DIA DE FUTBOL A ANTENA 3. BARÇA - MANCHESTER




Antena 3 es bolca demà en el partit que disputaran FC Barcelona i Manchester United FC, des de l'Estadi Olímpic de Roma, corresponent a la gran final de la Champions League.
Es tracta de l'última final d'aquesta competició que emet la cadena de Planeta ja que, a partir de setembre, la Champions canvia d'amos a Televisió Espanyola i la Forta.
Amb aquest xoc, el més important de la temporada en el que al futbol continental es refereix, Antena 3 espera superar els gairebé dotze milions que van veure el Barça-Athletic de Bilbao de la final de la Copa del Rei, celebrada el passat 13 de maig.
Els encarregats de presentar, narrar i explicar tots els detalls de la gran final, des de les 19:45 hores, seran Matías Prats, José Antonio Luque i Manu Sánchez.
Per la seva part, Ángel Rodríguez realitzarà el bloc d'Esports d'Antena 3 Notícies (15:00 hores) des de Roma.
Luque narrarà el partit i Prats aportarà els comentaris previs
Joan Laporta, Txiki Begiristain i Tito Vilanova (segon entrenador del Barcelona), entre d'altres, seran entrevistats per Manu Sánchez en la prèvia a l'encontre a partir de les 19:45 hores.
En cas que el Barça es proclami campió d'Europa, la programació postpartit es prolongarà per recollir els testimonis dels protagonistes i l'ambient de la festa blaugrana.
Matías Prats, José Antonio Luque i Manu Sánchez seran en el “Stadio Olimpico” romà per recollir la informació prèvia al partit i retransmetre l'encontre.
Al costat d'ells estaran els exjugadors del Barcelona José Mari Bakero i Albert 'Chapi' Ferrer, també exjugador del Chelsea durant cinc temporades i gran coneixedor de la lliga anglesa per comentar el partit.
Els espectadors de la cadena podran seguir el partit a través d'un equip humà i tècnic compost per prop de 40 persones i 46 càmeres distribuïdes per tot l'estadi romà, de les quals nou oferiran un senyal personalitzat en Antena 3.
A més, un senyal internacional a través de càmeres instal·lades en un helicòpter, grues amb panoràmiques de la ciutat i una càmera espia a sobre del terreny de joc recolliran totes les imatges i perspectives de la gran final.
Així mateix, els telespectadors de la cadena es divertiran de l'ambient generat pels aficionats tant a Roma com a Barcelona a través de sis punts de connexió en directe des de l'estadi, així com diversos punts informatius a la capital romana i des del Camp Nou.
Després de la conclusió de l'encontre, la cadena mantindrà la retransmissió en directe per oferir la cerimònia de lliurament de la copa que acredita al nou campió de l'UEFA Champions League 2008/09.
Amb motiu del xoc que enfrontarà al FC Barcelona i Manchester United FC, la programació d'Antena 3 es veurà esquitxada amb contínues connexions en directe amb Roma per recollir l'última hora relacionada amb la gran final.
Matías Prats estarà en l'informatiu d'avui dimarts, des de Roma, per recollir l'ambient.
Dins de la programació 3.0, els internautes podran seguir a Internet, en directe, la retransmissió íntegra del partit a través de la web d'Antena 3 http://www.antena3.com/.
Així mateix, tindran la possibilitat d’escollir el poder veure i comentar el partitt amb dues parelles d'actors de dues sèries d'Antena 3: Daniel Retuerta (Roque) i Carlos Leal (Noiret), actors de "El Internado", o Adam Jezierski (Gorka) i Gonzalo Ramos (Julio), de la sèrie 'Física o Química'.
Antena 3 organitzarà durant tot el dia de matí una gran festa blaugrana en el centre comercial Maremàgnum de Barcelona.
La cadena instal·larà una pantalla gegantina de 60 metres quadrats a la plaça de l'Odissea, ubicada en el Maremàgnum, perquè tots els seguidors 'culers' puguin veure el gran partit.
A la pròpia plaça de l'Odissea, un animador s'encarregarà de realitzar comentaris en català de tot el que s'esdevingui en el transcurs del partit.
Prèviament i durant tota la jornada de matí, es viurà la festa blaugrana amb activitats i animació que culminarà en la retransmissió del partit.

