LA RECEPTA NÚMERO 1000 DE KARLOS ARGUIÑANO

Els fogons de Karlos Arguiñano, avui s'encendran 1000 cops, avui el programa cumpleix la recepta número 1000, des de que està a Telecinco. 1000 vegades que el cuiner, de forma tan personal i amb sentit del humor, ens ha explicat com cuinar. Podrà agradar més o menys, però si cal reconèixer que la gent en parla i és un gran comunicador.

I que ens prepararà avui? Doncs per celebrar aquest aniversari tan especial ens explicarà "ensaladilla amb perles d'oliva" una recepta que combina ingredients tradicionals amb tècnica moderna, ens explicarà en que consisteix la "esferificació", molt utilitzada per la cuina creativa. I si voleu saber que ens prepara de menú la resta de dies, aqui teniu, demà dimecres, "caballa asada con arroz" i el dijous "mejillones con salsa de tomate picante" i ja per acabar la setmana "trenzas de pavo con tempura de verduras". Només puc dir "rico, rico, rico", això si no espereu que em posi platons pel cap o julivert a les orelles.

1 opinions:

La Familia Menta ha dit...

L'Arguiñano té un estil únic que ha fet d'ell una estrella mediàtica. No hi ha altres cuiners que tinguen aquest estil, això està clar xDD

Related Posts with Thumbnails