TVE tanca la llista de finalistes a Eurovisió

Mitjançant el servei de votacions de la plana de myspace, els 5 primers classificats van ser Rodolfo Chikilicuatre, La Casa Azul, Arkaitz, Coral i Bizarre.
Avui mateix, TVE ens ha fet saber, la resta dels 5 classificats, segons un jurat d’experts. El jurat ha estat format per Daniel Rodriguez Vilasante (director de “no disparen al pianista”), Mauro Canut (músic i autor del blog d’eurovisió de TVE), Borja Prieto (director de continguts de myspace Espanya), Fernando Montesinos (productor musical) i Toñi Prieto (productora executiva de programes musicals a TVE). Aixi doncs la resta de finalistes són Nullsystem, Innata, Markoz Mangui, Ell*as, D-Vine.

Així doncs, el proper dia 8 de març, hi haurà la gala a TVE, per escollir, d’aquestes 10 candidats, al representant espanyol a l’edició d’enguany d’Eurovisió. Si us fixeu amb la data, coincideix amb el dia de reflexió de les Eleccions Generals, per aquest motiu, la cançó “baila el chiki chiki” haurà de ser canviada si vol estar a aquesta gala, perquè en la lletra de la cançó fa menció a Zapatero i a Rajoy.




**** ÚLTIMA HORA ***
Aquest matí escribia sobre els 10 finalistes, doncs bé, aquesta tarda, TVE feia públic, que un dels candidats, Nullsystem, queda descalificat per no cumplir les normes de la organització. En el seu lloc entra Lorena C amb la cançó "piensa gay".
Però a veure... aquest jurat es suposa que coneixen les normes i han escoltat la cançó? no?
Ens han vengut la moto, com l'any passat, de que és el públic qui tria la cançó, i cada cop (igual que l'any passat) perden més credibilitat. Total si ells ja saben qui volen portar a Eurovisió no cal tan de teatre.
No és que sigui molt fan d'Eurovisió, ho vaig comentant perqué l'edició d'enguany es rara i friki i cada cop més "més sospitosa de tongo".
Millor votar a Andorra amb la canço de Gisela, Casanova.



Classe de cuina setmanal de Karlos Arguiñano

A partit d’avui i un cop cada setmana, Karlos Arguiñano, impartirà una classe de cuina tradicional a uns quants espectadors que assistiran al plató de “Karlos Arguiñano en su cocina”. Aquest programa s’emet actualment de dilluns a divendres a les 14:30. Abans s’emetia a les 14:00 i des de que l’han col·locat al horari normal, ha perdut quota de pantalla en front dels Simpson, que encara que han repetit mil i una vegada els episodis, normalment passen del 20% d’audiència.
Així amb aquesta historia de la classe magistral del Sr. Arguiñano, Telecinco espera recupera el lideratge d’audiència que tenia abans de moure el programa. És una cosa que hem dit al programa de radio cents de vegades, quan un programa funciona, no el toquis, que la immensa majoria de vegades no acaba de rutllar massa be el canvi.


El tema de les classes de cuina sembla que pot ser una bona idea, ja que la seva germana, Eva Arguiñano, pel que és l’audiència de La Sexta, li funciona molt be el programa “Hoy cocinas tú”, que en cada programa porta a 1 persona amb ella per explicar-li com es fan uns plats, i després les càmeres filmen a la persona a casa seva, com fa el plat i capta la opinió dels convidats al àpat. La veritat, els programes de cuina no son sants de la meva devoció, però he de reconèixer que “Hoy cocinas tú”, em fa riure moltes vegades, el plat de cuina no m’hi fixaré, però lo negats que son alguns convidats fa que em senti per un moment el rei dels fogons de casa meva, sempre hi ha gent pitjor.
Bon profit, i bona cuina.

