LA RECEPTA NÚMERO 1000 DE KARLOS ARGUIÑANO

Els fogons de Karlos Arguiñano, avui s'encendran 1000 cops, avui el programa cumpleix la recepta número 1000, des de que està a Telecinco. 1000 vegades que el cuiner, de forma tan personal i amb sentit del humor, ens ha explicat com cuinar. Podrà agradar més o menys, però si cal reconèixer que la gent en parla i és un gran comunicador.

I que ens prepararà avui? Doncs per celebrar aquest aniversari tan especial ens explicarà "ensaladilla amb perles d'oliva" una recepta que combina ingredients tradicionals amb tècnica moderna, ens explicarà en que consisteix la "esferificació", molt utilitzada per la cuina creativa. I si voleu saber que ens prepara de menú la resta de dies, aqui teniu, demà dimecres, "caballa asada con arroz" i el dijous "mejillones con salsa de tomate picante" i ja per acabar la setmana "trenzas de pavo con tempura de verduras". Només puc dir "rico, rico, rico", això si no espereu que em posi platons pel cap o julivert a les orelles.

SUPERVIVIENTES 2009. AVUI A TELECINCO

Aquesta nit comença Supervivents a Telecinco, així que a la gala veurem la famosa desembarcada dels concursants a l'illa saltaran d'un helicòpter? assoliran la vora nedant? . No se si feia falta que tornés, però Telecinco, creu en el format, i pensa que li pot ajudar a pujar les audiències perdudes, ja que si te èxit, molts altres programes és nodriran del programa.Telecinco ha recreat en “Cayo Cochino” (Honduras), un poblat de pescadors garífuna, similar a l'original on viu aquesta tribu indígena, i en aquest poblat es duran a terme les accions de major importància del reality: nominacions, expulsions, entrevistes...En aquesta edició de Supervivientes han tirat la casa per la finestra i el desplegament tècnic i humà ha estat més que altres vegades. Entre altres coses a l'illa hi ha dos helicòpters, 15 vaixells i més de 30 càmeres perquè ningú no es perdi gens del que passa amb els concursants, això és el que ens “venen” però amb els meus respectes, sempre el més interessant no es veuria, el més interessant per a mi, perquè si donessin aquestes imatges, possiblement perdés interès el programa pels seguidors.
Però qui hi va?Els concursants són: l'actor argentí Michael Gurfi (Los Serrano), Álvaro Muñoz Escassi (genet), Olfo Bosé (fill de Lucía Bosé), Matías Fernández Monteverde (exconcursant de Gran Hermano), Iván Santos (exconcursant d'OT i actualment cantant a “Los mejores años de nuestra vida”) i Santiago Abat (ex jugador de bàsquet), Cuca García de Vinuesa (presentadora de televisió), Juan 'El Golosina ', Yolanda Jiménez (dona de Rafael Amargo), Maite Zúñiga (exatleta), Begoña Alonso (model i ex xicota de Bustamante), Ivonne Orsini (Ex Miss Món), Daniela Blume (model, Cronicas Marcianas) i Wilma Gozález (noia playboy tv).

NITS DE POR A CUATRO. DOBLE SESSIÓ.


Cuatro estrena avui “Hay alguien ahí”, la seva nova aposta de ficció nacional. Els misteris sobrenaturals a què s'enfronta una família i les seves conseqüències són els ingredients d'aquesta nova sèrie produïda per Plural Entertainment (Els responsables de “Cuarto Milenio”) i gravada en alta definició.

Hay alguien ahí” està ambientada en una enigmàtica casa a la qual es trasllada a viure una família que aviat veurà alterada la seva nova vida per una sèrie de fenòmens inexplicables. La trama es desenvolupa al voltant del misteri que envolta aquesta casa i dels terribles successos que van passant als seus nous inquilins: un matrimoni en crisi, Diego Pardo (Eduard Farelo) i Clara (Sonia Castelo), i els seus tres fills, Irene (Maria Cotiella), Iñigo (Guillermo Barrientos) i la petita Ana (Mónica Rodríguez). La família es trasllada amb totes les seves esperances posades en una vida millor i sobretot més tranquil·la. Però el que ells no saben és que abans de la seva arribada succeirà quelcom inesperat, una força sobrenatural es cobrarà aviat a la seva primera víctima. Les presències no trigaran a manifestar ...




