¡VAYA TROPA! EN PELOTAS
"Vaya Tropa" és el nou espai d'humor de "CUATRO" conduit per Arturo Valls que ha llançat desde fa uns dies aquesta divertida promo en la que per culpa de la crisis el veiem despullat en un número musical que recrea un cançó dels "Village People".

Valls apareix "en pelotas" i de fet no està sol, ja que hi tenem als quasi 12 actors que aniran passant per l'espai (com la Cristina Urgel de "Se lo que hicisteis..." o Mariam Hernández de "la tira" o "cuestión de sexo) i altres figurants per l'ocasió.
“Vaya Tropa” abordarà la actualitat desde un punt de vista irònic i transgresor a través de “gags”. El programa està produit pe Plural Entertainmet i Pausoka, la productora de “vaya Semanita”, que de fet es la inspiradora d’aquest programa. Aixi doncs diriem que “vaya tropa” serà la adaptació a nivell nacional del “vaya semanita”.


Veurem que tal. No?

UN TELETIMO. SI.... UN COP MÉS A UN CALL TV.

Fa uns dies, a un d'aquests concursos de les tantes de la nit, un “call TV” de “La Sexta”, el que es diu “Llama ahora”, va succeir un cas ben curios. Un “timo”. Direu.. però això no és el que fan cada dia en aquest programa? Si la veritat es que si. Però aquest és molt més escandalòs.
Jutjeu vosaltres mateixos el video.


Després que aquest video a corregut per internet, “La Sexta” ha assegurat que el concursant guanyador té el premi garantitzat, i ha obert una investigació (per dir-ho d'alguna manera) per aclarir el que va passar amb la productora del programa, “Llama TV”, que atribueix l'errada a un “error huma” de la presentadora. I ho dic de veritat, que han dit això. Sembla mentida que veien aquest video i molts d'altres, la gent encara truqui en aquests programes per ser timats de totes totes, tan si no arribes a passar mai al concurs com els que juguen.

Però no és tot, des de “La Sexta” també han fet broma, i el programa “Sé lo que hicisteis...” ha fet una paròdia del que hauria passat aquella nit si el concursant hagues encertat les lletres del abecedari en l'ordre correcte. Aquí el teniu.


TRAILER 6ª TEMPORADA "LOST"

Ja ha començat el compte enrera per la temporada final de "LOST" i Cuatro no es queda enrera. ja emet la seva pròpia versió del trailer. I segons Carlton Cuse, un dels creadors de "LOST", ha comentat en el seu "twitter", que aquesta promoció de Cuatro és la seva favorita. Raó no li falt, a mi també m'agrada molt!


BUSCANT LA TRINCA

Gestmusic inicia avui la recerca del trio protagonista de la futura pel·lícula que recordarà el passat de La Trinca. Ho farà amb la primera de les gales, que seran presentades per Beth, guanyadora de la segona edició d'"OT".
La gala, que tindrà lloc a Tarragona, és el primer dels espectacles de la gira teatral "Buscant La Trinca", el programa amb el que se seleccionaran els protagonistes de la pel·lícula musical sobre el grup català.
La cantant Beth presentarà les diferents actuacions de la gala. El públic assistent podrà veure les interpretacions dels primers candidats, que interpretaran èxits de La Trinca i altres peces musicals de lliure elecció.
Els aspirants rebran la valoració d'un jurat format per persones de l'àmbit teatral i musical, que estarà representat per l'actriu i cantant Lloll Bertrán. A més, els tres membres de La Trinca, Toni Cruz, Josep María Mainat i Miquel Àngel Pascual, exerciran un paper de jurat simbòlic i l'humorista i imitador Pep Plaza amenitzarà la gala amb les seves imitacions.
La Trinca va ser un dels fenòmens musicals i escenogràfics més coneguts durant les dècades dels 70 i els 80.
A través d'unes lletres carregades d'ironia i una posada en escena original, parodiava amb humor la societat catalana i espanyola. Coincidint amb el 50 aniversari del moviment musical de "La Nova Cançó", "Buscant La Trinca" parteix amb la voluntat de transmetre a les noves generacions l'esperit festiu de les cançons populars d'aquells anys.
Com a part del procés de selecció dels actors que donaran vida als components de La Trinca, el programa realitza aquesta fase del càsting de cara al públic, amb l'organització dels espectacles que recorreran diversos teatres de diferents ciutats catalanes. Després del seu pas per Tarragona, la gira teatral viatjarà a Girona, Manresa, Lleida, Barcelona i Granollers.
Les gales tenen caràcter benèfic, ja que la recaptació de taquilla, amb entrades a un preu simbòlic de 5 euros, anirà íntegrament destinada a Fundació La Marató de TV3.

PROMOCIONS DE LA ABC.

ABC, una de les gran cadenes de televisió dels Estats Units i a on emeten moltes de les sèries més seguides.
Han llançat una sèrie de spots per promocionar els seus programes. Així doncs han imaginat un barri residencial on hi ha una casa on viuen els protagonistes d'aquestes sèries i els presentadors d'alguns programes. Així dons podem veure com comviuen i interactuen personatges de diferents programes i sèries (LOST, Desperate Housewives, Anatomia de Grey, 5 hermanos, Esta casa es una ruina (versió americana), Mira quien baila (versió americana)....... ). Aquí unes mostres d'aquestes promos.

LOST + MUEJRES DESESPERADAS

LOST + MIRA QUIEN BAILA (DANCING WITH THE STARS)MUJERES DESESPERADAS + ANATOMIA DE GREYCINCO HERMANOS + The Bachelorette
BETTY + LOST + ANATOMIA DE GREYCOUGAR TOWN + ANATOMIA DE GREY + FAMILIA MODERNA

Related Posts with Thumbnails