18

Antena 3 estrena avui dilluns, a les 21.45 hores, la seva nova sèrie "18". Aquesta ficció, produïda per Videomedia i que la cadena emetrà de dilluns a dijous, narra el pas a la majoria d'edat d'un grup de joves a qui ara se'ls obren moltes possibilitats, fins a llavors vetades.
Una trama de misteri i la música i el ball són els altres ingredients que conformen aquesta sèrie que compte amb un repartiment coral compost per joves actors com Hugo Rosales, Mary Carrillo, Alberto Collado, Maite Jáuregui, Lidia Fairén, Mark Gracia, Elsa Pinilla, Gorka Moreno, José Sospedra, Noelia Ortega, Claudia Traisac i David Gea, entre altres.
Un grup de joves que comparteix la mateixa edat, els 17 anys, està a punt d'afrontar el temut salt a la majoria d'edat.
Es tracta d'un moment en el que les decisions que es van prenent prefixen com serà el seu futur; però igualment es tracta d'un temps en què tot és present.
Natalia (Maite Jáuregui), una jove idealista i cantant del grup de música 18 RDC (ritmo de la calle), serà el centre de la història.
La noia tractarà d'esbrinar qui va matar el seu germà Sergio i per a això iniciarà una investigació al costat del millor amic del seu germà, Diego (Hugo Rosales), un jove rebel enfrontat a la seva família pel somni de ballar.
En resum, triomfs i fracassos d'un grup de joves les vides dels quals giren, principalment, entorn de la música i el ball, i tot això sense oblidar l'entorn familiar, que tants problemes porta a aquesta difícil edat.



videoclip promocional

ANDREOTTI DONA UN ENSURT EN UN PROGRAMA EN DIRECTE

En un programa de la televisió italiana, s'entrevistava a Giulio Andreotti, el que va ser Primer Ministre d'Itàlia fins en tres ocasions.
Quan portaven cinc minuts d'entrevista relaxada, el polític es queda paralitzat.L'ancià senador no podia moure's; ni parpellejava. I tampoc no reacciona quan la locutora reclamava, desconcertada, la seva atenció amb un "president, president".La direcció del programa, alarmada, decideix donar pas a publicitat.
A la tornada, Andreotti ja recuperat torna al plató per tranquil·litzar l'audiència.



“El castigo” minisérie a Antena 3.

Produïda per Antena 3 Films i New Atlantis s’estrena aquesta nit i demà dimarts la segona part a la graella d'Antena 3 a les 22.30 hores- «El castigo». Es tracta d'una minisèrie -dividida en dues parts- dirigida per Daniel Calparsoro qui també és l'autor del guió. Aquesta història està basada en fets reals i narra l'existència d'un programa educatiu de dubtosa legalitat a què es van veure sotmesos cinc adolescents conflictius, tenint en compte que els seus pares no coneixen l'abast de les mesures que es prenen per «reeducar-los».La línia argumental de «El Castigo» explica la història de cinc joves difícils que són reclutats en una granja abandonada sota la supervisió de tres tutors que els obliguen a acatar un dur règim de treball i explotació. L'únic objectiu d'aquests joves serà escapar del seu particular Guantánamo.
Els personatges d'Alejandro, Simona, Hugo, Eva i Rubén, un grup d'adolescents que ronda els 16 anys, estan interpretats per Guillermo Barrientos («A tortas con la vida, Ana y los 7» i «El Comissario»), Miriam Giovanelli, Joel Gómez, Esmeralda Moya («Círculo rojo») i Oscar Sinela, respectivament.
Els protagonistes són joves violents, autoritaris, que no compleixen amb les normes i que els seus pares es veuen incapaços de controlar-los. És el que els experts han batejat com a «síndrome de l'emperador» -nens tirans que maltracten els seus pares- i el sofreixen moltes parelles que han perdut el control sobre els seus fills. Per a aquests pares, que busquen desesperadament solucions, va sorgir fa alguna cosa més de dues dècades la iniciativa que ell s'enviï als seus fills a vaixells-escola per navegar a vela pel mar (Alemanya) o a residències perdudes a la selva (Jamaica) on són sotmesos a un estricte tractament. Una altra modalitat és la militar, que sembla la favorita dels pares nord-americans i que inclou l'emmanillar els adolescents i obligar-los a marxes de desenes de quilòmetres sota el sol.
A Espanya l'existència d'aquest tipus de centres es va conèixer fa poc més d'un any a través d'una notícia que va ocupar les portades de la premsa nacional. Un jove suís de 14 anys va ser trobat deambulant per l'estació de Figueras (Girona), amb signes evidents d'haver estat maltractat. El jove va explicar que s'havia escapat d'una masia en Sant Llorenç de la Muga (Girona) al costat d'altres adolescents on va dir que els engabiaven i maltractaven. El centre estava regentat pel suís Armin Markus, un mecànic nòmada sense feina estable; la italiana Lorena E. Batista i el francès Raymond Nicot. La granja, que pertanyia a l'organització suïssa «Time Out», rebia subvencions estatals suïsses.Sobre aquest cas concret es va inspirar Daniel Calparsoro per escriure el guió de «El Castigo».



LA MARATÓ DE TV3




Videoclip del tema col·lectiu del disc de La Marató 2008, "Ja surt el sol".

Avui ja tenim la cita obligada anual amb la “La Marató” de TV3, i com sempre que la tenim per aqui, ja vol dir que ja quasi estem a Nadal i ens diem alló de “que aviat ens ha passat l’any”.
'La Marató' de TV3 de 2008 farà més que mai honor al seu nom. Amplia en dues hores la seva durada, amb més de 15 hores de directe des de les 10 del matí.
L'espai recaptarà fons per investigar les malalties mentals greus, com la depressió o l'esquizofrènia, i barrejarà conscienciació amb entreteniment. L'elevació d'un globus aerostàtic que viatjarà per Catalunya des de l'aeròdrom d'Ódena serà l'arrencada del programa, que oferirà 50 connexions en directe i mil activitats, entre les que figura el cant solidari de 'Boig per teu', de Sau, en la Muntanyeta de Sant Boi. Al llarg de 'La Marató' desfilaran les cares més conegudes de TV3 i actuaran artistes com Manolo García, Amaia Montero, Carlos Baute i Pastora.
Com a mostra de suport a la causa, Barça i Espanyol lluiran en els seus respectius partits d'aquest cap de setmana una samarreta amb el logotip de 'La Marató' de TV3.
Lídia Heredia i Raquel Sans seran els conductors del programa. La presentadora del 'TN Vespre' es va mostrar feliç davant del repte i va expressar el seu desig d'"aconseguir trencar els estigmes" que arrosseguen aquestes malalties. Lídia Heredia, per la seva part, no ho va dubtar ni un moment. "He viscut 'La Marató' com a espectadora, com treballadora de TV3 i ara com a presentadora; és un honor i un privilegi".



EFREN NO ESTUDIA EL GUIÓ

Ai ai ai! Aquest programa de “mujeres y hombres y viceversa” mai me’l he cregut, entre que la majoria de “personatges” que apareixen per allí son de la agencia de models “ Grupo Exclusive”, també d’algunes escoles d’hostesses i demés,i que després ja estem veien que tot està molt guionitzat, he trobat aquest vídeo on ja es veu molt més que tot esta guionitzat, però es clar, és igual que en una sèrie o pel·lícula, si tens actors dolents, tard o d’hora es nota, i és el que li ha passat a Efren, l´últim personatge (o monstre) creat per Telecinco a partir d’aquest programa, que no ha estudiat massa el seu paper.
La primera vegada que el vam veure, era en el vídeo de presentació (al estil que Gran Hermano ens te tan acostumats) i on podem veure la seva família, i coneixem la seva mare, que es diu Angela. Bé, tot just uns mesos desprès, en el que era el seu darrer programa, la presentadora, per donar un toc de més tendresa, li pregunta com estarà la seva mare i... per cert, com es diu que no me’n recordo?, i ell dubta una mica, i contesta “Montse” però amb un tó de resposta però com si ho preguntés. Total, o la mare també era inventada i era part del guió, o és que el noi te la memòria del peixet Dolly de la pel·lícula “Buscando a Nemo”


NOMINACIONS GLOBUS D'OR

Aquesta matinada s’han fet públiques les nominacions de la 66 edició dels premis “globus d’or” que s’atorgaran el proper 11 de gener.
Els “Globus d’Or” tenen categories tant al cinema i la televisió, i al que fa a pel·lícules es consideren tradicionalment el que és l’antesala dels Oscars, doncs dona idea de quines són les interpretacions i produccions de l’any. Aquí teniu el llistat de les categories que afecten a la televisió, però entre les categories que hi ha en cinema, destacar que Penélope Cruz y Javier Bardem estan nominats per la pel·lícula “Vicky, Cristina, Barcelona”.

