NITS DE POR A CUATRO. DOBLE SESSIÓ.


Cuatro estrena avui “Hay alguien ahí”, la seva nova aposta de ficció nacional. Els misteris sobrenaturals a què s'enfronta una família i les seves conseqüències són els ingredients d'aquesta nova sèrie produïda per Plural Entertainment (Els responsables de “Cuarto Milenio”) i gravada en alta definició.

Hay alguien ahí” està ambientada en una enigmàtica casa a la qual es trasllada a viure una família que aviat veurà alterada la seva nova vida per una sèrie de fenòmens inexplicables. La trama es desenvolupa al voltant del misteri que envolta aquesta casa i dels terribles successos que van passant als seus nous inquilins: un matrimoni en crisi, Diego Pardo (Eduard Farelo) i Clara (Sonia Castelo), i els seus tres fills, Irene (Maria Cotiella), Iñigo (Guillermo Barrientos) i la petita Ana (Mónica Rodríguez). La família es trasllada amb totes les seves esperances posades en una vida millor i sobretot més tranquil·la. Però el que ells no saben és que abans de la seva arribada succeirà quelcom inesperat, una força sobrenatural es cobrarà aviat a la seva primera víctima. Les presències no trigaran a manifestar ...




Després de “Hay alguien ahí”, Cuatro estrena una altra sèrie, aquesta vegada americana, “Terror en Estado Puro” ("Fear It Self" en la versió original), una sèrie de 13 episodis,on en cada un d’ells amb esgarrifoses històries. Protagonitzades per vampirs, zombis, assassins en sèrie, canibalisme, esperits, monstres i fins i tot fantasmes. Però no tot en aquesta sèrie és sobrenatural. En ocasions, les pors i les fòbies de la gent corrent resultaran encara més esgarrifoses.
Com a curiositat, explicar que el fet de que siguin episodis independents entre si, facilita que hi hagi cares conegudes en diversos episodis, per exemple podrem veure a Cynthia Watros (potser la coneixereu com la "Libby" de LOST), o Brandon Routh (El Superman de "Superman Returns"), Elisabeth Moss (la Peggy de "Mad Men").
Així que ja sabeu, si voleu passar nits de suspens i por, la opció són els dilluns a la nit a Cuatro.



1 opinions:

Myriam Zanatta ha dit...

La veritat és que pinta prou bé ^^ Ara, competint amb CSI, no sé jo quina vida tindrà aquesta sèrie, o si l'acabaran canviant de dia...

Related Posts with Thumbnails