Adéu a Channel Nº4


Quatre dies després de que acabés el programa “Aqui hay tomate” Cuatro va anunciar que el seu programa magazine emblemàtic de tarda, acabaria molt aviat, quan arribes al seu programa número 500. Doncs avui és el dia.
Presentat per Boris Izaguirre i Ana Garcia Siñeriz i produït per Gestmusic, el programa va contribuir a renovar la programació de les tardes. El glamour, el pluralismes i un anàlisis diferent de la societat espanyola havien sigut un dels punts forts del programa.
Durant aquest 500, programes han tingut convidats destacats com Alejandro Sanz, Miguel Bosé, Paulina Rubio, Carlos Baute, Julio Iglesias, Antonio Banderas, Pedro Almodovar,Maribel Verdú, Victorio & Lucchino... personatges de tots els àmbits i alguns que no acostumen a anar a entrevistes televisives i en canvi si anaven a aquest programa.
Apart de convidats famosos, també ha gaudit de col·laboradors molt variats, Vicky Martín Berrocal, Bibiana Fernandez, Pablo Motos, Carolina Ferre, Llum Barrera, Esther Arroyo, Miqui Puig i molts més, la llista es llarga.
Apart quedaran a la memoria dels zappings, parodies divertidíssimes com la de Rafael Amargo i La coneja, recreant la seva actuació davant del coronel Gaddafi, o les estrenes mundials, de les cançons de la Terremoto de Alcorcón.
També hi ha hagut el seu moment de cor, i van assistir a la boda de Paulina Rubio, el naixement de la Infanta Sofia, entre altres noticies.
El programa ha rebut diferents reconeixements com el Micròfon d’Or de la Federació d’Associacions de Radio i Televisió també el TP d’Or al millor magazine.
A partir de la setmana que ve, la graella de programació de la tarda canviarà, desprès de que acabi “Fama”, traslladaran el concurs “money money” a la hora de Channel nº 4, i el forat que queda del concurs, quedarà substituït per la sèrie “Entre Fantasmas”.






entrevista de Channel Nº 4 a Matt Dallas

La SGAE planteja un cànon extra per a 'permetre' l'intercanvi d'arxius

No es que sigui un tema estrictament televisiu, però degut a que hi ha molta gent que segueix alguns espais televisius a través de descàrregues per Internet, pot interessar una mica.

Un institut d'estudis vinculat a la SGAE ha publicat un llibre en el qual s'estudia el fenomen de les xarxes P2P. Després de reconèixer que qui les usen no cometen delicte algun i que el dret a la privacitat impedeix espiar-les, es conclou amb diverses alternatives per a tractar el fenomen, entre les quals estaria la imposició d'una nova taxa que s'afegiria al cànon digital.
El llibre es diu “El intercambio de obras protegidas a través de las plataformas peer-to-peer” i està escrit per Rafael Sánchez Aristi, professor titular de Dret Civil en la Universitat Rei Juan Carlos; el butlletí de desembre de 2007 de l'Institut de Dret d'Autor publica un article amb un interessant resum de les seves principals tesis.Entre les seves conclusions destacar que amb la reforma de la Llei de Propietat Intel·lectual, no és legal el intercanvi d'arxius a causa de que perquè pogués considerar-se com un ús legítim del dret de còpia privada els usuaris haurien de tenir accés legal a l'obra, és a dir, posseir una còpia comprada del fitxer compartit. No obstant, no seria un delicte amb rellevància penal, sinó només un il·lícit civil. Tampoc veu clar l'autor que puguin ser perseguits penalment els responsables de pàgines web amb enllaços per a descarregar continguts protegits.Pel que fa a les solucions que troba Aristi, la primera seria la de canviar la legislació perquè aquest intercanvi tingui el mateix estatus que la còpia privada. També estudia la possibilitat que les societats de gestió de drets d'autor atorguin llicències d'ús a particulars i operadors de xarxes P2P a canvi d'una remuneració, opció per la qual sembla decantar-se. Però també inclou la possibilitat d'instaurar un nou cànon, similar al de còpia privada, per a compensar les "pèrdues" dels posseïdors.L’ Institut de Dret d'Autor és una entitat vinculada a la SGAE el president de la qual, Antonio Delgado, va ser conseller legal de la SGAE i membre de la Comissió Ministerial que va elaborar l'Avantprojecte de la Llei de la Propietat Intel·lectual de 1987. Va ser en la presentació de la primera publicació d'aquest institut on Teddy Bautista va encunyar la memorable definició del cànon: "concepció humanista del dret d'autor". Donat aquesta relació, que podria considerar-se similar a la qual manté la FAES amb el PP o la Fundació Alternatives amb el PSOE, cap témer-se que les conclusions d'aquest estudi siguin tingudes molt en compte per part de la directiva de la SGAE.