Millor drama
- "Dexter"
- "House"
- " INTreatment"
- "Mad Men"
- "True Blood"

Millor comèdia
- "30 Rock”
- “Californication"
- "Entourage”
- “The Office"
- "Weeds"

Millor actor de drama
- Jon Hamm ("Mad Men")
- Hugh Laurie's ("House")
- Gabriel Byrne (" IN Treatment")
- Michael C. Hall ("Dexter")
- Rhys Meyers ("Els Tudor")

Millor actriu de drama
- Sally Field ("Cinc Germans")
- Mariska Hargitay (“La Ley y el Orden: Unidad de víctimas especiales”)
- January Jones ("Mad Men")
- Anna Paquin ("True Blood")
- Kyra Sedgwick ("The Closer")

Millor actor de comèdia
- Alec Baldwin ("Rockefeller Plaza")
- Steve Carell ("The Office")
- Kevin Connolly ("Entourage")
- David Duchovny ("Californication")
- Tony Shalhoub ("Monk")

Millor actriu de comèdia
- Christina Applegate ("Samantha Who?")
- America Ferrera ("Ugly Betty")
- Tina Fey ("Rockefeller Plaza")
- Debra Messing ("The Starter Wife")
- Mary-Louise Parker ("Weeds")

Millor actriu de repartiment en sèrie o pel·lícula per a televisió
- Eileen Atkins ("Cranford")
- Laura Dern ("Recount")
- Melissa George (" IN Treatment")
- Rachel Griffiths ("Brothers And Sisters")
- Dianne Wiest (" IN Treatment")

Millor actor de repartiment en sèrie o pel·lícula per a televisió
- Neil Patrick Harris ("How I Met YourMother")
- Denis Leary ("Recount")
- Jeremy Piven ("Entourage")
- Blair Underwood (" IN Treatment")
- Tom Wilkinson ("John Adams")

Minisèrie o pel·lícula per a televisió
- "Cranford"- "Bernard & Doris"
- "John Adams"- "A Raisin in the Sun"
- "Recount"

Millor actor de minisèrie o pel·lícula per a televisió
- Ralph Fiennes ("Bernard and Doris")
- Paul Giamatti ("John Adams")
- Kevin Spacey (" Recount ")
- Kiefer Sutherland ("24: Redemption")
- Tom Wilkinson ("Recount")

Millor actriu de minisèrie o pel·lícula per a televisió
- Eileen Atkins ("Cranford")
- Laura Dern ("Recount")
- Melissa George (" IN Treatment")
- Rachel Griffiths ("Brothers & Sisters ")
- Dianne Wiest (" IN Treatment")

Premi d'honor
- Steven Spielberg

LES SÈRIES JUVENILS, NOU GÈNERE DE MODA

Avui dilluns, s’acaba la segona temporada de “Física o Química” amb un notable èxit. Altre cosa és el favor o no que fan aquest tipus de sèries en els actuals estudiants, ja que el que és veu, potser tot menys pedagògic, i és que aquesta sèrie ens ha mostrat que tant els professors com els alumnes no es que treballin massa. D’altra manera quin ha sigut el seu èxit? Doncs com sempre sol passar el sexe ven. I es que aquesta sèrie ha ensenyat força “carn”, alumnes amb alumnes, professor amb alumne i professor amb professor. La cosa al final passa que ha amb la audiència que ha tingut ja te garantida una tercera temporada, això si amb una baixa, doncs aquest nit es desvetllarà que un del personatges de la sèrie mor. I encara que sembli que no m’agrada la sèrie, té un punt divertit que em fa gràcia, però entenc que fan un flac favor als educadors que veuen com algun dels alumnes es veu reflectit en alguns dels personatges i es comporten igual. Ja se, el mon de la tele i la educació es força complicat i no hi ha una norma fàcil, però al final tot passa per casa i crec que és allí on s’ha de “treballar”, pares, fills, tots plegats aprendre a veure la tele, i repeteixo que no ho veig senzill, tot el contrari, és molt i molt complicat, i més en aquets temps que corren i si això ho afegim a que les cadenes se’n estan adonant que havien tingut a aquest tipus de públic un xic oblidat i que ara els hi donen audiència i més del esperat, quan els hi programen espais on a sobre ensenyen els que els hi agrada veure.
Els protagonistes de HKM

Bé, que ja m’he enrotllat, anem a més coses, “Fisica o Química” acaba temporada avui, però aquest tipus de sèries no s’acaba aquí, hi ha 2 sèries que s’afegiran a aquest gènere de sèries, una a Cuatro i l’altra també a Antena 3.La sèrie juvenil de Cuatro agafa la davantera a la d'Antena 3 ," HKM" s'estrena avui mentre que "18, el ritmo de la calle" (així és dira la de Antena 3) no arribarà fins Nadal, període en què la seva audiència puja tradicionalment per la major afluència de públic jove.

Dos dels protagoniste de "18", precissament 2 concursants de la edició anterior de FAMA

Cuatro doncs afegeix l'estrena de "HKM", a una programació de tarda pensada pel públic juvenil, doncs tot just abans de la sèrie s’estrena ja “Fama a Bailar”.
En qualsevol cas, la batalla en les tardes a partir del pròxim any es presenta molt competida en el que a novetats es refereix, ja que Telecinco també estrena tot just demà la seva nova telenovel·la espanyola "Mi gemela es hija única", que formarà tàndem en la tarda amb "yo soy Bea".

OPERACIÓN TONY MANERO


Aquesta tarda arranca un nou concurs a Telecinco. El premi, protagonitzar el nou musical “fiebre del sabado noche” que s'estrena el febrer al Teatre Coliseum de Madrid. Aquest és l'objectiu de “Operación Tony Manero”, a les 16.00 hores i presentat per Christian Gálvez.

Els escollits han superat un procés de selecció en què han participat 1.500 aspirants i hauran d'enfrontar-se a diverses gales eliminatòries.

Els números que executaran els candidats -que prepararan al costat de la coreògrafa Mayte Marcos i el director musical de “fiebre del sabado noche” Arnau Vila, seran minuciosament valorats pel jurat, que emetrà el seu veredicte i decidirà la identitat dels aspirants descartats i dels finalistes que participaran en la següent gala. Gálvez va reconèixer que la recerca d'un nou Travolta és molt complicada. "L'actor que desitgi interpretar-ho no té que ser molt bo a diverses coses, ha de ser el millor a l'hora de representar l'esperit d'aquesta febre de dissabte nit, unes condicions interpretatives innates, fer gala a l'escenari d'una especial capacitat d'entonació, així com un "enlluernador" moviment de malucs al ritme de la cançó dels Bee Gees "Staying alive".

Una coreografia col·lectiva, un número de cant i ball en què participaran tots els aspirants i diverses proves individuals seran els reptes a què s'enfrontaran els 11 aspirants en l'estrena d'Operació Tony Manero, que oferirà a més un repàs dels instants més destacats, de la primera fase del procés de selecció. Els espectadors, per la seva part, valoraran en la recta final les trajectòries dels aspirants i decidiran amb els seus vots la identitat del successor del mític personatge a qui va donar vida en els anys 70 John Travolta.

Produït per Gestmusic Endemol, les gales comptaran amb públic i especialistes en produccions musicals i ambdós col·lectius valoraran les qualitats i la posada en escena dels candidats.

DISSABTE GALÀCTIC A ANTENA 3.


Jedis, Siths, Wookies i androides arriben per partida triple a Antena 3, que ha preparat un dissabte fet a la mesura dels aficionats a la ciència-ficció i, més concretament, de la saga cinematogràfica 'La guerra de les galàxies'. Ha anomenat a la programació d’aquesta nit “El dissabte galàctic”.

Per obrir boca la cadena emet un episodi de 'Els Simpson' que fa una petita referència a la franquícia ideada per George Lucas, i per tancar la nit ofereix una vegada més 'Una nova esperança', el quart lliurament de la sèrie i la primera en el que a data d'estrena es refereixen. Tanmateix, el plat fort de la nit és l'estrena de 'The Clone Wars'.

La primera temporada de la superproducció animada, que Antena 3 estrena a les 22.30 hores dins de 'CinemaTrix', consta de 22 capítols i ofereix una àmplia galeria d'herois i dolents, escenaris impactants i naus espacials que intervenen en les batalles interplanetàries: més de 50 personatges principals i secundaris, tant de La República com dels Separatistes, 26 planetes i 47 vehicles espacials d'ambdós bàndols apareixeran en aquesta sèrie.'Star Wars: The Clone Wars', la primera sèrie d'animació setmanal produïda per Lucasfilm Animation, la productora de George Lucas, narra les aventures d'Anakin Skywalker, Obi Wan Kenobi, Yoda, Ahsoka Tano i la resta de personatges de STAR WARS enquadrats al bàndol de la República Galàctica en la seva lluita contra el 'Costat Fosc', integrat per l'exèrcit Separatista i el seu innombrable exèrcit d'androides. La producció també aborda el misteriós passat del Comte Dooku, del General Grievous i de les relacions entre els comandants clons en la guerra.

En realitat, tampoc no es tracta de l'estrena amb totes les de la llei de la pel·lícula d'animació, ja que anteriorment el grup la va emetre al seu canal de Televisió Digital Terrestre. Neox va preestrenar 'The Clone Wars' el passat divendres 26 de novembre i es va convertir en la segona emissió més vista en la història de la TDT, i primera de 2008, amb un 2,18% de quota i 376.000 espectadors, només superada per “Los Increible” , també emesa a Neox, amb un 2,2% i 386.000 espectadors.

Però tal com deia abans, la nit galàctica comença amb els Simpson, amb el episodi anomenat 'La rival de Lisa”, que fa referència a la mítica saga de ciència-ficció en un moment puntual. En aquest capítol, el director Skinner no pot contenir la seva alegria en observar el projecte de Ralph Wiggum per a la fira científica: " ninots de Star Wars a les seves capses sense obrir!, són les de la sèrie limitada?, però si és Luke, i Obi-Wan!, i el meu favorit, Chewie! Estan tots!...¡crec que tenim un guanyador! ". Instants després, Ralph ensopega i cau sobre les seves figures.

Ja se, ja se, és molt rebuscat, però es el que tenien a ma els de Antena 3, i si, és una excusa com unaltra per continuar fent un episodi dels simpson a aquesta hora i que tingués alguna cosa a veure amb Star Wars.

A més, a partir de les 00.00 hores arribarà el torn d''Una nova esperança', coneguda originalment com 'La guerra de les galàxies', el primer lliurament cronològic de la saga que va dirigir George Lucas el 1977, escrita per ell mateix, i que constitueix el quart episodi dels sis que componen la història completa. Posteriorment es van rodar els dos següents episodis que completaven la primera trilogia.

