ASALTO AL FURGÓN DEL DINERO



Milers d'euros per combatre la crisi i gaudir al màxim del lleure estiuenc: aquesta és la proposta que llançarà Telecinco a través d'una bateria de concursos que programarà a la seva graella estival i que inicia avui mateix amb l'estrena de “Asalto al Furgón del Dinero”, espai que posarà cada dia 80.000 euros en joc a través d'una doble cita amb els telespectadors: al matí dins de 'El programa del verano’ i a la tarda en 'Salvame diario'.

A l'estrena de “Asalto al Furgón del Dinero” s'afegiran pròximament 'El revientaprecios', programa setmanal en el qual els participants podran alçar-se amb valuosos objectes i serveis a canvis d'uns cèntims d'euros; 'Toma cero y a jugar.... ' que en cada edició posarà sobre la taula un premi màxim de 120.000 euros; i 'Arriesgalo todo', en aquell que els concursants assumiran el repte de conservar el milió d'euros que els serà assignat a l'inici del joc.
Dos furgons replets d'una abundant "mercaderia" -40.000 euros allotjats en cada un d'ells- recorreran les carreteres espanyoles amb un clar objectiu: arribar al lloc escollit pels participants que, sense saber-ho, hauran estat elegits davant de notari per concursar des de les seves cases o des de l'emplaçament que hagin designat per al lliurament dels diners. Tanmateix, aquesta missió podrà ser 'sabotejada' pels "assaltants" que des dels estudis de Telecinco voldran fer-se amb el botí: els concursants de plató.
Amb aquesta premissa bàsica començarà cada dia 'Assalt al furgó dels diners', programa basat en una idea original de Roberto Ontiveros -director de les primeres edicions de 'Gran Hermano’.
El concursant de plató tindrà com a principal objectiu 'assaltar' el furgó carregat amb 40.000 euros. Per a això haurà de saber el lloc exacte on es dirigeix el vehicle i el nom de la persona que el rebrà a través d'una sèrie de pistes que rebrà si respon correctament i en un temps determinat a una bateria de preguntes de tall cultural i agilitat mental. Si el concursant de plató aconsegueix completar totes les dades en el temps estipulat, 'assaltarà' el furgó i s'embutxacarà el premi. En cas contrari, serà el concursant de casa el que s'alçarà amb els diners sempre i quan compleixi amb el requisit d'estar en la destinació indicada a l'hora precisa sense haver estat prèviament avisat.
Si el concursant en plató falla en el seu intent d'"assaltar" el furgó o si aquest no fa lliurament del 'botí' al lloc seleccionat per al lliurament en el temps reglamentari, els diners del vehicle engrossiran el pot del dia següent.


Però no és tot, sempre s’ha dit que en temps de crisis la tele fa més concursos i és ben veritat, Telecinco ultima la producció de tres concursos més que pròximament formaran part de la seva graella: 'El revientaprecios', 'toma cero y a jugar...' i 'Arriesgalo todo'.

- 'El revientaprecios' proposarà cada setmana un peculiar subhasta en la qual els objectes seran atorgats al participant que ofereixi menys diners per ells, sempre que l'import no coincideixi amb cap altre dels oferts per la resta dels concursants, permetent dues vies de participació: des del propi plató del programa o des de casa, a través de trucades i sms.

En cada edició de 'El Revientaprecios', Miquel Serra estarà acompanyat per tres col·laboradors: els trigèmins Frigenti. La nota musical del programa correrà a càrrec del cor de gospel 'Les Supremas de Harlem', que entonaran una enganxosa cançó explicativa de la mecànica del concurs i que tindran una participació molt activa durant tot el programa.

- Respondre correctament a les respostes plantejades, utilitzar la intuïció a l'hora d'elegir i acatar el dictamen de les llibretes que custodien 20 persones del públic, són algunes de les situacions a les que s'enfrontaran els participants de 'Toma cero i a jugar... '.
En cada lliurament d'aquest concurs, que presentarà Daniel Domenjó, dos participants posaran a prova els seus coneixements, astúcia, perspicàcia amb una doble finalitat: superar el seu contrincant i mantenir el més alt possible l'import del premi, fixat en 120.000 euros.

- Tenir un elevat nivell de coneixements sobre l'actualitat i diverses disciplines i ser en disposició d'una gens menyspreable capacitat estratègica i de concentració per suportar la pressió i esquivar els moments de tensió generats pel risc real de perdre un milió d'euros: aquest serà el prototip de concursant victoriós capaç de sortir en 'Arriesgalo todot', concurs que presentarà Joaquín Prat.

En cada edició del programa, cada concursant iniciarà la seva participació amb un milió d'euros a les seves arques, quantitat que haurà d'estar disposada a arriscar íntegrament responent a una sèrie de set preguntes vinculades a set categories diferents: biologia, expresidents, països, pel·lícules, showbusiness, televisió i música.

Related Posts with Thumbnails