Chiki Chiki arrasa a Eurovisió i més polèmica en els vots


La cançó, amb un ritme “reggaeton”, “Baila el Chiki chiki” interpretada per Rodolfo Chikilicuatre, un dels personatges del programa de Buenafuente a la Sexta, s’ha convertit en la cançó més votada dels candidats a la cançó d’eurovisió d’aquest any amb ja més de 30000 vots.
Quatre dies després de que es va iniciar la votació a través de la plana web de myspace, és de moment un dels finalistes per competir en la final dels cinc més votats.
A part, aquestes votacions venen sent polèmiques des de el primer dia, primer amb la falta de previsió que van col·lapsar els servidors d’Internet, i ara es descobreix que hi ha comunitats virtuals que han estat fent servir estratègies il·legals de vots massius per arribar a les primers posicions de classificació i boicotejar la gala del 1 de març a TVE.
Segons informa TVE el sistema de votació està preparat per detectar aquests casos de vots fraudulents i automàticament queden anul·lats, per lo que les votacions, en un primer moment sembla que no han quedat afectades per aquest intents de fraus.
També sembla que els usuaris que tenien comptes amb hotmail, yahoo o telefonica, no podien votar correctament, ara ja han solucionat el problema.
En resum, sigui com sigui, o es faci com es faci, l’elecció de la cançó d’Eurovisió sempre és polemica, i aquest any no és una excepció.

Si voleu veure i escoltar la cançó “Baila el chiki chiki” aqui teniu el vídeo de Buenafuente, on es presenta la cançó.





Knight Rider 2008




Com ja vaig explicar, el passat dia 17 de febrer, es va estrenar el retorn de Knight Rider (El coche fantástico), la continuació de la coneguda sèrie dels anys 80.
Una TV movie, que fa molta olor a episodi pilot, sempre han explicat que si aquesta pel·lícula tingués acceptació podria tornar en format de sèrie. La acceptació ha estat bona i tal com és el final, tot ho fa predir que ho faran.
L’argument d’aquest pilot, és bastant senzill, i bàsicament te per funció assentar les bases per la seva continuació, ens presenten al nou KITT, les seves noves funcions i habilitats, encara que hi ha coses, com el famós salt, que era marca de la sèrie, no apareixen, cosa que em fa pensar que no em vist tot el que pot fer. Això si, encara que no fes tot el fa, ja m’agradaria tindre aquest cotxe. També ens presenten als personatges principals i la relació que hi ha entre ells. La veu de KITT encertadíssima, veurem que faran quan es tingui de doblar a altres idiomes, perquè es genial la versió original, l’actor encarregat de posar-li és el Val kilmer.
La part tècnica, efectes visuals i especials, esta bé, però se’ls hi podria dir, fa falta que millorin. Sense ser dolents, perquè no ho són gens, es poden polir i millorar, canvis estructurals al cotxe (diguem-li transformació del cotxe) o els impactes de bala, a mi no m’acaben d’agradar, lo primer es massa anada de bola, no vull explicar massa, perquè ser de gent que ho voldrà veure, i els impactes, doncs penso que van ser fets massa despresa.
Encara així la nota global, jo li posaria un Notable Alt. Només ja esperar que continuïn la sèrie.