TRUE BLOOD. TRÀILER DE LA SEGONA TEMPORADA.

El proper 14 de juny s’estrena als Estats Units la segona temporada de la sèrie True Blood (Sangre Verdadera). Aquí us deixo el tràiler. Per dir-ho així, molt “xulo” i molt en la línea de la sèrie. Pels que segueixen la sèrie per Canal +, caldrà esperar encara uns quants mesos.



UPFRONTS TEMPORADA 2009-2010

Que és un upfront?
A la industria televisiva dels Estats Units, un upfront és una reunió que te lloc abans d’uns períodes de vendes publicitàries importants i que encapçalen importants executius de la cadena en qüestió. En aquestes reunions també assisteixen la premsa i els publicistes més importants del país. I s’anomena així “upfront”, per que en anglès “up front” vol dir, per endavant. Així doncs, el que fan es vendre publicitat “per endavant” a mesos vista abans de que comenci la nova temporada televisiva.
També és en aquestes reunions on es decideixen quines sèries renoven per la temporada següent i també quines noves sèries veuran la llum la temporada següent. Sempre solen tindre lloc al voltant de la tercera setmana de maig. Pel que ara mateix aquestes reunions ja han tingut lloc i les noticies estan calentetes. I les televisions van plenes de tràilers i espots que anuncien aquestes novetats. De fet el tràiler que posava ahir del remake de “V” és el resultat d’aquests “upfronts” que us comentava.
Vaig a fer un repàs de les sèries que renoven i les cancel·lades de les principals cadenes. A partir de demà aniré postejant les noves sèries que aniran venint.

ABC

RENOVEN
Anatomia de Grey
Sin cita previa
Mujeres Desesperadas
Cinco hermanos
Castle
Uggly Betty
Scrubs
Better off Ted
Perdidos

CANCEL·LADES
Samanta ¿Qué?
Cupid
Suvirving Suburbia
The Unusuals
El Mundo según Jim
Boston Legal
Sexy Money
Eli Stone
Criando Malvas (Pushing Daisies)

FOX

RENOVEN
Dollhouse
Fringe
24
House
Lie to me
Bones
The Simpsons
Padre de Familia
American Dad

CANCEL·LADES
Prison Break
El rey de la colina
Terminator: las cronicas de Sarah Connor
Sit Down & Shut up

CADENA NBC

RENOVEN
Ley y Orden
Southland
Parks & Recreation
Chuck
Rockefeller Plaza (30 Rock)
The Office
Heroes

CANCEL·LADES
Urgencias
Life
El coche fantastico
Medium
Me llamo Earl

CBS

RENOVEN
The Big Bang Theory
Como conoci a vuestra madre
Dos Hombres y Medio
Entre Fantasmas
Medium *cancelada en NBC
Numb3rs
Navy: Investigacion Criminal
Las aventuras de Christine
Gary Unmarried
Caso Abierto
CSI: NY/ Las Vegas/ Miami
El Mentalista
Mentes Criminales

CANCEL·LADES
La hora 11
The Unit
Sin Rastro
Worst Week

THE CW

RENOVEN
Gossip Girl
Smallville
Sobrenatural (Supernatural)
One Three Hill
90210

CANCEL·LADES
The Game
Todo el mundo odia a Chris
The Reaper
Privileged


En aquesta cadena, aquest és el resultat dels “upfronts”, però no és gens segur, ja que hi ha un rumor de que aquesta cadena es disoldrà, i llavors no totes les sèries veuran la llum, només les que siguin comprades per canals per cable.



HBO

RENOVEN
Entourage
True Blood

Showtime

RENOVEN
Dexter
United States of Tara
Californication
Los Tudor
Weeds

PRIMER TRAILER DE LA NOVA SÈRIE DE "V"

Ja es va anunciar l’octubre de l’any passat, que farien una nova sèrie de “V”. I avui ja tenim aquí les naus nodrisses que envaeixen la Terra en forma de tràiler.
Entre el repartiment principal d’aquesta sèrie, que podríem dir més un remake, trobem a Elizabeth Mitchell, més coneguda com la Juliet a LOST, que interpreta a una agent del FBI.
Tal com veiem al tràiler, la sèrie, no es situa a Los Angeles, com la sèrie original, si no que la trama transcorre a Nova York. La veritat sigui dita, m’és igual on passi la trama, però després de veure el tràiler tinc moltes ganes de veure la sèrie, però encara caldrà esperar una miqueta.


