RAFFAELLA CARRÁ AL SNL

Ara feia dies que no tenia massa temps per passar-me per aqui, i escriure alguna d’aquestes notícies de televisió, així que espero no estar tan de temps fins escriure la propera.
Avui Cuatro reestructura la programació de nit. Saturday Night Live canvia de dia, del dijous a aquesta nit. Veurem si amb aquest canvi poden remuntar la audiència perduda, que entre “Aguila Roja” i “Supervivientes” no tenia massa opció. L'espai va arrencar fa setmanes amb esperançadors resultats superiors al 13% de share i que a poc a poc s'han anat desinflant fins i tot el punt que amb prou feines supera ja el 7% de share, fet que ha motivat aquest canvi de dia.
Encara que no crec que només sigui una qüestio de ubicació horaria, el fet de que adaptin tan gags del SNL original no li afavoreix massa.
Aquesta nit doncs, la presentadora (o convidada, com preferiu) serà Raffaella Carrá que d'aquesta manera torna a Espanya per col·laborar en un espai televisiu després de que l'any passat la vam veure al capdavant de les gales d'Eurovisió a TVE.Carrá no estarà sola en SNL, ja que com és costum l'espai que produeix Globomedia comptarà amb diverses col·laboracions. Així, acompanyant Raffaella Carrá veurem el cantant David Bisbal, el presentador Josep Lobató i els actors Mario Casas (Els homes de Paco) i Carlos Chamarro (Camera cafè). D'aquesta manera, l'espai d'humor continua apostant per cares pertanyents a la casa de Globomedia com Mario Casas, encara que últimament porta diverses setmanes comptant amb gent de fora de la “casa”.



3 opinions:

Myriam Zanatta ha dit...

Ja havia sentit el canvi d'horari, però saps què ha passat amb "Cuestión de sexo"??

A veure si el canvi d'horari afavoreix a SNL, tot i que com dius, la mala adaptació d'alguns gags sembla un problema més important.

Pep ha dit...

Degut a les baixes audiencies d'aquesta tercera temporada, Cuestión de sexo, pasa al dijous, com a "telonera" de Gossip Girl, o sigui que serà al voltant de mitjanit.

Myriam Zanatta ha dit...

Joer, quina putada... A casa ho seguíem, però tan tard no ho podrem mirar T.T Sempre ens quedarà series yonki... xD

Related Posts with Thumbnails