DIA DE FUTBOL A ANTENA 3. BARÇA - MANCHESTER




Antena 3 es bolca demà en el partit que disputaran FC Barcelona i Manchester United FC, des de l'Estadi Olímpic de Roma, corresponent a la gran final de la Champions League.
Es tracta de l'última final d'aquesta competició que emet la cadena de Planeta ja que, a partir de setembre, la Champions canvia d'amos a Televisió Espanyola i la Forta.
Amb aquest xoc, el més important de la temporada en el que al futbol continental es refereix, Antena 3 espera superar els gairebé dotze milions que van veure el Barça-Athletic de Bilbao de la final de la Copa del Rei, celebrada el passat 13 de maig.
Els encarregats de presentar, narrar i explicar tots els detalls de la gran final, des de les 19:45 hores, seran Matías Prats, José Antonio Luque i Manu Sánchez.
Per la seva part, Ángel Rodríguez realitzarà el bloc d'Esports d'Antena 3 Notícies (15:00 hores) des de Roma.
Luque narrarà el partit i Prats aportarà els comentaris previs
Joan Laporta, Txiki Begiristain i Tito Vilanova (segon entrenador del Barcelona), entre d'altres, seran entrevistats per Manu Sánchez en la prèvia a l'encontre a partir de les 19:45 hores.
En cas que el Barça es proclami campió d'Europa, la programació postpartit es prolongarà per recollir els testimonis dels protagonistes i l'ambient de la festa blaugrana.
Matías Prats, José Antonio Luque i Manu Sánchez seran en el “Stadio Olimpico” romà per recollir la informació prèvia al partit i retransmetre l'encontre.
Al costat d'ells estaran els exjugadors del Barcelona José Mari Bakero i Albert 'Chapi' Ferrer, també exjugador del Chelsea durant cinc temporades i gran coneixedor de la lliga anglesa per comentar el partit.
Els espectadors de la cadena podran seguir el partit a través d'un equip humà i tècnic compost per prop de 40 persones i 46 càmeres distribuïdes per tot l'estadi romà, de les quals nou oferiran un senyal personalitzat en Antena 3.
A més, un senyal internacional a través de càmeres instal·lades en un helicòpter, grues amb panoràmiques de la ciutat i una càmera espia a sobre del terreny de joc recolliran totes les imatges i perspectives de la gran final.
Així mateix, els telespectadors de la cadena es divertiran de l'ambient generat pels aficionats tant a Roma com a Barcelona a través de sis punts de connexió en directe des de l'estadi, així com diversos punts informatius a la capital romana i des del Camp Nou.
Després de la conclusió de l'encontre, la cadena mantindrà la retransmissió en directe per oferir la cerimònia de lliurament de la copa que acredita al nou campió de l'UEFA Champions League 2008/09.
Amb motiu del xoc que enfrontarà al FC Barcelona i Manchester United FC, la programació d'Antena 3 es veurà esquitxada amb contínues connexions en directe amb Roma per recollir l'última hora relacionada amb la gran final.
Matías Prats estarà en l'informatiu d'avui dimarts, des de Roma, per recollir l'ambient.
Dins de la programació 3.0, els internautes podran seguir a Internet, en directe, la retransmissió íntegra del partit a través de la web d'Antena 3 http://www.antena3.com/.
Així mateix, tindran la possibilitat d’escollir el poder veure i comentar el partitt amb dues parelles d'actors de dues sèries d'Antena 3: Daniel Retuerta (Roque) i Carlos Leal (Noiret), actors de "El Internado", o Adam Jezierski (Gorka) i Gonzalo Ramos (Julio), de la sèrie 'Física o Química'.
Antena 3 organitzarà durant tot el dia de matí una gran festa blaugrana en el centre comercial Maremàgnum de Barcelona.
La cadena instal·larà una pantalla gegantina de 60 metres quadrats a la plaça de l'Odissea, ubicada en el Maremàgnum, perquè tots els seguidors 'culers' puguin veure el gran partit.
A la pròpia plaça de l'Odissea, un animador s'encarregarà de realitzar comentaris en català de tot el que s'esdevingui en el transcurs del partit.
Prèviament i durant tota la jornada de matí, es viurà la festa blaugrana amb activitats i animació que culminarà en la retransmissió del partit.

2 opinions:

Myriam Zanatta ha dit...

Tenen sort que el Barça hagi arribat a la final, així es posaran les botes amb l'audiència... Però tant de futbol està sent cansat i avorrit pels que no som futbolers

Mavado ha dit...

El comentario no tiene que ver con la TV:

¡¡ÁNIMO BARÇA!! :D

Related Posts with Thumbnails