A partir de 1999, Lucas va començar el rodatge dels tres primers episodis que completaven la saga. Des de la seva estrena, 'la guerra de les galàxies' ha collit gran èxit de públic i crítica, aconseguint fins 10 premis Oscar.

RUTH LORENZO. FACTOR X BRITÀNIC

Hi havia una vegada una noia anomenada Ruth Lorenzo, que es va presentar als càstings de la anterior edició de “Operación Triunfo” i que la van rebutjar perquè segons li van dir els suposats experts en càsting que no cantava prou be. Però ella no es va rendir, i per aquelles coses que passen i aconsellada per la seva neboda petita va acabar presentant-se als càstings del Factor X britànic, i diguem que allí si la van agafar. I en aquesta edició ha brillat per la seva excepcional qualitat vocal i amb una espectacular presencia damunt del escenari. Tot just ahir va ser eliminada del concurs, però a les portes de la final. En el seu pas pel concurs ha despertat molt d’interès , s’han creat diferents clubs de fans i cantants com Robbie Williams l’han alabat com una gran cantant.
Us deixo amb un parell de vídeos per a que vegeu com canta la noia.


resum de les seves actuacions + i love rock & roll



Always (de Bon Jovi)

LOST. PRIMERA PROMO OFICIAL

Ja ho deia l'altra dia, comença la promoció de la nova temporada de LOST, primer va ser el poster, ara un video musical. La cançó es diu "you found me" (tu m'has trobat), canta "Fray".



FICHADOS


María Patiño i Barack Obama, cara a cara. La controvertida periodista acorrala amb les seves preguntes al nou electe president dels Estats Units, que intenta esquivar com pot les envestides d'aquesta referència espanyola del periodisme 'rosa'.Però ni és ' Donde estás corazón? ', ni el presentador és Jaime Cantizano, ni si més no l'entrevista és real. Es tracta d'una de les moltes paròdies a base d’un collage que a partir d’avui veurem a “Fichados”, el nou programa d'Antena 3.La cadena de televisió estrena a les 22.00 hores un espai que barreja humor, actualitat i anàlisi, encara que als catalans ens sonarà molt l’estil del programa ja que és una adaptació de 'Alguna pregunta més? ' programa que emet TV3.Amb la credencial d'haver estat el programa més vist a la televisió catalana, arribant a assolir cotes de fins i tot el 24% del share, ara arriba la seva difusió en l'àmbit nacional a través d'Antena 3.Una anàlisi televisiva setmanal de la manera més imaginativa i divertida que pretén desmarcar-se del zàping tradicional, amb lapsus o moments curiosos de la televisió, majoritàriament d'Antena 3.És un format sense presentador en qui es van succeint les diferents peces entrellaçades unes amb d'altres de forma lògica i dinàmica.A més de María Patiño, també es deixaran veure altres presentadors de la cadena televisiva. Així, a “Fichados” es podran trobar escenes tan impactants com que Jesús Hermida entrevisti la socorrista més famosa d'Espanya, que Mariano Rajoy acudeixi a 'El Diariu' a explicar els seus problemes, o que Matías Prats participi en 'La Ruleta de la Fortuna'.També hi haurà espai per a les pífies dels presentadors de la cadena.'Fitxats' és una producció de 'Alguna Pregunta S.L’ dirigit per Tito Cuadrado i realitzat per Yanina Montalvo, dos dels exmembres de l'equip d'Alguna pregunta més? ' el programa revelació de TV3 que s'ha prolongat durant cinc temporades registrant sensacionals índexs d'audiència.



FAMA A BAILAR. CÀSTINGS

Cuatro ja fa dies que ho anuncia i avui ja té en la seva programació “Fama a Bailar”, encara que pròpiament dit avui encara no és el concurs. Avui comencen els càstings. Els primers passos de ball de la nova temporada començaran avui les 15:15.Aquestes emissions tractaran de reflectir l'emoció, l'esforç i les ganes de tots els aspirants, amb històries de superació i lluita, de sacrifici, moments d'alegria, sentiments a flor de pell... be en la línea dels càstings, només espero que aquest càsting no siguin tan adulterats com els que vam veure a “factor X” i així els hi va anar. Encara així, ja han filtrat alguna noticia relacionada amb els càstings, com la de dos amics enfrontats per dues maneres diferents de veure la dansa i que, gràcies a una coreografia comuna, han tornat a unir-se en la pista de ball; o la d'una noia que, malgrat ser en una cadira de rodes, va acompanyar a la seva parella al càsting i van acabar ballant junts una coreografia funky. Abans no, però ara soc molt reaci a creure’m moltes d’aquestes històries, veient com ens enganyen a molts altres programes. Així que, espero que no abusin de totes aquestes històries. Durant gairebé un mes, Cuatro i Zeppelin TV han recorregut les principals ciutats espanyoles per trobar els millors ballarins. Les proves de selecció han passat per Madrid, Sevilla, Las Palmas de Gran Canària, Bilbao, València i Barcelona. En elles, més de 1.200 aspirants, seleccionats prèviament d'entre les més de 6.000 trucades rebudes, han estat avaluats pel jurat compost per Marta Moure, directora del càsting; Víctor Ullate Roche, director de l'Escola de Ball; Lola González, Cap d'Estudis; i els coreògrafs Marbelys Zamora, Sergio Alcover i Rafa Méndez.Els espectadors seran testimonis de tot aquest procés de selecció. Les càmeres de la cadena han estat presents en les dues proves a què s'han sotmès els participants: una d'individual en la qual cada aspirant va preparar un exercici lliure, i una altra prova col·lectiva, en la qual el jurat els marcava una coreografia i els aspirants, en un breu període de temps, havien d'aprendre, assajar i executar.

LOST. CINQUENA TEMPORADA


Ja ho tenim confirmat per la mateixa cadena. Després de dir diferentes dates de quan començaria aquesta nova temporada, ahir ja van comunicar la data definitiva i que ja es publicita amb posters com el que reprodueixo en aquesta entrada, és el dia 21 de gener. Així que ja falta menys. Més els hi val que amb el que hem tingut d'esperar per veure-la els episodis estiguin a l'alçada.

www.noveaslaentrevista.com


De la programació d'aquesta nit a Telecinco només posaré aquest banner.

PETIT ACCIDENT AL PLATÓ DE GH

Gran Hermano està en forma, almenys al que les gales setmanals, aquesta setmana per exemple, l’audiència de la gala del dimarts va rondar el 27%. Qui no està en forma, es la Mercedes Milà, que va tenir un petit ensurt amb una de les càmares del plató. Al video ho podreu veure. Encara així, es nota la gran professionalitat de la presentadora, que va saber portar el tema, i durant els minuts posteriors va fer broma del incident. De fet, gran part del èxit d’aquestes gales és al saber fer de Mercedes Milà, que s’ho passa pipa fent el programa. Jo ja ho he dit molts cops a la radio, feia anys que no veia tant les gales de GH, i és que reconec que no és el millor programa del mon, em fa passar una bona estona.


STAR TREK XI. ORIGINS

Avui em permeto un petit incís per parlar d’una pel·lícula, ja se que a primera vista l’estrena del tràiler de la propera pel·lícula de Star Trek, no és una noticia de televisió. Però si que ho és de retruc. Star Trek va néixer com una sèrie de ciència ficció, i de la qual han fet fins a 5 sèries televisives (Star Trek, Star Trek la nova generació, Star Trek DS9, Star Trek Voyager i Enterprise), també han fet 10 pel·lícules. Encara que reconec que soc un gran seguidor de Star Trek, vaja que soc un “trekkie”, el tema de les pel·lícules, en general no em fan el pes. Ara be, aquesta, una vegada vist el tràiler em crida poderosament l’atenció. I deia que era de retruc una noticia televisiva, ja no només perquè hi ha 5 sèries, si no que en aquesta pel·lícula l’actor que interpreta a Spock és en Zachary Quinto, l’actor que interpreta a Sylar en la sèrie Herois, i per l’altra costat el director d’aquesta nova entrega de Star Trek és en J.J Abrams, el papa de la sèrie LOST (Perdidos), per tant els seguidors d’aquestes 2 sèries, els hi pot fer gracia veure aquesta pel·lícula. La veritat sigui dita, fora de que es sigui o no seguidor de Star Trek, la veritat que veient el tràiler si us agrada aquest gènere fantàstic amb acció i naus espacials, sembla que esta prou be. Desprès ja veurem quan es vegi la pel·lícula.



GENERACIÓN D.F (Después de Franco)


El sexe, les discussions de parella, les infidelitats, el matrimoni o els fills, són els temes de 'Generación d.F', la nova sèrie sobre treintañeros que Antena 3 estrena avui, a partir de les 22.45 hores, just després de 'Física o Química'.

La ficció descriu, des de l'humor, a través de diversos personatges, com i quins són els problemes quotidians de la generació nascuda els setanta. Pablo Puyol, Ana Ruiz o María Jurado són alguns dels protagonistes de la sèrie."Generación d.F" és la primera sèrie espanyola feta pel late night perquè és una sèrie que aposta per continguts innovadors i reals.En principi, el tòpic descriu aquesta generació com a gent sense complexos, educada al liberal món de la democràcia, progressista i solidària.

La realitat quotidiana demostra, tanmateix, que darrere d'aquesta façana sobreviuen els 'tics' tradicionals més conservadors. 'Generación d.F' reflecteix la diferència entre el que diuen i el que realment fan tots aquests personatges que tenen en comú una edat compresa entre els 30 i els 40 anys. Tot, explicat des d'un punt de vista còmic.Cada capítol respon a un tema monogràfic molt concret i compta, al seu torn, amb trames autoconclusives.

