18

Antena 3 estrena avui dilluns, a les 21.45 hores, la seva nova sèrie "18". Aquesta ficció, produïda per Videomedia i que la cadena emetrà de dilluns a dijous, narra el pas a la majoria d'edat d'un grup de joves a qui ara se'ls obren moltes possibilitats, fins a llavors vetades.
Una trama de misteri i la música i el ball són els altres ingredients que conformen aquesta sèrie que compte amb un repartiment coral compost per joves actors com Hugo Rosales, Mary Carrillo, Alberto Collado, Maite Jáuregui, Lidia Fairén, Mark Gracia, Elsa Pinilla, Gorka Moreno, José Sospedra, Noelia Ortega, Claudia Traisac i David Gea, entre altres.
Un grup de joves que comparteix la mateixa edat, els 17 anys, està a punt d'afrontar el temut salt a la majoria d'edat.
Es tracta d'un moment en el que les decisions que es van prenent prefixen com serà el seu futur; però igualment es tracta d'un temps en què tot és present.
Natalia (Maite Jáuregui), una jove idealista i cantant del grup de música 18 RDC (ritmo de la calle), serà el centre de la història.
La noia tractarà d'esbrinar qui va matar el seu germà Sergio i per a això iniciarà una investigació al costat del millor amic del seu germà, Diego (Hugo Rosales), un jove rebel enfrontat a la seva família pel somni de ballar.
En resum, triomfs i fracassos d'un grup de joves les vides dels quals giren, principalment, entorn de la música i el ball, i tot això sense oblidar l'entorn familiar, que tants problemes porta a aquesta difícil edat.



videoclip promocional

ANDREOTTI DONA UN ENSURT EN UN PROGRAMA EN DIRECTE

En un programa de la televisió italiana, s'entrevistava a Giulio Andreotti, el que va ser Primer Ministre d'Itàlia fins en tres ocasions.
Quan portaven cinc minuts d'entrevista relaxada, el polític es queda paralitzat.L'ancià senador no podia moure's; ni parpellejava. I tampoc no reacciona quan la locutora reclamava, desconcertada, la seva atenció amb un "president, president".La direcció del programa, alarmada, decideix donar pas a publicitat.
A la tornada, Andreotti ja recuperat torna al plató per tranquil·litzar l'audiència.



“El castigo” minisérie a Antena 3.

Produïda per Antena 3 Films i New Atlantis s’estrena aquesta nit i demà dimarts la segona part a la graella d'Antena 3 a les 22.30 hores- «El castigo». Es tracta d'una minisèrie -dividida en dues parts- dirigida per Daniel Calparsoro qui també és l'autor del guió. Aquesta història està basada en fets reals i narra l'existència d'un programa educatiu de dubtosa legalitat a què es van veure sotmesos cinc adolescents conflictius, tenint en compte que els seus pares no coneixen l'abast de les mesures que es prenen per «reeducar-los».La línia argumental de «El Castigo» explica la història de cinc joves difícils que són reclutats en una granja abandonada sota la supervisió de tres tutors que els obliguen a acatar un dur règim de treball i explotació. L'únic objectiu d'aquests joves serà escapar del seu particular Guantánamo.
Els personatges d'Alejandro, Simona, Hugo, Eva i Rubén, un grup d'adolescents que ronda els 16 anys, estan interpretats per Guillermo Barrientos («A tortas con la vida, Ana y los 7» i «El Comissario»), Miriam Giovanelli, Joel Gómez, Esmeralda Moya («Círculo rojo») i Oscar Sinela, respectivament.
Els protagonistes són joves violents, autoritaris, que no compleixen amb les normes i que els seus pares es veuen incapaços de controlar-los. És el que els experts han batejat com a «síndrome de l'emperador» -nens tirans que maltracten els seus pares- i el sofreixen moltes parelles que han perdut el control sobre els seus fills. Per a aquests pares, que busquen desesperadament solucions, va sorgir fa alguna cosa més de dues dècades la iniciativa que ell s'enviï als seus fills a vaixells-escola per navegar a vela pel mar (Alemanya) o a residències perdudes a la selva (Jamaica) on són sotmesos a un estricte tractament. Una altra modalitat és la militar, que sembla la favorita dels pares nord-americans i que inclou l'emmanillar els adolescents i obligar-los a marxes de desenes de quilòmetres sota el sol.
A Espanya l'existència d'aquest tipus de centres es va conèixer fa poc més d'un any a través d'una notícia que va ocupar les portades de la premsa nacional. Un jove suís de 14 anys va ser trobat deambulant per l'estació de Figueras (Girona), amb signes evidents d'haver estat maltractat. El jove va explicar que s'havia escapat d'una masia en Sant Llorenç de la Muga (Girona) al costat d'altres adolescents on va dir que els engabiaven i maltractaven. El centre estava regentat pel suís Armin Markus, un mecànic nòmada sense feina estable; la italiana Lorena E. Batista i el francès Raymond Nicot. La granja, que pertanyia a l'organització suïssa «Time Out», rebia subvencions estatals suïsses.Sobre aquest cas concret es va inspirar Daniel Calparsoro per escriure el guió de «El Castigo».