Sistema de votació a Eurovisió col·lapsat

En teoria aquest passat dijous al matí, ja es podia començar a votar a través de la pàgina http://www.myspace.com/eurovision2008 , doncs ja no es pot. Milers d’internautes han col·lapsat els servidors de myspace, de tal manera que ni tan sols es podia carregar la pàgina. Els responsables de myspace ja esperaven moltes visites i ja havien pres mesures per a que no passés, però la resposta dels fans espanyols d’eurovisió ha sigut tant forta que ha trencat els esquemes. Ara mateix la pàgina està aturada durant 48 hores, per a que així facin la migració de totes les dades a unes màquines més potents que puguin suportar el transit elevat. Així doncs, la finalització de la votació també acabarà 2 dies més tard, el 25 de febrer a les 23:59. Per a que no hagi suspicàcies, s’ha decidit que tothom tingui les mateixes oportunitats, i quan es reprenguin les votacions es posaran tots el comptadors a zero.
Cal dir, que hi ha hagut de tot en les candidatures, gent que canta be, malament, frikis, professionals, amateurs,...
Jo no se, però si fos el responsable de TVE, jo em pensaria molt seriosament, de vist com va el certamen de Eurovisió, on cada cop és mes un catxondeo que una cosa seriosa, potser que es pensin d’enviar algun d’aquestos frikis. Això si, es clar, que hagin superat aquesta primera fase de votacions, jejeje.
Us imagineu que la representant de eurovisió sigui La Terremoto de Alcorcón o la Malena Gracia... aish! Potser, i només potser, si fos així, podria fer l’esforç de veure la gala, per poder riure. Mira.. em penso que quan això torni a funcionar, votaré seguint un criteri friki.


Guanyadors dels TP d'Or 2007

ACTRIU
Carmen Machi (Tele 5).

ACTOR
Imanol Arias (La 1)

PRESENTADOR/A INFORMATIUS
Matías Prats (Antena 3).

PRESENTADOR/A VARIETATS
Angel Martín (laSexta)

SERIE NACIONAL
El internado (Antena 3)

SERIE ESTRANGERA
House (Cuatro)

TELENOVELA
Yo soy Bea (Tele 5).

SERIE DE ANIMACIÓ
Los Simpson (Antena 3)

INFORMATIU DIARI
Noticias 2 (Antena 3).

MAGAZINE
El programa de Ana Rosa (Tele 5)

ACTUALIDAD Y REPORTATGES
Callejeros (Cuatro)

CONCURS
Identity (La 1)

ESPECTACLE Y ENTRETENIMIENT
Se lo que hicisteis la última ... (laSexta).

DEPORTS
Esp. Cobertura euro-basket'07 (laSexta)

REALITY
Gran Hermano (Tele 5)

PROGRAMA INFANTIL I JUVENIL
Los Lunnis (La 2)

MILLOR SPOT DEL 2007
Coca Cola

Despres de la vaga de guionistes... que passa amb les sèries?

La vaga de guionistes ja ha acabat, ara falta saber que passarà amb les sèries. He fet un petit llistat de les més seguides per la gent que conec, si voleu saber quelcom d’alguna que no estigui en el llista, pregunteu.

24
Temporada 7 posposada fins gener del 2009

Battlestar Galactica
Torna el 4 d’abril amb els episodis que tenen gravats, al març comença el rodatge dels que queden per acabar, el que diuen, última temporada.

Bionic Woman
Definitivament no hi haurà més episodis.

Bones
Queden 4 episodis rodats abans de la vaga. No esta clar que fassin res més aquesta temporada.

Brothers & Sisters
Queda un episodi rodat abans de la vaga, esperen rodar 4 o 5 més per emetre entre abril i maig.

CSI
S’espera que rodin 6 nous episodis per començar a emetre el 3 d’abril.

CSI: Miami
Esperen rodar 8 nous episodis per començar el 24 de març

CSI: NY
Esperen rodar 7 episodis nous i comencen el 7 d’abril.

Desperate Housewives
S’esperen de 4 a 7 episodis per emetre entre abril i maig.

