"EL PORVENIR ES LARGO" preestrena a TVE

Les últimes estrenes de ficció li han donat bons resultats a TVE (i d’altres cadenes, tant és així que la setmana que ve tornarem a parlar de mes estrenes de ficció en altres cadenes) i vist l’èxit continua amb aquest registre amb «El porvenir es largo», que se situarà a la graella dels dissabtes a la nit, encara que avui s'emet una preestrena en La 1 a les 17 hores.
Els capítols estaran molt al dia i portaran als seus guions assumptes que «serviran de rerefons per recrear els temes i conflictes que més preocupen a la societat», explica TVE en un comunicat.


El repartiment és sòlid i amb actors de la primera línia de l'escena espanyola, com el seu protagonista Silvia Marsó. A més treballen Manuel Regueiro, Verónica Jiménez, Santiago Meléndez, Laura Cepeda, Marta Belmonte, Alicia Pérez, Resu Morales i Ana María Vidal, entre 30 actors que intervenen en els diferents episodis.


«El porvenir es largo» ens explica la vida d'una sèrie de persones que han aconseguit salvar-se i sobreviure a l'ensorrament de l'edifici en el qual passaven moltes hores de la seva vida, ja que vivien i treballaven. Un d'aquests temes tan pegats a l'actualitat que no fa pocs anys va succeir a la vida, a Barcelona al barri del Carmelo.


La sèrie li donarà la seva dosi de suspens quan en recuperar les pertinences de cada treballador comencen els dubtes i les preguntes del perquè de l'ensorrament d'aquest immoble.


I allà comença el paper d'una dona que s'entossudeix a posar les coses clares i aclarir incògnites. És precisament quan es comencen a barrejar històries, la tragèdia d'una parella, la paraplegia d'un dels personatges, una història d'amor... És, en així, la suma d'històries quotidianes que han de veure amb el dia a dia de la gent quan una circumstància inesperada apareix en seu vides”.

1 opinions:

Myriam Zanatta ha dit...

És extrany que ho posen en dissabte, perquè la programació de caps de setmana sol ser molt dolenta... Amb tot, sembla prou interessant, a veure quina acceptació té. Espero que no la tallaran a meitat, que això a les sèries de ficció on hi ha una intriga fastigueja molt xD

Related Posts with Thumbnails