LA MARATÓ DE TV3




Videoclip del tema col·lectiu del disc de La Marató 2008, "Ja surt el sol".

Avui ja tenim la cita obligada anual amb la “La Marató” de TV3, i com sempre que la tenim per aqui, ja vol dir que ja quasi estem a Nadal i ens diem alló de “que aviat ens ha passat l’any”.
'La Marató' de TV3 de 2008 farà més que mai honor al seu nom. Amplia en dues hores la seva durada, amb més de 15 hores de directe des de les 10 del matí.
L'espai recaptarà fons per investigar les malalties mentals greus, com la depressió o l'esquizofrènia, i barrejarà conscienciació amb entreteniment. L'elevació d'un globus aerostàtic que viatjarà per Catalunya des de l'aeròdrom d'Ódena serà l'arrencada del programa, que oferirà 50 connexions en directe i mil activitats, entre les que figura el cant solidari de 'Boig per teu', de Sau, en la Muntanyeta de Sant Boi. Al llarg de 'La Marató' desfilaran les cares més conegudes de TV3 i actuaran artistes com Manolo García, Amaia Montero, Carlos Baute i Pastora.
Com a mostra de suport a la causa, Barça i Espanyol lluiran en els seus respectius partits d'aquest cap de setmana una samarreta amb el logotip de 'La Marató' de TV3.
Lídia Heredia i Raquel Sans seran els conductors del programa. La presentadora del 'TN Vespre' es va mostrar feliç davant del repte i va expressar el seu desig d'"aconseguir trencar els estigmes" que arrosseguen aquestes malalties. Lídia Heredia, per la seva part, no ho va dubtar ni un moment. "He viscut 'La Marató' com a espectadora, com treballadora de TV3 i ara com a presentadora; és un honor i un privilegi".



EFREN NO ESTUDIA EL GUIÓ

Ai ai ai! Aquest programa de “mujeres y hombres y viceversa” mai me’l he cregut, entre que la majoria de “personatges” que apareixen per allí son de la agencia de models “ Grupo Exclusive”, també d’algunes escoles d’hostesses i demés,i que després ja estem veien que tot està molt guionitzat, he trobat aquest vídeo on ja es veu molt més que tot esta guionitzat, però es clar, és igual que en una sèrie o pel·lícula, si tens actors dolents, tard o d’hora es nota, i és el que li ha passat a Efren, l´últim personatge (o monstre) creat per Telecinco a partir d’aquest programa, que no ha estudiat massa el seu paper.
La primera vegada que el vam veure, era en el vídeo de presentació (al estil que Gran Hermano ens te tan acostumats) i on podem veure la seva família, i coneixem la seva mare, que es diu Angela. Bé, tot just uns mesos desprès, en el que era el seu darrer programa, la presentadora, per donar un toc de més tendresa, li pregunta com estarà la seva mare i... per cert, com es diu que no me’n recordo?, i ell dubta una mica, i contesta “Montse” però amb un tó de resposta però com si ho preguntés. Total, o la mare també era inventada i era part del guió, o és que el noi te la memòria del peixet Dolly de la pel·lícula “Buscando a Nemo”


NOMINACIONS GLOBUS D'OR

Aquesta matinada s’han fet públiques les nominacions de la 66 edició dels premis “globus d’or” que s’atorgaran el proper 11 de gener.
Els “Globus d’Or” tenen categories tant al cinema i la televisió, i al que fa a pel·lícules es consideren tradicionalment el que és l’antesala dels Oscars, doncs dona idea de quines són les interpretacions i produccions de l’any. Aquí teniu el llistat de les categories que afecten a la televisió, però entre les categories que hi ha en cinema, destacar que Penélope Cruz y Javier Bardem estan nominats per la pel·lícula “Vicky, Cristina, Barcelona”.