Dirty Sexy Money
No hi haurà més episodis fins la nova temporada a la tardor. Tenen 3 episodis gravats abans de la vaga, però els emetran a la tardor.

Ghost Whisperer (Entre fantasmas)
Rodaran 6 nous episodis per emetre el 4 d’abril

Grey's Anatomy (anatomia de Grey)
Rodaran entre 4 a 7 episodis, per estrenar entre abril i maig.

Heroes (Herois)
No hi haurà més episodis fins la nova temporada a la tardor.

House
De 4 a 6 episodis més, per estrenar també entre abril i maig

Jericho
Queden 7 episodis ja gravats per acabar la temporada, i no s’esperen més per aquesta mateixa.

Journeyman
Igual que la dona biònica es dona per finalitzada aquesta sèrie. Llàstima, prometia molt.

Las Vegas
Queden gravats 2 episodis, i no rodaran res més per aquesta temporada.

Lost (perdidos)
Queden 6 episodis ja gravats, s’espera rodar 5 episodis més per emetre entre abril i maig.

Medium
Els hi queden 6 episodis gravats. Diuen que rodaran més episodis, sense especificar la quantitat ni quan els emetran.

Men in Trees
Com que els hi queden 11 episodis gravats d’abans de la vaga, informen que començarà la nova temporada el 27 de febrer i no rodaran cap episodi més.

The Office
Esperen rodar 6 episodis per emetre entre abril i maig.

Prison Break
Queden 2 episodis gravats. El futur de la sèrie no és clar i no es pronuncien encara si continuaran o no.

Pushing Daisies
No hi haurà nous episodis fins la tardor.

Reaper
Queden 3 episodis gravats, rodaran 5 o 6 episodis mes que també emetran entre abril i maig.

Smallville
Els hi queden 4 episodis en recàmara. En rodaran 5 més per emetre entre abril i maig.

Supernatural (sobrenatural)
Tenen 2 episodis gravats. En rodaran 4 o 5 més.

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
Queden 4 episodis per emetre, el futur de la sèrie tampoc és clar.

TP D'OR 2007

Ja hi tornem a ser, una nova edició de premis de televisió, avui toquen “els TP d’or”. Una gala que en els últims anys, cap cadena volia transmetre, primer que la audiència de la gala no es per tirar coets i segon que moltes vegades la cadena que retransmetia la gala no sortia molt afavorida en els resultats. Inclús algun any no es va emetre per televisió, això va acabar quan va arribar La Sexta, ja que al ser una cadena nova li interessava fer-ho.
El TP d’or son els premis més veterans aquí a Espanya del mon de la televisió, el nom de TP d’Or va néixer el 1991 (abans eren el Premis TP) tot coincidint amb la primera retransmisió televisiva d’una gala. Aquesta primera gala va ser retransmesa per Telecinco, despres al 1992 la va emetre Canal +, del 1993-2001 TVE, Antena 3 els anys 1994, 1995,1997,2002, 2003, 2004 i 2005) i La Sexta el 2007 i 2008. Com podreu veure, el que deia abans, l’any 1996 i 2006 no es van restransmetre.
Així doncs, avui a partir de les 22:00 hores, a La Sexta, podrem veure la gala del TP d’Or 2007. Presentat pel Gran Wyoming, i acompanyat pels col·laboradors del programa del Intermedio i professionals de la televisió espanyola, Ines ballester, Ana Obregón, Terelu Campos, Paula Echeverria, Carolina Cerezuela, Pepón Nieto, Michelle Jenner, Arturo Valls i Elena Furiase. Aquest any la gala es celebra el Palau de Congressos del IFEMA. Aqui teniu la llista dels nominats, apart dir que hi ha un TP que ja es sap qui és la guanyadora, el TP d’Or que recull el treball a tota una vida, i és per Concha Velasco.

ACTRIU
Amparo Baró (Antena 3)
Ana Duato (La 1)
Carmen Machi (Tele 5).

