BUENAFUENTE DESDE L'AIRE




Andreu Buenafuente s'ha cansat del seu plató i ha volgut "canviar d'aires". Els espectadors del 'late night' de laSexta veuran aquesta nit a partir de les 00.00 hores, el seu programa des de dins d'un avió en vol.
L'Airbus A320 de Vueling, que s’enlaira de l'aeroport de Barcelona, ha estat condicionat per a l'ocasió i s'han realitzat algunes modificacions en l'interior de l'aparell amb l'objectiu que tot surti bé.Andreu realitzarà un monòleg dedicat als avions i a les anècdotes dels aeroports i organitzarà un campionat per parodiar la gesticulació de les hostesses, en el qual el públic que participi haurà de realitzar els moviments mentre el propi Andreu indicarà unes peculiars normes de seguretat.100 persones del públic i 20 convidats especials s'asseuran a les butaques dels passatgers i acompanyaran Andreu Buenafuente, Berto i Joan Eloi en aquest vol especial.
El vol, de quatre hores de durada, sobrevolarà França, Itàlia, les Balears i València, amb un enlairament i aterratge tempestuós per culpa d'un temporal.Entre els convidats, Paz Padilla parodiarà al costat de Berto el mite de fer l'amor als banys d'un avió. A més, Berto intentarà demostrar unes altres dues famoses llegendes de vol: si exploten els pits de silicona en un avió i si és cert que l'alcohol puja més en les altures, per a la qual cosa un passatger estarà bevent durant el viatge.
Muchachito Bombo Infierno, que realitzarà les instruccions de vol amb el seu bombo i guitarra a ritme de rumba, i el Mag Lari, que intentarà fer volar a una persona dins de l'avió, seran els col·laboradors especials d'aquest viatge. A més, Buenafuente comptarà amb l'actuació d'Anabel García, la solista del grup El Pacto.



Related Posts with Thumbnails