Millor drama
- "Dexter"
- "House"
- " INTreatment"
- "Mad Men"
- "True Blood"

Millor comèdia
- "30 Rock”
- “Californication"
- "Entourage”
- “The Office"
- "Weeds"

Millor actor de drama
- Jon Hamm ("Mad Men")
- Hugh Laurie's ("House")
- Gabriel Byrne (" IN Treatment")
- Michael C. Hall ("Dexter")
- Rhys Meyers ("Els Tudor")

Millor actriu de drama
- Sally Field ("Cinc Germans")
- Mariska Hargitay (“La Ley y el Orden: Unidad de víctimas especiales”)
- January Jones ("Mad Men")
- Anna Paquin ("True Blood")
- Kyra Sedgwick ("The Closer")

Millor actor de comèdia
- Alec Baldwin ("Rockefeller Plaza")
- Steve Carell ("The Office")
- Kevin Connolly ("Entourage")
- David Duchovny ("Californication")
- Tony Shalhoub ("Monk")

Millor actriu de comèdia
- Christina Applegate ("Samantha Who?")
- America Ferrera ("Ugly Betty")
- Tina Fey ("Rockefeller Plaza")
- Debra Messing ("The Starter Wife")
- Mary-Louise Parker ("Weeds")

Millor actriu de repartiment en sèrie o pel·lícula per a televisió
- Eileen Atkins ("Cranford")
- Laura Dern ("Recount")
- Melissa George (" IN Treatment")
- Rachel Griffiths ("Brothers And Sisters")
- Dianne Wiest (" IN Treatment")

Millor actor de repartiment en sèrie o pel·lícula per a televisió
- Neil Patrick Harris ("How I Met YourMother")
- Denis Leary ("Recount")
- Jeremy Piven ("Entourage")
- Blair Underwood (" IN Treatment")
- Tom Wilkinson ("John Adams")

Minisèrie o pel·lícula per a televisió
- "Cranford"- "Bernard & Doris"
- "John Adams"- "A Raisin in the Sun"
- "Recount"

Millor actor de minisèrie o pel·lícula per a televisió
- Ralph Fiennes ("Bernard and Doris")
- Paul Giamatti ("John Adams")
- Kevin Spacey (" Recount ")
- Kiefer Sutherland ("24: Redemption")
- Tom Wilkinson ("Recount")

Millor actriu de minisèrie o pel·lícula per a televisió
- Eileen Atkins ("Cranford")
- Laura Dern ("Recount")
- Melissa George (" IN Treatment")
- Rachel Griffiths ("Brothers & Sisters ")
- Dianne Wiest (" IN Treatment")

Premi d'honor
- Steven Spielberg

LES SÈRIES JUVENILS, NOU GÈNERE DE MODA

Avui dilluns, s’acaba la segona temporada de “Física o Química” amb un notable èxit. Altre cosa és el favor o no que fan aquest tipus de sèries en els actuals estudiants, ja que el que és veu, potser tot menys pedagògic, i és que aquesta sèrie ens ha mostrat que tant els professors com els alumnes no es que treballin massa. D’altra manera quin ha sigut el seu èxit? Doncs com sempre sol passar el sexe ven. I es que aquesta sèrie ha ensenyat força “carn”, alumnes amb alumnes, professor amb alumne i professor amb professor. La cosa al final passa que ha amb la audiència que ha tingut ja te garantida una tercera temporada, això si amb una baixa, doncs aquest nit es desvetllarà que un del personatges de la sèrie mor. I encara que sembli que no m’agrada la sèrie, té un punt divertit que em fa gràcia, però entenc que fan un flac favor als educadors que veuen com algun dels alumnes es veu reflectit en alguns dels personatges i es comporten igual. Ja se, el mon de la tele i la educació es força complicat i no hi ha una norma fàcil, però al final tot passa per casa i crec que és allí on s’ha de “treballar”, pares, fills, tots plegats aprendre a veure la tele, i repeteixo que no ho veig senzill, tot el contrari, és molt i molt complicat, i més en aquets temps que corren i si això ho afegim a que les cadenes se’n estan adonant que havien tingut a aquest tipus de públic un xic oblidat i que ara els hi donen audiència i més del esperat, quan els hi programen espais on a sobre ensenyen els que els hi agrada veure.
Els protagonistes de HKM

