SETMANA "LOST" A CUATRO

CUATRO arranca aquesta setmana l'estrena de la qual serà la seva pròxima gran aposta de ficció nord-americana: “Perdidos” (Lost en la versió original). Després de no triomfar a TVE (de fet no m’estranya, van tractar tan malament a la sèrie, que la gent no podia seguir-la), la sèrie més vista d'Internet, que a EE.UU emet l'ABC, provarà sort aquesta setmana a la cadena de Sogecable. Una estrena que estarà precedida per un passi en cinemes avui dimarts de l'episodi pilot, amb la presència de l'actor que dóna vida a Hurley.





Així doncs, CUATRO, estrena en pantalla gran la projecció del episodi pilot de la sèrie, els “Yelmo Cines Ideal”, a Madrid, un episodi que és dels més costosos i elaborats de la història de la televisió (Al seu dia, de fet, va ser el més car).

L'estrena comptarà amb un convidat d'excepció: l'actor Jorge García, que dóna vida a la ficció a Hugo Reyes, àlies Hurley, el més entranyable i sapastre entre els supervivents del vol Oceanic 815, que contestarà a totes les qüestions dels fans.

Perquè l'atmosfera de “Perdidos” floti en l'ambient, els assistents estan convidats a acudir disfressats amb la indumentària dels seus personatges favorits de la sèrie o de qualsevol tema relacionat amb l'univers “Perdidos”. Una disfressa que pot tenir premi. “Cuatro”, en col•laboració amb “atrapalo.com”, ha organitzat un concurs per guanyar un viatge de 10 dies a Hawaii, on es roda la mítica sèrie. Només cal entrar en la web de la cadena www.cuatro.com/perdidos per informar-se.

Tots els seguidors de la sèrie, i els tafaners que estiguin desitjant enganxar-se al suspens sobrenatural que porta de cap a milions de fans a tot el món, podran recollir la seva invitació (màxim dos per persona, aforament limitat) avui mateix a partir de les 18.00 hores, a les taquilles dels cinemes Yelmo Cines Ideal.

A les 20.15 hores, els afortunats que hagin aconseguit una butaca assistiran a una trobada amb Jorge García, que posteriorment respondrà a les seves preguntes. A continuació, es projectarà, en format cinema, l'episodi pilot, que servirà de punt de partida a l'emissió de tota la primera temporada de la sèrie en Cuatro que arrancarà aquest diumenge amb una marató de 6 episodis. Aquesta marató començarà a les 15:30. La idea de la cadena es posar-se al corrent, i emetre els episodis ja vistos a TVE, una vegada ja vistos aquests episodis, passarà la sèrie al prime time i sincronitzar-me amb la emissió americana i així una vegada arrenqui la sisena i última temporada, emetre-la simultàniament a la emissió americana.



CASAL ROCK


Sempre em sentit que l’'amor no entén d'edats, i apatir d’aviu, podriem dir que tampoc el rock. Això és el que demostren a partir d'aquesta nit a TV3 els components de Casal Rock, una docuserie en la qual 25 persones de més de 70 anys formen una coral en la qual interpreten exclusivament cançons rockeres. El músic i productor Marc Parrot ha estat l'encarregat de seleccionar i adaptar el repertori, així com de preparar els participants perquè, al final dels vuit lliuraments, donin un concert en directe a la Sala Llum de Gas (el novè episodi serà el making of).Tres equips de rodatge han seguit els quatre mesos d'assaigs dels veterans alumnes, que van dels 70 als 89 anys, seleccionats en un càsting en desenes de corals i casals de la tercera edat. La sèrie mostra com els avis preparaven els temes al lloc de reunió, el centre cívic Can Felipa de Barcelona, però també a casa, amb l'ajuda de familiars. Els propis protagonistes parlen a càmera per explicar les seves impressions sobre l'experiència. El repertori consta de 10 cançons (adaptades per Parrot) de Sopa de Cabra, Lax'n'Busto, Joan Jett, Cake, Free, Outkast i Estopa, a més de dos temes en anglès de Nirvana i AC/DC i un altre compost especialment per Parrot.