ACTOR
Imanol Arias (La 1)
Luis Merlo (Antena 3)
Paco León (Tele 5).

PRESENTADOR/A INFORMATIUS
Iñaki Gabilondo (Cuatro)
Lorenzo Milá (La 1)
Matías Prats (Antena 3).

PRESENTADOR/A VARIETATS
Angel Martín (laSexta)
Jesús Vázquez (Tele 5)
Patricia Conde (laSexta).

SERIE NACIONAL
Aida (Tele 5)
El internado (Antena 3)
Hospital Central (Tele 5).

SERIE ESTRANGERA
House (Cuatro)
Mujeres Desesperadas (La 2)
Perdidos (La 2).

TELENOVELA
Amar en tiempos revueltos (La 1)
El Zorro (Antena 3)
Yo soy Bea (Tele 5).

SERIE DE ANIMACIÓ
Los lunnis (La 2)
Los Simpson (Antena 3)
Padre de familia (laSexta).

INFORMATIU DIARI
Informativos Tele 5 15h (Tele 5)
Noticias 1 (Antena 3)
Noticias 2 (Antena 3).

MAGAZINE
El programa de Ana Rosa (Tele 5)
España Directo (La 1
Espejo público (Antena 3)

ACTUALIDAD Y REPORTATGES
Callejeros (Cuatro)
El intermedio (laSexta)
La noria (Tele 5).

CONCURS
¡Allá tu! (Tele 5
Identity (La 1)
Pasapalabra (Tele 5).

ESPECTACLE Y ENTRETENIMIENT
Caiga quien caiga (Tele 5)
El hormiguero (Cuatro)
Se lo que hicisteis la última ... (laSexta).

DEPORTS
Esp. Cobertura euro-basket'07 (laSexta)
Retransmisiones Fórmula 1 (Tele 5)
Territorio Champions (Antena 3)

REALITY
Gran Hermano (Tele 5)
Mira quien baila (La 1)
Operación Triunfo (Tele 5).

PROGRAMA INFANTIL I JUVENIL
El Conciertazo (La 2)
Los Lunnis (La 2)
Megatrix (Antena 3).

Fi de la Vaga de Guionistes

El sindicat de guionistes dels Estats Units (WGA) i l’Aliança de productors de cinema i televisió (AMPTP) per fi han arribat a un “acord” del nou contracte que els lligarà.
Segons la revista especialitzada Entertainment Weekly, els guionistes rebran un 2% dels guanys nets de les distribuïdores per la emissió dels format a TV. També s’enduran el 36% dels beneficis de les distribuïdores per les primeres 100.000 descarregues per Internet d’un programa televisiu i per les primeres 50.000 d’una pel·lícula sense talls publicitaris. Posteriorment aquest benefici augmentarà a un 7% i un 65% respectivament.
Encara que l’acord no és perfecte, segons ells mateixos diuen, si és molt millor del que hi havia fins ara, així doncs, avui dimarts, les juntes sindicals representants de la costa Est i de la Oest votaran per el pla abans de que demà dimecres s’aixequi definitivament la vaga, que va començar el 5 de novembre, i no s’esperen sorpreses d’última hora.
Ara tocarà comptabilitzar el mal que ha fet la vaga, que ja no és tan sols una cosa econòmica, ja que moltes sèries no han arribat a emetre i unes altres es quedaran en menys episodis, com per exemple “Desperate Housewives” (Mujeres Desesperadas), que passarà a acabar la temporada amb 15 episodis dels 23 que tenia previstos. Rodaran uns quants episodis per tancar les trames obertes.