Bé, que ja m’he enrotllat, anem a més coses, “Fisica o Química” acaba temporada avui, però aquest tipus de sèries no s’acaba aquí, hi ha 2 sèries que s’afegiran a aquest gènere de sèries, una a Cuatro i l’altra també a Antena 3.La sèrie juvenil de Cuatro agafa la davantera a la d'Antena 3 ," HKM" s'estrena avui mentre que "18, el ritmo de la calle" (així és dira la de Antena 3) no arribarà fins Nadal, període en què la seva audiència puja tradicionalment per la major afluència de públic jove.

Dos dels protagoniste de "18", precissament 2 concursants de la edició anterior de FAMA

Cuatro doncs afegeix l'estrena de "HKM", a una programació de tarda pensada pel públic juvenil, doncs tot just abans de la sèrie s’estrena ja “Fama a Bailar”.
En qualsevol cas, la batalla en les tardes a partir del pròxim any es presenta molt competida en el que a novetats es refereix, ja que Telecinco també estrena tot just demà la seva nova telenovel·la espanyola "Mi gemela es hija única", que formarà tàndem en la tarda amb "yo soy Bea".

OPERACIÓN TONY MANERO


Aquesta tarda arranca un nou concurs a Telecinco. El premi, protagonitzar el nou musical “fiebre del sabado noche” que s'estrena el febrer al Teatre Coliseum de Madrid. Aquest és l'objectiu de “Operación Tony Manero”, a les 16.00 hores i presentat per Christian Gálvez.

Els escollits han superat un procés de selecció en què han participat 1.500 aspirants i hauran d'enfrontar-se a diverses gales eliminatòries.

Els números que executaran els candidats -que prepararan al costat de la coreògrafa Mayte Marcos i el director musical de “fiebre del sabado noche” Arnau Vila, seran minuciosament valorats pel jurat, que emetrà el seu veredicte i decidirà la identitat dels aspirants descartats i dels finalistes que participaran en la següent gala. Gálvez va reconèixer que la recerca d'un nou Travolta és molt complicada. "L'actor que desitgi interpretar-ho no té que ser molt bo a diverses coses, ha de ser el millor a l'hora de representar l'esperit d'aquesta febre de dissabte nit, unes condicions interpretatives innates, fer gala a l'escenari d'una especial capacitat d'entonació, així com un "enlluernador" moviment de malucs al ritme de la cançó dels Bee Gees "Staying alive".

Una coreografia col·lectiva, un número de cant i ball en què participaran tots els aspirants i diverses proves individuals seran els reptes a què s'enfrontaran els 11 aspirants en l'estrena d'Operació Tony Manero, que oferirà a més un repàs dels instants més destacats, de la primera fase del procés de selecció. Els espectadors, per la seva part, valoraran en la recta final les trajectòries dels aspirants i decidiran amb els seus vots la identitat del successor del mític personatge a qui va donar vida en els anys 70 John Travolta.

Produït per Gestmusic Endemol, les gales comptaran amb públic i especialistes en produccions musicals i ambdós col·lectius valoraran les qualitats i la posada en escena dels candidats.

DISSABTE GALÀCTIC A ANTENA 3.


Jedis, Siths, Wookies i androides arriben per partida triple a Antena 3, que ha preparat un dissabte fet a la mesura dels aficionats a la ciència-ficció i, més concretament, de la saga cinematogràfica 'La guerra de les galàxies'. Ha anomenat a la programació d’aquesta nit “El dissabte galàctic”.

