.

Juanra va assistir a la festa demòcrata a Grant Park i va ser testimoni de la nit electoral i del discurs del vencedor. El reporter de negre va realitzar connexions en directe amb Toni Garrido que va estar a la festa de la Casa d'Amèrica i en el Cercle de Belles Arts a Madrid, on va viure el moment amb la ministra Magdalena Álvarez, el president del Congrés José Bono, l'actor Juan Diego o el director de cinema José Luis Cuerda.

El programa investigarà aquesta setmana si els espanyols saben on pararan els seus impostos i Maldo sortirà al carrer perquè els ciutadans li expliquin on volen que aquests siguin destinats. A més, "CQC" ha construït un ninot de Solbes que els transeünts li deixin els seus missatges i li demanin on no volen que vagin a parar els seus impostos. Maldo portarà el ninot al Ministeri d'Economia per si a Solbes li interessa saber quina és l'opinió dels espanyols.

"CQC" denúncia aquesta setmana a la secció "Proteste ya! " el tancament de desenes d'estacions de trens a Galícia amb motiu del nou traçat de l'AVE. La reportera Esti s'ha desplaçat fins a alguns dels pobles on en els últims mesos s'ha reduït i fins i tot ha desaparegut el servei de trens de rodalies de les seves estacions.

LA SEXTA NO PODRÀ EMETRE IMATGES DE TELECINCO

La Sexta no podrà difondre imatges de Telecinco per fer programes com “se lo que hicisteis” o “El intermedio” . Aqueta és la resolució de la demanda que des de ja fa mesos va interposar Telecinco a la Sexta. Aquesta resolució, que es pot recórrer, el magistrat del Jutjat Mercantil número 2 de Barcelona estima parcialment la demanda interposada per la cadena que lidera Mediaset i condemna l'empresa que presideix Emilio Aragón al pagament d'una indemnització per danys i perjudicis, la quantia dels quals s'establirà posteriorment.
La sentència sosté que La Sexta ha infringit els drets de propietat intel·lectual de Telecinco i el jutge li ordena la cessació "de forma immediata" de l'emissió d'imatges produïdes o emeses per Telecinco o sobre les quals sigui propietària dels seus drets.

A títol d'exemple, la sentència recorda que durant el mes de setembre de 2007, el programa de La Sexta “Se lo que hicisteis...” (la qual cosa condueixen Patrícia Comte i Àngel Martín) es va nodrir, en més d'un 20%, amb imatges de Telecinco. Segons els vídeos aportats, en l'esmentat programa es van arribar a difondre "entre 5 i 13 minuts d'imatges extretes de diferents programes". A més, la tàctica del programa, que consisteix a alternar les imatges amb comentaris i crítiques en to humorístic dels presentadors, ha elevat en algunes ocasions aquest percentatge a un 30% del total del temps del programa.

En la resolució es recull que "si bé és cert" que s'utilitzen imatges d'altres operadors, el temps de presència de les de Telecinco duplica les imatges de la següent cadena, Antena 3.La Sexta ha utilitzat continguts de TNT, “Aquí hay tomate”, “El buscador”, “A tu lado”, “El programa de Ana Rosa”, “Esta pasando”, Dolce Vita o “La noria” sense comptar amb l'autorització de Telecinco i després que fos requerida formalment perquè s'abstingués d'utilitzar material de la seva propietat, segons la sentència.

La Sexta, per la seva part, s'ha escudat en el "dret de citació", que empara la Llei de Propietat Intel·lectual, i al·lega que la utilització de continguts d'altres cadenes per elaborar formats de zàping és "un costum àmpliament assentat al sector audiovisual", segons recull la resolució.

Un portaveu de La Sexta va eludir comentar la sentència perquè "encara no s'ha rebut". Tan sols va assenyalar que "pot crear un precedent". I jo penso igual, és un precedent que pot portar cua.



13 MIEDOS

CUATRO estrena aquesta nit una sèrie pels amants del gènere de terror i suspens. '13 miedos' són 13 relats curts amb firmes diferents, però totes tenen en comú que ens mostren la por per si mateixa.Història a història, podrem explorar en cada episodi una por en particular, ja sigui a través d'un esdeveniment paranormal o simplement un esdeveniment de la vida quotidiana.

Cada capítol de “13 miedos” és una història independent que, al llarg de la trama, sorprèn i angoixa en tocar temes sobrenaturals o relacionats amb qüestions inexplicables per la ciència. “13 miedos” està dissenyada per a tots aquells que es diverteixen amb el suspens i el terror.

“13 miedos” part de la idea d'una sèrie original produïda els vuitanta a Mèxic. Es va dir “Hora Marcada” i va aconseguir reunir els professionals del cinema més destacats del moment, talents de la talla d'Alfonso Cuarón, Guillermo del Toro, Emmanuel Lubezki i Carlos Marcovich. A “13 miedos” es recupera la idea i s'han escollit destacats professionals per crear 13 històries de mitja hora molt diferents però amb un mateix fil conductor: la por.Terror, suspens, angoixa, tensió, sorpreses i pors seran alguns dels sentiments que atraparan i captivaran l'espectador de principi a final. Històries que exploren pors que viuen en el subconscient de cada un de nosaltres.

Un home disposat a sacrificar-lo tot amb tal de recuperar la seva esposa morta; un treballador amb una inexplicable por de la foscor que descobreix entre les ombres la raó del seu temor, estranyes desaparicions en una bodega; una família que acaba de mudar-se a una casa que pot arruïnar-los la seva felicitat; una dona amb greus problemes de claustrofòbia; una història de gelosia que pot tenir un final desastrós; un home la por del qual a la solitud li ha portat a actuar al límit de la bogeria... són algunes de les 13 pors que oferirà Cuatro.

Related Posts with Thumbnails