FAMA "A BAILAR" O FAMA "A TONGAR"?

Segons tinc entès si un membre d’un jurat popular, té relació amb alguna part de la acusació i es demostra, aquest membre es substituït per no ser imparcial. Bé doncs aquest any, al programa FAMA A BAILAR es produeix aquesta situació.
Veieu aquestes fotos:

Podeu veure a la cap d’estudis del programa, Lola González, però el programa és el “Gran Prix” no és pas “Fama”. Lola González va ser la coreògrafa d’aquest programa, en la que entre prova i prova hi havien uns petits números musicals coreografiats per ella. Ara bé, fixeu-vos en les dues fotos, concretament en els ballarins.
Veieu aquest video:






Veieu alguna cosa “curiosa”?
Doncs si, tenim cares repetides. Resulta que dos dels concursants de “Fama”, en Jeyko i Alba, ja havien treballat amb la cap d’estudis, fet que mai s’havia comentat en el programa. Encara més curiós, és el fet que aquests dos concursants, van entrar junts i com a parella. Molta casualitat no? Bé és cert que just aquesta setmana ha sortit expulsat en Jeyko, però també curiós que aquestes fotos van sortir tot just la setmana passada, i una vegada publicades van ser nominats i ell expulsat i ella es clar tenia de "retar" algú per no se expulsada, va fer el repte, i llogicament va ser eliminada. Unaltra casualitat?
La veritat és que aquesta edició esta plena de irregularitats, canvis en l’últim moment, nominacions estranyes, i fins tot un dels concursants, Jonás, va abandonar tot just aquesta setmana, donant-nos el motiu que no havia pogut suportar la pressió, quan la veritat és un altra, el pobre noi, potser el concursant amb el cap més moblat, no va voler seguir cegament els canvis estranys, i després d’una xerrada amb la organització (cosa que el 24h va censurar) va decidir que ell no passava pel aro, i que ell volia ballar i que no volia ser un putxinel·li del programa.
Fins i tot, han sorgit blogs com “FAMA A TONGAR” que es dediquen a postejar totes les irregularitats que van veient en aquest programa, i ja us dic, que no es precisament curt.

BATALLA DE LOS COROS. GRAN DESASTRE

Ja era difícil que una estrena funcionés enfrontant-se a “Gran Hermano” però després de veure el programa el que no entenc és com algú en Cuatro va pensar que “La batalla de los coros” estava llest per a la seva emissió. La veritat és que només veient el primer programa vaig pensar, “Que dolent que és”. El ritme no era l'adequat, ni l'estructura escollida, i sobretot els protagonistes.
No sé què li veuen a Josep Lobató a Cuatro, que parlava d'una batalla apassionant quan, en realitat, el programa va ser una suma d'imatges de càsting, sonses mesura i el més greu, repetides. Pot pensar-se, que la “patata” pensat tingués l’estranya idea de que el programa només s’aguantés pels artistes que encapçalen els cors. De fet, gran part del programa el van resoldre amb declaracions dels famosos però clar, han anat a escollit un grup de “sosos” com feia temps que no es veia en televisió: Marta Sánchez, Soraya, Mikel Erentxun, Manu Tenorio i Lolita. Amb semblant planter de gent sense experiència en programes d'aquest tipus poc se'n podia fer. I què dir dels cors. Més que cors eren gent cantant alhora i, per a súmmum, no van cantar en directe, cosa que fa més inexplicable encara la mala qualitat de les actuacions.
En fi, que ni les finalitats benèfiques (el guanyador donarà el premi a una associació sense ànim de lucre), ni l'assumpte de seleccionar ciutats per estirar el ganxo de l'enfrontament territorial no van aconseguir que l'audiència s’en adonés del caos que era el programa. Si és que fins i tot van arribar a donar malament el telèfon de les votacions en el primer programa.
Total, que s’han emès 3 programes, i avui “La gran final” i molt cops a la radio ho he dit, quan un programa s’anuncia com “La Gran...” o “El Gran...”, tremoleu, perquè no casi segur que serà dolent. Les dades d’audiència d’aquets 3 programes han sigut, 5%, 7.9% i 6.5%. Esta tot dit, no?