Alguns d'aquests artistes, com els germans Muñoz, Gerard Quintana i Lax'n'Busto, van visitar els enregistraments, així com l'escriptor Matthew Tree, que els va ajudar amb l'anglès. I la directora d'actors Reichel Delgado es va encarregar de treballar amb ells la gestualitat. A més, Casal Rock compta amb la veu en off d'Andreu Buenafuente, que enllaça les diferents històries.Per preparar el concert final del xou davant de familiars i amics, els avis han actuat en un institut i han gravat tres videoclips que es veuran al llarg de la docuserie. Mònica Terribas, directora de TVC, destaca l'esperit de superació que promou el programa: "Els participants fan una cosa a què no estan acostumats i se sotmeten a diferents proves per superar aquest repte".Els responsables del programa, produït per TVC, Media 3.14 i El Terrat, es desmarquen d'altres xous musicals com un OT d'avis. No es tracta d’un concurs ni un reality, i no hi ha ni expulsions ni jurat. El referent el prenen del documental Young at heart (Cors rebels), sobre un cor d'avis de Massachussets.



LA TRIBU.


Telecinco avui estrena 'La Tribu', programa que reuneix a quatre estrelles de la petita pantalla: Javier Sardá, Mercès Milá, Boris Izaguirre i Carlos Latre.

La cadena estrena el programa aquest divendres a partir de les 22.30 hores, amb l'objectiu d'aconseguir l'audiència un dia en què mai no havia aconseguit tenir bones marques. Una “premiere” en la qual comptarà amb la presència d'Amaia Salamanca, Risto Mejide i Magdalena Álvarez.

El particular punt de vista de Milá, la diplomàcia políticament incorrecta de Boris i les imitacions de Latre seran els ingredients d'un programa que en la seva estrena comptarà amb la presència de l'exministra Magdalena Álvarez, l'actriu Amaia Salamanca i el polèmic jurat d''OT' Risto Mejide.

La tornada a la televisió de Javier Sardá no se l'esperava ni ell. No "em volia casar i em vaig casar, no volia tornar a un plató de televisió i torno. A aquesta edat tot aconsella no jugar-se-la. Un programa setmanal, per què? per a què? En dir-me Mercedes Milá, Carlos Latre i Boris Izaguirre que sí, jo vaig dir sí. Espero estar a l'altura d'aquests tres síes", va comentar el català sobre la seva tornada a la petita pantalla.

Mercedes Milá, per la seva part, va assegurar que quan Sardá li va dir que volia que compartissin presentació, ella va contestar: "no, aquí manes tu. Tu ets el cap de la tribu, i d'allà va sortir el nom del programa. Jo sóc la que s'ocuparà de mantenir el foc de 'La Tribu', la seva força i la seva intensitat". El seu paper en el programa és el de confident dels telespectadors des del seu blog de Telecinco.es, a través del qual explicarà en directe alguns dels secrets i anècdotes del plató i els seus companys.

Per si la barreja Javier Sardá i Mercedes Milá no fos prou explosiva, 'la tribu' de Telecinco es completarà amb uns altres dos components de luxe: Boris Izaguirre i Carlos Latre. L'escriptor i presentador veneçolà que al seu dia va amenitzar les nits 'marcianes' serà l'encarregat d'analitzar els temes tractats en 'La tribu' des del seu punt de vista irònic i gens usual, posarà les gotes més àcides en les entrevistes i farà gala de la seva diplomàcia en les situacions menys políticament correctes. Per la seva part, Carlos Latre posarà a funcionar els seus dots d'imitador per transformar-se cada nit en diferents personatges.
A més de l'equip que acompanyarà a Sardá, el programa comptarà amb la participació de col·laboradors com Santiago Segura, Nicolás Vellejo-Nájera 'Colate', Pilar Rahola, Paloma Zorrilla, José Antonio Labordeta, el cantant de 'Mojinos Escozíos', 'el Sevilla' i el trobador tio Fredo.