PATA MI



Fa un parell de dies, al programa de "salvame" a telecinco, molt en la linea del "tomate", van emetre aquest video, on Soraya, la representant d'aquest any a Eurovisió, torna a equivocar-se cantant, si fa un parell d'anys va ser el hit "POYEYA" ara li toca a.... "LA NOCHE ES PATA MI"


BUENAFUENTE DESDE L'AIRE




Andreu Buenafuente s'ha cansat del seu plató i ha volgut "canviar d'aires". Els espectadors del 'late night' de laSexta veuran aquesta nit a partir de les 00.00 hores, el seu programa des de dins d'un avió en vol.
L'Airbus A320 de Vueling, que s’enlaira de l'aeroport de Barcelona, ha estat condicionat per a l'ocasió i s'han realitzat algunes modificacions en l'interior de l'aparell amb l'objectiu que tot surti bé.Andreu realitzarà un monòleg dedicat als avions i a les anècdotes dels aeroports i organitzarà un campionat per parodiar la gesticulació de les hostesses, en el qual el públic que participi haurà de realitzar els moviments mentre el propi Andreu indicarà unes peculiars normes de seguretat.100 persones del públic i 20 convidats especials s'asseuran a les butaques dels passatgers i acompanyaran Andreu Buenafuente, Berto i Joan Eloi en aquest vol especial.
El vol, de quatre hores de durada, sobrevolarà França, Itàlia, les Balears i València, amb un enlairament i aterratge tempestuós per culpa d'un temporal.Entre els convidats, Paz Padilla parodiarà al costat de Berto el mite de fer l'amor als banys d'un avió. A més, Berto intentarà demostrar unes altres dues famoses llegendes de vol: si exploten els pits de silicona en un avió i si és cert que l'alcohol puja més en les altures, per a la qual cosa un passatger estarà bevent durant el viatge.
Muchachito Bombo Infierno, que realitzarà les instruccions de vol amb el seu bombo i guitarra a ritme de rumba, i el Mag Lari, que intentarà fer volar a una persona dins de l'avió, seran els col·laboradors especials d'aquest viatge. A més, Buenafuente comptarà amb l'actuació d'Anabel García, la solista del grup El Pacto.



MES HORRIBILIS A TVE

Mes horribilis, mes per oblidar a Televisió Espanyola. Aquí, un petit resum de tot el que ha succeït en aquests últims dies:

*7 de maig. - Manuel Torreiglesias presenta seu últim “Saber Vivir”. És acomiadat, de forma fulminant, per diverses irregularitats publicitàries. L'endemà, s'emet un programa ja gravat.

*8 de maig. - El Govern de José Luis Rodríguez Zapatero aprova, en Consell de Ministres, la supressió "immediata i definitiva" de la publicitat en RTVE. El setembre ja no veurem més anuncis a TVE.

Torreiglesias dóna una roda de premsa per explicar el seu acomiadament de la cadena pública. “No cobro cap cànon sota ma” i "Em considero una víctima, tinc la consciència molt tranquil•la" van ser alguns dels seus arguments.

*11 de maig. - El doctor Luis Gutiérrez ocupa el lloc de Torreiglesias a la revista de salut de La 1. L'audiència del programa comença a millorar de forma notable.

*14 de maig. - Final polèmica de la Copa del Rei. S'ofereix l'himne real, en diferit, durant el descans del partit, i amb els xiulets i els crits de forma atenuada i jo encara penso, que no va estar editat, si no que el àudio pertany a un altra partit. Us heu fixat que si escolteu atentament s’escolta que el públic canta? Això ho farien els seguidors del Barça o del Bilbao?. Bé, a resultes de tot això Julián Reyes, director d'Esports d'Informatius, és cessat.

