LA SÉPTIMA SILLA


Telecinco estrena avui un nou programa que, sens dubte, no sembla que suposi un trencament amb els tipus de continguts als que ens té acostumats. Després de comprovar que ni sèries ni pel•lícules no li funcionen els divendres a la nit, la cadena farà front a Antena 3 i Jaime Cantizano amb les seves mateixes armes. 'La séptima silla”, serà un programa que tindrà actualitat, cor i entrevistes.
En el programa hi haurà un debat d'actualitat en què participaran periodistes i famosos i una entrevista en profunditat a algun personatge, per part també d'una sèrie de col•laboradors. A algú li sona això? Em sembla una descripció bastant precisa de 'La Noria'. Un petit canvi en el nom i presentadora nova que és Sandra Berneda i ja tenim dos programes pel preu d'un. Amb la curiositat afegida de què, en realitat, tot això ho ha anat preparant la cadena amb els especials de 'La Noria' emesos els divendres a la nit en les últimes setmanes (i que si els considerem un assaig per al nou programa, no li auguren gaire bones audiències, per cert). Bé, desvetllem ja, qui son aquests periodistes i famosos que debatran aquests temes tan interessants, Rossy de Palma, Pepe Sancho, Carlos Carnicero, Melchor Miralles, Teresa Bueyes i Celia Villalobos. I el convidat d’aquest primer programa? Doncs és un misteri, la cadena només ha dit, que és algú que va acompanyar a Penélope Cruz a la nit dels Oscars.
El que més m'encén de tot això és que aquest nou programa va ser presentat fa unes setmanes per Paolo Vasile com a part de les estrenes que anaven a canviar el rumb de Telecinco i a iniciar una nova etapa amb continguts diferents que tornarien a la cadena tota l'audiència perduda. On és aquesta remodelació dels continguts? Si el millor que poden fer per recuperar l'esplendor d'altres temps és duplicar el temps d'emissió d'un dels programes que ja tenen en antena.

PROMO DE "HEROES".

Ja fa unes poques setmanes es va estrenar, dins de la tercera temporada de "Heroes", el quart volum d'aquesta sèrie. Concretament aquesta promo es va fer uns dies abans d'aquesta estrena, durant un partit de la Superbowl americana (que cal recordar que es celebra sempre el primer diumenge de febrer, sent un dels màxims esdeviments esportius als Estats Units), així que molts programes i sèries, aprofiten les pauses comercials per insertar la seva publicitat, ja que arriben a molta més gent del que sol arribar, us deixo amb aquesta promo de "heroes" o millor dit, un partit molt especial.



SUPERSOL

Veieu aquest video.... una nova telenovela... però no serà pas això si aguanteu una mica.





En realitat és una campanya de publicitat de la cadena de supermercats Supersol, he trobat que és una bona parodia d'aquest tipus de sèries. Almenys la publicitat és entretinguda. Amb perdó d'alguna blogaire que es pasa per aqui algun cop, que fa un blog sobre publicitat (PUBLICIDAD EN ESCABECHE ), però no m'he pogut resistir, combinar publicitat amb paròdia televisiva.


PELOTAS

TVE estrena avui la sèrie "Pelotas" a les 22:00, dirigida per José Corbacho i Juan Cruz, que recrea la vida en un barri.
La sèrie està produïda per "El Terrat" i mostra les alegries i les petites misèries d'un grup de persones que viuen al mateix barri i que es troben els diumenges al matí per veure l'equip de futbol del barri. El barri és el de Can Buxeres i la ciutat L'Hospitalet, però podria ser qualsevol ciutat del món.
La sèrie explica la vida quotidiana d'un grup de persones amb humor, no provoca la rialla estrident però sí que busca el somriure, encara que també pot provocar alguna que una altra llagrimeta".
'Pelotas' parla de relacions humanes, de problemes comuns i quotidians, explica tot allò que una persona arriba a fer per quotidianitat.
El futbolista Julio Salinas o el cantant Peret també han participat en la sèrie i faran dues intervencions puntuals en la producció. El repartiment de "Pelotas" es completa amb actors com a Àngel d'Andrés, Javier Albalá, Betlem López, Celia Freijeiro, Carlota Urdiales, Blanca Apilanez, Juanfra Juarez, María Botto o Alicia Agut.






Tot just avui he rebut un correu d'un amic meu que és un dels actors, Juanfra Juarez, que us reprodueixo aqui:
Bueno es solo deciros que hoy se estrena "Pelotas" a las 22:00 en tve. Una serie dirigida por Jose Corbacho y Juan Cruz ayudados por Oriol Ferrer y Jesús Ponce y protagonizada entre otros por Angel de Andres, Celia Freijeiro, Belén Lopez, Javier Albala.. y muchisima mas gente, entre los que sale el menda haciendo un papel chiquitito pero muy bonito. La hemos hecho todos con mucho cariño y bueno .. que la veais a ver que os parece y si os gusta la sigais, jejeje. Un saludo a todo el mundo y muchas gracias.
P.D: .. y un beso muy grande...
Juanfra Juárez

TU POTS SER GUIONISTA.

La veritat que ara amb els temps de crisis, si vols canviar de feina o no en tens i vols un treball de futur, pensa en la feina de guionista. Està ben pagada, i no sembla que sigui massa difícil. I si sou una mica espavilats fins i tot podeu fer diferents guions de sèries de televisió i programes.
Que necessiteu? Veure moltes sèries i programes americans, tenir un nivell acceptable d’anglès, si cal agencieu-vos un bon diccionari d’anglès i ja està.
Que Telecinco us demana que feu una sèrie inspirada en “Damages”, (aquí es diu “Daños colaterales”), doncs mireu la sèrie, feu una traducció, llavors canvieu quatre cosetes, si convé canvieu el sexe d’algun dels personatges.... i ja està, ja teniu la sèrie enllestida. Veieu que fàcil? I de sèries americanes en temin unes quantes... feina no us faltarà durant anys. Ja tardeu. Si no em creieu mireu aquest vídeo dels nois de “Se lo que hicisteis” on ens expliquen la dura feina que han tingut els guionistes i les semblances dels dos guions. La feina ben feta no te fronteres.



I si per un cas, us truquen el senyors de “Cuatro” i us diuen, mira.. que necessitem que facis un guió per un gag del programa “Saturday Night Live”, cap problema, repetim el procés, busquem un gag divertit del programa original, li fem quatre modificacions.... i “e voilà” ja tenim el gag. Voleu veure el resultat? Aquest cop és collita meva, de buscar els dos vídeos per la xarxa. Observeu i jutgeu vosaltres mateixos. Primer la versió espanyola i després la versió americana, amb un convidat prou conegut pels seguidors de "LOST"






Related Posts with Thumbnails