MUEVE TU MENTE


Aquest és el nom del nou programa que TVE estrena aquesta nit a les 22:00. És tracta del primer programa que arriba a Espanya, perquè altres cadenes estan preparant formats similars, on es “pretén” estimular la ment dels espectadors. És un concurs amb 60 preguntes amenes i divertides, molt en la línea dels jocs familiars de sobretaula. Toquen temes de lògica, raonament, càlcul, llenguatge i memòria. Mitjançant aquestes preguntes es podrà anar avaluant la destresa del cervell dels concursants que hi ha a plató, però apart la gent de casa també podrà participar des de casa, doncs les probes proposades seran molt visuals, podent jugar tothom. Cada setmana el programa rebrà a 84 concursants dividits en 6 grups i a 6 famosos que intentaran resoldre els reptes del programa. Els 6 grups representaran els 6 grups d’edat (10-19, 20-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69) i els famosos, podríem dir que són els capitans del grup. Cada pregunta sumarà un punt. I a cada proba es podrà veure quin grup acumula més punts. Al final del programa la persona que hagi acumulat més punts s’emportarà un premi de 10000 Euros. I amb una operació matemàtica molt senzilla, tothom, concursants i la gent de casa, podrà conèixer la seva edat cerebral. Apart des de la plana web del programa http://muevetumente.rtve.es/ els internautes podran millorar la seva agilitat mental i tindre la possibilitat de participar en sorteigs de premis. “Mueve tu mente” està basat en un format de la productora Endemol (la creadora de Gran Hermano) que te per nom “The Ultimate Mind Quiz Show”. La versió espanyola esta presentada per Raquel Martínez (Gente estiu 2007, La 2 Noticias) i Christian Serrano (locutor de ona catalana, Catalunya radio i guionista de El Terrat).

STARGATE. L’ARCA DE LA VERITAT


Tothom que ha seguit les 10 temporades de la sèrie Stargate, sabrà que el episodi que posava final a aquesta saga de ciència ficció, no ens tancava moltes de les histories que ens explicava, com el desenllaç de la guerra amb els Oris.
Actualment la única sèrie que s’emet sobre el mon de Stargate, es Stargate Atlantis, que als Estats Units va per la quarta temporada, però que no ens diu massa cosa d’aquestes trames obertes per la sèrie mare.
Doncs bé, el proper dia 11 de març, es posa a la venda directament en DVD (això si, de moment als Estats Units), una pel·lícula que continuarà la historia de Stargate SG1, Ark of Truth (L’arca de la veritat).
Molt per sobre, perquè un servidor ja la ha pogut veure, us diré que els Ori estan preparats per atacar la Terra, la única manera de parar-los es viatjar a la galàxia dels Ori i buscar alguna cosa que els pugui aturar. Aquesta “cosa” és un artefacte antic amb tecnologia Alteraniana, anomenat L’Arca de la veritat.
La peli abordarà molts punts i sabrem moltes coses noves dels Antics, dels Ori, el Priors, la filla de la Vala, Adria, moltes batalles espacials i un par de noves “dolentotes”. Pels fidels seguidors de la saga, hi haurà sorpreses, aparicions de personatges que feia temps no veiem o aliances ben curioses.
Però encara no sabrem el final definitiu, ja que el final serà un altra peli pel 2009.
En total, la pel·lícula te un pressupost de 7 milions de dòlars, quan normalment un episodi de la sèrie costava 2 milions.

* Ben Browder -- Tte. Cor. Cameron Mitchell
* Amanda Tapping -- Cor. Samantha Carter
* Christopher Judge -- Teal'c Mr. Green
* Claudia Black -- Vala Mal Doran
* Beau Bridges -- Major General Hank Landry
* Michael Shanks -- Dr. Daniel Jackson
* Tim Guinee -- Tomin
* Greg Anderson -- El Prior que abans de ser-ho va intentar cremar viva a Vala.
* Currie Graham -- James Merek
* Morena Baccarin -- Adria
* Sarah Strange -- Morgan le Fay
* Julian Sands -- El Doci
* Currie Graham -- Marrick (El Líder de la Alianza Lucian)

Us deixo amb un vídeo promocional de la peli.