LA CAJA, avui a TELECINCO

Aquesta nit a les 00:30, s’estrena “La Caja” a Telecinco.. Un nou reality la producció del qual és dels productors de 'Aquí hay tomate’ i el format segons diuen serà un "reality psicològic. Era un programa que ja havien anunciat pel estiu passat, amb el nom de “La caja roja”, però no serà fins avui que veurà la llum.
Segons explica La Fábrica de la Tele (la productora) durant els últims 2 anys un equip mixt d'enginyers i psicòlegs ha desenvolupat una tecnologia pionera que permet dominar les emocions. (o almenys així ens ho venen) Fins ara, només els membres de l'equip d'investigació han provat “La caja” I els resultats són espectaculars (ai com patirem).
"Si fa menys de 30 dies que t'has enamorat i ets en un núvol, “La caja” és el pas definitiu per sortir de dubtes. I si el que t'ha passat durant els últims 30 dies és que t'han deixat i estàs caient en una depressió, “La caja” accelerarà el mal trangol perquè passi com més aviat millor. " Això és part de la promoció del programa.

Així doncs, “La caja” suposarà una "teràpia de xoc revolucionària. Uns assoliran l'èxtasi i d'altres arribaran a la catarsi. Cap no tornarà a ser el mateix. Un equip de neuròlegs, antropòlegs i psicòlegs han localitzat quina zona del cervell s'activa durant la primera fase de l'enamorament i quina activitat neuronal s'intensifica després d'un desengany amorós", afegeix la informació de la web.

“La caja” és una càpsula que revoluciona les teves emocions i les multiplica per 1.000. Si entres a “La caja” aconseguiràs ser 1000 vegades més feliç. Si entres destrossat, aconseguiràs tocar fons molt més ràpid. " Aquest és el missatge amb el qual la productora ha captat els concursants.
"La Caja” és un "espai de 36 metres quadrats en el qual només pot entrar una persona cada 15 minuts. És l'únic programa de televisió capaç de canviar la teva vida en només 15 minuts.
El plató es sencill. una butaca situada en el centre exacte d'un immens plató cúbic completament tancat serà el lloc des del que cada individu afrontarà de forma individualitzada cada sessió de "La caja", un espai específicament dissenyat per afavorir la seva intimitat i incrementar la seva experiència sensorial.

Les cares internes del plató estan revestides per quatre pantalles gegants en la que es projectarà una àmplia gamma d'imatges i fotografies en les quals l'equip del programa sobreimpressionarà conceptes relacionats amb el conflicte emocional de cada individu.

A més, la butaca és un model Lounge Chair de Charles & Ray Eames, una peça que ja és un clàssic en les consultes dels psicòlegs.

Les reaccions que sorgeixin davant de la successió d'estímuls que percebran durant la seva experiència en l'interior del recinte cúbic seran captades per quatre càmeres robotitzades instal•lades en punts estratègics del plató.



Dues d'elles realitzaran moviments rotatoris al voltant del protagonista, mentre que els dos dispositius restants difondran plans zenitals que permetran a l'espectador presenciar a l'uníson les imatges impressionades sobre les quatre pantalles.

Petita mirada a les novetas del dia

Ball en les sèries de sobretaula
Telecinco ha decidit que la sèrie “Mi gemela es hija única”, no li es rentable, i ha decidit que avui ja no la farà, tallant a la brava aquesta sèrie, i en substitució farà que “Yo Soy Bea” sigui doble.
Per altra banda, Antena 3, després de decidir que també volia acabar amb la sèrie “Lalola” i anunciar que el divendres passat seria l’últim, doncs be, l’últim serà avui.