Els personatges, tanmateix, tindran una continuïtat i evolució al llarg dels capítols. Els protagonistes de 'Generación d.F' pertanyen a cercles socials molt diferents i, tanmateix, tots guarden una connexió: companys de feina, familiars o veïns, pel que les seves vides es creuen en algun moment.

Pablo Puyol és un dels protagonistes que conformen l'elenc d'actors de 'Generación d.F'. L'actor malagueny interpreta Pelayo, vicepresident d'una multinacional. "El meu personatge és un pijo, un tipus que l'ha tingut tot, la seva família ha tingut diners. Pelayo ha estudiat molt, té carrera i masters, però sempre aprofitant-se dels estudiosos, copiant. A més, Pelayo és un buscavides, es lliga a la filla del seu cap perquè el seu pare li tingui tracte de favor. Ell només vol l'èxit i diners.

Una altra de les protagonistes és María Jurado, que interpreta Mireia, la xicota de Pelayo. "El meu personatge és un nen bé, que no treballa, ni estudia i que les seves màximes aficions són l'hípica, organitzar festes i anar a la perruqueria".

La resta de personatges que protagonitzen la ficció espanyola són: els nuvis "modernetes" Andrés (Antonio Muñoz de Mesa) i Mar (Marta Nét); un format per Mónica (Susana Rubio) i Carlos (César Camino); els friquis Álex (Salvador Reina Chuqui) i David (Diego París); la seva cosina és Alicia (Ana Ruiz, coneguda pel seu paper de Sofia en 'Camera Café'); els germans Álvaro (Rafael Reaño) i Paula (Marta Hazas); la parella gai formada per Cristian (Kike Guaza) i Pedro (Pablo Paz); els separats Nuri (Natalia Mateo) i Sergio (José Troncoso); i la rara Palmira (Palmira Ferrer).



LUIS ROLDAN. AVUI A LA NIT A TELECINCO

Luis Roldán, exdirector general de la Guàrdia Civil condemnat el 1999 a 31 anys per malversació de fons públics, suborn, frau fiscal i estafa, serà entrevistat AVUI divendres a Telecinco per María Teresa Campos, en un programa especial titulat “Roldán, su versión” que s'oferirà a les 22.45 hores.Després de l'emissió d'imatges que posaran en antecedents a l'espectador, la periodista i presentadora de “La mirada crítica” realitzarà l'entrevista, que es produeix a punt de complir-se 15 anys del cas Roldán. L’exdirector de la Guàrdia Civil continua complint la condemna imposada pel Tribunal Suprem a la presó avilesa de Brieva i compta des de 2005 amb un règim intermedi entre el segon i tercer grau penitenciari, que li permet absentar-se de la presó puntualment.Al llarg del programa, Roldán, que va ser el primer civil en posar-se al capdavant de la Benemérita, respondrà també a preguntes d'un grup de periodistes convidats: María Antonia Iglesias, que va ser director dels informatius de TVE durant el Govern de Felipe González; Miguel Ángel Rodríguez, secretari d'Estat de Comunicació en els inicis del Govern d'Aznar, així com Manuel Cerdán i José Maca, que va efectuar un exhaustiu seguiment del cas a les pàgines dels diaris “El Mundo” i “Diario 16”.Arran de l'anunci d'aquesta entrevista, la Unió de Guàrdies Civils (UGC) va manifestar ahir la seva intenció de presentar un escrit davant de la Fiscalia de Madrid perquè es retinguin els honoraris que suposadament cobrarà Luis Roldán per aquesta aparició televisiva. Algunes fonts estimen que la quantitat que podria cobrar l'entrevistat s'apropa als 50.000 euros.
I així continua l’emissió de entrevistes a personatges que tristament són mediàtica per cometre delictes, ja que ben aviat tindrem la entrevista a Julián Muñoz. Així ens volen donar exemple? No ho crec pas, l’únic que volen es treure diners i emportar-se l’audiència del divendres a la nit. El més trist, és que segur que trauran audiència, la tele no es que sigui lo millor, però la gent es queixa i després mira aquestes coses, anunciades a “bombo y platillo” i fent guanyar molts i molts diners a delinqüents o al seu entorn.

FAMA A BAILAR. 24 DE NOVEMBRE

Ja fa setmanes que la cadena “Cuatro”, ens va ensenyant en petites dosis que tornarà aviat al concurs “Fama a Bailar”, que tants bons resultats d’audiència va tindre en la temporada passada, i es que “Cuatro” necessita tornar a tindre un èxit a la franja de tarda, i espera amb candeletes que “Fama” ho torni a aconseguir.
Doncs be, ja es oficial, des de ahir dijous, ja s’emet el spot que ens diu que tornen el 24 de novembre, i pel que es veu en el spot (rodat al parc Warner de Madrid), tindrem la mateixa presentadora i els mateixos professors.


V THE SECOND GENERATION

Ja fa 20 anys que els "llangardaixos" de la sèrie V van invair les televisions d’arreu del país. I durant els últims anys, han sonat rumors de que es preparava una continuació d’aquesta sèrie.
En els últims mesos, aquests rumors cada cop han anat agafant més forma. I ja per Internet es pot veure que l’estrena esta preparada per l’any que ve, un exemple d’aquestes noticies la podeu veure a IMDB, la gran base de dades a Internet sobre cinema i televisió. Sabem ben poc, com que alguns dels actors de la primera sèrie tornaran a aparèixer, com el “Mike Donovan”, però el que ja es un fet, es que ja es pot trobar a les llibreries dels Estats Units la novel•la “V The Second generation”. Novel•la en la que s’ha basat aquesta nova sèrie.


ELS MILLORS MOMENTS DE SLQH AMB TELECINCO



HORA Q

Avui a la nit a les 23 h 40, TV3 estrena "Hora Q", el nou espai per al late night de la cadena en el que s'integraran l'actualitat, l'entreteniment i els esports, prescindint així del clàssic format protagonitzat per un showman.
En l'espai, Lluís Canut s'encarregarà dels esports, David Bassa de la política, Jordi Gil de la cultura i actes populars i Quim Vila, cada nit versionarà un cançó que resumirà la jornada.L'espai es plantejarà unes preguntes al principi de l'espai i al llarg de tot ell, Helena Garcia-Melero i el seu equip les anirà responent. En l'espai hauran reportatges, entrevistes, connexions en directe, música en plató, un espai l'estructura del qual serà variable i concorde amb l'actualitat.A més, la cadena estrenaran avui d’un complet site del programa en el qual els internautes podran proposar noves "Q" i tots els col·laboradors de l'espai penjaran allà el seu blog.

CAIGA QUIEN CAIGA, A LA NIT DELS DILLUNS

"Caiga Quien Caiga" canvia d’horari i es canvia a la nit dels dilluns apartir d’avui.
Aixi doncs, aquesta nit podrem veure com el programa ha estat testimoni directe de la victòria d'Obama als Estats Units, mostrarà una versió particular des de l'Estat d'Illinois sobre el pensament que els ciutadans tenen del seu nou president.

Juanra va assistir a la festa demòcrata a Grant Park i va ser testimoni de la nit electoral i del discurs del vencedor. El reporter de negre va realitzar connexions en directe amb Toni Garrido que va estar a la festa de la Casa d'Amèrica i en el Cercle de Belles Arts a Madrid, on va viure el moment amb la ministra Magdalena Álvarez, el president del Congrés José Bono, l'actor Juan Diego o el director de cinema José Luis Cuerda.

El programa investigarà aquesta setmana si els espanyols saben on pararan els seus impostos i Maldo sortirà al carrer perquè els ciutadans li expliquin on volen que aquests siguin destinats. A més, "CQC" ha construït un ninot de Solbes que els transeünts li deixin els seus missatges i li demanin on no volen que vagin a parar els seus impostos. Maldo portarà el ninot al Ministeri d'Economia per si a Solbes li interessa saber quina és l'opinió dels espanyols.

"CQC" denúncia aquesta setmana a la secció "Proteste ya! " el tancament de desenes d'estacions de trens a Galícia amb motiu del nou traçat de l'AVE. La reportera Esti s'ha desplaçat fins a alguns dels pobles on en els últims mesos s'ha reduït i fins i tot ha desaparegut el servei de trens de rodalies de les seves estacions.

LA SEXTA NO PODRÀ EMETRE IMATGES DE TELECINCO

La Sexta no podrà difondre imatges de Telecinco per fer programes com “se lo que hicisteis” o “El intermedio” . Aqueta és la resolució de la demanda que des de ja fa mesos va interposar Telecinco a la Sexta. Aquesta resolució, que es pot recórrer, el magistrat del Jutjat Mercantil número 2 de Barcelona estima parcialment la demanda interposada per la cadena que lidera Mediaset i condemna l'empresa que presideix Emilio Aragón al pagament d'una indemnització per danys i perjudicis, la quantia dels quals s'establirà posteriorment.
La sentència sosté que La Sexta ha infringit els drets de propietat intel·lectual de Telecinco i el jutge li ordena la cessació "de forma immediata" de l'emissió d'imatges produïdes o emeses per Telecinco o sobre les quals sigui propietària dels seus drets.

A títol d'exemple, la sentència recorda que durant el mes de setembre de 2007, el programa de La Sexta “Se lo que hicisteis...” (la qual cosa condueixen Patrícia Comte i Àngel Martín) es va nodrir, en més d'un 20%, amb imatges de Telecinco. Segons els vídeos aportats, en l'esmentat programa es van arribar a difondre "entre 5 i 13 minuts d'imatges extretes de diferents programes". A més, la tàctica del programa, que consisteix a alternar les imatges amb comentaris i crítiques en to humorístic dels presentadors, ha elevat en algunes ocasions aquest percentatge a un 30% del total del temps del programa.

