MAD MEN


CUATRO estrena avui la sèrie "Mad Men" (que ja s’havia estrenat al Canal plus l’any passat, però Cuatro l’emetrà naturalment en obert), ambientada en una agència de publicitat de Nova York de principis dels seixanta, que dissecciona un món en el qual el racisme i l'assetjament sexual formaven part de la vida diària dels executius, tots homes blancs.

Protagonitzada per l'equip creatiu d'una important agència de publicitat, "Mad Men" és una finestra que mostra el dia a dia d'aquests executius: com treballaven, com competien entre ells i intentaven, a més, tenir una vida personal."Mad Men" mostra un món en el qual els homes poderosos manen molt i les dones, normalment amb llocs administratius, eren al final imprescindibles per al funcionament de l'empresa.La sèrie s'endinsa en la vida dels ambiciosos i competitius executius de Sterling Cooper, una agència de Madison Avenue, acostumada a fer de la venda un art.

És una sèrie que cal donar-li uns episodis per a que t'atrapi, però crec que el horari en que l'estrenen, al voltant de la 1 de la matinada, no és pas un horari que la favoerixi. Després dels 3 episodis de House (el nou i els 2 repetits) és l'horari escollit. No valdria més la pena fer-lo tot just després del episodi nou de House? No només aquesta sèrie, aquesta practica és massa habitual, tant a Cuatro com a altres cadenes. Tot per l'audiencia?



3 opinions:

L'illa dels monstres ha dit...

Porto 10 episodis vistos de la primera temporada i és una gran sèrie, molt bona i interessantíssima. No t'enganxa com altres sèries, però deu ni do

Myriam Zanatta ha dit...

Joer, a mi m'agradaria veure-la, però a aquesta hora és impossible. Si la féssin després del capítol nou, com dius tu, o me quedaria a veure-la ò.ó Sona molt interessant, sobretot si se situa a una agència de publicitat ;)

Suposo que la solució serà series yonki...

Anònim ha dit...

jo´he visto tot lo d'aquesta sèrie, i us aseguro que veurela a aquestes hores de la nit, es imposible (si no es que tens insomni), la sèrie és bonissima, pero és molt lenta, molt lenta... la gent s'adormirà

Related Posts with Thumbnails