EL PROGRAMA DE BERTO


Berto ha triomfat gràcies al seu paper de nebot de Buenafuente però ha sabut llaurar el seu camí fins a tenir el seu propi espai. 'El programa de Berto' s'estrena avui diumenge, a partir de les 22.30 hores a La Sexta. No faltaran els monòlegs, sketches en plató, cançons interpretades pel propi presentador, i cameos que realitzaran actors coneguts de la petita pantalla.
Cada setmana, Berto, donarà un repàs a la actualitat en un to d'humor i provocació i complicitat amb l'espectador. El programa no compta amb col·laboradors a l'ús, però sí que tindrà una petita companyia d'actors que protagonitzaran sketches amb personatges diferents.
L'estructura del programa està basada en els Monòlegs de Berto; Sketches en plató; el reportatge de Stefano, l''alter ego' de Berto popularitzat a Buenafuente, sobre un tema d'interès connectat a l'actualitat de la setmana; cançons, Berto interpretarà un tema inèdit; i cameos, el programa comptarà amb intervencions de famosos, que podran aparèixer en qualsevol moment.



Related Posts with Thumbnails