STARGATE UNIVERSE

Un altra sèrie que veurà la llum més aviat que la que us explicava ahir, és la tercera sèrie de la franquícia Stargate, que té per nom “Stargate Universe” (abreviat SGU).
La idea d’aquesta sèrie es va gestar fa 2 anys, però no es va confirmar fins l’agost de l’any passat. La idea original era estrenar-la a començaments del 2009 com una pel·lícula de dues hores que fes a la vegada de pilot, i després continuar la sèrie al estiu. Com a conseqüència d’aquesta idea, es va cancel·lar Stargate Atlantis, encara que recentment s’ha anunciat que tindrà almenys una pel·lícula, igual que Stargate SG-1 va tindre dues pel·lícules (L’arca de la veritat i continuum).
Posteriorment, el projecte es va retrasar fins la meitat del 2009, i ara ja sabem que serà el 2 d’octubre, el pilot “Air” (“Aire”), estarà dividit en tres parts, les dues primeres seran en el dia de l’estrena, i la tercera la setmana següent, com si ja fos un episodi normal.
Però de que va aquesta nova sèrie?
Després de descobrir-se el misteri del novè “chevron” (que son aquells símbols que tenen les portes estel·lars), un grup de militars, civils i científics que habitaven a la base secreta “Icaro” es veuen forçats a creuar prematurament el Stargate quan la base és atacada. Com a conseqüència, viatgen al interior de la nau Destiny (destí), llançada pels Antics en l’època daurada de la seva civilització com un experiment que mai no es va aturar.
El que va començar com un accident, acaba convertint-se amb una missió sense fi quan la improvisada expedició se’n adona que la nau no pot tornar a la Terra i es veuen forçats a sobreviure a la nau.
La tripulació viatjarà als racons més llunyans del Univers, complint amb la missió original de la Destiny, instal·lar stargates en tots els planetes de la galàxia. Els reptes aniran apareixent al atansar-se la nau als stargates enviats fa milers d’anys i no podent canviar el rumb de la nau. Si algú es queda enrere, no podran tornar a buscar-lo, i afegint que aniran trobant noves races, amics, enemics i moltes aventures.

SPARTACUS. SANG I ARENA

Fa molt pocs dies, durant la celebració de la Comic-Con (un dels salons del còmics més grans del mon) que s’ha celebrat a San Diego, s’han presentat molts tràilers de sèries que aviat podrem veure a la tele. Entre aquests tràilers m’ha cridat el de “Spartacus: Blood and Sand”. Una sèrie basada en la vida del gladiador que va encapçalar una revolta d’esclaus contra el Imperi Romà.
Una sèrie, que de ben segur, donarà molt del que parlar. Ja només veient el tràiler, podem veure que el “look” d’aquesta sèrie és molt similar al de la pel·lícula “300” i també té molts punts de contacte amb el videojoc “God of War”. Molta violència i sexe.
Spartacus està protagonitzada per Andy Whitfield, John Hannah i Lucy Lawless (Xena, la princesa guerrera).
Si us ve de gust us deixo el tràiler. Això si, si us agrada, caldrà esperar fins l’any que ve per veure-la.



ASALTO AL FURGÓN DEL DINERO



Milers d'euros per combatre la crisi i gaudir al màxim del lleure estiuenc: aquesta és la proposta que llançarà Telecinco a través d'una bateria de concursos que programarà a la seva graella estival i que inicia avui mateix amb l'estrena de “Asalto al Furgón del Dinero”, espai que posarà cada dia 80.000 euros en joc a través d'una doble cita amb els telespectadors: al matí dins de 'El programa del verano’ i a la tarda en 'Salvame diario'.