“Tengo una pregunta para Usted”
Doncs avui, a les 22:00, Zapatero torna a aquest programa de La 1. 100 persones tornaran a fer preguntes al president.











“Granjero busca esposa”
Aquest reality de la cadena “Cuatro”, que sorprenentment ha tingut més èxit del esperat, avui comença la convivència després dels dos passats programes on s’escollien les candidates. Així doncs David, Guillaumet, Carlos, Nides i Aitor tindran companyia femenina en el seu dia a dia en el camp.

LOST. CINQUENA TEMPORADA ALS ESTATS UNITS.

Per fi, aquesta matinada, hora d’aquí, començarà la cinquena temporada de Lost als Estats Units, aquí ens tocarà esperar una mica més.
La quarta temporada va acabar amb un revés inesperat. Caldrà veure com es resol ara en aquesta nova temporada, que s’ha fet pregar.Lost, la sèrie més reeixida dels últims anys. Per a tranquil·litat dels seus nombrosos fanàtics, que esperem amb ànsia la tornada de la sèrie de culte, la cadena ABC va anunciar que la cinquena temporada de "Lost" començarà amb un episodi triple. Així doncs la primera hora, es dedicarà a recordar la temporada passada, i les dues hores següents, en realitat són dos episodis nous.
Després d'una tercera temporada que va rebre moltes crítiques, els productors de la sèrie van doblar l'aposta i li van imposar un ritme vertiginós a la història dels supervivents del vol d'Aerolínies Oceanic 815. El final del seu quart any va significar un revés inesperat, que tindrà el seu aprofundiment des de avui.Però amb aquest episodi d’avui, també comença el conte enrere, de que? Doncs del final de la sèrie. Els productors ja ens fan saber que només queden 34 episodis per acabar la sèrie. Sembla molt, però només son dues temporades, vaja que l’any que ve direm adéu a la sèrie.
Encara que en un reportatge que es va realitzar a la cadena MTV, J. J. Abrams, el papa de la sèrie, deia que no descartava que una vegada arribat al final de la sèrie, es podria fer una pel·lícula.
Be la veritat que fins el maig del 2010 (data proposta pel final) ens faran patir molt i molt!
Tornem a enganxar-nos!





GEMECS EN LES NOTICIES

La cadena de TV britànica BBC va tenir que interrompre sobtadament el butlletí informatiu que estava oferint el passat dijous, quan la presentadora Tasmin Lucia Khan va començar a gemegar durant l'emissió i posteriorment va abandonar el plató.
Des de llavors, els telespectadors britànics tracten d'esbrinar les raons d'aquest misteri, que va deixar atònita l'audiència.Tasmin estava oferint una peça de 60 segons de durada, que resumia breument les principals notícies d'actualitat del dia. Des de l'inici de l'espai, la presentadora va començar parlant amb veu nerviosa, que li va anar deixant sense aire a poc a poc.Únicament, es podia escoltar amb nitidesa la seva respiració agitada. Per això, la cadena es va veure obligada a interrompre el butlletí que estava oferint, després que la periodista es mantingués uns segons de silenci, només trencats pels seus gemecs.
La versió oficial de la cadena és que hi va haver un malentès amb l'hora d'emissió del programa, la qual cosa va provocar que la jove gairebé arribés tard a la locució de la peça, segons informacions del diari 'Daily Mail'.



