TELECINCO BURXA A LA FERIDA DEL 11 M


Telecinco, en la seva fugida cap a davant sembla haver oblidat els pocs principis que li quedaven, i aconsegueix l'impossible: fer més horrible un programa que ja era difícil d'empitjorar. Parlo de “LA CAJA” I com ho fa? Aprofitant un esdeveniment tràgic en la història d'Espanya per fer calaix: la matança de l'11 M.

Entenc que és inevitable que en el context de tal efemèride les televisions facin record de les víctimes, que hi hagi programes informatius sobre això i tot aquest tipus de coses. Però jugar amb les persones implicades en la tragèdia? Mostrar les seves intimitats davant de tots? Pretendre que el dolor i la tragèdia d'alguns siguin un homenatge a les víctimes? El que no arribo a comprendre és com algú es pot prestar a això. Encara que clar, cada un té les seves motivacions.

No sé si la iniciativa generarà polèmica o no, però sens dubte, asseguro aquí i ara que això és probablement lo més vergonyós que la televisió ha fet en el nostre país. Però clar, parlem de Telecinco, pel que no els asseguro que d'aquí a uns dies trobin una cosa pitjor que puguin fer. Últimament han perdut el rumb, des de que no són líders d’audiència en el còmput global del mes (ara ja son la quarta opció) intenten fer coses, contraprogramar, però han estat tan de temps fen el mateix, que no crec que sàpiguen fer alguna cosa diferent. Una patada al cul a uns quants i nous aires de personal és el que li podria anar be.

2 opinions:

Myriam Zanatta ha dit...

Telecinco és la vergonya de la televisió a Espanya. Cada dia són més sensacionalistes, barroers i groguistes. El que no sabia jo és que ara són els quarts en el còmput d'audiència del mes O.o Els altres de davant qui són, TVE1, Antena 3 i Cuatro?

Mavado ha dit...

¿Telecinco? ¿Eso que es? xD

Related Posts with Thumbnails