¡VAYA TROPA! EN PELOTAS




"Vaya Tropa" és el nou espai d'humor de "CUATRO" conduit per Arturo Valls que ha llançat desde fa uns dies aquesta divertida promo en la que per culpa de la crisis el veiem despullat en un número musical que recrea un cançó dels "Village People".

Valls apareix "en pelotas" i de fet no està sol, ja que hi tenem als quasi 12 actors que aniran passant per l'espai (com la Cristina Urgel de "Se lo que hicisteis..." o Mariam Hernández de "la tira" o "cuestión de sexo) i altres figurants per l'ocasió.
“Vaya Tropa” abordarà la actualitat desde un punt de vista irònic i transgresor a través de “gags”. El programa està produit pe Plural Entertainmet i Pausoka, la productora de “vaya Semanita”, que de fet es la inspiradora d’aquest programa. Aixi doncs diriem que “vaya tropa” serà la adaptació a nivell nacional del “vaya semanita”.


Veurem que tal. No?

UN TELETIMO. SI.... UN COP MÉS A UN CALL TV.

Fa uns dies, a un d'aquests concursos de les tantes de la nit, un “call TV” de “La Sexta”, el que es diu “Llama ahora”, va succeir un cas ben curios. Un “timo”. Direu.. però això no és el que fan cada dia en aquest programa? Si la veritat es que si. Però aquest és molt més escandalòs.
Jutjeu vosaltres mateixos el video.






Després que aquest video a corregut per internet, “La Sexta” ha assegurat que el concursant guanyador té el premi garantitzat, i ha obert una investigació (per dir-ho d'alguna manera) per aclarir el que va passar amb la productora del programa, “Llama TV”, que atribueix l'errada a un “error huma” de la presentadora. I ho dic de veritat, que han dit això. Sembla mentida que veien aquest video i molts d'altres, la gent encara truqui en aquests programes per ser timats de totes totes, tan si no arribes a passar mai al concurs com els que juguen.

Però no és tot, des de “La Sexta” també han fet broma, i el programa “Sé lo que hicisteis...” ha fet una paròdia del que hauria passat aquella nit si el concursant hagues encertat les lletres del abecedari en l'ordre correcte. Aquí el teniu.






Related Posts with Thumbnails