Avui sense "Hombres de Paco", moguda al dijous

La “guerra” de contraprogramacions de les cadenes en aquesta posada en marxa de la temporada televisiva, esta tenint com a conseqüència que les noves series no s’estrenin per a que així facin servir els seus programes o sèries més consolidades com a mesura per frenar les audiències dels nous programes de la competència, aquest exemple ho vam veure molt clar la setmana passada.
Així doncs, Telecinco, encara té pendent la sèrie “Acusados”, “A ver si llego” i la sèrie americana “Mentes Criminales”. I Antena 3, te encara pendent d’estrena, “Doctor Mateo” i la 1 també està pendent d’estrenar “Águila Roja” i “Pelotas”. Moltes sèries queden, així que encara és d’esperar que les cadenes juguin al gat i la rata, fent ballar tota la programació, per ubicar les estrenes en un bon lloc.
Però no només amb les estrenes juguen, la setmana passada, Telecinco va col·locar a Aida, en la nit dels dimarts, fet que va fer trontollar les audiències del dimarts, 24% per Aida, 14.7 “Los hombres de Paco” de Antena 3. Així, que avui mateix, antena 3, decideix moure a la seva sèrie a la nit dels dijous, així doncs aquest dijous competirà frontalment amb la Final de Gran Hermano 10.
I ara una petita reflexió per a les cadenes, ja se que no ho llegiran, però bé, aquest ball continuat de la programació és una falta de respecte a la gent que segueix una determinada sèrie o programa. Però ja més enllà, no se’n adonaven que això no funcionaria? Ubicar en un mateix dia i franja horària tantes sèries, no veuen que es prenen el menjar entre elles.? Sincerament, si realment volguessin contraprogramar en condicions, no haurien de programar coses diferents i amb qualitat? Vull dir si jo soc un seguidor de sèries, i de cop i volta em trobo que uns dies de la setmana, tot el que fan són sèries... hauré de triar-ne una per veure (ja se que les puc gravar i veure-les altres, però això no es computa en les audiències) però si estesin més repartides en veuria més. Sabem que ara les cadenes han descobert que les sèries son una moneda de canvi i estan de moda, però no convé explotar això, perquè pot tindre l’efecte contrari.

AQUESTA SETMANA .... CONTRAPROGRAMACIÓ (III)

Ja se que no hi ha setmana que hi hagi contraprogramació, però aquesta setmana els canvis són més sonors. Si tot just ahir deien que el diumenge estrenaven la nova sèrie de Jose Luis Moreno, "A ver si llego" i que el final de temporada de "hospital central" passaria a la setmana que ve, doncs ja avui estan fent una promoció nova. El final de temporada de HP, passa a aquest diumenge, i "A ver si llego" doncs queda sense data definitva d'estrena.

AQUESTA SETMANA.... CONTRAPROGRAMACIÓ (II)

Apa, ja hi tornem a ser. Telecinco s’ha vist obligada a canviar Gran Hermano, novament de dia. Ja que ha aconseguit els drets pel partit de Copa del Rei, “Barça-Atletico” (que volia també la Sexta) i es clar, el partit el fan dimecres.
Així doncs, la semifinal de Gran Hermano, passarà a la nit del dijous, i així tornar a competir amb “El internado” com la setmana passada, en la que el reality va guanyar per golejada a la sèrie. I la nova sèrie de Jose Luis Moreno, “A ver si llego” que de moment no s’havia decidit que fer, s’estrenarà el diumenge en el buit que deixa Aida, que fan avui. Ah! I la nova sèrie que deia en el post anterior, “Acusados”, doncs be, es queda 1 setmana més a la nevera junt amb el final de temporada de “Hospital Central”
Així estan les coses, no em sorprendria que encara hi haguessin més canvis, això si, estan demostrant que no tenen cap mena de respecte cap al televident, que com a antics sufridors del “Un, Dos, Tres”, patirem en silenci i haurem d’estar molt atents a la programació, si volem seguir algun d’aquests programes.

OIK MENTNS?


En el nou programa de TV3, Roger de Gràcia encapçala un equip de presentadors disposats a esbrinar com són els adolescents d'avui en dia, com pensen, com es relacionen i què els preocupa.

Els adolescents catalans deixaran de ser, d'una vegada per totes, uns desconeguts. Almenys aquest és l'objectiu que s'ha marcat Roger de Gràcia, el presentador del nou programa que TV3 estrena dimarts a la nit, "OIK mentns?". Una proposta d'entreteniment que dóna veu als nois i noies perquè vol saber què pensen de les coses que els envolten, què els preocupa i com es relacionen amb el seu entorn.

