LA SÉPTIMA SILLA


Telecinco estrena avui un nou programa que, sens dubte, no sembla que suposi un trencament amb els tipus de continguts als que ens té acostumats. Després de comprovar que ni sèries ni pel•lícules no li funcionen els divendres a la nit, la cadena farà front a Antena 3 i Jaime Cantizano amb les seves mateixes armes. 'La séptima silla”, serà un programa que tindrà actualitat, cor i entrevistes.
En el programa hi haurà un debat d'actualitat en què participaran periodistes i famosos i una entrevista en profunditat a algun personatge, per part també d'una sèrie de col•laboradors. A algú li sona això? Em sembla una descripció bastant precisa de 'La Noria'. Un petit canvi en el nom i presentadora nova que és Sandra Berneda i ja tenim dos programes pel preu d'un. Amb la curiositat afegida de què, en realitat, tot això ho ha anat preparant la cadena amb els especials de 'La Noria' emesos els divendres a la nit en les últimes setmanes (i que si els considerem un assaig per al nou programa, no li auguren gaire bones audiències, per cert). Bé, desvetllem ja, qui son aquests periodistes i famosos que debatran aquests temes tan interessants, Rossy de Palma, Pepe Sancho, Carlos Carnicero, Melchor Miralles, Teresa Bueyes i Celia Villalobos. I el convidat d’aquest primer programa? Doncs és un misteri, la cadena només ha dit, que és algú que va acompanyar a Penélope Cruz a la nit dels Oscars.
El que més m'encén de tot això és que aquest nou programa va ser presentat fa unes setmanes per Paolo Vasile com a part de les estrenes que anaven a canviar el rumb de Telecinco i a iniciar una nova etapa amb continguts diferents que tornarien a la cadena tota l'audiència perduda. On és aquesta remodelació dels continguts? Si el millor que poden fer per recuperar l'esplendor d'altres temps és duplicar el temps d'emissió d'un dels programes que ja tenen en antena.

1 opinions:

Myriam Zanatta ha dit...

No sabia que Telecinco volien "iniciar una nova etapa amb continguts diferents que tornarien a la cadena tota l'audiència perduda", però estic totalment d'acord amb tu que no hi ha cap canvi ni cap remodelació. I ja els està bé, als de Telecinco això de perdre audiència, que estaven fent molt el tonto i tenen a molta gent descontenta. S'havien malacostumat a ser els primers, i això els està repercutint tal com es mereixen.

Related Posts with Thumbnails