Després de “Hay alguien ahí”, Cuatro estrena una altra sèrie, aquesta vegada americana, “Terror en Estado Puro” ("Fear It Self" en la versió original), una sèrie de 13 episodis,on en cada un d’ells amb esgarrifoses històries. Protagonitzades per vampirs, zombis, assassins en sèrie, canibalisme, esperits, monstres i fins i tot fantasmes. Però no tot en aquesta sèrie és sobrenatural. En ocasions, les pors i les fòbies de la gent corrent resultaran encara més esgarrifoses.
Com a curiositat, explicar que el fet de que siguin episodis independents entre si, facilita que hi hagi cares conegudes en diversos episodis, per exemple podrem veure a Cynthia Watros (potser la coneixereu com la "Libby" de LOST), o Brandon Routh (El Superman de "Superman Returns"), Elisabeth Moss (la Peggy de "Mad Men").
Així que ja sabeu, si voleu passar nits de suspens i por, la opció són els dilluns a la nit a Cuatro.



EL PROGRAMA DE BERTO


Berto ha triomfat gràcies al seu paper de nebot de Buenafuente però ha sabut llaurar el seu camí fins a tenir el seu propi espai. 'El programa de Berto' s'estrena avui diumenge, a partir de les 22.30 hores a La Sexta. No faltaran els monòlegs, sketches en plató, cançons interpretades pel propi presentador, i cameos que realitzaran actors coneguts de la petita pantalla.
Cada setmana, Berto, donarà un repàs a la actualitat en un to d'humor i provocació i complicitat amb l'espectador. El programa no compta amb col·laboradors a l'ús, però sí que tindrà una petita companyia d'actors que protagonitzaran sketches amb personatges diferents.
L'estructura del programa està basada en els Monòlegs de Berto; Sketches en plató; el reportatge de Stefano, l''alter ego' de Berto popularitzat a Buenafuente, sobre un tema d'interès connectat a l'actualitat de la setmana; cançons, Berto interpretarà un tema inèdit; i cameos, el programa comptarà amb intervencions de famosos, que podran aparèixer en qualsevol moment.



LA LEYENDA DEL BUSCADOR




Els aficionats de les històries èpiques de mags, espases, fantasia i guerrers medievals estan d'enhorabona. Telecinco estrena demà diumenge a les 18.00 “La leyenda del Buscador” (The legend of the seeker'), basada en la saga 'L'espasa de la veritat' del novel·lista Terry Goddkind. La cadena privada s'ha fet amb els drets d'emissió de la sèrie, una producció d'ABC Studios estrenada el passat 1 de novembre als Estats Units i que s'està emetent en l'actualitat. El primer lliurament compta amb 22 capítols encara que, segons ha assenyalat la presidenta d'ABC-Disney Domestic Televisión, hi haurà més temporades. De totes maneres, encara que el fet que sigui Telecinco qui emeti aquesta sèrie no em fa massa gracia, no es que diguem que sigui una cadena que cuidi a les sèries (tret es clar que sigui un CSI que els hi dona moltíssima audiència) i per l’altra banda, el fet d’ubicar-la en un diumenge a la tarda, tampoc és que sigui un molt bon horari per una sèrie. Una hora que sembla més orientada al públic juvenil, encara que 'La llegenda del cercador' segur que enganxa a tots aquells seguidors d'històries màgiques, amb paisatges de somni i personatges onírics. La veritat és que sóc molt de dracs i masmorres, fins i tot d'herois semideus com 'Hèrcules'. Però, que hi farem, com ja m’han dit alguns amics, “la veurem, però potser gravada o baixada d’Internet”.
Sam Raimi, responsable de la saga de 'Spiderman', es troba darrere d'aquesta sèrie, com ja ho estigués d''Hèrcules' o 'Xena, la princesa guerrera.' De fet, a priori, guarda bastants similituds amb aquestes ficcions, sobretot quant a estètica -protagonistes atractius embotits en cuirs i més aviat escassos.
Tampoc no es deslliura de les semblances amb 'El senyor dels anells'. De fet, la història es desenvolupa en un món dividit en tres zones: la Terra Occidental, la Terra Central i D'Hara. El jove protagonista, Richard Cypher, viu de manera humil a Terra Occidental sense saber que des que va néixer estava predestinat a lluitar contra les forces del mal, en aquest cas, encarnades en el mag Rahl el Oscuro que habita en el domini D'Hara, més enllà de Terra Central. Entre Terra Occidental i Terra Central hi ha el Límit, un mur màgic infranquejable creat per evitar que la màgia entri a la primera de la zones. Tampoc no falta 'ella': una misteriosa jove anomenada Kahlan Amnell que, de sobte, entra en la vida del jove Richard i, a partir d'aquell moment, la seva tranquil·la existència s'omple d'aventures. Us sona tot això, perquè a mi sí.