En la resolució es recull que "si bé és cert" que s'utilitzen imatges d'altres operadors, el temps de presència de les de Telecinco duplica les imatges de la següent cadena, Antena 3.La Sexta ha utilitzat continguts de TNT, “Aquí hay tomate”, “El buscador”, “A tu lado”, “El programa de Ana Rosa”, “Esta pasando”, Dolce Vita o “La noria” sense comptar amb l'autorització de Telecinco i després que fos requerida formalment perquè s'abstingués d'utilitzar material de la seva propietat, segons la sentència.

La Sexta, per la seva part, s'ha escudat en el "dret de citació", que empara la Llei de Propietat Intel·lectual, i al·lega que la utilització de continguts d'altres cadenes per elaborar formats de zàping és "un costum àmpliament assentat al sector audiovisual", segons recull la resolució.

Un portaveu de La Sexta va eludir comentar la sentència perquè "encara no s'ha rebut". Tan sols va assenyalar que "pot crear un precedent". I jo penso igual, és un precedent que pot portar cua.



13 MIEDOS

CUATRO estrena aquesta nit una sèrie pels amants del gènere de terror i suspens. '13 miedos' són 13 relats curts amb firmes diferents, però totes tenen en comú que ens mostren la por per si mateixa.Història a història, podrem explorar en cada episodi una por en particular, ja sigui a través d'un esdeveniment paranormal o simplement un esdeveniment de la vida quotidiana.

Cada capítol de “13 miedos” és una història independent que, al llarg de la trama, sorprèn i angoixa en tocar temes sobrenaturals o relacionats amb qüestions inexplicables per la ciència. “13 miedos” està dissenyada per a tots aquells que es diverteixen amb el suspens i el terror.

“13 miedos” part de la idea d'una sèrie original produïda els vuitanta a Mèxic. Es va dir “Hora Marcada” i va aconseguir reunir els professionals del cinema més destacats del moment, talents de la talla d'Alfonso Cuarón, Guillermo del Toro, Emmanuel Lubezki i Carlos Marcovich. A “13 miedos” es recupera la idea i s'han escollit destacats professionals per crear 13 històries de mitja hora molt diferents però amb un mateix fil conductor: la por.Terror, suspens, angoixa, tensió, sorpreses i pors seran alguns dels sentiments que atraparan i captivaran l'espectador de principi a final. Històries que exploren pors que viuen en el subconscient de cada un de nosaltres.

Un home disposat a sacrificar-lo tot amb tal de recuperar la seva esposa morta; un treballador amb una inexplicable por de la foscor que descobreix entre les ombres la raó del seu temor, estranyes desaparicions en una bodega; una família que acaba de mudar-se a una casa que pot arruïnar-los la seva felicitat; una dona amb greus problemes de claustrofòbia; una història de gelosia que pot tenir un final desastrós; un home la por del qual a la solitud li ha portat a actuar al límit de la bogeria... són algunes de les 13 pors que oferirà Cuatro.

CONFIRMAT. ANTONIO LOBATO A LA SEXTA


Aquest diumenge, Telecinco emetrà l’última cursa de la temporada de Formula 1, però no només de la temporada, ja que a a partir de la temporada que ve, és La Sexta, la cadena que s’ha fet amb els drets per emetre aquest esdeveniment.

Però no només La Sexta ha aconseguit els drets de les curses si no que ha aconseguit fitxar al presentador que ha tingut Telecinco en els últims anys. Antonio Lobato ha firmat un contracte amb aquesta cadena després de rebutjar les ofertesque ha rebut de Telecinco per evitar la seva marxa al canal de la competència.

Lobato es va donar ahir de baixa a la cadena de Mediaset junt amb l'equip amb el qual ve realitzant les retransmissions de la Fórmula 1, encara que aquest diumenge retransmetrà, com ve sent habitual durant les últimes quatre temporades, el GP del Brasil. Amb ell marxen a La Sexta quatre persones més que integren el seu nucli dur.

Des de Telecinco han confirmat la sortida de Lobato de la cadena i diuen entendre-la perquè "ha de vetllar pels seus interessos professionals, ja que Telecinco no té en aquests moments un esdeveniment esportiu que compleixi les seves expectatives". Encara que estic segur, que no els hi ha sentat gairebé, i més tenint en compte la guerra oberta que hi ha entre les dues cadenes.

Fa amb prou feines dues setmanes es va conèixer l'interès de La Sexta per fitxar qui s'ha convertit en l'alter ego de Fernando Alonso. Lobato es troba actualment viatjant al Brasil on aquest diumenge se celebra l'última cursa del Mundial.Lobato, tal com relatava fa un parell de setmanes a la seva pàgina personal, veurà "fet realitat" el seu somni de tota la vida de seguir en el Mundial de Fórmula 1".

HOUSE. CINQUENA TEMPORADA


Igualment com deia en el post d’avui al matí, Anatomia de Grey ha passat molt poc temps des de la seva estrena als Estats Units, a House li passa el mateix,avui mateix es poden gaudir els capítols de la cinquena temporada de la sèrie a partir d'avui a les 22.20 en FOX, que l'estrena en primícia. Així doncs el retorn de House en obert a la cadena Cuatro serà ben aviat, tan aviat que si no canvien les coses, serà la setmana que ve. Estaré atent.
L'anterior lliurament d'House va acabar amb Wilson desolat per la mort d'Amber i amb House estabornit pel succeït sense entendre la reacció del seu amic. La cinquena temporada comença just allà, amb House entossudit en "reconquerir" l'amistat de Wilson mentre aquest -i la resta de l'hospital -estan convençuts que House té part de culpa de l'accident que va costar la vida de la jove doctora.Al primer capítol, l'oncòleg dimiteix i renuncia al seu lloc a l'hospital. House farà l'inimaginable per recompondre la relació encara que, fidel al seu estil, també tractarà de buscar possibles companys de confidències que actuïn com a substituts de Wilson. L'elegit serà Lucas Douglas, un detectiu contractat per House per espiar els seus ajudants.

ANATOMIA DE GREY. CINQUENA TEMPORADA

Avui mateix a les 22:15, només dos dies després que s'estreni a la cadena Fox, Cuatro estrena la cinquena temporada d'Anatomia de Grey. Però és més destacable dir que només hi ha un desfas de un mes amb els episodis americans.
Amb aquesta estrena Cuatro repeteix la "fórmula" que ja va aplicar amb l'anterior temporada tant d'Anatomia de Grey com d'House i que va demostrar que les sèries internacions poden ser estrenades sense massa demora respecte a la seva emissió americana, una cosa que el públic i l'audiència a la llarga agraeixen.

La cinquena temporada d'Anatomia de Grey és a més la que al començament dóna respostes a moltes de les qüestions que queden per resoldre com el que Meredith i Derek quedin junts, el que passarà entre Izzie i Khaled, el si la doctora Bailey podrà conciliar treball i família, si George i la germana de Meredith seran bons companys de pis o si Callie i l'Hann seran una mica més que amigues...
Tot això i més, aquesta nit.

ESTADOS ALTERADOS.

La Sexta estrena, avui 27 d'octubre, Estados Alterados Maitena una sèrie basada en les celebres tires còmiques de l'autora Maitena, traduïda a dotze idiomes, publicada en diaris i revistes de més de trenta països i recopilada a cinc llibres.
La sèrie, produïda per Eyeworks Cuatro Cabezas, s'emetrà de dilluns a divendres i reflectirà la realitat de les relacions entre els homes i les dones d'avui, recreant les seves conductes universals amb ironia i humor.
Protagonitzada per l'actriu María Adánez, 'Estados Alterados' és una sèrie coral que compta amb els actors Elena Octavia, Lucía Quintana, Cristina Fenollar, Pepa Rus, Andrea Simonín, Benito Sagredo, Xavi Lite, Luis Fernando Alvés, José Martret, Rubén Mascato i Juanra Bonet.
Una recent separada que vol recuperar el temps perdut, una esposa i mare ideal que viu en una crisi constant, un jove advocat considerat el solter d'or o un marit perfecte a la casa del qual cada dia es mostra més absent seran alguns dels personatges que interpretaran els actors de l'univers de ''Estados Alterados”, a la Sexta.
Aquesta sèrie mostrarà la gran varietat de situacions i conflictes humans des del punt de vista de l'humor i la sàtira. La sèrie se submergirà en un univers en el qual dones i homes de totes les edats i condicions socials recrearan les conductes universals. Un entorn en el qual l'espectador es veurà reflectit, no solament per la seva proximitat amb la realitat sinó també pel seu particular manera de mostrar el canviant món de les dones d'avui i l'escenari en el qual habiten els homes que les acompanyen.
'Estados Alterados' és una sèrie basada en les tires còmiques de Maitena. Cada episodi és format per diversos sketches d'humor basats cada un en una vinyeta diferent. Els sketches estan creats com a peces independents, sense continuïtat dramàtica entre ells, oferint així una llibertat total a l'hora de muntar-los per a la seva emissió.
L'humor de la sèrie se sosté principalment en un dibuix marcat de personatges amb diàlegs que busquen la ironia i la identificació de l'espectador amb les petites frustracions i conflictes dels personatges.
Al contrari que a les tires còmiques, en les que apareixen una infinitat de personatges, en la sèrie utilitzen una galeria de personatges fixos, a fi que l'espectador els reconegui i s'hi familiaritzi. Els homes i dones alterades aniran de vegades acompanyats de personatges episòdics que ajudaran a reflectir la gran varietat de situacions i conflictes que proposa Maitena en les seves vinyetes.

