STARGATE UNIVERSE

Un altra sèrie que veurà la llum més aviat que la que us explicava ahir, és la tercera sèrie de la franquícia Stargate, que té per nom “Stargate Universe” (abreviat SGU).
La idea d’aquesta sèrie es va gestar fa 2 anys, però no es va confirmar fins l’agost de l’any passat. La idea original era estrenar-la a començaments del 2009 com una pel·lícula de dues hores que fes a la vegada de pilot, i després continuar la sèrie al estiu. Com a conseqüència d’aquesta idea, es va cancel·lar Stargate Atlantis, encara que recentment s’ha anunciat que tindrà almenys una pel·lícula, igual que Stargate SG-1 va tindre dues pel·lícules (L’arca de la veritat i continuum).
Posteriorment, el projecte es va retrasar fins la meitat del 2009, i ara ja sabem que serà el 2 d’octubre, el pilot “Air” (“Aire”), estarà dividit en tres parts, les dues primeres seran en el dia de l’estrena, i la tercera la setmana següent, com si ja fos un episodi normal.
Però de que va aquesta nova sèrie?
Després de descobrir-se el misteri del novè “chevron” (que son aquells símbols que tenen les portes estel·lars), un grup de militars, civils i científics que habitaven a la base secreta “Icaro” es veuen forçats a creuar prematurament el Stargate quan la base és atacada. Com a conseqüència, viatgen al interior de la nau Destiny (destí), llançada pels Antics en l’època daurada de la seva civilització com un experiment que mai no es va aturar.
El que va començar com un accident, acaba convertint-se amb una missió sense fi quan la improvisada expedició se’n adona que la nau no pot tornar a la Terra i es veuen forçats a sobreviure a la nau.
La tripulació viatjarà als racons més llunyans del Univers, complint amb la missió original de la Destiny, instal·lar stargates en tots els planetes de la galàxia. Els reptes aniran apareixent al atansar-se la nau als stargates enviats fa milers d’anys i no podent canviar el rumb de la nau. Si algú es queda enrere, no podran tornar a buscar-lo, i afegint que aniran trobant noves races, amics, enemics i moltes aventures.

1 opinions:

el nen de les oques ha dit...

espero que estigui a l'alçada de Satargate i Stargate Atlantis.

Related Posts with Thumbnails