"EL PORVENIR ES LARGO" preestrena a TVE

Les últimes estrenes de ficció li han donat bons resultats a TVE (i d’altres cadenes, tant és així que la setmana que ve tornarem a parlar de mes estrenes de ficció en altres cadenes) i vist l’èxit continua amb aquest registre amb «El porvenir es largo», que se situarà a la graella dels dissabtes a la nit, encara que avui s'emet una preestrena en La 1 a les 17 hores.
Els capítols estaran molt al dia i portaran als seus guions assumptes que «serviran de rerefons per recrear els temes i conflictes que més preocupen a la societat», explica TVE en un comunicat.


El repartiment és sòlid i amb actors de la primera línia de l'escena espanyola, com el seu protagonista Silvia Marsó. A més treballen Manuel Regueiro, Verónica Jiménez, Santiago Meléndez, Laura Cepeda, Marta Belmonte, Alicia Pérez, Resu Morales i Ana María Vidal, entre 30 actors que intervenen en els diferents episodis.


«El porvenir es largo» ens explica la vida d'una sèrie de persones que han aconseguit salvar-se i sobreviure a l'ensorrament de l'edifici en el qual passaven moltes hores de la seva vida, ja que vivien i treballaven. Un d'aquests temes tan pegats a l'actualitat que no fa pocs anys va succeir a la vida, a Barcelona al barri del Carmelo.


La sèrie li donarà la seva dosi de suspens quan en recuperar les pertinences de cada treballador comencen els dubtes i les preguntes del perquè de l'ensorrament d'aquest immoble.


I allà comença el paper d'una dona que s'entossudeix a posar les coses clares i aclarir incògnites. És precisament quan es comencen a barrejar històries, la tragèdia d'una parella, la paraplegia d'un dels personatges, una història d'amor... És, en així, la suma d'històries quotidianes que han de veure amb el dia a dia de la gent quan una circumstància inesperada apareix en seu vides”.

NOMINACIONS ALS PREMIS SATURN

Els premis Saturn són uns premis que atorga anualment la Acadèmia de Cinema de Ciència Ficció, Fantasia i Terror des de l’any 1972. Es podria dir que són similars als Oscars o Els Globus d’Or ja que són atorgats per una acadèmia en diverses categories que van des de la millor pel·lícula, director, guió, actor i les mateixes categories en la secció de Televisió, que és en el que em centraré.
Aqui teniu el llistat, només en les categories de televisó, de les nominacions pel premis Saturn, que seran atorgats aquest proper 25 de juny.

Millor sèrie de Televisió
Fringe (Fox)
Heroes (NBC)
Live on Mars (ABC)
Lost (ABC)
Terminator: The Sarah Connor Chronicles (Fox)
Supernatural (CW)

Millor sèrie de Televisió per cable
Battlestar Galactica (SCI FI)
The Closer (TNT)
Dexter (Showtime)
Leverage (TNT)
Star Wars: The Clone Wars (Cartoon Network)
True Blood (HBO)
Millor estrena Televisiva
24: Redemption (Fox)
The Andromeda Strain (A&E)
Breaking Bad (AMC)
Jericho (CBS)
The Last Templar (NBC)
The Librarian: The Curse of the Judas Chalice (TNT)
Millor actor televisiu
Bryan Cranston (Breaking Bad, AMC)
Matthew Fox (Lost, ABC)
Michael C. Hall (Dexter, Showtime)
Timothy Hutton (Leverage, TNT)
Edward James Olmos (Battlestar Galactica, SCI FI)
Noah Wiley (The Librarian: The Curse of The Judas Chalice, TNT)