GUITAR HERO. WORLD TOUR

M’ha fet arribar aquest vídeo del YOUTUBE, que és un nou spot que han tret als Estats Units, però que em fa gracia. A més com que un amic meu, que te un bloc molt guitarrero, ha tornat a penjar un post després de molt de temps i per celebrar-ho, avui em permeto el luxe de posar aquest video. És el spot del joc per a consola, GUITAR HERO WORLD TOUR i està inspirat en la famosa escena protagonitzada per Tom Cruise a “Risky Bussiness”. Només que ara està interpretada per Alex Rodriguez (jugador de beisbol dels Yankees de Nova York), Michael Phelps (nedador i medallista olímpic), Kobe Bryant (jugador dels Angeles Lakers) i Tony Hawk (considerat el millor skater en rampa). Millor que vegeu el vídeo...


SALVADOS AQUESTA NIT.

Lula da Silva, Josep Lluís Carod Rovira i La Oreja de Van Gogh són els protagonistes del lliurament d'aquesta setmana de Salvados, que laSexta emet a les 21.50 hores.
El president del Brasil, Lula da Silva, parlarà en exclusiva amb el Follonero. Aprofitant que passava per Toledo per recollir un premi, rebrà les seves felicitacions telefònicament. Quina tàctica utilitzarà Jordi Évole perquè contesti a la seva trucada? Per qui es farà passar per poder parlar amb ell? I, el més important: es farà entendre com si no té ni idea de portuguès?
El Follonero es converteix en xofer per un dia del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Carod-Rovira. Com reaccionarà quan li posi el " Que viva Espanya! " de Manolo Escobar? Saltarà del cotxe en marxa? Évole haurà tingut la precaució de llançar-li el tancament centralitzat?



Els membres de La Oreja de Van Gogh seran els protagonistes de l'"Entrevista en profunditat. " Amb quines preguntes els sorprendrà el Follonero? Els donarà temps a dir alguna cosa? Ho diran cantant?
Posats a felicitar el personal, Évole també li donarà l'enhorabona al Director General a Espanya de Google, Javier Rodríguez Zapatero (res a veure amb el president), després de rebre el Premi Príncep d'Astúries de la Comunicació. A part d'esbrinar si és família del president del Govern, li demanarà que resolgui alguns dels seus dubtes sobre el famós cercador, com a: què passa si poses "Google" en el Google? Explota Internet?
Dos nous infiltrats s'incorporen a "Salvados": Miki i Jesús. Són joves, macos i estan... "Enamoradísims". Aquesta setmana, el Follonero els reptarà que declarin el seu amor en públic en un acte del PSOE. Com el prendran els militants socialistes? Demostraran ser tan liberals com se suposa per la seva ideologia o manifestaran alguna objecció?
El col·laborador amb més visió de futur del programa, el Mag Félix, torna a "Salvados". Amb l'ajuda del seu pèndol i les seves energies, donarà resposta, en primícia, a les dues preguntes que més inquieten en aquest moment els fanàtics de l'automobilisme: quin pilot guanyarà el Mundial de Fórmula 1 i, sobretot Antonio Lobato, àlies "el calb de Telecinco", retransmetrà les curses a laSexta l'any que ve?
Finalment, a la secció "no está pasando", en la que un voluntariós reporter busca la notícia on no n'hi ha, es deixarà caure per un parc en el qual, encara que els seus usuaris encara no s'han adonat, hi ha una greu crisi bancària.

ELI STONE. ESTRENA A ANTENA 3


Antena 3, estrena aquest diumenge a les 23:45 "Eli Stone". D'aquesta manera adelanta la sèrie "Sexy Money" a les 21:45 (ja els hi val, tercera vegada que mouen aquesta sèrie), LEX ara passarà a les 22:30, i "Point Pleasant" després a les 00:45.

Però de que va "Eli Stone"?

És una història sobre un advocat que es troba en una cruïlla entre l'home en qui s'ha convertit i l'home que vol ser... encara que això signifiqui ser un profeta. Una història que explora dos mons tan diferents com el judicial i l'espiritual, combinant la fantasia i l'espiritualitat de “Entre Fantasmas” (Ghost Whisperer), la sinceritat i la passió de “El Abogado” i el peculiar sentit de l'humor de “Monk”.

Portat per una profunda ambició, Eli Stone (Jonny Lee Miller, Smith) ha aconseguit protagonitzar una reeixida carrera com a advocat en una important companyia que representa a les corporacions més gran i més riques i on el "destrueix al feble" és una pràctica comuna. Després d'experimentar una sèrie d'estranyes al·lucinacions, inclosa una impactant visió de George Michael (podeu veure l'escena en el video del final), Eli decideix anar a veure el seu germà neuròleg, Nathan (Matt Letsher), només per comprovar que no li passa res dolent. Però com les visions persisteixen, Eli comença a desesperar-se per trobar la causa del seu deliri i busca l'ajuda del Dr. Chen (James Saito), un xinès que practica acupuntura i que és especialitzat en medecina espiritual.

Encara que es mostra escèptic amb aquesta pràctica, Eli descobreix que el Dr Chen pot ajudar-lo a recuperar importants records del seu passat. Mentre, les visions continuen intensificant-se i comencen a afectar a la seva professió, a les seves relacions i a com és percebut pels altres. Però no serà fins que Eli posi la seva vida en perill, que Nathan reconeix episodis similars en el pare d'ambdós i reconsidera que aquests poden estar reproduint-se en el seu germà. Així, després de revisar els símptomes d'Eli i realitzar més proves mèdiques, Nathan descobreix que Eli sofreix un inoperable aneurisma cerebral que està causant aquestes il·lusions.

Si Nathan representa la ciència, el Dr Chen representa la fe. Mentre Eli lluita amb el seu diagnòstic mèdic, decideix acudir de nou al Dr Chen per comunicar-li la revelació sobre la seva aneurisma, i ell li suggereix que això podria ser una resposta divina de per què ha estat tenint visons premonitòries del futur... Eli pot ser un profeta. Encara que no acaba de creure's aquesta possibilitat, les seves visions l'han ajudat a recordar el que el seu pare va dir un dia sobre ell: "Estàs destinat a fer grans coses, inspirar grans discursos i ajudar la gent".

Amb les paraules del seu pare en ment, Eli redefineix les seves prioritats en la vida i la seva feina com a advocat, començant amb un cas en el qual representa un antic conegut contra un dels clients més importants de la firma per a la qual treballa. Malgrat l'oposició del seu impositiu cap i futur sogre, Jordan Wethersby (Victor Garber), i de la seva promesa Taylor (Natasha Henstride), decideix seguir endavant amb el seu propòsit, i aquesta resolució també serà posada a prova pels seus companys de feina, que inclouen la seva vistosa ajudanta, Patti (Loretta Devine), l'advocat Matt Dowd (Sam Jaeger), un lletrat ambiciós i competitiu que exemplifica tot el que Jordan volgués que fos Eli, i Maggie Dekker (Julie Gonzalo), una inexperta associada novella que qüestiona constantment el seu compromís amb el canvi que ha experimentat.



SOBRENATURAL. JENSEN ACKLES

Molts cops he dit a la radio que m'agrada molt la sèrie "SOBRENATURAL" (supernatural, en versió original). No se... alguns temes, sobretot en la primera temporada, ja els hem vist molts cops en sèries i pel·lícules, pero poc a poc les trames et van atrapant i la química entre els dos protagonistes es brutal i em manté enganxat. Justament, aquesta setmana, La 2, ha tornat a començar de nou la sèrie desde el primer episodi. (potser haurien de fer alguna cosa, crec que és ja la tercera vegada que reposen la primera temporada). De moment a La 2, hem vist les dos primeres temporades, i lo bo ve en les dos següents. Justament ara, acabo de veure l'episodi que aquesta setmana ham emés als Estats Units, i la veritat hi ha una escena que m'ha fet riure molt, i és que després de quatre anys amb aquesta sèrie, ja els hi agafes una estima a aquests personatges, que quan fan coses així no pots fer més que riure amb un gran somriure de complicitat, us deixo amb l'escena.

LOST TEMPORADA 5

Hi ha molts seguidors de la sèrie LOST per aquí, potser us farà gràcia saber que la cadena ABC ja ha engegat la maquinària per començar a promocionar la cinquena temporada.
El trailer en si son moltes seqüències de la quarta temporada, però a la última meitat de la promo ja tenim les noves escenes.
Ai, com s’està fent llarga l’espera, encara ha de passar tot el que queda d’any.

90210


Ja fa unes setmanes, vaig repassar les sèries que s’estrenaven als Estats Units, moltes d’elles acabaran venint. Entre elles arribarà ben aviat el remake de “Sensación de vivir”.
Sembla que faci molt poc, quan Telecinco va emetre per primera vegada aquesta sèrie, i ja fa uns 15 anys, com passen els anys.

L’actual remake s’emet a la cadena CW, i es va convertir el passat mes de setembre en la millor estrena de la cadena des del seu naixement. Tal va ser així que la cadena nord-americana CW li va atorgar, després de tan sols tres emissions, la temporada completa.

'90210' (així es coneix als Estats Units) té alguns dels actors de la sèrie antiga com són la Shannen Doherty al seu paper de Brenda Walsh i el de Jennie Garth al seu paper de Kelly Taylor. Tori Spelling va decidir finalment no participar en la sèrie a causa de desacords econòmics.

‘90210' ens explica la història d'una adolescent, Annie Mills i del seu germà adoptat Dixon, que sofreixen un petit trauma quan arriben a l’ institut West Beverly on han de fer front a un nou grup de companys i al seu pare com a director del centre, sense perdre de vista a la seva àvia Tabitha, a qui li encanta la beguda.