Per obrir boca la cadena emet un episodi de 'Els Simpson' que fa una petita referència a la franquícia ideada per George Lucas, i per tancar la nit ofereix una vegada més 'Una nova esperança', el quart lliurament de la sèrie i la primera en el que a data d'estrena es refereixen. Tanmateix, el plat fort de la nit és l'estrena de 'The Clone Wars'.

La primera temporada de la superproducció animada, que Antena 3 estrena a les 22.30 hores dins de 'CinemaTrix', consta de 22 capítols i ofereix una àmplia galeria d'herois i dolents, escenaris impactants i naus espacials que intervenen en les batalles interplanetàries: més de 50 personatges principals i secundaris, tant de La República com dels Separatistes, 26 planetes i 47 vehicles espacials d'ambdós bàndols apareixeran en aquesta sèrie.'Star Wars: The Clone Wars', la primera sèrie d'animació setmanal produïda per Lucasfilm Animation, la productora de George Lucas, narra les aventures d'Anakin Skywalker, Obi Wan Kenobi, Yoda, Ahsoka Tano i la resta de personatges de STAR WARS enquadrats al bàndol de la República Galàctica en la seva lluita contra el 'Costat Fosc', integrat per l'exèrcit Separatista i el seu innombrable exèrcit d'androides. La producció també aborda el misteriós passat del Comte Dooku, del General Grievous i de les relacions entre els comandants clons en la guerra.

En realitat, tampoc no es tracta de l'estrena amb totes les de la llei de la pel·lícula d'animació, ja que anteriorment el grup la va emetre al seu canal de Televisió Digital Terrestre. Neox va preestrenar 'The Clone Wars' el passat divendres 26 de novembre i es va convertir en la segona emissió més vista en la història de la TDT, i primera de 2008, amb un 2,18% de quota i 376.000 espectadors, només superada per “Los Increible” , també emesa a Neox, amb un 2,2% i 386.000 espectadors.

Però tal com deia abans, la nit galàctica comença amb els Simpson, amb el episodi anomenat 'La rival de Lisa”, que fa referència a la mítica saga de ciència-ficció en un moment puntual. En aquest capítol, el director Skinner no pot contenir la seva alegria en observar el projecte de Ralph Wiggum per a la fira científica: " ninots de Star Wars a les seves capses sense obrir!, són les de la sèrie limitada?, però si és Luke, i Obi-Wan!, i el meu favorit, Chewie! Estan tots!...¡crec que tenim un guanyador! ". Instants després, Ralph ensopega i cau sobre les seves figures.

Ja se, ja se, és molt rebuscat, però es el que tenien a ma els de Antena 3, i si, és una excusa com unaltra per continuar fent un episodi dels simpson a aquesta hora i que tingués alguna cosa a veure amb Star Wars.

A més, a partir de les 00.00 hores arribarà el torn d''Una nova esperança', coneguda originalment com 'La guerra de les galàxies', el primer lliurament cronològic de la saga que va dirigir George Lucas el 1977, escrita per ell mateix, i que constitueix el quart episodi dels sis que componen la història completa. Posteriorment es van rodar els dos següents episodis que completaven la primera trilogia.

A partir de 1999, Lucas va començar el rodatge dels tres primers episodis que completaven la saga. Des de la seva estrena, 'la guerra de les galàxies' ha collit gran èxit de públic i crítica, aconseguint fins 10 premis Oscar.

RUTH LORENZO. FACTOR X BRITÀNIC

Hi havia una vegada una noia anomenada Ruth Lorenzo, que es va presentar als càstings de la anterior edició de “Operación Triunfo” i que la van rebutjar perquè segons li van dir els suposats experts en càsting que no cantava prou be. Però ella no es va rendir, i per aquelles coses que passen i aconsellada per la seva neboda petita va acabar presentant-se als càstings del Factor X britànic, i diguem que allí si la van agafar. I en aquesta edició ha brillat per la seva excepcional qualitat vocal i amb una espectacular presencia damunt del escenari. Tot just ahir va ser eliminada del concurs, però a les portes de la final. En el seu pas pel concurs ha despertat molt d’interès , s’han creat diferents clubs de fans i cantants com Robbie Williams l’han alabat com una gran cantant.
Us deixo amb un parell de vídeos per a que vegeu com canta la noia.


resum de les seves actuacions + i love rock & roll



Always (de Bon Jovi)

Related Posts with Thumbnails