NOU CANAL AL TDT. GOL TELEVISIÓN

El Govern anunciava l'aprovació de la TDT de pagament passades les dos de la tarda d'ahir, i una hora després Mediapro ja començava a promocionar el seu nou canal Gol Televisión, que inicia avui oficialment les seves emissions en TDT utilitzant el que ocupava fins ara Hogar 10.
Fins al pròxim 31 d'agost, els seus continguts es podran veure en obert -la qual cosa inclourà la primera jornada de la Lliga de futbol. A partir d'aquesta data sol podran accedir els seus abonats.
Per poder accedir als continguts del canal a partir de l'1 de setembre, els interessats hauran de disposar d'un aparell de televisió d’última generació que disposi d'una ranura específica per a la connexió d'un mòdul PCMCIA o adquirir un descodificador (Set Top Box). En ambdós casos s'haurà d'inserir una targeta d'abonat. Els primers STB i targetes estaran disponibles en els principals punts de venda, incloent grans superfícies, centres comercials i tendes especialitzades. El seu preu serà all voltant de 60 euros i seran compatibles amb futurs canals que es vagin incorporant a la TDT. L'abonament mensual a Gol Televisión serà de 14,90 euros.
Aquesta es la web de la cadena. http://www.goltelevision.com/

2 opinions:

Mavado ha dit...

Pues si que va a ser caro ver al Barcelona este año... :S

Myriam Zanatta ha dit...

No acabo d'entendre com anirà això del futbol enguany... Hi ha unmunt de canals que diuen que tindràn els drets del futbol, i porto un embolic enorme :S Podries fer un post un dia d'aquests explicant-ho ;D

Related Posts with Thumbnails