TVE demana a la Unió Europea de Radiodifusió (UER) emetre la segona semifinal en directe, i no la primera. Aquesta decisió implica el corresponent enuig de Portugal i Andorra. No els vam poder votar. La cadena pública no emet en directe aquesta segona gala classificatòria eurovisiva, la web ho fa amb retard. Al seu lloc, s'opta per retransmetre el Masters Series de Madrid. L'UER anuncia que hi haurà sanció.

*15 de maig. - TVE es treu de la màniga una gala prèvia per anar escalfant l'ambient del Festival d'Eurovisió, i això ho va anunciant durant tota aquella setmana. Però, res més lluny de la realitat: en La 1 hi ha tennis i en La 2, bàsquet. Alaska apareix durant tan sols un minut, i després, el Telenotícies. Mauro Canut, membre oficial del jurat, publica, en el seu blog de RTVE.es, el que va votar Espanya en la segona semifinal d'Eurovisió, trencant, així, l'acord tàcit que existeix.

Arriba l'hora de la veritat. Gana Noruega, amb 387 punts. Soraya Arnelas, la nostra representant d'aquest any, aconsegueix només 23 punts, i queda en penúltima posició. L'any passat, Rodolfo Chikilicuatre, va obtenir 55 punts i un 16è lloc. Hi va haver boicot o "europasotisme"?. Alaska reapareix després del final del Festival. Els ànims estan pels terres i les mirades ja apunten a la televisió pública.
Però quan ja pensava que no passaria res més... patapam! Ja hi tornem a ser...

*17 de maig. - Televisió Espanyola va decidir interrompre l'emissió del partit DKV Joventut-Real Madrid per oferir el sorteig de la Bonoloto. Quan quedaven tan sols gairebé tres minuts, els seguidors del partit van veure com les imatges de l'encontre se servien en una finestra petita, mentre que, la combinació guanyadora ocupava gran part de la pantalla i amb el lògic enuig dels espectadors.

EL INTERNADO. CINQUENA TEMPORADA.


La sèrie “El Internado”, que aquesta nit inicia la seva cinquena temporada, tindrà només nou capítols i cada un d'ells recollirà el que passa cada un dels nou dies que queden per finalitzar el curs, però els seus responsables van anunciar que tindrà una sisena temporada d'uns altres dotze capítols.

Sandra Martínez, directora de Ficció d'Antena 3 TV, va explicar que quan Globomedia va idear aquesta sèrie sabien que seria de llarg recorregut, " i no solament és un projecte gran, sinó que es reinventa". "Després de descobrir-se la trama nazi hi haurà més por que mai, que es combinarà amb les històries d'amor i amistat dels personatges i l'humor dels nens". Els nois aconseguiran esbrinar la identitat del líder de la trama, la qual cosa els suposarà un dur cop emocional. Descobriran, traumatitzats, que les seves famílies estan estretament relacionades amb aquesta societat secreta. La “Laguna Negra” va ser un refugi de nazis, que es van amagar a l'Espanya de Franc després de la derrota d'Alemanya en la II Guerra Mundial. Els hereus d'aquells primers nazis tenen plans en l'actualitat, i no permetran que les investigacions dels sis alumnes acabin amb ells.

Per a la realització de la sèrie s'ha comptat amb localitzacions en diversos llocs de la Comunitat de Madrid, la Universitat Antonio de Nebrija i el seu bosc annex i la finca La Grupilla, on s'han rodat les escenes de la llacuna. Després de finalitzar aquesta cinquena temporada, en la qual es resoldrà el misteri que ha predominat en les primeres temporades i finalitzarà el curs, "es crearan trames noves, perquè la intenció de Globomedia i Antena 3 TV és continuar, espero personalment, que no la cremin, sempre es millor un bon final a allargar innecessariament una sèrie, només perquè és rendible.

Coincidint amb l'estrena d'aquesta temporada, Antena 3, Globomedia i Virgin Play llancen el videojoc oficial per a Nintendo DS de “El Internado” , que es converteix així en la primera ficció espanyola en donar el salt a les consoles. El videojoc segueix l'estructura de les temporades de la sèrie i comptarà amb continguts extres, arguments paral•lels i nous guions. Els jugadors podran investigar en primera persona el secret que oculta la Llacuna Negra a través del protagonista que escullin: Carol, Iván, Marcos, Julia o Vicky.



Related Posts with Thumbnails