GOSSIP GIRL A CUATRO.

Aquesta nit, a les 22:15, i en sessió doble, arriba una nova sèrie a Cuatro, es tracta de Gossip Girl. (Gossip en anglès vol dir “xafarderia”).
Gossip Girl està basada en la sèrie de novel·les del mateix nom escrites per Cecily von Ziegesar. Gossip Girl narra la vida dels joves adolescents del barri de l'Upper East Side de Nova York, que van a col·legis elitistes alhora que flirtegen amb drogues, sexe i altres problemes adolescents.
Els seus pares, familiars i altres amics pertanyen als personatges recurrents de la sèrie. La sèrie està narrada per un personatge omniscient, "Gossip Girl" (amb la veu de Kristen Bell a la versió original), que té un blog sobre els seus veïns d'Upper East Side. Aquí es creen les rivalitats d'aquest exclusiu grup de amics.
La sèrie es va començar a emetre el 18 de setembre de 2007 al Canadà a través de la CTV television network, i als Estats Units es va estrenar l'endemà, el 19 de setembre de 2007 al canal The CW Network, després del programa America's Next Top Model ( que vindria a ser la versió americana de “supermodelo”, però amb uns èxits enormes d’audiència). La estrena també va estar disponible gratuïtament en iTunes Store el 14 de setembre de 2007, 4 dies abans de l'estrena de la sèrie. L'espectacle va demanar una temporada completa de 22 episodis que serien emesos en 2007/2008, però a causa de la Vaga de guionistes sol es van completar 13 episodis.Gossip Girl va tornar el dilluns, 21 d'abril de 2008, amb cinc nous episodis. La CW va anunciar el 3 de març de 2008 que Gossip Girl tornaria amb una segona temporada que consisteix en 25 episodis.La segona temporada va començar l'1 de setembre, 2008 a The CW. El 24 de febrer de 2009 La CW va confirmar que Gossip Girl tindrà una tercera temporada que serà emesa a la Tardor del 2009.

Related Posts with Thumbnails