UN TELETIMO. SI.... UN COP MÉS A UN CALL TV.

Fa uns dies, a un d'aquests concursos de les tantes de la nit, un “call TV” de “La Sexta”, el que es diu “Llama ahora”, va succeir un cas ben curios. Un “timo”. Direu.. però això no és el que fan cada dia en aquest programa? Si la veritat es que si. Però aquest és molt més escandalòs.
Jutjeu vosaltres mateixos el video.


Després que aquest video a corregut per internet, “La Sexta” ha assegurat que el concursant guanyador té el premi garantitzat, i ha obert una investigació (per dir-ho d'alguna manera) per aclarir el que va passar amb la productora del programa, “Llama TV”, que atribueix l'errada a un “error huma” de la presentadora. I ho dic de veritat, que han dit això. Sembla mentida que veien aquest video i molts d'altres, la gent encara truqui en aquests programes per ser timats de totes totes, tan si no arribes a passar mai al concurs com els que juguen.

Però no és tot, des de “La Sexta” també han fet broma, i el programa “Sé lo que hicisteis...” ha fet una paròdia del que hauria passat aquella nit si el concursant hagues encertat les lletres del abecedari en l'ordre correcte. Aquí el teniu.


Related Posts with Thumbnails