LOS MEJORES AÑOS


Carlos Sobera torna a presentar un programa en TVE, "Los mejores años de nuestra vida”, després del fiasco de "Canta! Singstar", que s'estrena avui a les 22 hores a “La 1”.

El veterà presentador i actor, encara que també ha estat guionista, està acostumat a les grans audiències, com quan va presentar " Quiere ser millonario? ", tant a Telecinco com després en Antena 3 TV, o a les dolentes, com el va succeir en una sèrie de programes en aquesta última cadena com a " Hay trato? "Números locos" o "Jeopardy", entre d'altres.

En "Los mejores años... ", els espectadors tindran l'oportunitat d'anar recordant i descobrint els fets més representatius i sorprenents que van marcar l'últim mig segle de la nostra època, a través d'imatges d'arxiu, convidats en plató i objectes de l'època.Un repàs a la moda, costums, tecnologia, joguines, publicitat, esport, política, societat cinema i programes i sèries de televisió, tot això amb la música com a fil conductor.

El programa, produït per Getmusic, revelarà el parador dels personatges més rellevants i inversemblants de totes les èpoques, a més de mostrar el mobiliari, els invents, els vehicles o els electrodomèstics que han conviscut a les nostres llars l'última meitat del segle."Los mejores años... " comptarà amb la intervenció d'un convidat que s'encarregarà de recuperar els objectes i modes que van marcar cada època i en les primeres edicions serà Ángel Llacer, que guiarà el jurat en la seva decisió, mostrant objectes que només ell podrà trobar. Ángela Fuente i Anna Simon acompanyaran Sobera en la presentació i el jurat el formaran 60 adolescents diferents cada setmana, que hauran de votar per la seva dècada favorita.

En el primer programa s'enfrontaran la dècada dels seixanta, capitanejada per Anna Simón, amb la dels 80, que defensarà Ángela Fuente i les imatges d'arxiu serviran perquè el jurat decideixi quina època ha estat millor.La dècada dels seixanta comptarà amb les actuacions de Raphael, Jimmy Fontana, Henry Stephen, Los Sirex, Mike Kennedy i Los Tres Sudamericanos, mentre que pels vuitanta estaran Los Secretos, Pi D'Angio, Pedro Marín, Samantha Fox, María Jesús i la seva acordió i Ramóncín. I acompanyats per un grup escollit de “triunfitos” de totes les edicions, que faran una mena de “batalla” de pupurris musicals.

Related Posts with Thumbnails