A l'estrena de “Asalto al Furgón del Dinero” s'afegiran pròximament 'El revientaprecios', programa setmanal en el qual els participants podran alçar-se amb valuosos objectes i serveis a canvis d'uns cèntims d'euros; 'Toma cero y a jugar.... ' que en cada edició posarà sobre la taula un premi màxim de 120.000 euros; i 'Arriesgalo todo', en aquell que els concursants assumiran el repte de conservar el milió d'euros que els serà assignat a l'inici del joc.
Dos furgons replets d'una abundant "mercaderia" -40.000 euros allotjats en cada un d'ells- recorreran les carreteres espanyoles amb un clar objectiu: arribar al lloc escollit pels participants que, sense saber-ho, hauran estat elegits davant de notari per concursar des de les seves cases o des de l'emplaçament que hagin designat per al lliurament dels diners. Tanmateix, aquesta missió podrà ser 'sabotejada' pels "assaltants" que des dels estudis de Telecinco voldran fer-se amb el botí: els concursants de plató.
Amb aquesta premissa bàsica començarà cada dia 'Assalt al furgó dels diners', programa basat en una idea original de Roberto Ontiveros -director de les primeres edicions de 'Gran Hermano’.
El concursant de plató tindrà com a principal objectiu 'assaltar' el furgó carregat amb 40.000 euros. Per a això haurà de saber el lloc exacte on es dirigeix el vehicle i el nom de la persona que el rebrà a través d'una sèrie de pistes que rebrà si respon correctament i en un temps determinat a una bateria de preguntes de tall cultural i agilitat mental. Si el concursant de plató aconsegueix completar totes les dades en el temps estipulat, 'assaltarà' el furgó i s'embutxacarà el premi. En cas contrari, serà el concursant de casa el que s'alçarà amb els diners sempre i quan compleixi amb el requisit d'estar en la destinació indicada a l'hora precisa sense haver estat prèviament avisat.
Si el concursant en plató falla en el seu intent d'"assaltar" el furgó o si aquest no fa lliurament del 'botí' al lloc seleccionat per al lliurament en el temps reglamentari, els diners del vehicle engrossiran el pot del dia següent.


Però no és tot, sempre s’ha dit que en temps de crisis la tele fa més concursos i és ben veritat, Telecinco ultima la producció de tres concursos més que pròximament formaran part de la seva graella: 'El revientaprecios', 'toma cero y a jugar...' i 'Arriesgalo todo'.

- 'El revientaprecios' proposarà cada setmana un peculiar subhasta en la qual els objectes seran atorgats al participant que ofereixi menys diners per ells, sempre que l'import no coincideixi amb cap altre dels oferts per la resta dels concursants, permetent dues vies de participació: des del propi plató del programa o des de casa, a través de trucades i sms.

En cada edició de 'El Revientaprecios', Miquel Serra estarà acompanyat per tres col·laboradors: els trigèmins Frigenti. La nota musical del programa correrà a càrrec del cor de gospel 'Les Supremas de Harlem', que entonaran una enganxosa cançó explicativa de la mecànica del concurs i que tindran una participació molt activa durant tot el programa.

- Respondre correctament a les respostes plantejades, utilitzar la intuïció a l'hora d'elegir i acatar el dictamen de les llibretes que custodien 20 persones del públic, són algunes de les situacions a les que s'enfrontaran els participants de 'Toma cero i a jugar... '.
En cada lliurament d'aquest concurs, que presentarà Daniel Domenjó, dos participants posaran a prova els seus coneixements, astúcia, perspicàcia amb una doble finalitat: superar el seu contrincant i mantenir el més alt possible l'import del premi, fixat en 120.000 euros.

- Tenir un elevat nivell de coneixements sobre l'actualitat i diverses disciplines i ser en disposició d'una gens menyspreable capacitat estratègica i de concentració per suportar la pressió i esquivar els moments de tensió generats pel risc real de perdre un milió d'euros: aquest serà el prototip de concursant victoriós capaç de sortir en 'Arriesgalo todot', concurs que presentarà Joaquín Prat.

En cada edició del programa, cada concursant iniciarà la seva participació amb un milió d'euros a les seves arques, quantitat que haurà d'estar disposada a arriscar íntegrament responent a una sèrie de set preguntes vinculades a set categories diferents: biologia, expresidents, països, pel·lícules, showbusiness, televisió i música.

SÈRIES EN BLOG.

Després de una “sequera” torno a estar per aquí. Han estat uns mesos una mica més embolicats del que voldria, però sembla que ja torno a recuperar la normalitat. Anem per feina...

"Series en Blog" és el nou blog de TV3. Fa més o menys una setmana que l’han estrenat, i la finalitat és anar seguint lés sèries que estan fent aquest estiu, oferir informació sobre elles, veure resums, i saber amb antelació dades sobre elles.

Així doncs, aquest estiu a TV3, podeu seguir, “les Germanes Mcleod”, “segrestat”, “les cròniques de sarah connor”, “the nine”, “traveler” i “Herois”, aquesta última, repetiran els episodis ja emesos, per després ja continuar amb els episodis nous, així doncs, contesto una pregunta que m’han fet molts cops.

Related Posts with Thumbnails