PELOTAS

TVE estrena avui la sèrie "Pelotas" a les 22:00, dirigida per José Corbacho i Juan Cruz, que recrea la vida en un barri.
La sèrie està produïda per "El Terrat" i mostra les alegries i les petites misèries d'un grup de persones que viuen al mateix barri i que es troben els diumenges al matí per veure l'equip de futbol del barri. El barri és el de Can Buxeres i la ciutat L'Hospitalet, però podria ser qualsevol ciutat del món.
La sèrie explica la vida quotidiana d'un grup de persones amb humor, no provoca la rialla estrident però sí que busca el somriure, encara que també pot provocar alguna que una altra llagrimeta".
'Pelotas' parla de relacions humanes, de problemes comuns i quotidians, explica tot allò que una persona arriba a fer per quotidianitat.
El futbolista Julio Salinas o el cantant Peret també han participat en la sèrie i faran dues intervencions puntuals en la producció. El repartiment de "Pelotas" es completa amb actors com a Àngel d'Andrés, Javier Albalá, Betlem López, Celia Freijeiro, Carlota Urdiales, Blanca Apilanez, Juanfra Juarez, María Botto o Alicia Agut.






Tot just avui he rebut un correu d'un amic meu que és un dels actors, Juanfra Juarez, que us reprodueixo aqui:
Bueno es solo deciros que hoy se estrena "Pelotas" a las 22:00 en tve. Una serie dirigida por Jose Corbacho y Juan Cruz ayudados por Oriol Ferrer y Jesús Ponce y protagonizada entre otros por Angel de Andres, Celia Freijeiro, Belén Lopez, Javier Albala.. y muchisima mas gente, entre los que sale el menda haciendo un papel chiquitito pero muy bonito. La hemos hecho todos con mucho cariño y bueno .. que la veais a ver que os parece y si os gusta la sigais, jejeje. Un saludo a todo el mundo y muchas gracias.
P.D: .. y un beso muy grande...
Juanfra Juárez

Related Posts with Thumbnails