LA FAMILIA MATA JA NO MATA



Tot just avui a la radio deia que la sèrie de antena 3, “La familia Mata” té els die contats. Els resultats d’audiència que ha anat traient des de la seva estrena aquesta temporada, han estat molt baixos, i personalment creia que li quedaven 2 o 3 episodis. Doncs avui mateix “maten” a la família “Mata”. Així encara tenen un petit detall pels seguidors, i es que emetran un episodi doble, emetent així tots els episodis gravats.
També és cert que a la televisió hi ha una sobreproducció de sèries i no hi ha espai per a totes. Hi ha dies que pràcticament fan sèries en totes les cadenes al mateix temps, és impossible repartir-se el pastis. Contraprogramar amb sèries? No tenen més imaginació? Ja se que somio, però no seria fantàstic estar davant de la tele i poder triar quin tipus de programa veure? Ara , com deia, es tracta de triar quina sèrie miro, i ja no tan sols això, molts cops, les sèries espanyoles són repetitives en temàtica. Quantes sèries han fet últimament de metges? De policies? Advocats? Comèdia plena de gags?, segur que us venen al cap bastantes, per això que quan fan una sèrie, i s’escapa d0aquestes temàtiques, pot passar, que encara que sent dolenta, la gent s’hi acabi enganxant, per novedosa. I mira que m’agraden algunes, però hi ha dies que arribo a casa, sopo i miro alguna cosa en DVD o coses que tinc gravades.

1 opinions:

Myriam Zanatta ha dit...

Aquesta sèrie no m'ha fet mai el pes... No la trobaré gens a faltar. I tens tota la raó quan parles de la poca creativitat de les sèries españoles. Al igual que la gran majoria del cine español, les temàriques són realment poc variades, i acaben avorrint.

Related Posts with Thumbnails