GOSSIP GIRL A CUATRO.

Aquesta nit, a les 22:15, i en sessió doble, arriba una nova sèrie a Cuatro, es tracta de Gossip Girl. (Gossip en anglès vol dir “xafarderia”).
Gossip Girl està basada en la sèrie de novel·les del mateix nom escrites per Cecily von Ziegesar. Gossip Girl narra la vida dels joves adolescents del barri de l'Upper East Side de Nova York, que van a col·legis elitistes alhora que flirtegen amb drogues, sexe i altres problemes adolescents.
Els seus pares, familiars i altres amics pertanyen als personatges recurrents de la sèrie. La sèrie està narrada per un personatge omniscient, "Gossip Girl" (amb la veu de Kristen Bell a la versió original), que té un blog sobre els seus veïns d'Upper East Side. Aquí es creen les rivalitats d'aquest exclusiu grup de amics.
La sèrie es va començar a emetre el 18 de setembre de 2007 al Canadà a través de la CTV television network, i als Estats Units es va estrenar l'endemà, el 19 de setembre de 2007 al canal The CW Network, després del programa America's Next Top Model ( que vindria a ser la versió americana de “supermodelo”, però amb uns èxits enormes d’audiència). La estrena també va estar disponible gratuïtament en iTunes Store el 14 de setembre de 2007, 4 dies abans de l'estrena de la sèrie. L'espectacle va demanar una temporada completa de 22 episodis que serien emesos en 2007/2008, però a causa de la Vaga de guionistes sol es van completar 13 episodis.Gossip Girl va tornar el dilluns, 21 d'abril de 2008, amb cinc nous episodis. La CW va anunciar el 3 de març de 2008 que Gossip Girl tornaria amb una segona temporada que consisteix en 25 episodis.La segona temporada va començar l'1 de setembre, 2008 a The CW. El 24 de febrer de 2009 La CW va confirmar que Gossip Girl tindrà una tercera temporada que serà emesa a la Tardor del 2009.

RAFFAELLA CARRÁ AL SNL

Ara feia dies que no tenia massa temps per passar-me per aqui, i escriure alguna d’aquestes notícies de televisió, així que espero no estar tan de temps fins escriure la propera.
Avui Cuatro reestructura la programació de nit. Saturday Night Live canvia de dia, del dijous a aquesta nit. Veurem si amb aquest canvi poden remuntar la audiència perduda, que entre “Aguila Roja” i “Supervivientes” no tenia massa opció. L'espai va arrencar fa setmanes amb esperançadors resultats superiors al 13% de share i que a poc a poc s'han anat desinflant fins i tot el punt que amb prou feines supera ja el 7% de share, fet que ha motivat aquest canvi de dia.
Encara que no crec que només sigui una qüestio de ubicació horaria, el fet de que adaptin tan gags del SNL original no li afavoreix massa.
Aquesta nit doncs, la presentadora (o convidada, com preferiu) serà Raffaella Carrá que d'aquesta manera torna a Espanya per col·laborar en un espai televisiu després de que l'any passat la vam veure al capdavant de les gales d'Eurovisió a TVE.Carrá no estarà sola en SNL, ja que com és costum l'espai que produeix Globomedia comptarà amb diverses col·laboracions. Així, acompanyant Raffaella Carrá veurem el cantant David Bisbal, el presentador Josep Lobató i els actors Mario Casas (Els homes de Paco) i Carlos Chamarro (Camera cafè). D'aquesta manera, l'espai d'humor continua apostant per cares pertanyents a la casa de Globomedia com Mario Casas, encara que últimament porta diverses setmanes comptant amb gent de fora de la “casa”.



Related Posts with Thumbnails