LA LEYENDA DEL BUSCADOR




Els aficionats de les històries èpiques de mags, espases, fantasia i guerrers medievals estan d'enhorabona. Telecinco estrena demà diumenge a les 18.00 “La leyenda del Buscador” (The legend of the seeker'), basada en la saga 'L'espasa de la veritat' del novel·lista Terry Goddkind. La cadena privada s'ha fet amb els drets d'emissió de la sèrie, una producció d'ABC Studios estrenada el passat 1 de novembre als Estats Units i que s'està emetent en l'actualitat. El primer lliurament compta amb 22 capítols encara que, segons ha assenyalat la presidenta d'ABC-Disney Domestic Televisión, hi haurà més temporades. De totes maneres, encara que el fet que sigui Telecinco qui emeti aquesta sèrie no em fa massa gracia, no es que diguem que sigui una cadena que cuidi a les sèries (tret es clar que sigui un CSI que els hi dona moltíssima audiència) i per l’altra banda, el fet d’ubicar-la en un diumenge a la tarda, tampoc és que sigui un molt bon horari per una sèrie. Una hora que sembla més orientada al públic juvenil, encara que 'La llegenda del cercador' segur que enganxa a tots aquells seguidors d'històries màgiques, amb paisatges de somni i personatges onírics. La veritat és que sóc molt de dracs i masmorres, fins i tot d'herois semideus com 'Hèrcules'. Però, que hi farem, com ja m’han dit alguns amics, “la veurem, però potser gravada o baixada d’Internet”.
Sam Raimi, responsable de la saga de 'Spiderman', es troba darrere d'aquesta sèrie, com ja ho estigués d''Hèrcules' o 'Xena, la princesa guerrera.' De fet, a priori, guarda bastants similituds amb aquestes ficcions, sobretot quant a estètica -protagonistes atractius embotits en cuirs i més aviat escassos.
Tampoc no es deslliura de les semblances amb 'El senyor dels anells'. De fet, la història es desenvolupa en un món dividit en tres zones: la Terra Occidental, la Terra Central i D'Hara. El jove protagonista, Richard Cypher, viu de manera humil a Terra Occidental sense saber que des que va néixer estava predestinat a lluitar contra les forces del mal, en aquest cas, encarnades en el mag Rahl el Oscuro que habita en el domini D'Hara, més enllà de Terra Central. Entre Terra Occidental i Terra Central hi ha el Límit, un mur màgic infranquejable creat per evitar que la màgia entri a la primera de la zones. Tampoc no falta 'ella': una misteriosa jove anomenada Kahlan Amnell que, de sobte, entra en la vida del jove Richard i, a partir d'aquell moment, la seva tranquil·la existència s'omple d'aventures. Us sona tot això, perquè a mi sí.

Related Posts with Thumbnails