Millor actriu televisiva
Lena Headey (Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Fox)
Jennifer Love Hewitt (The Ghost Whisperer, CBS)
Evangeline Lilly (Lost, ABC)
Mary McDonnell (Battlestar Galactica, SCI FI)
Anna Paquin (True Blood, HBO)
Kyra Sedgwick (The Closer, TNT)
Anna Torv (Fringe, ABC)
Millor actor secundari
Henry Ian Cusick (Lost, ABC)
Thomas Dekker (Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Fox)
Michael Emerson (Lost, ABC)
Josh Holloway(Lost, ABC)
Adrian Pasdar (Heroes, NBC)
Milo Ventimiglia (Heroes, NBC)

Millor Actriu Secundaria
Jennifer Carpenter (Dexter, Showtime)
Summer Glau (Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Fox)
Yunjin Kim (Lost, ABC)
Elizabeth Mitchell (Lost, ABC)
Hayden Panettiere (Heroes, NBC)
Katee Sackhoff (Battlestar Galactica, SCI FI)

Millor actor convidat en sèrie de televisió
Kristen Bell (Heroes, NBC)
Alan Dale (Lost, ABC)
Kevin Durand (Lost, ABC)
Robert Forster (Heroes, NBC)
Jimmy Smits (Dexter, Showtime)
Sonya Walger (Lost, ABC)

LOST A CUATRO.

Mireu aquesta petita cortineta televisiva que esta apareixent tímidament en alguns moments de la programació de CUATRO.



Us recorda alguna cosa? Imagino que si. Si no mireu aquest altre vídeo.



CUATRO continua amb la moda de les sèries, i han anunciat aquesta setmana que s’han fet amb els drets de la sèrie “LOST” (Perdidos), després que TVE deixes lliure els drets d’aquesta sèrie (que ha ofert les 3 primeres temporades).
Poc he de dir d’aquesta sèrie, que actualment als Estats Units estan emetent la quinta temporada (la penúltima, ja que la propera serà la final), i en la meva opinió, aquesta temporada, està resultant la millor de totes amb molta diferencia.
CUATRO assegura que emetrà la sèrie completa, o sigui las temporades emeses ja a TVE i les properes fins la última.

TELECINCO BURXA A LA FERIDA DEL 11 M


Telecinco, en la seva fugida cap a davant sembla haver oblidat els pocs principis que li quedaven, i aconsegueix l'impossible: fer més horrible un programa que ja era difícil d'empitjorar. Parlo de “LA CAJA” I com ho fa? Aprofitant un esdeveniment tràgic en la història d'Espanya per fer calaix: la matança de l'11 M.

Entenc que és inevitable que en el context de tal efemèride les televisions facin record de les víctimes, que hi hagi programes informatius sobre això i tot aquest tipus de coses. Però jugar amb les persones implicades en la tragèdia? Mostrar les seves intimitats davant de tots? Pretendre que el dolor i la tragèdia d'alguns siguin un homenatge a les víctimes? El que no arribo a comprendre és com algú es pot prestar a això. Encara que clar, cada un té les seves motivacions.

No sé si la iniciativa generarà polèmica o no, però sens dubte, asseguro aquí i ara que això és probablement lo més vergonyós que la televisió ha fet en el nostre país. Però clar, parlem de Telecinco, pel que no els asseguro que d'aquí a uns dies trobin una cosa pitjor que puguin fer. Últimament han perdut el rumb, des de que no són líders d’audiència en el còmput global del mes (ara ja son la quarta opció) intenten fer coses, contraprogramar, però han estat tan de temps fen el mateix, que no crec que sàpiguen fer alguna cosa diferent. Una patada al cul a uns quants i nous aires de personal és el que li podria anar be.

LA FAMILIA MATA JA NO MATA



Tot just avui a la radio deia que la sèrie de antena 3, “La familia Mata” té els die contats. Els resultats d’audiència que ha anat traient des de la seva estrena aquesta temporada, han estat molt baixos, i personalment creia que li quedaven 2 o 3 episodis. Doncs avui mateix “maten” a la família “Mata”. Així encara tenen un petit detall pels seguidors, i es que emetran un episodi doble, emetent així tots els episodis gravats.
També és cert que a la televisió hi ha una sobreproducció de sèries i no hi ha espai per a totes. Hi ha dies que pràcticament fan sèries en totes les cadenes al mateix temps, és impossible repartir-se el pastis. Contraprogramar amb sèries? No tenen més imaginació? Ja se que somio, però no seria fantàstic estar davant de la tele i poder triar quin tipus de programa veure? Ara , com deia, es tracta de triar quina sèrie miro, i ja no tan sols això, molts cops, les sèries espanyoles són repetitives en temàtica. Quantes sèries han fet últimament de metges? De policies? Advocats? Comèdia plena de gags?, segur que us venen al cap bastantes, per això que quan fan una sèrie, i s’escapa d0aquestes temàtiques, pot passar, que encara que sent dolenta, la gent s’hi acabi enganxant, per novedosa. I mira que m’agraden algunes, però hi ha dies que arribo a casa, sopo i miro alguna cosa en DVD o coses que tinc gravades.