LEX. SEGONA TEMPORADA

Antena 3 estrena aquest diumenge la segona temporada de "LEX", la seva ambiciosa sèrie judicial produïda per Globomedia i protagonitzada per Javier Cámara."LEX", que desplaça a "Sexy Money", que no ha acabat de funcionar com volien (potser està mal programada en el diumenge, particularment a mi la sèrie m’agrda força). “LEX” provarà sort ara en la nit dominical després del seu discret rendiment en dijous en la temporada passada, amb una mitja del 14.1% de share i 2.342.000 d’espectdors.
En aquest segon lliurament, s'incorporen a la sèrie d'advocats l'actriu Paz Vega ("7 Vides"), que torna a la televisió quatre anys després, i l'actor Álex González ("Cuenta Atras").

Paz Vega, una de les actrius espanyoles amb més projecció internacional, fa un alt en la seva carrera cinematogràfica als Estats Units per incorporar-se a "LEX".L'actriu sevillana, que té fixada la seva residència a Los Angeles, intervindrà en quatre capítols de la segona temporada de "LEX" en els quals compartirà protagonisme amb Javier Cámara, Nathalie Pozas i Santi Millán.

Antena 3 confia que el fitxatge de Paz Vega serveixi de revulsiu per a "LEX", la primera tanda de capítols del qual es va veure eclipsada pel lideratge de "Els Serrano" en la nit dels dijous (20% de share), així com per "El cas Wanninkhof" en La 1, que va superar el 18% en el seu desenllaç.

L'actriu torna així a televisió, mitjài que li va donar gran popularitat a través del seu treball en les sèries de Globomedia "Más que amigos" (Telecinco), "Compañeros" (Antena 3) i "Siete vidas" (Telecinco). En aquesta última sèrie, en la qual va gravar 58 capítols, va coincidir amb Javier Cámara, actor amb qui es retroba ara en "LEX".Santi Millán, coprotagonista de "LEX", va participar també a "Siete vidas" en una etapa posterior. L'última intervenció de Paz Vega a televisió va ser el 2004, al capítol 200 de "Siete vidas" que va reunir tots els actors que havien passat per la sèrie.

A "LEX" interpretarà Rosada Janer, una advocada sevillana experta en Dret Fiscal, excompanya de facultat de Mario (Javier Cámara), Dani (Nathalie Pozas) i Gonzalo (Santi Millán) que acudeix a ells perquè la defensin, en un judici per assassinat.El fiscal l'acusa de la mort d'un amant ocasional que va estar amb ella en una única (i fatal) ocasió. De fet, la precedeix una certa reputació de Mantis Religiosa: aquest mort és el tercer home que està amb ella i que mor en l'acte.

L'actor Álex González ("Cuenta Atrás", "Motivos personales") també s'ha incorporat al repartiment de "LEX" al paper d'un nou advocat. González interpretarà un jove lletrat que entra a treballar al bufet.

XQ NO TE CALLAS.



"Xq no et callas? " s'acomiada avui divendres de la sobretaula de Telecinco.

Les discretes dades assolides pel programa des de la seva estrena el 10 de setembre, amb una mitja de l'11.4% de quota i 1.445.000 espectadors, han propiciat que la cadena decideixi retirar-lo de la graella.

Segons anuncia Telecinco en una nota, el seu lloc serà ocupat des del pròxim dilluns per "Escenas de matrimonio", la comèdia produïda per José Luis Moreno que tan bons resultats ha obtingut des del seu llançament a l'estiu de 2007 i que, a partir d'ara, farà doblet.La sèrie, que durant l'any 2008 ha estat l'espai més vist del dia en 55 ocasions, mantindrà a més el seu horari habitual a la franja estel·lar de dijous a diumenge (21:30 hores).

EL INTERNADO.




El misteri, l'emoció i el suspens tornen en forma de resum avui a la nit a Antena 3. La cadena emet després d'"Al pie de la letra" un capítol especial de "El Internado, que resumirà les tres primeres temporades d'aquesta ficció.
Per la seva part, dimecres vinent s'estrenaran els nous episodis de la ficció que produeix Globomedia, que tindrà tres noves incorporacions: Martín (Ismael Martínez), nou professor de Ciències; Lucas (Javier Zidoucha), fill de Martín i aviat inseparable amic de Paula i Evelyn; i Toni (Alejandro Casaseca), ex xicot de María i pare biològic d'Iván.
Si no podeu veure-ho o senzillament voleu recordar coses de la tercera temporada aqui teniu un petit resum del últim episodi de la temporada.
Héctor porta tota la seva vida tractant de retrobar-se amb la seva germana, Irene Espí. Per això va tornar al vell orfenat, va obrir de nou La Laguna Negra, per això es va convertir en tutor legal de Marcos i Paula, els seus nebots, quan va pensar que la seva germana i el seu marit havien mort en un accident de vaixell, i per això, ha seguit les pistes que la seva germana li va deixar per cada racó del col·legi i que li han portat fins a uns diamants, amagats a la cova del “gnom”.
Fa molts anys van fer creure a Héctor que Irene havia mort i va excavar tractant de trobar el seu cos. No era allà. Molt ha excavat des de llavors però a cap de les criptes on va buscar no hi havia Irene. En realitat, la seva germana i el seu bebè portaven mesos segrestats als passadissos del col·legi, a tan sols uns metres de qui tant els buscava.
Abans de morir, Nora va aconseguir rescatar Irene Espí dels passadissos. Paula va veure amb els seus propis ulls la seva mare, quan era traslladada a la seva nova destinació pel cap de l'organització en la qual treballa Fermín. Paula tornava de la cova del seu amic el “gnom”, de la mà d'Héctor. Va ser llavors quan va veure de nou la seva mare, en una imatge fugaç però inesborrable per a ella. Mentre, el bebè d'Irene era arrossegat riu a baix pel corrent, després que la seva mare el diposités allà en un intent desesperat per salvar-lo dels seus perseguidors.
Al internat, Iván continua en "xoc" després d'escoltar el que Julia els va explicar: Noiret, el seu pare, va ser l'assassí del seu amic Cayetano. Només unes hores abans Iván havia decidit començar a confiar en ell després d'una infantesa de decepcions. Mentrestant, María, la verdadera mare d'Iván, creu haver perdut per sempre l'oportunitat d'explicar-li tota la veritat al seu fill, ja que una impostora l'ha convençut que és la seva mare biològica...

MIPCOM

Del 13 al 17 d’octubre a Cannes s’esta realitzant el MIPCON.
MIPCOM és l'esdeveniment mundial de continguts on els professionals tracten la creació, coproducció, compravenda, finançament i distribució de contingut d'entreteniment per a tot tipus de plataformes televisives. És un mercat i un fòrum únic que els responsables de la presa de decisions dels sectors de contingut, producció i distribució de productes televisius, digitals, audiovisuals i pel·lícules descobreixin noves tendències de futur i comerciïn els drets dels continguts a escala globals.
Durant els dies que té lloc el MIPCON, hi ha moltes conferencies de personatges rellevants del mon de la televisió, aqui teniu el llistat i “curriculum” dels ponents.
Dilluns
Philippe Dauman, president i director executiu de Viacom Inc., analitzarà el renéixer creatiu del negoci de cable de Viacom respecte a la programació tradicional i la integració multiplataforma.
David Zaslav, president i director executiu de Discovery Communications, farà un discurs de presentació de Green TV. També analitzarà Planet Green, la iniciativa global i interempresarial de Discovery centrada en la recopilació d'informació, la preservació i la celebració del nostre planeta.
Dimarts
Michael Eisner, antic director executiu de Walt Disney Company i fundador de The Tornante Company, presentarà les seves noves iniciatives de producció i distribució on-line, Vuguru i Veoh, i mostrarà de quina manera fomenta la innovació donant suport a nous talents i produint nous continguts.
Ze Frank, llegenda viva d'Internet, humorista i presentador, i Gary Carter, president de Creative Networks i director creatiu executiu de la divisió FMX de FremantleMedia tractaran junts d'aclarir, una vegada per sempre, si existeixen diferències entre els mitjans "tradicionals" i els "nous".
Dimecres
Txad Hurley, cofundador i director executiu de YouTube, començarà a la primera conferència sobre vídeo de banda ampla el dimecres 15 d'octubre.
Dijous
Gary Wang, fundador i director executiu de Tudou, traçarà les línies directores d'un debat dedicat a la convergència entre la televisió, les plataformes per compartir vídeos, les comunitats en línia i els videojocs.

Mes informació a la plana web oficial. http://www.mipcom.com/

STAR WARS THE CLONE WARS

Star Wars: The Clone Wars, la sèrie d'animació que sorgeix de la pel·lícula del mateix títol que es va estrenar l'agost passat en els cinemes arribarà en breu a Antena 3 després de l'acord que ha firmat la cadena amb el propi George Lucas i que li permetrà emetre els 22 episodis de 25 minuts dels quals consta de moment la sèrie.La sèrie que produeix Lucasfilm s'inspira en part en la sèrie de dibuixos que ja va emetre fa anys Cartoon Network i a més s'ubica entre l'episodi dos i el tercer de la saga cinematogràfica. La idea va sorgir quan estava George Lucas estava escrivint l''Episodi III i s’en va adonar que era una llàstima no poder escriure més sobre La guerra dels clons ja que seria interessant.
El cineasta no es va quedar amb les ganes. Però li va fer un volt de femella a la idea: "Em va semblar que hi havia moltes més històries de La Guerra de les Galaxias'que havia de comptar. Volia comptar-les a través de l'animació, fer una sèrie de televisió real". Per tirar endavant el seu projecte, l'equip de Lucasfilm va millorar la tecnologia d'imatges generades per ordinador.El projecte va arrencar el 2005 i encara que primer s'ha vist una pel·lícula en els cinemes el cert és que la història queda més ben explicada així com desenvolupada en la sèrie d'animació que no sabem quan s'emetrà en Antena 3 però que és d'esperar que l'emetin al costat de la sèrie d'animació més famosa de la cadena del grup Planeta, Los Simpson.

