Bales de plata a TVE

La 1 estrena avui 'Balas de plata', un nou programa dirigit i presentat per Lorena Berdún, que rescata el tradicional format d'entrevistes en profunditat personatges destacats de la vida cultural, social, esportiva, empresarial o política del nostre país.
Imanol Arias actor de “Cuéntame com pasó”' i Pepa Bueno presentadora de “Los desayunos de TVE” i de''Esta Mañana” són els primers convidats. Espero que això no vulgui dir que el programa sigui una plataforma per a que diferents personatges de TVE ens venguin el seu programa.
La popular presentadora d'espais com 'Me lo dices o me lu cuentas' y 'Dos rombos' , també xerrarà amb Rodolfo Chikilicuatre. És el representant d'Espanya en Eurovisió i ens agradi o no ens agradi s'ha convertit en un fenomen mediàtic i social.
Eva Cebrián, directora de programació de TVE va subratllar que 'Bales de plata' es planteja com una "xerrada distesa, amigable i amena amb personatges destacats de la vida cultural, social, esportiva o política". I Berdún va posar èmfasi que aborda aquest projecte "sense grans pretensions" i que el que busca és fer una "entrevista clàssica" i treure "els aspectes menys populars de personatges populars".
El programa té una durada entorn d'una hora i Lorena Berdún xerrarà amb els seus convidats sobre la seva vida professional, les seves aficions, els seus projectes de futur, la seva família i els seus amics, la seva repercussió social. I ja que l'audiència televisiva la recorda sobretot pels seus programes sobre la sexualitat, la mediàtica sexòloga va puntualitzar: "En principi no parlarem de sexe, però si cal parlar es sexe, es parlarà".
El títol del programa 'Balas de plata' va confessar que el va treure d'una cançó de Diego Vasallo.
L'ambient del plató recrea l'ambient de tramoia, de bambolina. Lorena i el seu convidat s'asseuen cara a cara en uns sofàs, al costat d'una taula mòbil formada per pantalles en les quals apareixen imatges en moviment. Al mig del plató, una gran pantalla projecta fotografies i vídeos que rememoren ambients relacionats amb l'entrevistat.

Related Posts with Thumbnails