MAD MEN


CUATRO estrena avui la sèrie "Mad Men" (que ja s’havia estrenat al Canal plus l’any passat, però Cuatro l’emetrà naturalment en obert), ambientada en una agència de publicitat de Nova York de principis dels seixanta, que dissecciona un món en el qual el racisme i l'assetjament sexual formaven part de la vida diària dels executius, tots homes blancs.

Protagonitzada per l'equip creatiu d'una important agència de publicitat, "Mad Men" és una finestra que mostra el dia a dia d'aquests executius: com treballaven, com competien entre ells i intentaven, a més, tenir una vida personal."Mad Men" mostra un món en el qual els homes poderosos manen molt i les dones, normalment amb llocs administratius, eren al final imprescindibles per al funcionament de l'empresa.La sèrie s'endinsa en la vida dels ambiciosos i competitius executius de Sterling Cooper, una agència de Madison Avenue, acostumada a fer de la venda un art.

És una sèrie que cal donar-li uns episodis per a que t'atrapi, però crec que el horari en que l'estrenen, al voltant de la 1 de la matinada, no és pas un horari que la favoerixi. Després dels 3 episodis de House (el nou i els 2 repetits) és l'horari escollit. No valdria més la pena fer-lo tot just després del episodi nou de House? No només aquesta sèrie, aquesta practica és massa habitual, tant a Cuatro com a altres cadenes. Tot per l'audiencia?



LOS MEJORES AÑOS


Carlos Sobera torna a presentar un programa en TVE, "Los mejores años de nuestra vida”, després del fiasco de "Canta! Singstar", que s'estrena avui a les 22 hores a “La 1”.

El veterà presentador i actor, encara que també ha estat guionista, està acostumat a les grans audiències, com quan va presentar " Quiere ser millonario? ", tant a Telecinco com després en Antena 3 TV, o a les dolentes, com el va succeir en una sèrie de programes en aquesta última cadena com a " Hay trato? "Números locos" o "Jeopardy", entre d'altres.

En "Los mejores años... ", els espectadors tindran l'oportunitat d'anar recordant i descobrint els fets més representatius i sorprenents que van marcar l'últim mig segle de la nostra època, a través d'imatges d'arxiu, convidats en plató i objectes de l'època.Un repàs a la moda, costums, tecnologia, joguines, publicitat, esport, política, societat cinema i programes i sèries de televisió, tot això amb la música com a fil conductor.

El programa, produït per Getmusic, revelarà el parador dels personatges més rellevants i inversemblants de totes les èpoques, a més de mostrar el mobiliari, els invents, els vehicles o els electrodomèstics que han conviscut a les nostres llars l'última meitat del segle."Los mejores años... " comptarà amb la intervenció d'un convidat que s'encarregarà de recuperar els objectes i modes que van marcar cada època i en les primeres edicions serà Ángel Llacer, que guiarà el jurat en la seva decisió, mostrant objectes que només ell podrà trobar. Ángela Fuente i Anna Simon acompanyaran Sobera en la presentació i el jurat el formaran 60 adolescents diferents cada setmana, que hauran de votar per la seva dècada favorita.

En el primer programa s'enfrontaran la dècada dels seixanta, capitanejada per Anna Simón, amb la dels 80, que defensarà Ángela Fuente i les imatges d'arxiu serviran perquè el jurat decideixi quina època ha estat millor.La dècada dels seixanta comptarà amb les actuacions de Raphael, Jimmy Fontana, Henry Stephen, Los Sirex, Mike Kennedy i Los Tres Sudamericanos, mentre que pels vuitanta estaran Los Secretos, Pi D'Angio, Pedro Marín, Samantha Fox, María Jesús i la seva acordió i Ramóncín. I acompanyats per un grup escollit de “triunfitos” de totes les edicions, que faran una mena de “batalla” de pupurris musicals.

Related Posts with Thumbnails