SETMANA "LOST" A CUATRO

CUATRO arranca aquesta setmana l'estrena de la qual serà la seva pròxima gran aposta de ficció nord-americana: “Perdidos” (Lost en la versió original). Després de no triomfar a TVE (de fet no m’estranya, van tractar tan malament a la sèrie, que la gent no podia seguir-la), la sèrie més vista d'Internet, que a EE.UU emet l'ABC, provarà sort aquesta setmana a la cadena de Sogecable. Una estrena que estarà precedida per un passi en cinemes avui dimarts de l'episodi pilot, amb la presència de l'actor que dóna vida a Hurley.





Així doncs, CUATRO, estrena en pantalla gran la projecció del episodi pilot de la sèrie, els “Yelmo Cines Ideal”, a Madrid, un episodi que és dels més costosos i elaborats de la història de la televisió (Al seu dia, de fet, va ser el més car).

L'estrena comptarà amb un convidat d'excepció: l'actor Jorge García, que dóna vida a la ficció a Hugo Reyes, àlies Hurley, el més entranyable i sapastre entre els supervivents del vol Oceanic 815, que contestarà a totes les qüestions dels fans.

Perquè l'atmosfera de “Perdidos” floti en l'ambient, els assistents estan convidats a acudir disfressats amb la indumentària dels seus personatges favorits de la sèrie o de qualsevol tema relacionat amb l'univers “Perdidos”. Una disfressa que pot tenir premi. “Cuatro”, en col•laboració amb “atrapalo.com”, ha organitzat un concurs per guanyar un viatge de 10 dies a Hawaii, on es roda la mítica sèrie. Només cal entrar en la web de la cadena www.cuatro.com/perdidos per informar-se.

Tots els seguidors de la sèrie, i els tafaners que estiguin desitjant enganxar-se al suspens sobrenatural que porta de cap a milions de fans a tot el món, podran recollir la seva invitació (màxim dos per persona, aforament limitat) avui mateix a partir de les 18.00 hores, a les taquilles dels cinemes Yelmo Cines Ideal.

A les 20.15 hores, els afortunats que hagin aconseguit una butaca assistiran a una trobada amb Jorge García, que posteriorment respondrà a les seves preguntes. A continuació, es projectarà, en format cinema, l'episodi pilot, que servirà de punt de partida a l'emissió de tota la primera temporada de la sèrie en Cuatro que arrancarà aquest diumenge amb una marató de 6 episodis. Aquesta marató començarà a les 15:30. La idea de la cadena es posar-se al corrent, i emetre els episodis ja vistos a TVE, una vegada ja vistos aquests episodis, passarà la sèrie al prime time i sincronitzar-me amb la emissió americana i així una vegada arrenqui la sisena i última temporada, emetre-la simultàniament a la emissió americana.



1 opinions:

Myriam Zanatta ha dit...

A veure si ara me la puc mirar... Coneixo més d'un que hi està enganxat i que la recomana amb molta fervor ;D

Related Posts with Thumbnails