INAGURACIÓ JOCS OLÍMPICS



Els XIX Jocs Olímpics començaran a Pequín amb una espectacular cerimònia inaugural que podrà ser seguida, en directe, per tots els canals i pantalles de Ràdio Televisió Espanyola.

Aquest serà el tret de sortida definitiu dels Jocs més esperats, i RTVE ha preparat una cobertura especial que començarà una hora abans de la cerimònia, a les 13.00 hores, amb l'emissió del programa 'Especial cerimònia d'inauguració' presentat per Ernest Riveras i Lourdes García Campos.

Els esportistes espanyols seran els protagonistes del programa, que també repassarà els grans moments dels Jocs, la possibilitat d'assolir com més aviat millor les 100 medalles espanyoles -en tenim 98 fins ara-, l'encesa del pebeter en altres edicions i retratarà els grans esportistes que acudeixen a la cita amb moltes opcions de medalla.

A més, hi haurà un reportatge sobre un dels principals protagonistes de la jornada, David Cal, doble medallista olímpic a Atenes 2004 en piragüisme i que serà el capdavanter de la delegació espanyola.

Durant la cerimònia, que començarà a Pequín també a una hora emblemàtica la cultura xinesa (les 8 de la tarda i vuit minuts) passades les 14.00 hores a Espanya- els comentaris correran a càrrec de María Escario, Juan Carlos Rivero i Amat Carceller, just abans del començament de la cerimònia (entorn de les dos menys quart).

A continuació, una vegada conclosa la cerimònia, si es compleixen els horaris, entorn de les 17.00 hora espanyola, Ernest Riveras prendrà de nou el relleu durant mitja hora per repassar els millors moments de l'esdeveniment com l'encesa de la flama o la desfilada de la delegació espanyola.

En aquesta ocasió, Riveras estarà acompanyat per alguns dels comentaristes tècnics de TVE en els Jocs: Fernando Romay, Perico Delgado, Álex Corretja i Alberto Urdiales.

Related Posts with Thumbnails