De Gràcia recorda la seva adolescència i bromeja: "Era aquella etapa de la meva vida en què jo tendia a amagar-me, però els que tenim al programa vénen i expliquen el que fan i el que els passa". En el programa parlen amb tota llibertat i, a més, els pares són "tancats a l'habitació del pànic des d'on segueixen el programa i fins i tot hi intervenen". En cada edició del programa s'anirà connectant amb aquesta habitació i així es podran veure els dos punts de vista del món dels adolescents.

La directora del programa, Lali Colomé, destaca el fet que malgrat que els protagonistes siguin joves de 14 a 18 anys "interessa a tothom, ja que hi ha maneres d'actuar que són inamovibles en el temps", referint-se al fet que els adolescents d'ahir poden veure's reflectits en els actuals. Colomé ha presentat els col·laboradors i reporters que juntament amb Roger de Gràcia seran les cares visibles del programa: "Jaume Sobrequés és el més gran del programa però no el més carca, Toni Moog és el més gamberro, Llum Barrera parodiarà aspectes de la vida dels joves, i Òscar Rodríguez i Susanna Bergés són els reporters que reflectiran la realitat d'alguns dels adolescents de Catalunya." Finalment puntualitza que "OIK mentns?" "té un to d'humor però tot els temes estan tractats amb rigor i seriositat".

A més, Mònica Terribas, directora de Televisió de Catalunya, assegura que aquesta proposta "respon a la voluntat de posar en horari de màxima audiència programes que responguin a una certa inquietud social. I hem detectat una inquietud en relació amb aquesta franja d'edat, que cal que s'entengui millor".

AQUESTA SETMANA.... CONTRAPROGRAMACIÓ

Aquesta setmana ve calenteta en aquella activitat que en teoria les cadenes de televisió no poden fer, però que no paren de fer-ho, estic parlant de la “contraprogramació”. I en concret aquesta setmana, Antena 3 i Telecinco sembla que juguin al gat i la rata fent una contraprogramació brutal, i és que cada cadena intenta triomfar amb els seus respectius productes estrelles en aquesta engegada de trimestre i es clar, de pas, intentar blocar al rival.
A veure, la sèrie “El internado”, “Aida”, “Gran Hermano”, “hospital Central”, la nova serie “Acusados” son algunes de les variacions.
A veure, la setmana passada, La Sexta, estrenava, amb un notable èxit d’audiència la sèrie “El Mentalista”, i aquesta setmana estrena just a continuació la nova temporada de “Prison Break”, que ha passat? Doncs que Antena 3, mou a “El Internado” el dijous, així que si voleu veure el episodi de final de temporada d’aquesta sèrie, Ull!, que serà el dijous, però no penseu que es casual aquest moviment, i és que Telecinco també havia anunciat, que ara que s’ha acabat “Sin tetas no hay paraiso..” estrenaria una nova serie en aquest horari, i sembla que si no hi ha canvi, que serà la sèrie “Acusados”, sèrie protagonitzada per Blanca Portillo i José Coronado.
També es mourà la sèrie “Aída” , que passarà de la nit del diumenge a avui a la nit, aprofitant el forat de Gran Hermano, que torna a emetre demà dimecres. Així que, ull de nou, que si voleu veure com la Aida va a presó, es AVUI.
I és clar, si la semifinal de Gran Hermano es mou al dimecres.. que passarà amb la sèrie Hospital Central? Justament quan aquesta setmana havien anunciat que seria també el final de temporada? Doncs de moment no està clar, en la meva opinió sembla probable, que la moguessin al dijous i no estrenar la nova sèrie, però en el moment que escric això no està ubicada enlloc.
Però com que això p de la contraprogramació és una cosa que pot variar molts cops, a saber al cap del dia com acabarà.

