EL INTERNADO. CINQUENA TEMPORADA.


La sèrie “El Internado”, que aquesta nit inicia la seva cinquena temporada, tindrà només nou capítols i cada un d'ells recollirà el que passa cada un dels nou dies que queden per finalitzar el curs, però els seus responsables van anunciar que tindrà una sisena temporada d'uns altres dotze capítols.

Sandra Martínez, directora de Ficció d'Antena 3 TV, va explicar que quan Globomedia va idear aquesta sèrie sabien que seria de llarg recorregut, " i no solament és un projecte gran, sinó que es reinventa". "Després de descobrir-se la trama nazi hi haurà més por que mai, que es combinarà amb les històries d'amor i amistat dels personatges i l'humor dels nens". Els nois aconseguiran esbrinar la identitat del líder de la trama, la qual cosa els suposarà un dur cop emocional. Descobriran, traumatitzats, que les seves famílies estan estretament relacionades amb aquesta societat secreta. La “Laguna Negra” va ser un refugi de nazis, que es van amagar a l'Espanya de Franc després de la derrota d'Alemanya en la II Guerra Mundial. Els hereus d'aquells primers nazis tenen plans en l'actualitat, i no permetran que les investigacions dels sis alumnes acabin amb ells.

Per a la realització de la sèrie s'ha comptat amb localitzacions en diversos llocs de la Comunitat de Madrid, la Universitat Antonio de Nebrija i el seu bosc annex i la finca La Grupilla, on s'han rodat les escenes de la llacuna. Després de finalitzar aquesta cinquena temporada, en la qual es resoldrà el misteri que ha predominat en les primeres temporades i finalitzarà el curs, "es crearan trames noves, perquè la intenció de Globomedia i Antena 3 TV és continuar, espero personalment, que no la cremin, sempre es millor un bon final a allargar innecessariament una sèrie, només perquè és rendible.

Coincidint amb l'estrena d'aquesta temporada, Antena 3, Globomedia i Virgin Play llancen el videojoc oficial per a Nintendo DS de “El Internado” , que es converteix així en la primera ficció espanyola en donar el salt a les consoles. El videojoc segueix l'estructura de les temporades de la sèrie i comptarà amb continguts extres, arguments paral•lels i nous guions. Els jugadors podran investigar en primera persona el secret que oculta la Llacuna Negra a través del protagonista que escullin: Carol, Iván, Marcos, Julia o Vicky.



2 opinions:

Myriam Zanatta ha dit...

Potser m'equivoco, però aquesta trama em recorda cada vegada més a la de Los rios de color púrpura...

A més, s'està fent cansina, tan llarga. Les històries de por i misteri han de tindre un final que ho aclareixi tot, i aquests sembla que no vulguen matar la gallina dels ous d'or... Al final la faran malbé.

Mavado ha dit...

Lo que si que es "curioso" (por no decir lamentable) es la publicidad que hay en los capítulos... El de ayer se llevó la palma...

Ya no tienes bastante con la caja de "Mailbox" que firma la chacha una vez por capítulo... Ayer incluso el "Aloe Vera" para curar la herida de su hijito... y la que me pareció ya el orgasmo publicitario:

¡Cuando Vicky esta con su noviete ese nuevo y dice: "Estoy deseando que llegue el verano para ir a la playa y al cine. Me han dicho que estrenan una muy divertida: Fuga de Cerebros". No me dí un tiro porque se lo tengo reservado a Figo. xD

¡Y esta noche COPA! ¡Vamos, Barça! :D

Related Posts with Thumbnails