COM ES VEURÀ EL FUTBOL AQUESTA NOVA TEMPORADA.

Realment el futbol ens porta de cap a tots, i ara amb tants canals, hi ha una mica de “merder” per saber com podrem seguir els partits. Per aquí el blog m’ho han preguntat, el meu pare també i alguns amics.. per tant.. espero que aquest post del blog d’avui us pugui ajudar una mica.

AIXÍ ES VEURÀ LA LLIGA AQUESTA NOVA TEMPORADA

Gol TV

Oferirà dos partits en directe cada jornada: el dissabte a les vuit i el diumenge a les set. Un dels quatre equips sempre serà el Barça o el Reial Madrid. Cap dels dos no es podrà veure a través del PPV(pay per view). A més, podran veure's dos partits de la Lliga “Adelante” cada jornada. Un, el dissabte a les sis i, el segon, el diumenge a les cinc.

La Sexta i Autonòmiques
Malgrat tots els canvis que s'han produït aquesta campanya, La Sexta i les autonòmiques mantenen el partit dels dissabtes a les 22h. Els espectadors podran veure, de tant en tant, algun partit del Barça i també del Madrid, perquè hi ha una quota de partits negociats -vuit de cada equip- al llarg de la temporada.

Digital +
Per no perdre el costum, la jornada de lliga es tancarà amb el ja clàssic partit del Canal+ a les nou de la nit. A més, mantindrà el PPV que aquesta temporada fins i tot pot ser més barat. De moment, no es podrà veure Gol TV en aquesta plataforma.

AIXÍ ES VEURÀ LA CHAMPIONS

Gol TV

Emetrà dos partits en directe dels equips espanyols (un dimarts i, l'altre, dimecres). A continuació, i en diferit, es podran veure la resta de partits de la jornada de la Lliga de Campions. El canal oferirà tant partits del Barça com del Reial Madrid. Es calcula que Gol TV oferirà més de cent partits per temporada.

TV3 i TVE-1
Aquest acord permetrà a TVE i a la cadena autonòmica oferir, en primera opció, els millors encontres que es disputen els dimarts i els dimecres, respectivament. En total, emetran dos encontres de la fase prèvia, dos de cada jornada de la liguilla de grups, quatre de vuitens de final, dos de quarts de final i les dues semifinals.
Es clar que això és la teoria, ja sabem que en el mon del futbol i la tele, tot pot canviar d’un dia per un altra.

NOU CANAL AL TDT. GOL TELEVISIÓN

El Govern anunciava l'aprovació de la TDT de pagament passades les dos de la tarda d'ahir, i una hora després Mediapro ja començava a promocionar el seu nou canal Gol Televisión, que inicia avui oficialment les seves emissions en TDT utilitzant el que ocupava fins ara Hogar 10.
Fins al pròxim 31 d'agost, els seus continguts es podran veure en obert -la qual cosa inclourà la primera jornada de la Lliga de futbol. A partir d'aquesta data sol podran accedir els seus abonats.
Per poder accedir als continguts del canal a partir de l'1 de setembre, els interessats hauran de disposar d'un aparell de televisió d’última generació que disposi d'una ranura específica per a la connexió d'un mòdul PCMCIA o adquirir un descodificador (Set Top Box). En ambdós casos s'haurà d'inserir una targeta d'abonat. Els primers STB i targetes estaran disponibles en els principals punts de venda, incloent grans superfícies, centres comercials i tendes especialitzades. El seu preu serà all voltant de 60 euros i seran compatibles amb futurs canals que es vagin incorporant a la TDT. L'abonament mensual a Gol Televisión serà de 14,90 euros.
Aquesta es la web de la cadena. http://www.goltelevision.com/

Related Posts with Thumbnails