GLOBUS D'OR 2009

Que els Globus d'Or són l'avantsala dels Oscars és de sobres conegut en món del cel·luloide, sobretot per això que és més que probable que l'actor que aconsegueix el guardó sigui un dels nominats per aconseguir posteriorment el màxim reconeixement de l'Acadèmia. Però els Globus d'Or no solament concedeixen premis en l'entorn del cinema, si no que el món de la Televisió té cada vegada més un important buit en els premis internacionals.A Espanya, fa pocs anys que les sèries d'índole internacional han passat a ocupar un protagonisme cada vegada major en la programació de la majoria de cadenes. Abans només els canals per cable i digitals oferien aquest tipus de continguts, encara que una demanda cada vegada major per part dels telespectadors ha fet que a poc a poc les sèries nord-americanes es reparteixin el protagonisme amb les de producció nacional. No n'hi ha més que esmentar el cas de CSI, una de de les sèries amb major audiència i que encara no ha trobat un digne rival en la nit dels dilluns.A més, els últims canals generalistes en aparèixer (La Sexta i Quatre) han contribuït a aquest boom que durant els dos últims anys ve arrossegant seguidors a les sèries de producció internacional: "House" o "Dexter" a Cuatro i sèries com "The Office" o “Me llamo Earl" a La Sexta tenen cada dia més espectadors. El gran duel en els globus d’Or d'aquest any estas entre "House" i "Dexter", nomenades a millor sèrie de drama i els protagonistes de la qual opten al premi com a millor actor, en concret, els Globus d'Or de la Televisió divideixen els seus premis en dues grans categories: drama i comèdia. Aquest any, els nominats en la categoria de Millor Sèrie de Drama eren "Dexter", "House", " IN Treatmen", "Mad Men" i "True Blood", mentre que en la categoria de Millor Comèdia destacaven com a nominades "30 Rock", "Californication", "Entourage", "The Office" i "Weeds". Criden especialment l'atenció en aquesta 66 edició dels Globus d'Or absències destacades com les de "Dones Desesperades" o "Lost".
Bé aquesta nit, s’han atorgat es premis i us poso la llista dels guanyador en només les categories de Televisió.
Millor drama
- "Mad Men"

Millor comèdia
- "30 Rock”
Millor actor de drama
- Gabriel Byrne (" IN Treatment")


Millor actriu de drama
- Anna Paquin ("True Blood")


Millor actor de comèdia
- Alec Baldwin ("Rockefeller Plaza")


Millor actriu de comèdia
- Tina Fey ("Rockefeller Plaza")


Millor actriu de repartiment en sèrie o pel·lícula per a televisió
-Laura Dern ("Recount")


Millor actor de repartiment en sèrie o pel·lícula per a televisió
- Tom Wilkinson ("John Adams")


Minisèrie o pel·lícula per a televisió
- "John Adams"


Millor actor de minisèrie o pel·lícula per a televisió
- Tom Wilkinson ("Recount")


Millor actriu de minisèrie o pel·lícula per a televisió
- Laura Linney ("John Adams")

THE MENTALIST

Avui aquesta nit, La Sexta estrena “The Mentalist”, la producció audiovisual amb més audiència actualment als Estats Units, amb una audiència de 15 milions de mitjana.El mentalista d'aquesta sèrie de televisió és interpretat per Simon Baker, un actor molt conegut pel seu paper a “El Guardián”.
The Mentalist és un detectiu privat que treballa per a una agència d'Investigació a Califòrnia. El detectiu té habilitats mentals que usa per resoldre els crims més difícils.Malgrat que el protagonista d'aquesta sèrie que emetrà La Sexta resol els assassinats més complicats, és un investigador molt conflictiu. Com professional es recolza en seus aguts dots d'observació però és indisciplinat i utilitza uns mètodes molt heterodoxos. El protagonista fins i tot ha treballat de mèdium, una qualitat que és vital per al bon acompliment del seu treball. En alguns aspectes tal qual ho explico, pot recordar a un altra sèrie, Psych, però un cop veieu el primer episodi, us adonareu que és molt diferent.



Related Posts with Thumbnails