Nous episodis de “Sobrenatural” a La 2


Uff quina son avui, vaig estar fins les tantes, xerrant de sèries amb un amic i el matí passa factura, però estic content, ja que avui em fa gracia que torni aquesta sèrie. Quan anteriorment La 2 va emetre la sèrie Sobrenatural, la va deixar penjada, només va emetre 12 episodis. A partir d’avui torna amb nous episodis a les 21:35. Això, una cosa que sempre em queixo, amb 3 episodis. Que els hi costa només fer-ne 1, i omplir el buit amb altres sèries, i no cremar un format tan ràpid...
Ve centrem-nos en la sèrie.
“Sobrenatural” (Supernatural en la versió original), és una sèrie de temàtica de successos paranormals, alguns dels casos ens recordarà als Expedients X (que actualment la podem tornar a veure a TD8). Apart de que cada episodi té un cas a resoldre, per l’altra banda, hi ha una trama que afecta personalment als protagonistes i a la seva familia, una historia amb molts misteris i relacionada amb dimonis.
La sèrie es centra en Sam (Jared Padalecki) i Dean (Jensen Ackles) Winchester, 2 germans marcats per la mort de la seva mare en molt estranyes i diabòliques circumstancies quan eren petits.
El seu pare va emprendre una creuada per descobrir i matar al dimoni causant de la mort de la seva dona.
Dean, el fill petit, pren un camí diferent a la del seu pare i el seu germà, i es centra en els seus estudis i per tenir una vida normal, allunyada de dimonis i fenòmens paranormals. Però desprès de que passi un fet molt dramàtic (no penso xerrar-ho tot, pels qui no ho hagin vist) s’unirà al seu germà, primer per trobar al seu pare que està desaparegut, i per l’altra continuar investigant que li va passar a la seva mare i de pas, per allà on passen van solucionant fenòmens paranormals que es presenten. El mètode que utilitzen per viatjar és també cotxe, que també es marca de la sèrie, un Chevy Impala del 67 (aquesta setmana és la dels cotxes).
La sèrie té (de moment) 3 temporades, les 2 primeres emeses a Espanya per plataformes digitals, encara que La 2, avui emet encara la primera temporada. La tercera temporada als Estats Units encara s’emet, però també s’ha vist afectada per la vaga de guionistes, i van per l’episodi 9 i en tenen gravats 12.



Muntatge musical amb imatges de la sèrie
"Never too late"

Comentaris "OFF THE RECORD" the J J Santos

Ho explicava aquest matí a la radio. Ja sembla, en aquesta operació de rentat d'imatge, que apareixien videos "casualment" de propis treballadors de la cadena queixant-se de la desaparició del "Tomate". La mostra que us parlava....


I ja no només parla de companys de la mateixa cadena, també parla de profesionals d'altres cadenes, com de Andrés Montes, de la Sexta.

PRIMERES IMATGES DEL NOU KITT 3000.

Tinc amics als Estats Units que em diuen que últimament, les noticies més seguides pels aficionats a les sèries de televisió són la vaga de guionistes, el retorn la passada setmana de LOST i el retorn de KITT (“Knight Rider” o més conegut per aquí com “El coche fantástico”). Ja havia parlat d'aquesta noticia, pero ara ja tenim moltes més dades.
Doncs be, la nova aparició de KITT ja quasi és un fet, el 17 de febrer s’estrena la TV movie (pel•lícula feta expressament per a televisió), que pot significar el retorn de la sèrie. Podríem considerar la pel•lícula com un episodi pilot, si el públic respon bé, ja han assegurat que hi haurà sèrie per la temporada que ve.
Primer de tot, explicar que aquesta TV Movie no és un remake de la sèrie dels anys 80, es pot tractar més d’una secuela. On el fill d’en Michael Knight, en Mike Trace, un personatge una mica “gamberrete” amb aires de pilot de carreres, rebrà una petició molt peculiar de la filla del creador del nou KITT, que curiosament és la seva amiga de la infancia, per a que rescati al seu pare i tot amb l’ajuda de KITT. El nou KITT, pels entesos, es un Ford Mustang Shelby GT500KR.

Related Posts with Thumbnails