LA TRIBU.


Telecinco avui estrena 'La Tribu', programa que reuneix a quatre estrelles de la petita pantalla: Javier Sardá, Mercès Milá, Boris Izaguirre i Carlos Latre.

La cadena estrena el programa aquest divendres a partir de les 22.30 hores, amb l'objectiu d'aconseguir l'audiència un dia en què mai no havia aconseguit tenir bones marques. Una “premiere” en la qual comptarà amb la presència d'Amaia Salamanca, Risto Mejide i Magdalena Álvarez.

El particular punt de vista de Milá, la diplomàcia políticament incorrecta de Boris i les imitacions de Latre seran els ingredients d'un programa que en la seva estrena comptarà amb la presència de l'exministra Magdalena Álvarez, l'actriu Amaia Salamanca i el polèmic jurat d''OT' Risto Mejide.

La tornada a la televisió de Javier Sardá no se l'esperava ni ell. No "em volia casar i em vaig casar, no volia tornar a un plató de televisió i torno. A aquesta edat tot aconsella no jugar-se-la. Un programa setmanal, per què? per a què? En dir-me Mercedes Milá, Carlos Latre i Boris Izaguirre que sí, jo vaig dir sí. Espero estar a l'altura d'aquests tres síes", va comentar el català sobre la seva tornada a la petita pantalla.

Mercedes Milá, per la seva part, va assegurar que quan Sardá li va dir que volia que compartissin presentació, ella va contestar: "no, aquí manes tu. Tu ets el cap de la tribu, i d'allà va sortir el nom del programa. Jo sóc la que s'ocuparà de mantenir el foc de 'La Tribu', la seva força i la seva intensitat". El seu paper en el programa és el de confident dels telespectadors des del seu blog de Telecinco.es, a través del qual explicarà en directe alguns dels secrets i anècdotes del plató i els seus companys.

Per si la barreja Javier Sardá i Mercedes Milá no fos prou explosiva, 'la tribu' de Telecinco es completarà amb uns altres dos components de luxe: Boris Izaguirre i Carlos Latre. L'escriptor i presentador veneçolà que al seu dia va amenitzar les nits 'marcianes' serà l'encarregat d'analitzar els temes tractats en 'La tribu' des del seu punt de vista irònic i gens usual, posarà les gotes més àcides en les entrevistes i farà gala de la seva diplomàcia en les situacions menys políticament correctes. Per la seva part, Carlos Latre posarà a funcionar els seus dots d'imitador per transformar-se cada nit en diferents personatges.
A més de l'equip que acompanyarà a Sardá, el programa comptarà amb la participació de col·laboradors com Santiago Segura, Nicolás Vellejo-Nájera 'Colate', Pilar Rahola, Paloma Zorrilla, José Antonio Labordeta, el cantant de 'Mojinos Escozíos', 'el Sevilla' i el trobador tio Fredo.

1 opinions:

Myriam Zanatta ha dit...

No sé perquè no m'acaba defer el pes... Falta veure-la abans, clar, però el que fa Telecinco de per si no me desperta simpaties xD Per cert, Carlos Latre deixa Polònia i Crakòvia, o farà els tres programes a la vegada?

Related Posts with Thumbnails