BUSCANT LA TRINCA

Gestmusic inicia avui la recerca del trio protagonista de la futura pel·lícula que recordarà el passat de La Trinca. Ho farà amb la primera de les gales, que seran presentades per Beth, guanyadora de la segona edició d'"OT".
La gala, que tindrà lloc a Tarragona, és el primer dels espectacles de la gira teatral "Buscant La Trinca", el programa amb el que se seleccionaran els protagonistes de la pel·lícula musical sobre el grup català.
La cantant Beth presentarà les diferents actuacions de la gala. El públic assistent podrà veure les interpretacions dels primers candidats, que interpretaran èxits de La Trinca i altres peces musicals de lliure elecció.
Els aspirants rebran la valoració d'un jurat format per persones de l'àmbit teatral i musical, que estarà representat per l'actriu i cantant Lloll Bertrán. A més, els tres membres de La Trinca, Toni Cruz, Josep María Mainat i Miquel Àngel Pascual, exerciran un paper de jurat simbòlic i l'humorista i imitador Pep Plaza amenitzarà la gala amb les seves imitacions.
La Trinca va ser un dels fenòmens musicals i escenogràfics més coneguts durant les dècades dels 70 i els 80.
A través d'unes lletres carregades d'ironia i una posada en escena original, parodiava amb humor la societat catalana i espanyola. Coincidint amb el 50 aniversari del moviment musical de "La Nova Cançó", "Buscant La Trinca" parteix amb la voluntat de transmetre a les noves generacions l'esperit festiu de les cançons populars d'aquells anys.
Com a part del procés de selecció dels actors que donaran vida als components de La Trinca, el programa realitza aquesta fase del càsting de cara al públic, amb l'organització dels espectacles que recorreran diversos teatres de diferents ciutats catalanes. Després del seu pas per Tarragona, la gira teatral viatjarà a Girona, Manresa, Lleida, Barcelona i Granollers.
Les gales tenen caràcter benèfic, ja que la recaptació de taquilla, amb entrades a un preu simbòlic de 5 euros, anirà íntegrament destinada a Fundació La Marató de TV3.

Related Posts with Thumbnails