2 PROGRAMES DIUEN ADEU A CUATRO

Aquesta setmana està resultant ser una setmana negra per la cadena “Cuatro”. Ha decidit retirar 2 programes. Per un costat el reality “circus” i per l’altra “Visto y oido”
Circus va néixer com un programa diari de dilluns a divendres, després de veure que no funcionava van decidir passar al dissabte a la nit, i tampoc ha funcionat.
Així doncs el dissabte a les 00.15 es farà la final per a escollir al guanyador de la beca en una escola de circ, posant fi al programa amb prou feines un mes després de la seva estrena.

Circus pretenia ser la continuació de l'èxit de Fama, repetint bona part de la seva fórmula, però no ha calat en l'audiència. La temàtica circense no sembla la més indicada per a un reality, que, encara que nou, aviat deixa de despertar la curiositat de l'espectador, el mateix que els circs que van a les ciutats cada dia tenen menys audiència i està més enfocada al públic infantil. A part, es comenta que els professors han estat poc mediàtics.
Visto i oido, acabarà un dia abans, demà divendres. Aquest magazine presentat per Raquel Sánchez i Joaquín Prat Jr. Això si, si arriba divendres, i no han pensat que poden fer la setmana que ve, durarà una setmana més. Es tracta d'una decisió de mutu acord entre la cadena i la productora Notro TV, després dels seus pobres resultats d'audiència (461.000 espectadors i 5,1% de share de mitjana).
Cuatro s’està replantejant d’aprofitar el èxit Pekín Express per situar-lo a la franja horària de Visto i Oido, a diari, decisió complicada que podria espatllar l'única estrena decent de la cadena. Ja que està grabada i editada en un format resum setmanal, fer això, implicaria tornar a editar i corrent el perill de ser molt més pesat.

Amb "Visto y Oido" es pretenia fins i tot millorar la xifra d'audiència de Channel núm. 4 (5,7% de share), i fins i tot ha estat inferior a la mateixa.Sobre el destí dels presentadors, se sap que Cristina Lasvignes, líder dels reporters del programa s'incorpora al futur magazine “Tal cual lo contamos” d'Antena 3. Sobre Raquel Sánchez segurament acabi en qualsevol altre programa de la cadena, ja que ja ha participat en alguns.

DOCUMENTOS TV. EMISSIÓ NÚMERO 1000


El veterà espai de reportatges de Televisió Espanyola, 'Documents TV ', avui arriba a la seva emissió número 1.000. Per celebrar el miler de programes en antena, l'espai que dirigeix Manuel Sánchez Pereira oferirà una programació especial durant els mesos d'octubre i novembre.Des avui, i durant quatre setmanes, es recuperaran els millors moments i seqüències dels documentals més destacats d'aquests 22 anys. Com a colofó, "Documents TV " emetrà un programa especial dissenyat per homenatjar els espectadors i les persones que van aportar les seves experiències als documentals.Per començar, aquest dimarts, el programa de La 2 emetrà fragments de cinc de documentals que van fer història.

El primer d'ells, 'Juan Carlos I, Rei de tots els espanyols,' va ser la primera emissió de l'espai fa 22 anys (el 29 d'abril de 1986) i va ser una coproducció de TVE amb la BBC realitzada amb motiu de la visita del monarca al Regne Unit. Després, es recordarà el millor d''Així va caure el mur', sobre l'esdeveniment que va marcar el final de la guerra freda; 'O meva o de ningú', analitzarà a fons la violència de gènere; 'Un dia en la mort de Sarajevo', realitzarà un retrat real de la ciutat maltractada per la guerra dels Balcans; i 'El viatge d'Ibrahima', narrarà el periple d'un immigrant cap a una vida millor. Els següents lliuraments especials s'emetran el 21, el 28 d'octubre, i el 4 i l'11 de novembre en La 2.

EL INTERNADO

Ja falta molt poc.









TALLS SOSPITOSOS ALS CANALS DE ANTENA 3

No se si fa temps que passa o no, però aquest cap de setmana m’he adonat d’un fet curiós en les cadenes Antena 3, Antena Nova i Antena Neox. Estava veient els Simpson al canal de TDT Antena Neox, i a mig diàleg, es talla, i se’n van a publicitat, no és la primera vegada que havia vist aquest fet, però si que és la primera vegada que em va donar per fer zapping i vaig adonar-me que els anuncis de publicitat de antena 3, Neox i Nova, eren els mateixos. Així que vaig estar atent, i durant els talls publicitaris posteriors es tornava a repetir. Es veu que quan Antena 3, talla per anar a publicitat, les altres dues també, i no respecten el que estan fent, facin el que facin ho tallen, per continuar-ho després. Voldria pensar que era una errada tècnica, però crec que és una estratègia comercial en tota regla.
Però no és la única “anomalia” que he detectat en aquests canals, els dos canals Nova i Neox, moltes vegades tallen un programa “ a la brava” quan ha de començar el següent programa. Exemple, aquest diumenge, estava preparant el dinar, i tenia posat el programa de zapping “La batidora” amb imatges del 2005 (diguem raro, però a vegades em ve de gust rescatar imatges antigues de la tele) i en mig d’un dels talls, sense arribar a concloure el “gag” tallen i comencen a emetre una entrevista a una senyora, en el primer moment vaig pensar que era un tall més del programa de zapping, però no, era ja, un programa totalment diferent.

CSI NOVA YORK. TEMPORADA 4


Avui a la nit torna CSI Nova York, amb la seva quarta temporada. Després que la setmana passada, el programa de ball de TVE, “Mira quien baila”, se’n va endur el gat a l’aigua, en el tema d’audiència, destronant a la franquícia CSI del seu tron de líders d’audiència durant 2 anys consecutius. La resposta de Telecinco no s’ha fet esperar, i estrena la quarta temporada de la saga de Nova York. La passada temporada CSI NY va ser líder en el seu horari en 23 o 24 emissions. Cal dir que la vegada que no va poder guanyar va coincidir amb el “cara a cara” de Zapatero y Rajoy.
Per tant prepareu-vos a veure zombis que surten de les tombes, buscador de tresors, lladres que utilitzen tecnologia molt sofisticada per robar i un taxista assassí en sèrie son alguns dels casos als que hauran d’afrontar el forense Mac Taylor i companyia.

PLUTON BRBNERO



Ja ho havia escrit en el blog fa uns mesos, però després d'un intens rodatge al llarg de l'estiu, La 2 estrena avui la sèrie de Álex de la Iglesia 'Plutó BRBNero', una comèdia d'humor sarcàstic i delirant a les 23,30 hores.
S'ha rodat en format de cinema cada un dels capítols de 35 minuts, al ritme d'un episodi cada quatre dies fins a acabar els 13 primers. Ara es filma la segona tanda d'aquesta laboriosa coproducció de Pedro Costa que compta les peripècies de la tripulació d'una estrafolària nau estelar, composta per humans, dos androides i un extraterrestre, a la recerca d'un planeta on pugui refugiar-se la humanitat, després del desastre que envaeix la Terra.

El segell i Álex de la Iglesia en 'Plutó BRBNero' (també coneguda per 'Plutó Verbenero') és inconfusible en aquesta sèrie que rescata l'esperit de títols clàssics de l'humor en clau de ciència-ficció com a 'L'escombriaire galàctic', 'el nan roig' o 'Doctor Who'. Alhora, l'espectador pot reconèixer-se en els protagonistes de la sèrie, amb les seves bestieses i heroïcitats, perquè són personatges molt propers.

Amb traços de còmics, la sèrie de Álex de la Iglesia no deixa de criticar el món en el qual vivim, encara que sigui a través de la hilaritat. Estem en 2530, any en el qual el planeta Terra es troba a punt de l'autodestrucció. Un grup de marines espanyols, liderats pel capità Valladares (Antonio Gil) creuen l'espai amb la nau Plutó B.R.B. Nero, que, pronunciat ràpid, dóna lloc a confusions. La seva missió és trobar un planeta habitable ja que el nostre està totalment edificat i ja no cap ningú. Fins i tot el Pol Nord és ple d'adossats, i les inundacions assolen les costes fins a fer desaparèixer Nova York, Londres o Torremolinos. El president dels Estats Units del Món, Maculay Culkin III (Mariano Venancio) està disposat a perdre les eleccions amb tal que la missió sigui un èxit, i recolza Valladares cridant-lo gairebé tots els dies. També li interromp cada dos per tres al capità la seva dona, que li trasllada els problemes domèstics.

Valladares té un segon oficial, el tinent Querejeta (Carlos Areces), que veu el desastre al qual pot conduir-los el seu cap però no s'atreveix a desautoritzar un superior. El capità també es recolza en una de rossa i seductora androide (Carolina Bang).

A la sala de màquines hi ha un altre robot, vell i cochambroso, Wollensky (Manuel Tallafé), perillosament atret per Lorna; Hoffman (Enrique Martínez), l'home de manteniment; i Roswell (Enrique Villén), l'extraterrestre de la nau, alterat per les proves a què l'han sotmès els humans fins a convertir-se en una immundícia. Però només ell pot fer que la nau arribi a bon port.


El realitzador de 'El dia de la bèstia' o 'La comunitat' ha escrit els guions al costat del seu col•laborador habitual, Jorge Guerricaechevarría, i els guionistes de 'Camera cafè' Montero i Maidan.
Álex de la Iglesia s'ha compromès a rodar 26 episodis i no té intenció per continuar amb la sèrie més enllà del pactat.

Si voleu veure més, aqui teniu el blog que han creat per la sèrie. http://plutonbrbnero.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails